Σύμφωνα με την Wall Street Journal, τo Διοικητικό Συμβούλιο της Yahoo πιστεύει ότι η προσφορά των 44.6 δισ. $ της Microsoft, τα οποία προτάθηκαν προκειμένου να γίνει η εξαγορά της, "υποτιμάει πάρα πολύ την εταιρία" και γι' αυτό τα διοικητικά στελέχη αναμένεται να απορρίψουν την προσφορα.
Η εφήμεριδα, με βάση ισχυρισμούς ενός προσώπου το οποίο "γνωρίζει την κατάσταση", γράφει ότι η προσφορά της Microsoft για 31$ ανά μετοχή αποτυγχάνει να συμπεριλάβει τους κινδύνους απόρριψης της εξαγοράς από τις ρυθμιστικές αρχές - δεδομένων των μεγεθών των δύο εταιριών.
H Yahoo, λέγεται, ότι ίσως σκεφτεί μία προσφορά πιό κοντά στα 40$ ανά μετοχή.
Εκπρόσωπος της Yahoo, αρνήθηκε να απαντήσει σχετικά με τις εργασίες του ΔΣ. Η εταιρία εκτιμάται ότι θα απαντήσει εγγράφως στην Microsoft τη Δευτέρα.
Πηγές: Wall Street Journal, news.com
Εμφάνιση 1-15 από 20
-
09-02-08, 21:14 WSJ: To ΔΣ της Yahoo πρόκειται να απορρίψει την προσφορά της Microsoft #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MNP-10 : 09-02-08 στις 21:29.
-
09-02-08, 22:13 Απάντηση: WSJ: To ΔΣ της Yahoo πρόκειται να απορρίψει την προσφορά της Microsoft #2
- Περιοχή
- Περιστέρι Αττικής
- Downloads
- 0
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 12
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 500M/250M
- ISP
- Cosmote
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
- Router
- Speedport Plus 2
- Path Level
- Interleaved
Για να δούμε τι θα κάνει η Microsoft στη συνέχεια, θα καταθέσει νέα βελτιωμένη προσφορά ή θα εγκαταλείψει το σχέδιο απόκτησης της Yahoo ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jazzer : 09-02-08 στις 22:14.
Jazz is the teacher, Funk is the preacher !
-
09-02-08, 22:46 Απάντηση: WSJ: To ΔΣ της Yahoo πρόκειται να απορρίψει την προσφορά της Microsoft #3
...Και βεβαίως τι θα κάνει η Yahoo (δεν έχει πολλά περιθώρια να μείνει έτσι) και η Google που εσχάτως κάνει τα "γλυκά ματάκια" στην Yahoo.
ADSLgr.com RADIO
Για δύο πράγματα δεν ανησυχούμε. Γι'αυτά που διορθώνονται και γι αυτά που δεν διορθώνονται.
-
09-02-08, 23:45 Απάντηση: WSJ: To ΔΣ της Yahoo πρόκειται να απορρίψει την προσφορά της Microsoft #4
Μακάρι να παραμείνει η Yahoo! ως έχει αλλά το κόβω χλωμό.. Πάντως με το απλό μυαλό μου αν ήμουν Yahoo! θα προτιμούσα να γίνω μέρος της Google για την ίδια τιμή παρά της Microsoft.
-
09-02-08, 23:59 Απάντηση: WSJ: To ΔΣ της Yahoo πρόκειται να απορρίψει την προσφορά της Microsoft #5
Γιατι ετσι αγαπητε Braindamaged??? Νομίζω οτι εχουμε μεγαλη προκαταληψη με τη Microsoft...ενω οι περισσότεροι στρατιωτακια της ειμαστε!
-
10-02-08, 00:09 Απάντηση: WSJ: To ΔΣ της Yahoo πρόκειται να απορρίψει την προσφορά της Microsoft #6
-
10-02-08, 00:22 Απάντηση: WSJ: To ΔΣ της Yahoo πρόκειται να απορρίψει την προσφορά της Microsoft #7
Γρήγοροι υπολογισμοί.... προσφορά που θα γίνει αποδεκτή: 57.5 δις $ (+29%) δεν είναι και λίγα...
