Σελ. 1 από 13 123611 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 182
    Περιοχή
    Ζωγράφου, Αθήνα
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbit/s
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L FTTH
    Exclamation
    Συνέβη το μοιραίο - χωρίς ευτυχώς να πάθουν κάτι οι συσκευές που ήταν συνδεδεμένες (PC, monitor, router), αυτή άλλωστε είναι και η δουλειά του...

Μέσα Ιουνίου αγοράζω το NRG Guard 1000VA/600W UPS (http://www.interset.gr/default.aspx?...00000002431.EL) για αντιμετώπιση των επερχόμενων blackouts/brownouts ελέω καύσωνα κλπ
    (παρεμπιπτόντως τα brownouts είναι σε βάθος χρόνου >6 μηνών με διαφορά περισσότερα απ'τα blackouts)

Το καλοκαίρι βγήκε χαλαρά, όμως από τα τέλη Οκτωβρίου/αρχές Νοεμβρίου είχα αρχίσει να ακούω κάποιους *μηχανικούς* θορύβους ειδικά κατά την εκκίνηση του PC.
    Η πλησιέστερη περιγραφή που μπορώ να δώσω είναι σαν ένας μεταλλικός διακόπτης να ανοιγοκλείνει 4-5 φορές συνεχόμενα και με πολλή μικρή συχνότητα
    Ορισμένες φορές αυτό συνέβαινε και αρκετές ώρες ΜΕΤΑ την αρχική εκκίνηση του PC, χωρίς όμως να παρατηρείται πρόβλημα με τα ρεύματα ή να έχω ηχητικές ενδείξεις/καταχωρίσεις στο log του συνοδευτικού mononitoring utility (UPSMON)

Χθες Παρασκευή λοιπόν και ΧΩΡΙΣ να υπάρχει λόγος, αρχίζουν τα απανωτά beeps του ½ δευτερολέπτου.
    Εν τω μεταξύ στο ΙΔΙΟ ακριβώς δωμάτιο το φως είναι αναμμένο, παίζει μουσική ΔΕΝ υπάρχει δηλ. ΚΑΜΙΑ διακοπή ρεύματος, ΟΥΤΕ και αυξομείωση τάσης.
    Το UPS δε, ΔΕΝ έχει καν φορτία στις εξόδους του αφού το PC/monitor είναι ΚΛΕΙΣΤΑ!
    (Εξαιρείται το τροφοδοτικό του PC που είναι on αλλά ουσιαστικά παρέχει ρεύμα μόνο σε 2-3 ledάκια του motherboard και τίποτα άλλο.)
    Στην έξοδο που υπάρχει ΜΟΝΟ σταθεροποίηση τάσης και ΟΧΙ αδιάλειπτης παροχή ρεύματος, είναι μονίμως ON το Fritz router.

Μη μπορώντας να εξηγήσω το φαινόμενο, αρκούμαι στο να πατήσω το (μοναδικό) κουμπί του μπροστινού panel για να σταματήσει ο θόρυβος και λίγο αργότερα ανάβω το PC το οποίο και δουλεύει κανονικότατα.
    Το UPSMON για μια ακόμη φορά ΔΕΝ αναφέρει τίποτα.
    Μπαταρίες φορτισμένες στο 100%, τάση κυμαινόμενη μεταξύ 218~224 V τίποτα ανησυχητικό.
    Λίγο αργότερα βγαίνω για καφέ έχοντας αφήσει και πάλι τα πάντα κλειστά και όταν γυρίζω το UPS πάλι βαράει!
    Το σταματάω, μετά από 4-5 λεπτά ανοίγω το PC πάλι όλα κανονικά, όλες τα values normal.
    Ε, στην επόμενη εκκίνηση μετά από διαστημα ~3 ωρών και χωρίς αυτή τη φορά να έχουν μεσολαβήσει beeps κλπ, ακούγεται ένας απροσδιόριστος θόρυβος και βρίσκομαι να μυρίζω καμμένα.

