Εμφάνιση 1-14 από 14
    παρέλαβα πριν λίγες μέρες τα εξής εξαρτήματα---INTEL CORE 2 DUO E8400 3.00 GHZ LGA775 - 1333 FSB---GIGABYTE P35-DS3 και δυο σκληρούς sata.όταν προσπαθω να εγκαταστήσω τα windows vista64x αφού δηλώσω γλώσσα μου εμφανίζει μια σελίδα για να διαλέξω οδηγούς και επιλέγω αυτους για το gigabyte gbb36x controller xraid για αυτή την έκδοση windows.μετά μου βγαζει το εξης παραθυράκι ¨no new devices could be found.make sure the driver files are correct and located on the driver installation media".το έβαλα στην σωστή υποδοχή για το αντίστοιχο controller.όταν προσπαθώ να εγκαταστησω τα xp αφού διαλέξω το controller κολλάει στο παράθυρο που ζητάει εγκατάσταση η επισκευή των windows
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolopoulas : 04-02-08 στις 23:06.

Το avatar του μέλους razorblade1100
    razorblade1100 Guest
    δες σε καποιο αλλο pc στο cd της μητρικης καποιον φακελο sata η raid και κοιτα αν μεσα υπαρχει κανας φακελος floppy. αντεγραψε τα περιεχομενα του σε μια δισκετα και κατα την εγκατασταση
    οταν σου πει κατι για install drivers from media η τελος παντων κατι τετοιο πατα οτι σου λεει με την δισκετα μεσα και εγκατεστησε το.
    μου φαινεται οτι δεν σου αναγνωριζει σωστα τους δισκους σατα και στην δικη μου μητρικη που ειναι παρομοια θελει τον σατα driver κατα την εγκατασταση του λειτουργικου.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος razorblade1100 : 04-02-08 στις 23:17.

Το avatar του μέλους DSLaManiaC
    DSLaManiaC Guest
    Στο manual της motherboard σου δεν έχει τη διαδικασία εγκατάστασης drivers για RAID κατα το windows setup?

χρησιμοποίησα δισκετα και διαβασα κανονικα τις οδηγίες στο manual.δεν γίνεται τιποτα.μηπως εβαλα λαθος καποιο καλωδιο.επίσης έκανα και update to bios

razorblade1100 Guest
    χρησιμοποίησα δισκετα και διαβασα κανονικα τις οδηγίες στο manual.δεν γίνεται τιποτα.μηπως εβαλα λαθος καποιο καλωδιο.επίσης έκανα και update to bios
    ε τοτε ελεγξε τα καλωδια πισω απο τους δισκους αν και δεν νομιζω. τι τροφοδοτικο εχεις?

στο northbridge ti controller εχεις? τον ICH9 h ICH8?

Downloads
    13
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    Router
    TP-Link TL-WR1043ND
    Πρέπει να φορτώσεις και τον raid driver και τον sata driver αλλιώς δεν κάνεις τίποτα.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η GIGABYTE ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ RAID DRIVERS ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ MANUAL ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ
    ΕΥΚΟΛΑ

το ich9 εχει και τo gigabyte sata2 controller.τροφοδοτικο εχω το THERMALTAKE W0163 TOUGHPOWER 650W QFAN.βασικα δεν θελω να κανω raid απλα να εγκαταστησω τους σκληρους για να λειτουργουν.δεν αναγνωριζονται καθολου στην εγκατασταση των windows ακομα και αν εχω περασμενους τους οδηγους σε stick η δισκετα απο την σελιδα http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...ProductID=2627

razorblade1100 Guest
    η δισκετα σου λειτουργει κανονικα? την εχεις ενεργοποιησει απο το βιος? φανταζομαι πριν δουλευε.

η δισκέτα λειτουργεί κανονικά.οι drivers από την σελίδα που ειπά πριν είναι σωστοί?το λέω αυτό γιατί είναι sataraid
    και εγω δεν χρειάζομαι raid.στο bios έχω βάλει τους οδηγούς και σε ahci και σε ide mode και δεν τους αναγνωριζει

razorblade1100 Guest
    εξαρταται και απο το revision της μητρικης σου αν ψαξεις καπου εξω στο κουτι(την συσκευασια της μητρικης) η σε καποια γωνια της μητρικης σου λεει τι revision ειναι η μητρικη.π.χ. rev1.1 η rev.2.0 Και μετα εσυ θα επιλεξεις το αντιστοιχο μοντελο στο site tis Gigabyte και θα κατεβασεις τους αντοιστιχους drivers αλλα αφου ολα τα revision εχουν τον ιδιο controller δεν νομιζω να αλλαξει τιποτα.

η μητρική ειναι rev.2 .παντως οταν με βγαζει στην σελιδα για επιλογη οδηγων (αφου διαλεξω γλωσσα) μετα ζηταει αναζητηση μπορω να κανω browse τους σκληρους τους αναγνωριζει στην αναζητηση και μπορω να μπω κανονικα και να κοιταξω τα αρχεια.μηπως φταιει η wifi καρτα δικτυου που την εχω εγκατεστημενη σε pci?

razorblade1100 Guest
    δοκιμασε να κανεις την εγκατασταση χωρις την καρτα wifi και γενικοτερα οποιαδηποτε καρτα εκτος απο την καρτα γραφικων αν και δεν νομιζω το προβλημα ειναι στον σατα controller.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος razorblade1100 : 05-02-08 στις 17:00.

εβγαλα την καρτα δικτυου και μου ετρεξε την εγκατασταση κανονικα αλλα επρεπε να αλλαξω σκληρο και μετα παλι τα ιδια...

Παρόμοια Θέματα

1. outlook 2003 και vista αλληλογραφια των windows
    Από exterr στο φόρουμ Windows
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-06-08, 09:47
  2. Πρόβλημα εγκατάστασης Windows Vista σε laptop
    Από DaRk στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computing
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-03-08, 11:27
  3. [Siemens] Πρόβλημα εγκατάστασης Speedstream και Vista μέσω USB
    Από my8os στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-11-07, 13:18
  4. Μηνύματα: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-08-04, 01:02

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •