Σελ. 3 από 13 ΠρώτηΠρώτη 123458 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 31-45 από 181
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    Fritz!box 7530
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Constantinos1
    Δεν θελω να στησω web site
    αλλα ηθελα να προιδοποιησω οτι απλα δεν επιστευομαι εταιρειες που ζητανε ταυτοτητα μεσω Ιnternet
    Είχε συζητηθεί παλιότερα αυτό στο φόρουμ τους και νομίζω έλεγαν ότι μπορείς να καλύψεις όσα πεδία της ταυτότητας θέλεις και να στείλεις με fax ή e-mail την εικόνα της ταυτότητας. Κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ τους, ώστε να δεις και ο ίδιος τι παίζει.
    ... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain...

Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Shared
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
    Router
    FRITZ!Box Fon
    SNR / Attn
    13(dB) / 36(dB)
    Ρίξε και μια ματιά στο http://www.gandi.net/ (Domain Name [Gandi] - Registration and Transfert)
    Πολύ καλή πολιτική.
    Χαμηλές τιμές
    Θα σου την πρότεινα κυρίως για το πρώτο

Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Shared
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
    Router
    FRITZ!Box Fon
    SNR / Attn
    13(dB) / 36(dB)
    Ρίξε και μια ματιά στο http://www.gandi.net/ (Domain Name [Gandi] - Registration and Transfert)
    Πολύ καλή πολιτική.
    Χαμηλές τιμές
    Θα σου την πρότεινα κυρίως για το πρώτο. Φυσικά αφορά μόνο Domain Name

Περιοχή
    Ιωάννινα
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΣ
    Router
    Siemens CL 110
    SNR / Attn
    5.1(dB) / 38.5(dB)
    Ξυπνάτε!
    Εγώ προτείνω www.freegreece.net

Άψογες υπηρεσίες virtual host, με επιλογές μεταξύ subdomain ή μεταφοράς εκεί του domain σας. Δίνει cpanel και όλα τα κλασσικά καλούδια που θα βρείτε σε virtual server εταιρίες και όλα Τ-Σ-Α-Μ-Π-Α !

Εγώ τρέχω εκεί το hamradio.gr και πάει 100% jet.

Υπ' όψην ότι δεν παίζουν popups, banners, ούτε υποχρεωτικό linkάρισμα στη σελίδα τους. Τα παιδιά που το τρέχουν είναι στη δουλειά τους jet! Το πακέτο σου δίνει 25mb χώρο με dynamic bandwidth από 100 έως 500mb το μήνα, ανάλογα με τη χρήση.

Μη σας χαλάνε τα 25mb, τί θα στήσετε εξ' άλλου?!

Υ.Γ. Μη πάτε όλοι εκεί και μας φάτε το bandwidth..

Downloads
    1
    Uploads
    0
    O lef έχει απόλυτο δίκιο και εγώ εκεί είμαι.
    πολλά μπράβο στα παιδιά που τα δίνουν όλα αυτά ΤΣΑΜΠΑ!

Σε λίγο θα χρειαστώ παραπάνω απο όσα προσφέρουν τσάμπα, ενώ βρίσκω πιο φθηνές λύσεις στο εξωτερικό απο τη www.freegreece.net εγώ θα παραμείνω σε αυτούς με άλλο πακέτο ως επιβράβευση όσων κάνουν.

Περιοχή
    Λάρισα
    Downloads
    20
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Wind - ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    Router
    Fritz 7590
    Πράγματι η freegreece, είναι πολύ καλό πακέτο, αλλά πως βγάζουν τα έξοδα τους; Η μήπως ελπίζουν ότι θα αυξηθούν οι ανάγκες των χρηστών και θα αναβαθμίσουν τα πακέτα του, μάλλον
    My Personal Blog
    WordPress, web etc

Το avatar του μέλους FORIZ
    FORIZ Guest
    Ακριβός αυτό.. !

(Αυτό το είχε κάνει και η Host.sk.. είχε μαζέψει κάμποσες εκατοντάδες χρήστες (ίσως και χιλιάδες) και αφού έφτασαν στο επιθυμητό τους αριθμό χρηστών τους "ενημέρωσαν" ότι όποιος θέλει να κρατήσει το account του θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό.. αλλιώς η σελίδα σας γεμίζει με διαφημίσεις..)