Τις πταίει;
    Με την μέθοδο της ατόπου απαγωγής:
    (1) Μεγάλα φορτία;
    Seasonic S12+ 650W, Quad Q6600, 2x1 GB DIMM DDR2 800MHz RAM, 3x1 SATA Hard disks, 1 Plextor SATA DVD±R και η XFX 8800 GT ΟΛΑ default/non-overclocked
    + TFT 19" monitor συνιστούν υπέρογκο φορτίο για ένα 1000άρι UPS;

(2) Υγρασία;
    Δεν υπάρχει.

(3) Σκόνη;
    Υπάρχει και άφθονη μάλιστα

(4) Αστοχία υλικού/η κακιά μου η μοίρα;
    ...

Επικοινώνησα με το κατάστημα απ' το οποίο το αγόρασα και μου είπαν ότι θα τηλεφωνούσαν στην Interset απ' την οποία προμηθεύονται τα NRG για να με ενημερώσουν που ακριβώς να το παραδώσω για επισκευή/αντικατάσταση.
    Στο manual όμως αναφέρει την εταιρεία NIGICO AEBE που βρίσκεται στον Άλιμο...

Τέλος πάντων, μήπως ρε παιδιά -ανεξάρτητα απ' την επικείμενη αντικατάσταση- νά σκάσω 205€ να αγοράσω το APC BACK UPS RS 1000 και να κοιμάμαι ήσυχος;
    Μήπως ισχύει για τα UPS αυτό που υποστηρίζει ο Patentman για τα τροφοδοτικά;
    Ότι δηλ. όλα απ΄την ίδια assembly line βγαίνουν, τα ίδια υλικά χρησιμοποιούν άρα ΔΕΝ δικαιολογούνται οι διαφορές στην τιμή.

Περιμένω τα σχόλια σας.
    Isn't it great when things just WORK?

minus21grams [dot] net

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Interleaved
    APC φιλε. Τελος.

Οταν μια εταιρεια εχει πολυ καλο (το καλυτερο βασικα) ονομα στην "πιατσα" δεν ειναι τυχαιο.

Κατι συμβαινει και ας εχει (?) τα ιδια εξαρτηματα με τις αλλες.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ardi21 : 09-02-08 στις 17:47.
    No Justice - No Peace

Περιοχή
    Chalkida
    Downloads
    33
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    27000/2700
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΛΚΙΔΑ
    Το λογισμικό του, δείχνει εσωτερική θερμοκρασία; Μήπως η σκόνη, που λες, έφραξε τίποτα εισόδους αέρα και υπερθερμάνθηκε;
    Κατά τα άλλα, μάλλον αστοχία, αφού κάηκε σε 8 μήνες κάτι που έχει εγγύηση 2 χρόνια. Βουρ για επισκευή ή αντικατάσταση, να βγάλεις τα λεφτά σου. Αν ήταν απλώς γκαντεμιά, το καλό είναι ότι οι πιθανότητες λένε ότι δεν θα σου ξανασυμβεί...
    Two rules for success:
    1. Never tell all you know.

Το avatar του μέλους giannhs1984
    giannhs1984 Guest
    το να ηταν 1000w και να καηκε λογο υπεροφορτωσης ειναι λιγακι απιθανο εφοσον δεν σου ετρωγε τα μισα το pc

Περιοχή
    Ζωγράφου, Αθήνα
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbit/s
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L FTTH
    (1)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από yiannismark
    Το λογισμικό του, δείχνει εσωτερική θερμοκρασία; Μήπως η σκόνη, που λες, έφραξε τίποτα εισόδους αέρα και υπερθερμάνθηκε;
    Το συνοδευτικό software (που σημειωτέον ΔΕΝ είναι γραμμένο ειδικά για τα NRG, αλλά για μια πληθώρα κατασκευαστών UPS) ΔΕΝ έχει (καμία) ένδειξη θερμοκρασίας.
    Αλλά όπως και να 'χει μιλάμε για Φλεβάρη μήνα, αν είχε συμβεί το καλοκαίρι θα μπορούσα να το λάβω υπόψη.

