Εμφάνιση 1-6 από 6
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    RB4011iGS+5HacQ2HnD
    Παιδιά καλημέρα, έχω το usr 9105 χωρίς καθόλου προβλήματα. Όμως όταν κάνω πάντα diagnostics το Test ATM OEM F5 Segment ping είναι πάντα FAIL. Αυτό το παρατήρησα ότι συμβαίνει σε πολλούς χρήστες του 9105. Όπως αναφέρουν μερικοί μέσα απο το forum δεν το δίνουμε σημασία, αλλά γιατί να συμβαίνει αυτό; Μήπως σίγουρα κάπου εππηρρεάζει; Θα κάνω και ένα τηλέφωνο στη forthnet να δούμε τι θα μου πεί. Βέβαια ήθελα επίσης να αναφέρω ότι κάποιες φορές, όχι πάντα το Test ATM OEM F5 end -to- end ping βγαίνει και αυτό FAIL. Όταν έχω αυτές τις ενδείξεις κάνοντας ping πχ. στη forthnet απαντάει κανονικά.
    CPU: Intel Core I7 920@2,66Ghz,GPU: nVidia Asus ENGTS 250/DI/CUBA 512MD3 ,RAM:3x1GΒ Corsair TR3G1333 PC3@1333Mhz, PSU: Thermaltake 650W,Μοtherboard: Asus P6TD DELUXE, CASE: CoolerMaster ENTURION

Το avatar του μέλους xenbast_
    xenbast_ Guest
    μία από τα ίδια και εδώ! μάλλον φυσιολογικό είναι......

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Και εγω το εχω, ειναι φυσιολογικο απο τη στιγμη που δουλευει κανονικα web,mail,im,p2p, δεν νομιζω οτι πρεπει να μας απασχολει.Αν μαλιστα εχεις και φυσιολογικες ταχυτητες τοτε ξεχνα το.Οπως λεει και το help μερικες φορες μπορει ο παροχος της adsl γραμμης(ΟΤΕ) να μην επιτρεπει το συγκεκριμενο ping.Αν παρολα αυτα το δικτυο δουλευει κανονικα don't troubleshot the problem.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jkarabas
    Test ATM OEM F5 Segment ping είναι πάντα FAIL
    είναι κάτι που δεν το υποστήριζει ο οτε στην ελλάδα, (αν διαβάσεις το Help σου λέει οτι δεν το υποστηρίζουν όλοι)

Test ATM OEM F5 end -to- end ping βγαίνει και αυτό FAIL
    Αυτό είναι κακό, γιατί σημαίνει οτι κάτι δεν πάει καλά στην σύνδεση την δικιά σου με τον Bbras

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    RB4011iGS+5HacQ2HnD
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr
    είναι κάτι που δεν το υποστήριζει ο οτε στην ελλάδα, (αν διαβάσεις το Help σου λέει οτι δεν το υποστηρίζουν όλοι)

Αυτό είναι κακό, γιατί σημαίνει οτι κάτι δεν πάει καλά στην σύνδεση την δικιά σου με τον Bbras
    Προφανώς θα βγαίνει αυτό το FAIL, όταν ο Bbras θα είναι μπουκωμένος. Λογικά εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο δεν θα είχα στον router ένδειξη κόκκινη στο λαμπάκι του WanIP;. Αυτό απο την ώρα που έβαλα την γραμμή δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Εξάλλου μένω Καλλιθέα και ο Bbras απο ότι γνωρίζω είναι αξιόπιστος (SIEMENS). Απο τη Forthnet μου είπανε σχετικά με το πρώτο FAIL ότι προσπαθεί ο router να κάνει ping και δεν ανταποκρίνεται. Τελοσπάντων απο τη στιγμή που δεν έχω προβλήματα (p2p,ping,http κλπ.) δεν με απασχολεί. Το help το διάβασα, αλλά είναι σίγουρο ότι ο ΟΤΕ δεν το υποστηρίζει; Άντα να βγάλεις άκρη μ΄αυτούς. Είμαι περίεργος άλλοι χρήστες με διαφορετικά routers τους βγάζει FAIL;
    CPU: Intel Core I7 920@2,66Ghz,GPU: nVidia Asus ENGTS 250/DI/CUBA 512MD3 ,RAM:3x1GΒ Corsair TR3G1333 PC3@1333Mhz, PSU: Thermaltake 650W,Μοtherboard: Asus P6TD DELUXE, CASE: CoolerMaster ENTURION

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Το help το διάβασα, αλλά είναι σίγουρο ότι ο ΟΤΕ δεν το υποστηρίζει; Άντα να βγάλεις άκρη μ΄αυτούς. Είμαι περίεργος άλλοι χρήστες με διαφορετικά routers τους βγάζει FAIL;
    Το κάθε Modem έχει τα δικά του diagnostics, πχ τα zyxel έχουν μονο το Test ATM OEM F5 end -to- end ping και το αναφέρουν atm loopback

Παρόμοια Θέματα

1. Test ADSL(ATM OAM) loopback test FAIL
    Από MTS στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-12-13, 00:41
  2. Test ATM OAM F5 segment ping: FAIL?
    Από manos28684 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-01-06, 11:54
  3. help Test ATM OAM F5 segment ping FAIL
    Από passenger στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-12-05, 17:47
  4. Test ATM OAM F5 segment ping FAIL ???
    Από jobous στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-08-05, 15:50
  5. ATM loopback test fail!
    Από momo στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-10-03, 14:45

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας