Χαιρετώ τους guru του Internet!
Εδώ και δυο μέρες ο αδερφός μου έχει πάρει ένα pc με ασύρματη pci κάρτα δικτύου Netgear wg311v3 802.11g και θέλει να μπαίνει στο internet από την ίδια adsl σύνδεση που μπαίνω και εγώ με το φορητό. Μένουμε μαζί εννοείται. Το πρόβλημα μας είναι ότι τα windows δεν μπορούν να ρυθμίσουν την ασύρματη σύνδεση επειδή έχει εγκατασταθεί το πρόγραμμα της Netgear. Από την άλλη ο wizard της Netgear ενώ βλέπει το ασύρματο δίκτυο στη λίστα δεν μπορεί να συνδεθεί σε αυτό και μένει συνέχεια στο scanning. Μήπως έχετε καμιά ιδέα τι φταίει; Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο ρούτερ;
Υ.Γ.1: Από το φορητό μπαίνω κανονικά (συνδέομαι ασύρματα με ενσωματωμένη κάρτα)
Υ.Γ.2: Έχουμε το Philips adsl μόντεμ/router που δίνει ο OΤΕ με το Connx. Μήπως δε συνεργάζεται με την Netgear;
Υ.Γ.3: Όχι τίποτα άλλο, πληρώνει και τη σύνδεση ο φουκαράς, επειδή δεν έχω δουλειά…
Ευχαρίστω!
Εμφάνιση 1-3 από 3
Θέμα: Κόλλημα με την Netgear
-
13-02-08, 00:19 Κόλλημα με την Netgear #1
-
13-02-08, 15:58 Απάντηση: Κόλλημα με την Netgear #2
Για την περιπτωση που δεν εχει εγκατασταθει σωστα ο driver, κανε απεγκατασταση, κατεβασε απο εδω
http://kbserver.netgear.com/products/GA311.asp
τον τελευταιο, ξανακανε εγκατασταση και δοκιμασε να συνδεθεις. Προτιμησε να επιλεξεις το καναλι 10 ( πρεπει πρωτα να το αλλαξεις στο ρουτερ ) καθως ειναι πιο σταθερο στη Netgear, και σιγουρεψου πως με το προγραμμα της καρτας βλεπεις το ασυρματο δικτυο, εχεις βαλει τον σωστο κωδικο WPA που εχεις ορισει, και τελος πως δεν σε "κοβει" καποιο software firewall. Ειτε καποιο που εχεις στησει εσυ ειτε των windows.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 29gk : 13-02-08 στις 15:58.
-
15-02-08, 14:18 Απάντηση: Κόλλημα με την Netgear #3
Thanx!
Παρόμοια Θέματα
-
Ebay, δεν εχω λαβει την παραγγελια, κολλημα στο τελωνειο;
Από nkoumo στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 09-05-08, 20:46 -
[Netgear] Κόλλημα netgear router
Από spetreli στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 14-02-08, 01:15 -
[Netgear] Το Netgear δεν αναγνωρίζει την αναβαθμισμένη γραμμή (η λύση)
Από abouk στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 05-09-06, 19:46 -
Κόλλημα μετά την εκκίνηση
Από madprofessorus στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 31-08-06, 16:01 -
[Netgear] Το NETGEAR DG834 μου ρίχνει την γραμμή isdn
Από analyzer στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 11-10-05, 23:30
Bookmarks