Γεια σας,
Θέλω να κάνω μία νέα σύνδεση.
H Vodafone 1024 Wi-Fi με κάθε νέα σύνδεση δίνει το FRITZ 7140, ξέρετε το Conn-X 1024 Wi-Fi PSTN τη router δίνει?
Πιο από τα δύο routers προτείνετε?
(Με ενδιαφέρει το Wi-Fi να καλύπτει δύο ορόφους)
Μπορώ να εμπιστευτώ το Vodafone ADSL, ή να πάω σε Conn-X.
Ευχαριστώ πολύ.
Εμφάνιση 1-7 από 7
-
05-02-08, 12:21 Vodafone Wi-Fi router VS Conn-x WI-FI router #1
-
05-02-08, 16:32 Απάντηση: Vodafone Wi-Fi router VS Conn-x WI-FI router #2
Νομίζω δίνει το Philips μιας κι αυτό δώσανε τόσο στον πατέρα μου για 2mbps και στην ξαδέρφη μου για 1. Και κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερο το Philips. Το θέμα είναι ότι δεν το δίνει δωρεάν. Στη Vodafone φαντάζομαι το δίνουν δωρεάν. Στον ΟΤΕ από όσο ξέρω απλά σου κάνουν έκπτωση όταν κάνεις νέα σύνδεση και στο δίνουν αντί 64-70 ευρώ, στα 35 ευρώ.. οπότε από κει και πέρα do as u wish. Όσο για το ποιόν να εμπιστευτείς εξαρτάται από το πού μένεις κι από την τύχη!
-
05-02-08, 16:46 Απάντηση: Vodafone Wi-Fi router VS Conn-x WI-FI router #3
το ρουτερ τησ vodafone ειναι τρομερο.
-
05-02-08, 19:03 Απάντηση: Vodafone Wi-Fi router VS Conn-x WI-FI router #4
Είναι καλό το Fritz αλλά όχι για max. ταχύτητες
-
05-02-08, 19:49 Απάντηση: Vodafone Wi-Fi router VS Conn-x WI-FI router #5
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
Δεν με νοιάζει τόσο η ταχύτητα όσο η εμβέλεια (2 ορόφους).
-
22-02-08, 02:06 Απάντηση: Vodafone Wi-Fi router VS Conn-x WI-FI router #6
τα router που δινει ο ΟΤΕ ειναι σκουπιδια... Σου προτεινω fritz box με 57€... Αξιζει τον κοπο για ενα ρουτερ που η λιανικη του αυτη τη στιγμη ειναι 220€
Δυνατοητες σε εμβελεια ειναι περιπου ιδιες σε οτι κυκλοφορει στην αγορα. Αν θα εχεις καλο σημα εξαρταται απο τις μονωσεις στους τοιχους και πολλα αλλα, παραγοντες ασχετους με το ρουτερ.
-
23-02-08, 15:53 Απάντηση: Vodafone Wi-Fi router VS Conn-x WI-FI router #7
ελπιζω να μην σκεφτεσαι να πας προς vodafone μερια για να τσιμπησεις το ρουτερακι,θα ηταν ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.
το λαθος αναφερεται στη vodafone.απο κει και περα για το fritz 7140 δεν θα ελεγα οτι ειναικαι οτι καλυτερο στο ασυρματο μερος του και αναφερομαι στην εμβελεια του.με αλλη κεραια δεν το εχω δοκιμασει αλλα κατα τα αλλα εχει μεγαλη παραμετροποιηση και δινει γκαζιαΟτι μπορείς να κάνεις σημερα ΜΗΝ το αφήνεις για αυριο
Παρόμοια Θέματα
-
Καλός και οικονομικός router? όχι adsl-router αλλά ROUTER
Από spirosta στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 02-12-09, 23:09 -
[3Com] conn-x and 3com router configuration
Από vagbell στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 04-11-07, 20:37 -
conn-x philips router
Από arton98 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 24-09-07, 12:55 -
Router Philips (Conn-X)
Από Amorgos στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 23-07-07, 16:02 -
ADSL Router Speedtouch:κάνει για router εκτός σύνδεσης conn-x?
Από sdim στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 17-04-07, 22:47
Bookmarks