Εχω να πω 2 παραδειγματα Δημοτικης Αστυνομιας που εχουν γινει μπροστα στα ματια μου:
-Εχουν γραψει αμαξι που εχει σταματησει με alarm σε πινακιδα στασης
-Εχουν γραψει το ιδιο αμαξι 2 φορες μεσα σε 1 ωρα στην ιιδια θεση παρκαρισματος.
Εμφάνιση 91-94 από 94
-
11-02-09, 22:01 Απάντηση: Κληση δημοτικης αστυνομιας δημου Αθηναιων.Ειναι δυνατον;; #91
-
12-02-09, 15:59 Απάντηση: Κληση δημοτικης αστυνομιας δημου Αθηναιων.Ειναι δυνατον;; #92
-
12-02-09, 16:09 Απάντηση: Κληση δημοτικης αστυνομιας δημου Αθηναιων.Ειναι δυνατον;; #93
φιλε μου εγω θα ελεγα να το τσεκαρεις καλυτερα διοτι ο φιλος λεει οτι απαγορευεται εγω λεω οτι επιτρεπεται αλλα εσενα θα καλεσουν να πληρωσεις τα σπασμενα αρα για μενα καλυτερα τσεκαρε τι ισχυει για να εισαι οκ.
παλια που ημουν αστυνομικος φιλε μου εσυ που λες οτι απαγορευεται αυτο
σε ενα αυτοκινητο ειχα κοψει 4 κλησεις σε διαστημα 4 ωρων αφου δεν ειδαμε ανταποκριση και αφου ενοχλουσε κιολας εκει που ηταν παρκαρισμενο καλεσαμε γερανο το σηκωσε μολις εγινε αυτο τοτε ο τυπος εμφανιστηκε αλλα ηταν αργα για εκεινον.
ο τυπος πληρωσε την παραβαση + τον γερανο
αυτο πληροφοριακα.
-
13-02-09, 02:47 Απάντηση: Κληση δημοτικης αστυνομιας δημου Αθηναιων.Ειναι δυνατον;; #94
Παληότερα ίσχυε ότι η διαρκής παράβαση μπορούσε να βεβαιώνεται με επιβολή νέου προστίμου ανά 3ωρο. Γιά το σημερινό καθεστώς δείτε το αρθρ. 104, παρ. 7 του ισχύοντος Κ.Ο.Κ., που κάνει λόγο για "ορισμό ευλόγου χρόνου για άρση της παράβασης", μετά την πάροδο του οποίου επιβάλλεται νέο πρόστιμο.
Παρόμοια Θέματα
-
Ενημέρωση-ανακοίνωση για το Portal του Δήμου Αθηναίων
Από harris στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 43Τελευταίο Μήνυμα: 10-01-08, 11:40 -
Η Otenet συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων
Από EvilHawk στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 28-12-06, 22:53 -
Είναι δυνατόν Ο,ΤΙ rar κατεβάζω απο rapidshare να είναι corrupted?
Από sadako στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 10-10-06, 23:39 -
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...
Από kostasx στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 19-10-04, 04:38
Bookmarks