(2)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από giannhs1984
    το να ηταν 1000w και να καηκε λογο υπεροφορτωσης ειναι λιγακι απιθανο εφοσον δεν σου ετρωγε τα μισα το pc
    Το "Load level" έδειχνε κάθε φορά 15~16% (δεν έχει *κανονικές μονάδες μέτρησης, μόνο ποσοστιαίες).
    Ούτως ή άλλως αν υπήρχε υπερφόρτωση, θα είχα πρόβλημα από την 1η μέρα, έτσι δεν είναι;

(3)
    Αυτός ο θόρυβος που περιγράφω στο 1ο post "σαν ένας μεταλλικός διακόπτης να ανοιγοκλείνει 4-5 φορές συνεχόμενα" δεν λέει τίποτα σε κανένα;

Σχετικά με αγορά άλλης μάρκας:
    παρατηρώ ότι το 1000ρι APC ΔΕΝ έχει *σούκο* εξόδους, αλλά IEC.
    Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση; PC & monitor έχουν σούκο καλώδια. Μήπως η APC συμπεριλαμβάνει adaptorάκι(-α);
    Αν όχι, πόσο κάνουν και πως λέγονται;

minus21grams [dot] net

Περιοχή
    Chalkida
    Downloads
    33
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    27000/2700
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΛΚΙΔΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από -21grams Εμφάνιση μηνυμάτων
    (1)
    Σχετικά με αγορά άλλης μάρκας:
    παρατηρώ ότι το 1000ρι APC ΔΕΝ έχει *σούκο* εξόδους, αλλά IEC.
    Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση; PC & monitor έχουν σούκο καλώδια. Μήπως η APC συμπεριλαμβάνει adaptorάκι(-α);
    Αν όχι, πόσο κάνουν και πως λέγονται;
    Δες μια απλή λύση εδώ: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=128620
    Two rules for success:
    1. Never tell all you know.

Περιοχή
    Ζωγράφου, Αθήνα
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbit/s
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L FTTH
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από yiannismark Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δες μια απλή λύση εδώ: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=128620
    Thanks yiannismark, αλλά η λύση που προτείνεις δεν με καλύπτει.
    Αν και σε αρκετούς μπορεί να φαίνεται απλό, εγώ δεν θα το επιχειρήσω.
    Βρήκα άλλωστε ΕΤΟΙΜΟ το καλώδιο που έψαχνα ή κάνω λάθος;
    "IEC C13 line αρσενικό - IEC C14 θηλυκό"
    http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751451
    Σωστό δεν είναι;
    Το θέμα είναι ότι καλύπτει μόνο PC & monitor, ενώ θα ήθελα να βάλω πάνω και το router + printer που έχουν απλό φις.
    Γι αυτό υπάρχει καμιά πατέντα/adaptor;

minus21grams [dot] net

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Άρθρα
    5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από -21grams Εμφάνιση μηνυμάτων
    (3)
    Αυτός ο θόρυβος που περιγράφω στο 1ο post "σαν ένας μεταλλικός διακόπτης να ανοιγοκλείνει 4-5 φορές συνεχόμενα" δεν λέει τίποτα σε κανένα;
    Ρελέ αλλαγής επιπέδων ρεύματος. Οπλίζει σε διαφορετική «σκάλα» ο μετασχηματιστής αν πέσει ή ανέβει το φορτίο. Οπότε, κάποιο brown-out πήγε να σου κάνει ή κάτι παίχτηκε με σκόνη/υγρασία.