Αναμένουμε τη συνέχεια...
-
10-02-08, 01:46 Απάντηση: WSJ: To ΔΣ της Yahoo πρόκειται να απορρίψει την προσφορά της Microsoft #8
Δν νομιζω να ισχυει το ανταγωνισμος 0 που λες.Η google συγχωνευμενη με τη yahoo θα εχει τεραστια δυnαμη πλεον να καταρριψει την "παντοκρατορια" της microsoft και επιπλεον ενα ισχυρο πληγμα για τον msn search engine.Ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι αν η google δν καταφερει να παρει το στεμμα της microsoft δν θα τα κατφερει καμια στο κοντινο μελλον
Hold my breath as I wish for death...Oh please God wake me
-
10-02-08, 01:47 Απάντηση: WSJ: To ΔΣ της Yahoo πρόκειται να απορρίψει την προσφορά της Microsoft #9
ας περιμενουμε λίγο και θα φανούν οι προθέσεις και των δυο...
-
10-02-08, 02:05 Απάντηση: WSJ: To ΔΣ της Yahoo πρόκειται να απορρίψει την προσφορά της Microsoft #10
Προς gregory21, lazydog και λοιπούς δεν έχει να κάνει με καμία προκατάληψη το όλο θέμα. Απλά όπως λέει και ο pga21ole, η Yahoo δεχόμενη μια πρόταση με την Google θα βγάλουνε κατά την ταπεινή μου γνώμη περισσότερα λεφτά και θα χτυπήσουν στα ίσα μια ήδη μεγάλη δύναμη, όπως η Microsoft. H Google πέρα από το ότι έχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς ως search engine, σε λογαριασμούς e-mail, instant messengers, λογισμικό κτλ. απέχει πολύ από τη Microsoft, η οποία έχει θέσει και μεγαλύτερη βάση ως εταιρεία χρόνια στο κουρμπέτι.
Με τη Yahoo θα εξασφαλίσουν και οι δύο την κορυφή τόσο ως μηχανές αναζήτησης και θα θέσουν τις βάσεις για λογαριασμούς e-mail, instant messengers και γιατί όχι και λογισμικό. Αντιθέτως, αν η Microsoft πάρει τη Yahoo θα ελέγχει λίγο πολύ πάνω από το 25% της αγοράς ως μηχανή αναζήτησης, πάνω από τους μισούς λογαριασμούς e-mail παγκοσμίως (!!!), σχεδόν το 90% της αγοράς των instant messenger, ενώ αυτά σε συνδυασμό με τα Windows, θα της δώσουν όχι απλά το μονοπώλιο, αλλά μιλάμε για δικτατορία στο χώρο του internet. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει να συγκεντρώνει τόση δύναμη μια εταιρεία, άσχετα με το προϊόν της.
Πέρα όμως από αυτό σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι είμαστε στρατιωτάκια κανενός, gregory21 και είναι κρίμα να νιώθεις έτσι. Προσωπικά, προτιμώ το Linux κι ακόμη κι αν χρησιμοποιώ Windows μερικές φορές για κάποια applications, ποτέ δεν τα έχω αγοράσει με εξαίρεση τα Windows 95 όταν βγήκανε, όπως ισχύει και για το office. Κι αυτό γιατί δεν γίνεται να δεχτώ μια εταιρεία να προσφέρει σε τόσο υψηλή τιμή, λογισμικό που:
1. Άλλοι το προσφέρουν δωρεάν και καλύτερο.
2. Διαθέτει αναβαθμίσεις επί των αναβαθμίσεων για τα εκατοντάδες κενά ασφαλείας ή προβλήματα.
3. Για να λειτουργήσει χρειάζεται να πληρώσεις άλλα τόσα σε προγράμματα όπως antivirus, αντιγραφικά κτλ εκτός αν βρεις κάτι καλό και δωρεάν.
