Σελ. 1 από 6 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 76
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Exclamation
    Ανοίγω το thread αυτό για να μαζευτούμε όσοι έχουμε χαμηλές ταχύτητες αδικαιολόγητα, επειδή ο πάροχος του καθενός μας δε σκοπεύει να αναβαθμίσει τα DSLAM του, και να καταλήξουμε σε μία κοινή γραμμή ώστε να ακολουθήσουν καταγγελίες στην ΕΕΤΤ.

Το πρόβλημά μου θα το δείτε αναλυτικά εδώ: "Αναβάθμιση στα 2 Mbps και χαμηλή ταχύτητα".

Τηλεφωνώντας στη γραμμή υποστήριξης της ΟΤΕΝΕΤ (801 11 35555) πληροφορήθηκα ότι αν η ταχύτητα μου δεν είναι κάτω από 35 KB/s δεν υπάρχει πρόβλημα!!! Νομίζω ότι αυτό μου είναι αρκετό για να ξεκινήσω όχι 1, αλλά 1000 τέτοια threads.

Τα βασικά σημεία-αιτήματα των καταγγελιών μας νομίζω πως πρέπει να είναι τα εξής:

• Εγγύηση για μία ελάχιστη αξιοπρεπή ταχύτητα. Αν ο πάροχος δε μπορεί να μας την παρέχει λόγω φόρτου των DSLAM πρέπει να υποχρεώνεται είτε να να αναβαθμίζει τον εξοπλισμό του είτε να αναπροσαρμόζει τη χρέωση μας σύμφωνα με την πραγματική ταχύτητα που μας παρέχει μιας και το πρόβλημα προκύπτει καθαρά από δική του ευθύνη.
    • Εξήγηση σε όλους τους χρήστες της επίδρασης της απόσταση από το DSLAM στην πραγματική ταχύτητα της σύνδεσης.
    Ελπίζω να υπάρξει ενδιαφέρον για την κίνηση αυτή. Σίγουρα χρειάζεται η βοήθεια από τα πιο έμπειρα μέλη και από τους συντονιστές του adslgr! Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να αδρανούμε!
    Για να είσαι ελεύθερος, πρέπει να μάθεις να είσαι φτωχός.
    Βίκτωρ Ουγκώ

http://www.youtube.com/pushergr

Το avatar του μέλους gravis
    gravis Guest
    το τι εχει ακουσει αυτη η EETT δεν λεγετε ...

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pusher Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ανοίγω το thread αυτό για να μαζευτούμε όσοι έχουμε χαμηλές ταχύτητες αδικαιολόγητα, επειδή ο πάροχος του καθενός μας δε σκοπεύει να αναβαθμίσει τα DSLAM του, και να καταλήξουμε σε μία κοινή γραμμή ώστε να ακολουθήσουν καταγγελίες στην ΕΕΤΤ.

Το πρόβλημά μου θα το δείτε αναλυτικά εδώ: "Αναβάθμιση στα 2 Mbps και χαμηλή ταχύτητα".

Τηλεφωνώντας στη γραμμή υποστήριξης της ΟΤΕΝΕΤ (801 11 35555) πληροφορήθηκα ότι αν η ταχύτητα μου δεν είναι κάτω από 35 KB/s δεν υπάρχει πρόβλημα!!! Νομίζω ότι αυτό μου είναι αρκετό για να ξεκινήσω όχι 1, αλλά 1000 τέτοια threads.

Τα βασικά σημεία-αιτήματα των καταγγελιών μας νομίζω πως πρέπει να είναι τα εξής:
    • Εγγύηση για μία ελάχιστη αξιοπρεπή ταχύτητα. Αν ο πάροχος δε μπορεί να μας την παρέχει λόγω φόρτου των DSLAM πρέπει να υποχρεώνεται είτε να να αναβαθμίζει τον εξοπλισμό του είτε να αναπροσαρμόζει τη χρέωση μας σύμφωνα με την πραγματική ταχύτητα που μας παρέχει μιας και το πρόβλημα προκύπτει καθαρά από δική του ευθύνη.
    • Εξήγηση σε όλους τους χρήστες της επίδρασης της απόσταση από το DSLAM στην πραγματική ταχύτητα της σύνδεσης.
    Ελπίζω να υπάρξει ενδιαφέρον για την κίνηση αυτή. Σίγουρα χρειάζεται η βοήθεια από τα πιο έμπειρα μέλη και από τους συντονιστές του adslgr! Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να αδρανούμε!
    Αλήθεια εχείς διαβάσει το συμβολαίο που υπέγραψες;
    Αν το διαβάσεις θα δείς οτι πουθένα δεν λέει θα έχει 24mbit,

ΥΓ ο φθηνότερος πάροχος για 1024 καθάρα χρεώνει 850 ευρώ τον μήνα

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gravis Εμφάνιση μηνυμάτων
    το τι εχει ακουσει αυτη η EETT δεν λεγετε ...
    Ας ακούσει κι άλλα. Εξάλλου δίκιο έχουν οι περισσότεροι που διαμαρτύρονται.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλήθεια εχείς διαβάσει το συμβολαίο που υπέγραψες;
    Αν το διαβάσεις θα δείς οτι πουθένα δεν λέει θα έχει 24mbit,

ΥΓ ο φθηνότερος πάροχος για 1024 καθάρα χρεώνει 850 ευρώ τον μήνα
    Δεν έχω συμβόλαιο 24 Mbps... Το θέμα όμως δεν είναι τι λέει το συμβόλαιο. Τουλάχιστον όχι μόνο αυτό. Το θέμα είναι τι δε λέει και δυστυχώς δε λέει πολλά.