Όταν οι ανάγκες του χρήστη (Freegreece.net) θα αυξηθούν.. αναγκαστικά θα χρειαστεί να αγοράσει κάποιο πακέτο από αυτούς (περίπτωση 70-80% γιατί θα είναι ήδη σε αυτούς και θα μείνει σε αυτούς λόγο ευκολίας "μη" μετακίνησης) η θα φύγει σε κάποια εταιρία μεγαλύτερης -εμπιστοσύνης- αφού μιλάμε πια για αγορά.
    Προσωπικά προτείνω NHOST.gr λόγο έρευνας αγοράς και εμπειρίας..

Περιοχή
    Ατλάντα (ΗΠΑ)
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον/την vovin έχω. Όμως δεν θα ήθελα να δώσω φράγκα, γιατί το site που ανεβάζω δεν είναι κερδοσκοπικό οπότε δεν θα τα βγάλω. Επίσης, έχω ένα σωρό έξοδα αυτόν τον καιρό οπότε δεν με παίρνει. Προτιμώ άμα είναι να δώσω τα χρήματα αυτά για διαφήμιση.
    "Να είσαι η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο" - Γκάντι

Περιοχή
    Αμπέλια
    Downloads
    25
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    26mbps+LTE
    ISP
    Home Speed Booster
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΑΣΙΛΙΚΟ
    Router
    DN9245X6-10
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vovin
    οκ
    βασικά με εξάντλησε τόσο η αναζήτηση στο google
    που η αναζήτηση στο φορουμ φάνταζε overkill
    ..
    sorry:P

χχαχαχααχχα σε καταλαβαινω...
    anyway για domain σου προτεινω www.ip.gr
    το εχω χρησιμοποιησει και το helpdesk τους ειναι πολυ εξυπηρετικο...

οσο για free hosting
    οσο και να ψαχνεις δεν θα βρεις τπτ αξιολογο

Antec P280 | beQuiet S9-700 | Arctic Liquid Freezer II 240 | MSI X470 Gaming Pro Max | R9 5900X | 3600CL16 32GB | RTX3070 | XPG8200Pro | ROG PG258Q

Περιοχή
    Ατλάντα (ΗΠΑ)
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Αν λάμβανα την απάντησή σου χθες θα είχα αμφιβολίες όμως μετά από μια εκτενής έρευνα που έκανα πριν το μνμ σου, έφτασα στο ίδιο συμπέρασμα. Όλοι υπόσχονται της Παναγιάς τα μάτια, αλλά στην πράξη, τίποτα. Ιδίως κάτι ιστοσελίδες όπως το www.tre.la όπου το να εγγραφείς και να χειριστείς αυτό που σου δίνουν, είναι σαφώς πιο δύσκολο απ' το γράψεις τον κώδικα της σελίδας σου και να τον κάνεις validate! Μιλάμε, οι τύποι απευθύνονται σε υπερ-ειδικούς!

Οπότε μάλλον θα προχωρήσω σε κάποια συμβατική λύση!

Περιοχή
    Ατλάντα (ΗΠΑ)
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ρε παιδιά, εκτιμώ το ότι πάτε να βοηθήσετε τον άνθρωπο, αλλά οι εταιρίες που προτείνετε έχουν ξεφύγει!. Μιλάμε, δεν ξέρουν τι ζητάνε τα άτομα! Άμα είναι να δίνεις τόσα, καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω και να πας σε κάποιον επαγγελματία (αν είστε Κρήτη μεριά ξέρω 1-2 καλούς που αναλαμβάνουν τα πάντα). Πάντως επειδή εγώ προτιμάω να γράφω τον δικό μου κώδικα και να την ψάχνω ανεξάρτητα, προτιμάω εναλλακτικούς τρόπους hosting. Πάντως πάνω από $40/έτος μου φαίνεται απάτη.