4. Που σε κατασκοπεύει μέσα από τις εφαρμογές της χωρίς την άδειά σου.
5. Χρόνια τώρα δημιουργεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο επιθετικό μονοπώλιο εις βάρος του καταναλωτή και τέλος
6. Κλέβει ασύστολα τον κώδικα από άλλα λειτουργικά, όπως της Apple το MacOS, το KDE από Linux, FreeBSD κτλ.
PS. Και στην τελική θα το πω και χύμα.. Ναι τα παιδιά στην Google είναι κ **** τα άτομα, στη Microsoft μπλιάχ... Πάντως, όπως και να χει προτιμώ να μείνει η Yahoo ως είναι και να μην πουληθεί πουθενά!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Braindamaged : 10-02-08 στις 02:07. Αιτία: προσθήκη σχολίου
-
10-02-08, 02:18 Απάντηση: WSJ: To ΔΣ της Yahoo πρόκειται να απορρίψει την προσφορά της Microsoft #11
Κεράστε κάτι (ένα φοντάν) τον braindamaged, γιατί γράφει τα πράγματα όπως ακριβώς είναι.
Ζήτω.Antec C8 Constellation
Asrock X870 PRO RS
7950X3D
G.Skill f5-5600j2834f16gx2 (28-34-34-89)
RX6800XT
Corsair 850x
-
10-02-08, 04:20 Απάντηση: WSJ: To ΔΣ της Yahoo πρόκειται να απορρίψει την προσφορά της Microsoft #12
Και είχα πάθει μία λαχτάρα με την προσφορά.
Ο 1ος μου λογαριασμός που ακόμη χρησιμοποιώ είναι στο yahoo. Αν αγοραστεί από την Microsoft, τον ακυρώνω δίχως σκέψη!
-
10-02-08, 12:36 Απάντηση: WSJ: To ΔΣ της Yahoo πρόκειται να απορρίψει την προσφορά της Microsoft #13
Παιχνιδάκια των μαρκετάδων...
Στην MS θα καταλήξει η yahoo, απλά προσπαθούν να πετύχουν καλύτερη προσφορά...
Σιγά μην αφήσει ο Βασιλάκης να γιγαντωθεί περισσότερο ο θείος γούγλης!
-
10-02-08, 13:31 Απάντηση: WSJ: To ΔΣ της Yahoo πρόκειται να απορρίψει την προσφορά της Microsoft #14
ludist κι εγώ έχω λογαριασμό στη yahoo από το 1996.. λες να τον καταργήσω αν πουληθεί στην ms και να κρατήσω το gmail; Τόσα χρόνια όμως αυτό τον λογαριασμό πρέπει να τον χρησιμοποιώ σε εκατοντάδες sites.
-
10-02-08, 14:48 Απάντηση: WSJ: To ΔΣ της Yahoo πρόκειται να απορρίψει την προσφορά της Microsoft #15
Ψυχολογικό είναι όχι ουσιαστικό, είναι σαν να ανοίγω λογαριασμό στο msn.
Παρόμοια Θέματα
-
Η Yahoo εξετάζει τις επιλογές της απέναντι στην προσφορά της Microsoft εν μέσω φημών
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 14-04-08, 00:23 -
H News Corp δεν θα ανταγωνιστεί την Microsoft για την απόκτηση της Yahoo
Από MNP-10 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 11-03-08, 03:21 -
H Yahoo απέρριψε την εξαγορά της από την Microsoft
Από MNP-10 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 12-02-08, 20:33 -
Ο Γερμανικός Στρατός πρόκειται να αντικαταστήσει το λογισμικό της Microsoft
Από jupiter στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 24Τελευταίο Μήνυμα: 04-11-06, 18:21 -
Οι καινοτομίες πυριτίου της INTEL πρόκειται να ορίσουν την κατεύθυνση του ψηφιακού κόσμου
Από EvilHawk στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 10-09-04, 05:11
Bookmarks