Έχω ένα πρόβλημα με το συγκεκριμενο wireless router. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ για να το κάνω να δουλέψει. Έχω 2 λαπτοπ και το προγραμμα που εχω είναι 2play απο forthnet. Στην αρχη μπορούσε μόνο 1 από τα 2 λάπτοπ να συνδεθει... π.χ. Συνδεόταν ασύρματα το ένα, και το άλλο δεν έπειζε με ethernet, ενώ και το αντίθετο, όταν το είναι ήταν συνδεδεμένο με ethernet, δεν εμπαινε το άλλο ασύρματα. Τεςπα, αυτό το διόρθωσα κάπως, όμως αντιμετοπίζω πλέον συνεχείς διακοπές. Πρέπει κάθε φορά να το ανοιγοκλείνω για να παίξει για κάνα μισάωρο και μετά πάλι τα ίδια... τα χω παίξει... τόσο δύσκολο είναι πλέον? αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει κι έχει κάτι στο μυαλό του... μίλησα και με forthnet και μου λένε ότι φταίει το router όμως εγώ δεν το δέχομαι γιατί έχω αλλάξει 3(!) που δεν έπαιζαν καθόλου κι αυτό όμως κάτι πάει να κάνει...
Εμφάνιση 1-3 από 3
Θέμα: Asus Wl-600g
-
06-02-08, 11:54 Asus Wl-600g #1
-
08-02-08, 02:19 Απάντηση: Asus Wl-600g #2
Σε τι απόσταση από τον router δοκιμάζεις;
Μεσολαβούν εμπόδια;
Τις διακοπές τις έχεις στο ασύρματο μόνο;Κατεβάζουμε την ισχύ του ασύρματου εξοπλισμού μας. Ας διατηρήσουμε το φάσμα συχνοτήτων καθαρό για να δουλεύουμε όλοι με λιγότερο κόπο και χρήμα.
Cyclades Wireless Network
-
29-03-09, 20:30 Απάντηση: Asus Wl-600g #3
καλησπέρα μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει με το router modem ASUSWL-600G δέν ανοίγη με admin admin και δεν μπορώ να κάνω της ρυθμύσης
Παρόμοια Θέματα
-
ASUS WL-600G ρυθμίση
Από Skyhigh στο φόρουμ Asus XDSL modems και routersΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 13-03-08, 23:59 -
ρυθμιση ASUS WL-600g για HOL σύνδεση
Από mitsre στο φόρουμ Asus XDSL modems και routersΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 09-02-08, 19:07 -
24 Mbit Αποσυγχρονισμοί. Το asus wl-600g θα δουλέψει?
Από striants στο φόρουμ Asus XDSL modems και routersΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 08-02-08, 08:20
Bookmarks