Φίλε, ρίξε μια ματιά σ' αυτά τα 2. Δεν είναι τα καλύτερα, όμως είναι οι πιο συμφέρουσες εναλλακτικές που έχω βρει ως τώρα:

http://www.3essentials.com/windows-web-hosting.asp
    https://arvixe.com/index.php?menu=ho...ction=vhosting

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Vivodi
    Router
    U.S.Robotics 9106
    Τα τελευταία 2 χρόνια χρησιμοποιώ emaxhosting.com. Πολύ χαμηλές τιμές και εξαιρετικό service. Τη μια μέρα τους ζήτησα να εγκαταστήσουν κάτι πρόσθετα για το imagemagick, την επόμενη ήταν έτοιμο.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ZackNV
    Πάντως πάνω από $40/έτος μου φαίνεται απάτη.
    Φίλε ZackNV, εξαρτάται τι αγοράζεις. Στο βασικό πακέτο της emaxhosting.com πληρώνω $8.95 το μήνα αλλά έχω 2GB αποθηκευτικό, 120GB κίνηση και "unlimited" (άπειρα) όλα τα άλλα (e-mail λογαριασμούς, MySQL βάσεις και ό,τι άλλο θέλεις). Όταν μετέφερα σε αυτή την εταιρεία τη σελίδα μου, ήταν η φτηνότερη. Τώρα ίσως να υπάρχουν και ακόμη φτηνότερες κατά Αμέρικα μεριά αλλά, αφού δεν μου έχει τύχει να δω τη σελίδα μου ούτε μια μέρα "πεσμένη", δε βλέπω το λόγο να φύγω. Είναι αυτό που έγραφα σε κάποιο άλλο νήμα: "Εξυπηρέτηση και σεβασμός στον πελάτη".
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος emav : 05-03-06 στις 14:24.

Περιοχή
    Ατλάντα (ΗΠΑ)
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Σύμφωνοι. Απ' ότι βλέπω πρόκειτα για επαγγελματική σελίδα web hosting. Είμαι σίγουρος ότι δεδομένων των αναγκών σου έκανες την βέλτιστη επιλογή. Όμως για κάποιον που δεν χρειάζεται 1+ Gb χώρο (ούτε απεριόριστα η-μέηλ) σαν εναλλακτική δεν είναι η καλύτερη.

Αν θες ένα αμάξι για να πηγαίνεις στο χωριό να ποτίζεις τ' αμπέλι σου, πιστεύω η BMW δεν σου είναι απαραίτητη. Αν όμως κάνεις μεγάλα ταξίδια και είσαι πολύ ώρα στον εθνικό, σαν εναλλακτική αποκτάει άλλη αξία.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Vivodi
    Router
    U.S.Robotics 9106
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από NHOST
    Για αυτό τι έχετε να πείτε;
    Ήμουν στην 0801.gr για 3 χρόνια περίπου. Πλήρωσα τον πρώτο χρόνο και μετά... με ξέχασαν! Τους έστειλα e-mail εξηγώντας τους ότι δεν έχω πληρώσει και ζητώντας τους να με χρεώσουν αλλά εις μάτην. Αντιθέτως, όταν χρειάστηκα παραπάνω αποθηκευτικό χώρο, μου έδωσαν αμέσως!

Δεν μπορούσα να καταλάβω τι συμβαίνει αλλά, όπως και να 'χει, μου είναι δύσκολο να εμπιστευτώ μια εταιρεία που δε χρεώνει τους πελάτες της όπως έχει συμφωνηθεί ούτε και τους ενημερώνει ότι κάνει μια προσφορά, ρε αδελφέ! Έτσι, μόλις οι απαιτήσεις μου ξεπέρασαν τα όρια του λογαριασμού που είχα μαζί τους, τα μάζεψα και πήγα εκεί που έγραψα σε προηγούμενη εγγραφή μου.

Περιοχή
    Ατλάντα (ΗΠΑ)
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Και πολύ καλά έκανες. Η 0801 μου φαίνεται εντελώς μούφα (όπως οι περισσότερες ελληνικές εταιρίες του είδους). Όταν έκανα την πτυχιακή μου πάνω στις ΜΜΕ πληροφορικής Ελλάδος πριν μερικά χρόνια (2002-2003) είδα τα χάλια τους με νούμερα! Έπειτα, όταν βγήκα στην αγορά εργασίας, τα είδα και στην πράξη!

Πραγματικά, έτσι που έχει πέσει το δολάριο, δε βλέπω λόγω να μην πάει κανείς σε μια Αμερικάνικη εταιρία.

Σελ. 3 από 13 ΠρώτηΠρώτη 123458 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία