Πριν από 10 περίπου μέρες χρειάστηκε να μετακινήσω την taskbar γιατί δεν με διευκόλυνε στο σημείο που ήταν κατά την διάρκεια χρήσης ενός συγκεκριμμένου προγράμματος.
Για την ακρίβεια την είχα στο δεξιό μέρος της οθόνης κι την μετέφερα στο κάτω μέρος της οθόνης όπως ήταν αρχικά by default από τα ίδια τα ΧΡ.
Δεν μπορώ να καταλάβωτι στην ευχή συνέβει όταν έκανα αυτή την μεταφορά, γιατί από εκείνη την ώρα όποτε πάω να κάνω minimize οποιοδήποτε παράθυρο αυτό "εξαφανίζεται" σαν να γίνεται "αόρατο" ή να πηγαίνει στο background, κι ο μόνος τρόπος για να το επαναφέρω πάνω στο desktop κι να συνεχίσω αυτό που έκανα είναι μόνο μέσω windows task manager (χρησιμοποιώντας το Switch To μεταξύ των applications)
![]()
!
Ό,τι έχω κάνει minimize ΔΕΝ εμφανίζεται στην taskbar όπως ήταν το default! ενώ εξακολουθεί να υπάρχει το παράθυρο ανοιχτό.
Έχω κοιτάξει τα ΠΑΝΤΑ, ότι σχετικό με properties για taskbars, στο control panel, πάνω στο desktop, στο ίδιο το taskbar, μέσα από τo tweak του System Mechanic, κι το πρόβλημα παραμένει!![]()
Έχουν γίνει τα νεύρα μου τσατάλια, και δεν ξέρω πλέον που αλλού να κοιτάξω για σχετικές ρυθμίσεις, ή τι άλλο να ελέγξω.
Τι άλλο να κοιτάξω πλέον?![]()
Εμφάνιση 1-8 από 8
-
19-05-05, 00:58 Πρόβλημα με το minimize στα ΧΡ Pro #1
- Downloads
- 7
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 20
- Τύπος
- ADSL OTE
- Ταχύτητα
- 2048/256
- ISP
- Conn-x OTE
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΗΦΙΣΙΑ
- Router
- Alcatel Speedtouch 585v5
- SNR / Attn
- 8(dB) / 33,5(dB)
-
19-05-05, 01:01 #2
δεξι κλικ πάνω στην τασκ bar και κάνε unlock, και μετά δες αν κάποια μπάρα πιάνει μεγάλο χώρο
-
19-05-05, 01:06 #3
Υπάρχει και το Alt+Tab.
Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
19-05-05, 01:14 #4
- Downloads
- 7
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 20
- Τύπος
- ADSL OTE
- Ταχύτητα
- 2048/256
- ISP
- Conn-x OTE
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΗΦΙΣΙΑ
- Router
- SNR / Attn
- 8(dB) / 33,5(dB)
sdikr unlock την έχω τώρα, την έχω δοκιμάσει με lock/unlock KAMMIA διαφορά!
Έβγαλα τις συνήθεις μπάρες έφτιαξα άλλη που έπιανε μικρότερο χώρο, ΤΙΠΟΤΕ, δοκίμασα με άλλη που έπιανε μεγαλύτερο χώρο επίσης τίποτε!
Αυξομοίωσα κι το φάρδος της taskbar (μέχρι κι να φτάνει τη μισή οθόνη την έβαλα) μπας κι δω κάποια διαφορά, αλλά τίποτε!
WAntilles Kι με το Αlt+Tab σώζεται η κατάσταση (κάποιες φορές) όλο αυτό το διάστημα, αλλά το θέμα είναι πώς επανέρχεται σ'αυτό που ήταν? (το "γιατί" συνέβει αυτό το μπέρδεμα δεν θέλω να σκέφτομαι το τι ψάξιμο θέλει)
-
19-05-05, 01:58 #5
- Downloads
- 7
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 20
- Τύπος
- ADSL OTE
- Ταχύτητα
- 2048/256
- ISP
- Conn-x OTE
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΗΦΙΣΙΑ
- Router
- SNR / Attn
- 8(dB) / 33,5(dB)
Ψάχνοντας μπας κι βγάλω κάποια άκρη......παρατήρησα τα εξής:
1) όταν επιλέγω να εμφανίζεται η μπάρα του Windows Media Playrer (WAntilles μην αρχίσεις!γιατί τον classic χρησιμοποιώ, αλλά για να ακούσω Classic fm από UK μόνο με τον Μedia player είναι δυνατόν!)
αυτή ΔΕΝ εμφανίζεται!
2) εκτός των παλαιών κι γνωστών στη λίστα με τις toolbars.....τώρα μου εμφανίζεται toolbar με τον τίτλο Desktop Manager! κι ανακάλυψα ότι έχω πλέον Virtual Desktop Manager (δεν μπορώ να θυμηθώ αν κι πότε το εγκατέστησα(μήπως τα έχω κάνει μπάχαλο κι δεν τον ξέρω?
)
Το πρόβλημα πάντως παραμένει!
Όποτε πάω να κάνω minimize ένα παράθυρο, αυτό μοιάζει να εξαφανίζεται όχι κάτω προς την taskbar αλλά πίσω από στο "start"!
-
19-05-05, 03:45 #6
Έχει γίνει Desktop όχι bar αλλά Μπαρρρρ εκεί μέσα.
Ξεκούμπισε πλήρως όλα τα Desktop Μπαρρρρ πλην του Taskbar μπας και φτιάξει.
Και καλό είναι να μην τα ξαναχρησιμοποιήσεις.Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
19-05-05, 11:23 #7
Iolo System Mechanic? Δοκιμασες να το κανεις uninstall? (Οχι απλα απενεργοποιηση των tweaks.)
-
23-05-05, 16:44 #8
- Downloads
- 7
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 20
- Τύπος
- ADSL OTE
- Ταχύτητα
- 2048/256
- ISP
- Conn-x OTE
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΗΦΙΣΙΑ
- Router
- SNR / Attn
- 8(dB) / 33,5(dB)
mavlok Το Iolo System Mechanic το είχα ήδη, κι το χρησιμοποιούσα πολύ καιρό τώρα χωρίς πρόβλημα - κι δεν είχα πειράξει κάτι στα tweaks εκείνες τις μέρες, τις ρυθμίσεις τις είχα ήδη πολλούς μήνες, γι'αυτό δεν σκέφτομαι να το κάνω uninstall - τουλάχστον
Θα το δοκιμάσω σε 1-2 μέρες.
Παρόμοια Θέματα
-
προβλημα minimize σε windows media explorer
Από giorgiosb στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 23-11-07, 21:50 -
Επαναφορά χρήστη στα XP Pro
Από Petros στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 12-03-07, 15:23 -
Πρόβλημα με shutdown στα XP Pro.
Από pan.nl στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 25-09-05, 21:29 -
Πρόβλημα τονισμου στα XP pro
Από stgma στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 01-03-05, 13:58
Bookmarks