Πάντως τα APC Ελλάδα τα έχουν τσιμπημένα λόγω του ότι τους κάνουμε πολύ διαφήμιση, οπότε ρίξε μία ματιά και σύγκρινε τιμές πριν πάρεις. Μπορείς να πάρεις και Garmin, αλλά ΜΟΝΟ την premium σειρά τους, γιατί τα άλλα είναι μάπες (μεγάλες κιόλας. )
    ... when you damp oscillations, you lose the high points as well as the low.
    改善 - kai zen - continuous change for the better - the Tao of Linux.
    Linux χωρίς εγκατάσταση, δωρεάν ΝΟΜΙΜΟ office, browser χωρίς ιούς ,
    δωρεάν εγκατάσταση Linux, δωρεάν raytracer, γιατί το δωρεάν είναι όλα τα λεφτά...
    ΟΔΗΓΙΕΣ εγκατάστασης Linux

Περιοχή
    Ζωγράφου, Αθήνα
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbit/s
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L FTTH
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pelasgian Εμφάνιση μηνυμάτων
    Την άλλη φορά αντί να πάρεις ένα «ups», πάρε έστω και regulator, αρκεί να είναι APC.

Ρελέ αλλαγής επιπέδων ρεύματος. Οπλίζει σε διαφορετική «σκάλα» ο μετασχηματιστής αν πέσει ή ανέβει το φορτίο. Οπότε, κάποιο brown-out πήγε να σου κάνει ή κάτι παίχτηκε με σκόνη/υγρασία.

Πάντως τα APC Ελλάδα τα έχουν τσιμπημένα λόγω του ότι τους κάνουμε πολύ διαφήμιση, οπότε ρίξε μία ματιά και σύγκρινε τιμές πριν πάρεις. Μπορείς να πάρεις και Garmin, αλλά ΜΟΝΟ την premium σειρά τους, γιατί τα άλλα είναι μάπες (μεγάλες κιόλας. )
    Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για την ερμηνεία του θορύβου που άκουγα - ο οποίος όπως τόνισα ακούγονταν ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ και ανεξάρτητα από μεταβολές δικτύου ΔΕΗ, καιρικές συνθήκες κλπ
    Όσον αφορά στο 1ο σκέλος, είμαι θιασώτης του better safe than sorry.
    Πλην όμως την περίοδο που αγόρασα το NRG (~100€) το αντίστοιχο μοντέλο της APC είχε ~250
    Ε, πολύ απλά ΔΕΝ είχα τα λεφτά και το καλοκαίρι είχε ήδη μπει! (θυμηθείτε μόνο ΠΟΣΕΣ διακοπές συνέβησαν με τους συνεχόμενους καύσωνες)

minus21grams [dot] net

Περιοχή
    Γκορυτσά, Ασπρόπυργος
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ISDN
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΘΡΙΑΣΙΟ
    Router
    Draytek 2850Vn
    SNR / Attn
    8(dB) / 6(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Έχω και εγώ το ίδιο, το οποίο επίσης κάηκε στον 1 και κάτι χρόνο. Οι εμπλεκόμενες εταιρίες άθλιες, και πάλι θα μπλέξουμε με δικαστήρια μου φαίνεται...
    Στον 1μιση μήνα μου φέραν πίσω το ίδιο, ανεπισκεύαστο, με την ίδια βλάβη (!). Ζήτησα τα λεφτά μου πίσω, και με τρέναραν 1 μήνα ακόμα, και ξαφνικά στους 2μιση μήνες μου δίνουν ένα "καινούργιο"...

Περιοχή
    Ζωγράφου, Αθήνα
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbit/s
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L FTTH
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από petasis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω και εγώ το ίδιο, το οποίο επίσης κάηκε στον 1 και κάτι χρόνο. Οι εμπλεκόμενες εταιρίες άθλιες, και πάλι θα μπλέξουμε με δικαστήρια μου φαίνεται...
    Στον 1μιση μήνα μου φέραν πίσω το ίδιο, ανεπισκεύαστο, με την ίδια βλάβη (!). Ζήτησα τα λεφτά μου πίσω, και με τρέναραν 1 μήνα ακόμα, και ξαφνικά στους 2μιση μήνες μου δίνουν ένα "καινούργιο"...
    Τώρα μου 'κανες την καρδιά περιβόλι...
    Λες να έχω την ίδια αντιμετώπιση και εγώ;
    btw, το καινούργιο εντός εισαγωγικών να υποθέσω ότι ήταν ένα *λιγότερο* χαλασμένο;
    Τελικά τώρα τι χρησιμοποιείς;

minus21grams [dot] net

Περιοχή
    not in your heart
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Netfaster IAD
    Εγω παντως δεν δινω δεκαρα τσακιστη σε UPS.
    Το τροφοδοτικο εχει την απαραιτητη προστασια.

