Παιδιά καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα έχω ένα λαπτοπ toshiba με εξοδο μόνο vga και προσπαθώ να το συνδέσω στην TV(CRT) με ένα καλώδιο που αγόρασα από το Media Markt (VGA->Scart). Στη συνδεσμολογία του καλωδίου λέει ότι είναι για σύνδεση DVD σε PC. Όταν το συνδέω στην τηλεόραση τη βλέπει σαν εξωτερική οθόνη αλλά όταν κάνω μεταφορά εικόνας δεν παρουσιάζει τίποτα στην τηλεόραση. Τι λέτε να φταίει, το καλώδιο, οι ρυθμίσεις του λαπτοπ ή η τηλεόραση να μην το υποστηρίζει. Ευχαριστώ πολύ
Εμφάνιση 1-15 από 20
Θέμα: Vga to scart καλώδιο
-
07-02-08, 20:26 Vga to scart καλώδιο #1
-
07-02-08, 20:33 Απάντηση: Vga to scart καλώδιο #2
Πόσο το αγόρασες το καλώδιο
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Α' ΕΘΝΙΚΗ
http://slightlymagic.net
-
07-02-08, 21:07 Απάντηση: Vga to scart καλώδιο #3
15 το scart->vga και άλλα δεκα vga->vga
-
07-02-08, 21:08 Απάντηση: Vga to scart καλώδιο #4
Δεν νομιζω να κανεις δουλεια με αυτο το καλωδιο...
-
07-02-08, 21:13 Απάντηση: Vga to scart καλώδιο #5
τι προτεινεις?
-
07-02-08, 23:08 Απάντηση: Vga to scart καλώδιο #6
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Πέρασες τον τελευταίο driver της κάρτας γραφικών ?
VGA to Scart ??We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
07-02-08, 23:54 Απάντηση: Vga to scart καλώδιο #7
Απ' ότι έχω διαβάσει μέχρι σήμερα, ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το RGB μιας συμβατικής CRT τηλεόρασης έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με το RGB της κάρτας γραφικών. Η τηλεόραση δέχεται interlaced σήμα, ενώ αυτό που βγάζει η κάρτα γραφικών είναι non-interlaced. Είναι και διαφορετική η συχνότητα. Επίσης, η κάρτα γραφικών βγάζει τα τρία βασικά χρώματα RGB συν δύο ξεχωιστά σύρματα για τον συγχρονισμό. Στην τηλεόραση, ο συγχρονισμός είναι σε σύνθετη μορφή και περνάει μαζί με το πράσινο χρώμα. Άστε να πάνε, δεν βγάζεις άκρη, εκτός αν η κάρτα γραφικών είναι σε θέση να κάνει τέτοιες μετατροπές (χλωμό έως αδύνατο). Τα παραπάνω τα έχω διαπιστώσει διαβάζοντας τις οδηγίες χρήσης της τηλεόρασής μου (συγκεκριμένα για τα pins του SCART) και μιας παλιάς κάρτας γραφικών που είχα. Αν κάποιος έχει διαπιστώσε κάτι διαφορετικό, ας με διορθώσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος turbo3hp : 07-02-08 στις 23:55.
-
08-02-08, 00:13 Απάντηση: Vga to scart καλώδιο #8
σιγουρα το καλωδιο που πηρες ηταν μαρκας HAMA, βασικα αυτα που λεει ο turbo2hp ειναι σωστα. Αν εβγαζε ο φορητος σου σημα s-video τοτε θα ηταν ευκολα τα πραματα. Η καινουριες τηλεορασεις εχουν VGA εισοδους. Παντως με αυτο το καλωδιο δεν θα κανεις δουλια, ξεχασε το
-
01-03-08, 21:10 Απάντηση: Vga to scart καλώδιο #9
http://www.electronics-lab.com/proje.../index_gr.html
Aν έχεις όρεξη το φτιάχνεις μόνος σου.
-
01-03-08, 21:52 Απάντηση: Vga to scart καλώδιο #10
Για να καψει το laptop? Το συγκεκριμενο κυκλωμα δεν ειναι πληρες θελει και τροφοδοτικο.
Καλυτερα να παρεις ενα μετρατοπεα, αυτο το καλωδιο δεν δουλευει τα 2 προτυπα ειναι ασυμβατα μεταξυ τους.
http://www.emmoni.gr/index.php?co=pr...69&prod_id=678
Δεν νομιζω να βρεις πιο φτηνο απο αυτο
-
04-10-08, 15:41 Απάντηση: Vga to scart καλώδιο #11
ξερει κανεις που μπορω να βρω το παρακατω ?
-
07-10-08, 00:45 Απάντηση: Vga to scart καλώδιο #12
Ψαξε στο ebay καλυτερα και θα το βρεις και τσαμπα.
Vga με ps2? πρωτη φορα το βλεπω για τι ειναι?
-
18-11-08, 09:35 Απάντηση: Vga to scart καλώδιο #13
-
06-12-08, 22:45 Απάντηση: Vga to scart καλώδιο #14
καλησπερα !
το συγκεκριμενο που εμφανιζεται στην εικονα του guzel το πηρα απο ebay 3€.Δεν εχω καταφερει ομως να κανω κατι ,η εικονα παραμενει μαυρη στην tv.Εγω συγκεκριμενα εχω ενα hp laptop με καρτα nvidia 9600M GT και εξοδους hdmi & vga .Η tv μου ειναι μια crt samsung με scart & rca υποδοχες.Καμια ιδεα τι θα μπορουσα να κανω?
thanx!
-
06-12-08, 23:12 Απάντηση: Vga to scart καλώδιο #15
Τίποτε απολύτως, ξέχασέ το. Ή άλλαξε τηλεόραση.
Ότι δεν υπάρχει, δεν χαλάει.
Παρόμοια Θέματα
-
Υπάρχει καλώδιο VGA σε HDMI???
Από african στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 28-05-12, 23:03 -
καλώδιο vga σε scart (TV)
Από therapist στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 27-01-08, 19:14 -
καλώδιο scart σε S-video
Από lamesaint στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 08-10-07, 01:39 -
Βάζοντας το καλώδιο του εκτυπωτή στην LPT1 κάηκε η VGA!
Από lazar στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 54Τελευταίο Μήνυμα: 15-12-04, 15:40
Bookmarks