Καλημέρα και από εμένα.'Εχω ένα desktop και ένα laptop. Επίσης έχω το usr 9111 wireless. Αυτό που θέλω είναι να δημιουργήσω δίκτυο έτσι ώστε τα 2 pc να συνδέονται ταυτόχρονα στο internet, αλλά και να ανταλλάσσω αρχεία μεταξύ τους, gaming κλπ. Επειδή είμαι λίγο αρχάριος στα δικτυακά και παιδεύομαι 2 μέρες τώρα χωρίς αποτέλεσμα, λέω τα εξής:
Το desktop έχει μητρική P4i65G, η οποία στα specification αναφέρει LAN: Realtec PCI LAN 8101L, Speed: 10/100 Ethernet, Supports Wake-On-Lan. Τώρα δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει ότι έχει ενσωματωμένη κάρτα δικτύου ή όχι ή αν εννοεί κάτι άλλο. Στο bios πάντως υπάρχει η επιλογή onboard LAN (enable/disable). Επίσης αγόρασα για το desktop ένα Crypto WU 110 Wirelless USB Ethernet Adapter με την ιδέα ότι θα χρειαστεί κάπου, κάπως, κάποτε...
Το laptop έχει κάρτα δικτύου και μάλιστα καμιά φορά μπαίνω στο internet μέσω άλλου γείτονα που unsecure ασύρματο. Μπορείτε να με διαφωτίσετε? Αν θέλετε περισσότερες διευκρινίσεις πείτε μου να σας πω...
Εμφάνιση 1-2 από 2
-
26-01-08, 03:33 ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ #1
-
26-01-08, 03:44 Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ #2
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/1G
- ISP
- Elisa
- Router
- Unifi Gateway Max
Ξεκινήστε να διαβάζετε από εδώ:
ADSLgr.com :: Άρθρα :: Άρθρα για Software - Hardware
How-To: Απλό οικιακό δίκτυο σε Windows με aDSL
Ανυπόγραφος
Παρόμοια Θέματα
-
Βοηθεια για δημιουργια δικτυου....
Από mitsakos2006 στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 29-01-08, 22:14 -
Δημιουργία bridge για επέκταση δικτύου
Από kostasjo στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 05-12-07, 15:22 -
δημιουργία Θεσης δικτύου για Ftp αρχεία
Από Skakinen στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 13-02-07, 19:26 -
Βοήθεια για προσαρμογή δικτύου
Από Raven_Shield στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 29-12-05, 13:12
Bookmarks