Μονο αν μενεις σε προβληματικη περιοχη (κακο δικτυο ΔΕΗ).

Περιοχή
    Ζωγράφου, Αθήνα
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbit/s
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L FTTH
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Patentman Εμφάνιση μηνυμάτων

Συστηματικά προβλήματα από όσο έχω καταλάβει έχουν κυρίως οι κάτοικοι των νησιών/επαρχίας.
    Αλλά και εντός νομού Αττικής υπάρχουν περιοχές με *μεγαλύτερη συχνότητα εμφάνισης προβλημάτων* σε σχέση με άλλες.
    (Ανατολική Αττική ίσως; δεν ξέρω)
    Αλλά ακόμα και όταν το δίκτυο της ΔΕΗ είναι επαρκώς συντηρημένο/λειτουργεί ομαλά θεωρώ πως τουλάχιστον το καλοκαίρι όταν και σημειώνεται υπερκατανάλωση ρεύματος=>υπερφόρτωση δικτύου=>κατάρρευση αυτού, το UPS είναι απαραίτητο.

Ξέρει κανείς αν το APC BACK UPS RS 1000 είναι θορυβώδες;
    Βλέπω ανεμιστήρα στο πίσω μέρος και στο site της εταιρείας αναφέρει
    Audible noise at 1 meter from surface of unit: 45 dBA
    Να υποθέσω ότι αφορά το θόρυβο κατά την χρήση των μπαταριών στο back-up mode, σωστά;
    ardi21, pelasgian εσείς ποια μοντέλα έχετε;

minus21grams [dot] net

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Άρθρα
    5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Patentman Εμφάνιση μηνυμάτων

Εγώ έχω βάλει regulator, διότι με χαλάνε οι ημερομηνίες λήξεως και διότι έχω πολλές άλλες συσκευές που δεν έχουν τόσο καλά τροφοδοτικά.

Και πάνω που έλεγα «τι καλό που είναι το APC Line-R 1200» που είχα αγοράσει από το πλαίσιο με 35 ευρώ, πάω μετά από καιρό και τι βλέπω; 65 ευρώ το ΑΠΛΟ regulator, ενώ ενδιαμέσως το ευρώ είναι πάρει επάνω 30%.

Στο φόρουμ εδώ είχαμε κάνει ΠΟΛΥ συζήτηση για το εν λόγω προϊόν. Αποτέλεσμα; Ανέβηκε η τιμή του. Πλέον, όποτε είναι να πω κάτι, προτίνω και τουλάχιστον ένα άλλο ανταγωνιστικό προϊόν. Να πάρε παράδειγμα με τα speedtouch, λέγαμε «τι καλά που είναι, το καλύτερο modem κλπ», τώρα πουλιούνται ... στη μαύρη.

Ή αυτό που έγινε με το eee pc, που έφτασε να το ζητούν 450 ευρώ, μηχάνημα που κάνει 300 δολάρια. Πραγματικά, χαλάμε τη πιάτσα.

Για να μην χαλάμε τη πιάτσα, ΠΑΝΤΑ πλέον λέω: «κοιτάξτε και τιμές εξωτερικού». Εντός ευρώπης τα προϊόντα είναι αφορολόγητα. Μην πάρετε ΟΥΤΕ καρφίτσα αν δεν δείτε πόσο έχει κάτι στο εξωτερικό και αν δείτε κάτι που κάνει τραγικά μεγάλη διαφορά, να βγαίνετε εδώ και να το λέτε σε όλους.

Οι τιμές των προϊόντων είναι κάτι που εμεις καθορίζουμε με τη στάση μας.

Π.χ. 60 ευρώ το enemy territory, απλή έκδοση στην Ελλάδα. 30 ευρώ η ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ έκδοση από αγγλία ΜΑΖΙ με τα ταχυδρομικά.

