Ήθελα να ρωτήσω αν γνωριζει κάποιος αν τυχόν υπάρχει πρόβλημα με τη συνέχιση της εγγύσης σε περίπτωση εγκατάστασης κάποιας διανομής Linux (dual boot), σε φορητό ΗP συγκεκριμένα.
Νομίζω κατι ειχα διαβάσει - πιθανόν και εδω στο ADSLgr -ότι σπάει η εγγυηση από την εταιρεία σε αυτή την περίπτωση!
Δεν εχω τους ορους της εγγυήσης μπροστά μου να διαβάσω, φίλο ενδιαφέρει ουσιαστικά, αλλά αν ειναι έτσι...Και ας υποθεσουμε οτι προκύπτει μικροπρόβλημα, εντάξει το ξανα-format μόνο με Vista
, αλλά αν είναι τίποτα σοβαρό (Μ/Β ή δίσκος, πχ) και αυτό δε μπορεί να γίνει, τί κανουμε;
Μπορεί να το επιβεβαιώσει/διαψεύσει κάποιος, γενικά και για άλλες μαρκες, όχι μόνο HP;
Εμφάνιση 1-3 από 3
-
22-02-08, 18:34 Linux και εγγύηση notebook #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος del_ahmettt : 22-02-08 στις 18:34.
-
22-02-08, 19:59 Απάντηση: Linux και εγγύηση notebook #2
Προβλημα με την εγγυηση δεν υπαρχει. Μπορεις να περασεις οτι λειτουργικο θελεις , αρκει φυσικα να βρεις μονος σου ( αν δεν το υποστηριζει η "μαμα" εταιρεια, τους απαιτουμενους drivers. Σε καθε περιπτωση βεβαια κρατας σε δισκακια την εικονα του συστηματος οταν το παρελαβες ( restore disks ).
Ενα τετοιο θεμα, υπαρχει με καποια - αν οχι ολα - τα νεα φορητα της SONY. Το εχω δει στην σελιδα υποστηριξης αρκετων VAIO.
-
22-02-08, 20:15 Απάντηση: Linux και εγγύηση notebook #3
Κανένα πρόβλημα και η υποστήριξη απο τη πλευρά των κατασκευαστών αφορά το hardware και όχι συνήθως το λογισμικό του φορητού, που συνήθως παραδίδεται μόνο από τη ΜΣ. Πιστεύω ότι θα δούμε σύντομα στην αγορά πολύ φθηνά φορητά με Λίνουξ..
Παρόμοια Θέματα
-
Εντυπώσεις από την εγγύηση/service των notebook Fujitsu-Siemens
Από nnn στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 17-12-09, 12:53 -
hp notebook και εγγύηση 2 χρόνια;
Από mandreas στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 13-03-08, 09:25 -
Πρόβλημα με ήχο και αλλαγή Μ/Β στην εγγύηση...(όμως 478...τι γίνεται με AGP και CPU?)
Από Director CrisAK στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 02-04-07, 23:47 -
Linux και ειδικά πλήκτρα σε notebook.
Από lou.nick στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 21-09-06, 10:45 -
GPS σε notebook με linux
Από Root στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 05-08-06, 13:19
Bookmarks