Παρων!!
Σε windows η κατασταση ειναι απαραδεκτη, tab και 100ΜΒ για πλακα! Opera ftw( και αυτο μεχρι να ερθει ο konqueror
)
Αν ειχε κρατησει το παλιο του χαρακτηρα και motto ( the lightweight browser - αραγε το θυμαται κανεις ? ) τοτε θα μιλαγαμε για τουλαχιστον 40%+ μεριδιο στην αγορα... αλλα.....αλλά!
Μην ξεκινησει παλι flame ομως![]()
Εμφάνιση 1-15 από 84
-
02-02-08, 14:19 (Ακόμα ένα) Ο δικός μου (browser) είναι καλύτερος... #1
-
02-02-08, 14:38 Απάντηση: Το μερίδιο αγοράς του Firefox ανέβηκε κατά 20% #2
- Περιοχή
- Chicago, Illinois
- Downloads
- 96
- Uploads
- 25
- Άρθρα
- 14
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/0.5G
- ISP
- Nova
O Firefox αυτήν την στιγμή είναι ο καλύτερος internet browser που υπαρχει , ακόμη και από αντιπαλους (βλ. Opera ) που υποτίθεται ότι έιναι καλύτεροι .
Αυτήν την στιγμή είμαι bug tester της latest beta που υπαρχει ( καθε μερα στο ftp.mozilla.org βγαίνει και update της latest beta ) και τα λόγια είναι περιττα .
Με την μικρότερη καταναλωση μνήμης , το καλύτερο integration με τα μοναδικά αυτή την στιγμή addons που είναι συμβατά μαζί του ( Personas , AdBlockPLus , DownThemAll ) , το επερχόμενο OS integration , βλέπω ότι προβλεπεται μία μαχη των browsers με τον IE να μενει πίσω , γεματος bugs και καταϊδρωμενος ...Dies, died, will die.
Lived, lives, will live.
-
02-02-08, 22:15 (Ακόμα ένα) Ο δικός μου (browser) είναι καλύτερος... #3
-
02-02-08, 22:16 Απάντηση: Το μερίδιο αγοράς του Firefox ανέβηκε κατά 20% #4
- Περιοχή
- Chicago, Illinois
- Downloads
- 96
- Uploads
- 25
- Άρθρα
- 14
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/0.5G
- ISP
- Nova
-
02-02-08, 22:31 Απάντηση: Το μερίδιο αγοράς του Firefox ανέβηκε κατά 20% #5
-
02-02-08, 22:43 Απάντηση: Το μερίδιο αγοράς του Firefox ανέβηκε κατά 20% #6
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manosdoc : 02-02-08 στις 22:44.
Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.
-
02-02-08, 22:50 Απάντηση: Το μερίδιο αγοράς του Firefox ανέβηκε κατά 20% #7
- Περιοχή
- Καλλιθέα, Αθήνα
- Downloads
- 46
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 212751/21998
- ISP
- Vodafone
- Router
- Vodafone H 300s
- SNR / Attn
- 17.6(dB) / 0.0(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
02-02-08, 23:09 Απάντηση: Το μερίδιο αγοράς του Firefox ανέβηκε κατά 20% #8
Χρησιμοποιω καθημερινα firefox στο gentoo καθως ειναι 64-bit και τον θελω για flash κτλ ( αλλα ανοιγω και αλλες σελιδες με αυτον πολλες φορες χωρις να εχω ανοικτες τις σελιδες που θελουν flash ) και η συμπεριφορα του ειναι το ΛΙΓΟΤΕΡΟ εμετικη.
Ο opera ουτε στο linux ουτε στα windows ζοριζεται στα πολλα tabs, αντιθετως ο firefox οποτε ανοιγεις πολλα tabs τα βλεπει κωλυομενα.
Επρεπε να περασουν 500 χρονια για να ερθει μια εκδοση που θα ειναι ανταγωνιστικη με αλλους browsers που δεν ειχαν ΠΟΤΕ τετοια προβληματα ( ανυπαρξια επιλογων - εξ'ου και η αναγκη για plugins - MEMORY LEAKS κτλ κτλ κτλ )
beta firefox ΔΕΝ βαζω, οταν γινει stable με το καλο θα δουμε ποσα απιδια βαζει ο σακος
-
02-02-08, 23:14 Απάντηση: Το μερίδιο αγοράς του Firefox ανέβηκε κατά 20% #9
- Περιοχή
- Καλλιθέα, Αθήνα
- Downloads
- 46
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 212751/21998
- ISP
- Vodafone
- Router
- Vodafone H 300s
- SNR / Attn
- 17.6(dB) / 0.0(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
02-02-08, 23:15 Απάντηση: Το μερίδιο αγοράς του Firefox ανέβηκε κατά 20% #10
- Περιοχή
- Chicago, Illinois
- Downloads
- 96
- Uploads
- 25
- Άρθρα
- 14
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/0.5G
- ISP
- Nova
Δεν φταίει ο nsplugginwrapper ? Δεν φταίει το ότι η Adobe ΔΕΝ έχει καλή υποστήριξη για Linux ?
Ο opera ουτε στο linux ουτε στα windows ζοριζεται στα πολλα tabs, αντιθετως ο firefox οποτε ανοιγεις πολλα tabs τα βλεπει κωλυομενα.