υ.γ. ιδέα: ένα inverter αυτοκινήτου, ένας συντηρητής φόρτισης μπαταρίας αυτοκινήτου (έχω ήδη) και μία μπαταρία αυτοκινήτου) πόσο έχει; Γιατί ένα UPS είναι ... χρυσάφι ποια;
    http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_ss_...&Go.x=0&Go.y=0
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pelasgian : 10-02-08 στις 18:07.
    ... when you damp oscillations, you lose the high points as well as the low.
    改善 - kai zen - continuous change for the better - the Tao of Linux.
    Linux χωρίς εγκατάσταση, δωρεάν ΝΟΜΙΜΟ office, browser χωρίς ιούς ,
    δωρεάν εγκατάσταση Linux, δωρεάν raytracer, γιατί το δωρεάν είναι όλα τα λεφτά...
    ΟΔΗΓΙΕΣ εγκατάστασης Linux

Περιοχή
    /halkidiki/ormylia
    Downloads
    35
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    25/5
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΟΡΜΥΛΙΑ
    Router
    mTik hAP aC²
    SNR / Attn
    (dB) / 22(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pelasgian Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ έχω βάλει regulator, διότι με χαλάνε οι ημερομηνίες λήξεως και διότι έχω πολλές άλλες συσκευές που δεν έχουν τόσο καλά τροφοδοτικά.

Και πάνω που έλεγα «τι καλό που είναι το APC Line-R 1200» που είχα αγοράσει από το πλαίσιο με 35 ευρώ, πάω μετά από καιρό και τι βλέπω; 65 ευρώ το ΑΠΛΟ regulator, ενώ ενδιαμέσως το ευρώ είναι πάρει επάνω 30%.

Στο φόρουμ εδώ είχαμε κάνει ΠΟΛΥ συζήτηση για το εν λόγω προϊόν. Αποτέλεσμα; Ανέβηκε η τιμή του. Πλέον, όποτε είναι να πω κάτι, προτίνω και τουλάχιστον ένα άλλο ανταγωνιστικό προϊόν. Να πάρε παράδειγμα με τα speedtouch, λέγαμε «τι καλά που είναι, το καλύτερο modem κλπ», τώρα πουλιούνται ... στη μαύρη.

Ή αυτό που έγινε με το eee pc, που έφτασε να το ζητούν 450 ευρώ, μηχάνημα που κάνει 300 δολάρια. Πραγματικά, χαλάμε τη πιάτσα.

Για να μην χαλάμε τη πιάτσα, ΠΑΝΤΑ πλέον λέω: «κοιτάξτε και τιμές εξωτερικού». Εντός ευρώπης τα προϊόντα είναι αφορολόγητα. Μην πάρετε ΟΥΤΕ καρφίτσα αν δεν δείτε πόσο έχει κάτι στο εξωτερικό και αν δείτε κάτι που κάνει τραγικά μεγάλη διαφορά, να βγαίνετε εδώ και να το λέτε σε όλους.

Οι τιμές των προϊόντων είναι κάτι που εμεις καθορίζουμε με τη στάση μας.

Π.χ. 60 ευρώ το enemy territory, απλή έκδοση στην Ελλάδα. 30 ευρώ η ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ έκδοση από αγγλία ΜΑΖΙ με τα ταχυδρομικά.
    Έχεις κάποια καλά ευρωπαϊκά eshops να προτείνεις; Το eBay το γνωρίζουμε, μερικά ακόμη όμως δεν θα ήταν άσχημα.

Σελ. 1 από 13 123611 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Τί να κάηκε ;
    Από Antonis94 στο φόρουμ Motherboards, CPU και memory
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-09-08, 21:07
  2. 660hw-67 καηκε???
    Από sada12 στο φόρουμ Zyxel ADSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-04-07, 18:13
  3. Κάηκε το PC!!!
    Από Valder στο φόρουμ Hardware Γενικά
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-09-05, 19:16

Tags για αυτό το Θέμα