Επρεπε να περασουν 500 χρονια για να ερθει μια εκδοση που θα ειναι ανταγωνιστικη με αλλους browsers που δεν ειχαν ΠΟΤΕ τετοια προβληματα ( ανυπαρξια επιλογων - εξ'ου και η αναγκη για plugins - MEMORY LEAKS κτλ κτλ κτλ )
beta firefox ΔΕΝ βαζω, οταν γινει stable με το καλο θα δουμε ποσα απιδια βαζει ο σακοςΤελευταία επεξεργασία από το μέλος flamelab : 02-02-08 στις 23:15.
Dies, died, will die.
Lived, lives, will live.
-
02-02-08, 23:20 Απάντηση: Το μερίδιο αγοράς του Firefox ανέβηκε κατά 20% #11
Γιατί δεν χρησιμοποιείς Opera τότε μόνο και παραμένεις σε απαρχαιωμένους Browsers ? Αν μπορείς δηλαδή.....
Περίεργο έχω ανοίξει καμιά 50αριά Tabs και το Cpu λες και κοιμάται....
Ποτέ δεν υπήρχε memory leak στον Firefox. Απλά χρησιμοποιούσε extra Μνήμη για αυτό το μαγικό κουμπί Back μια και είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο.
Μπορούσες εύκολα να το ρυθμίσεις πιο χαμηλά.
Τέσπα, μείνε και στην Λυρική σκηνή δεν θα τα χαλάσουμε.
Αυτό που κάνει ο FF Μου το κάνει υπέροχα.Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.
-
02-02-08, 23:48 Απάντηση: Το μερίδιο αγοράς του Firefox ανέβηκε κατά 20% #12
Για πες μας: Το κάνεις compile και με ποια C/USE flags; Γιατί κι εγώ, όταν είχα gentoo, τον είχα με compile και είχε τα προβληματάκια του, μόλις έβαλα το έτοιμο (firefox-bin), ήταν λες και είχαν ξαναγράψει τον κώδικά του από το 0! Για να ξέρουμε τι λέμε δηλαδή... Έλεος πια με αυτόν τον οπαδισμό ορισμένων! Χειρότεροι και από τα χουλιγκάνια στο γήπεδο καταντάτε μερικές φορές...
Παρεπιπτόντως, χρησιμοποιώ Konqi...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος megahead13 : 02-02-08 στις 23:49.
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Παναγιώτης Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Michael Jordan
-
03-02-08, 00:00 Απάντηση: Το μερίδιο αγοράς του Firefox ανέβηκε κατά 20% #13
μην δίνεται μεγάλη σημασία σε τέτοιες μετρήσεις, είναι το λιγότερο υποκειμενικές
Ένα παράδειγμα που αναφέρεται στις μετρήσεις της XiTi Monitor για το Σεπτέμβριο του 2007 αλλά δυστυχώς ισχύει και για την μέτρηση του Δεκεμβρίου είναι το παρακάτω
Statistics, Schmastistics! XiTi Monitor "forgets" about countries where Opera does well?
-
03-02-08, 00:04 Απάντηση: Το μερίδιο αγοράς του Firefox ανέβηκε κατά 20% #14
https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/3035
Oντως πολυ καλο το paste & goΜΑΡΑΝ ΑΘΑ
-
03-02-08, 00:15 Απάντηση: Το μερίδιο αγοράς του Firefox ανέβηκε κατά 20% #15
Μια χαρά τα τραβάει τα αρχεία. Το rendering είναι σφαιράτο.
που δεν υπάρχει λόγος να μιλάς για κάτι που ποτέ δεν έχω παρατηρήσει στα 3 χρόνια που δουλεύω opera.
Σε κανένα αρχείο δεν "βάζεις χέρι". Όλα γίνονται με δεξί κλικ και block content.
Στον firefox αυτή η δυνατότητα δεν προσφέρεται εγγενώς και πρέπει εκεί να βάλεις... extension
Πετυχαίνει παντού και πάντα.
Κάνεις disable τα plugins globally και τα ενεργοποιείς όπου χρειάζεται on demand μέσω του site preferences.
Ούτε περίεργα extensions για αυτό το βασικό πράγμα, ούτε χακεριές. Προσφέρεται εγγενώς
Μήπως συνηθίσατε να βλέπετε σε λάθος θέση τα στοιχεία των ιστοσελίδων στον firefox, γι'αυτό;
Εδώ γελάνε
7 FUD statements σε ένα μόνο ποστ παρά είναι αρκετά.
........Auto merged post: AddictedToChaos added 1 Minutes and 42 Seconds later........
Καλά δεν το πιστεύω πως ακόμη και για αυτό το απλό command έχει φτιαχτεί extension στον ff
Έλεος πραγματικάΤελευταία επεξεργασία από το μέλος AddictedToChaos : 03-02-08 στις 00:15. Αιτία: auto merged post
Παρόμοια Θέματα
-
Καλυτερος συνδυασμος web browser+flash player?
Από duende στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 05-09-08, 22:24 -
Ο.Σ.Ε. Είναι δικός τους!!!
Από n_agrios στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 09-08-08, 20:36 -
Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για security σε ενα pc?
Από Nik_Gr στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 39Τελευταίο Μήνυμα: 04-08-07, 10:26 -
Καλύτερος OFFLINE browser/leecher ?
Από nikgr στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 04-03-06, 23:02
Bookmarks