1. Ενημερώνει κανείς τον καταναλωτή για το ποια ζητήματα και πως θα επηρεάσουν αυτά την ταχύτητά του; Το να βάζουν σε κάποιον ADSL2+, όταν είναι σε μεγάλη απόσταση και μπορεί να βολευτεί με ADSL, εν γνώση τους είναι απάτη.

2. Τα συμβόλαια στο πίσω μέρος της αίτησης είναι με ψιλά γράμματα...

3. Το να στερούνται κάποιοι ταχύτητες όταν η μόνη αιτία είναι η απροθυμία του παρόχου για αναβάθμιση του εξοπλισμού του είναι καθαρό κλέψιμο. Θα έπρεπε να υποχρεώνεται ο πάροχος να αναβαθμίζει τα DSLAM και να κρατάει σε καλή κατάσταση τις γραμμές. Όταν η λύση είναι δεδομένη και αποφεύγεται εν γνώση του παρόχου η εφαρμογή της πρόκειται για απάτη εις βάρος του καταναλωτή. Σε μια δεδομένη απόσταση από το DSLAM υπάρχει μια θεωρητική ταχύτητα. Μεγάλη απόκλιση από την ταχύτητα πρέπει να συνεπάγεται και την υποχρέωση του παρόχου για τη λήψη μέτρων.
    Βίκτωρ Ουγκώ

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Ας ακούσει κι άλλα. Εξάλλου δίκιο έχουν οι περισσότεροι που διαμαρτύρονται.

Δεν έχω συμβόλαιο 24 Mbps... Το θέμα όμως δεν είναι τι λέει το συμβόλαιο. Τουλάχιστον όχι μόνο αυτό. Το θέμα είναι τι δε λέει και δυστυχώς δε λέει πολλά.

1. Ενημερώνει κανείς τον καταναλωτή για το ποια ζητήματα και πως θα επηρεάσουν αυτά την ταχύτητά του; Το να βάζουν σε κάποιον ADSL2+, όταν είναι σε μεγάλη απόσταση και μπορεί να βολευτεί με ADSL, εν γνώση τους είναι απάτη.

2. Τα συμβόλαια στο πίσω μέρος της αίτησης είναι με ψιλά γράμματα...

3. Το να στερούνται κάποιοι ταχύτητες όταν η μόνη αιτία είναι η απροθυμία του παρόχου για αναβάθμιση του εξοπλισμού του είναι καθαρό κλέψιμο. Θα έπρεπε να υποχρεώνεται ο πάροχος να αναβαθμίζει τα DSLAM και να κρατάει σε καλή κατάσταση τις γραμμές. Όταν η λύση είναι δεδομένη και αποφεύγεται εν γνώση του παρόχου η εφαρμογή της πρόκειται για απάτη εις βάρος του καταναλωτή. Σε μια δεδομένη απόσταση από το DSLAM υπάρχει μια θεωρητική ταχύτητα. Μεγάλη απόκλιση από την ταχύτητα πρέπει να συνεπάγεται και την υποχρέωση του παρόχου για τη λήψη μέτρων.
    Θα πλήρωνες εσύ 850 ευρώ τον μήνα για 1024 εγγυημένα;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα πλήρωνες εσύ 850 ευρώ τον μήνα για 1024 εγγυημένα;
    Δε μιλάω για εγγυημένα 1024. Μιλάω για μία αξιοπρεπή ταχύτητα σε σχέση με την ονομαστική και την απόσταση από το DSLAM. Όταν μου είπαν από την OTENET ότι πάνω από 35 KB/s είναι όλα εντάξει έπεσα από τα σύννεφα. Δεν είπα ότι θέλω 256 KB/s, αλλά σε καμία περίπτωση δε θέλω να παίζω στα 70 - 90 όλη μέρα και κατ' εξαίρεση στα 210 - 220 KB/s. Σίγουρα μπορούν πολύ καλύτερα από την υπάρχουσα κατάσταση χωρίς 850 € το Mbps...
    Βίκτωρ Ουγκώ

Περιοχή
    Τρίκαλα, Αθήνα
    Downloads
    25
    Uploads
    3
    ISP
    Cosmote, Nova, Wind
    Σε επίσκεψη που έκανα πέρυσι με την σχολή στις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ στην Ερμου (Θεσσαλονίκη) ο αρχητεχνικός του τμήματος του ιντερνετ,adsl κτλ σε στην ερώτηση , γιατί ενώ μου λένε 1 Mbit εγώ κατεβάζω με λιγότερο από μισό τις περισσότερες ώρες? Απάντησε πως κανένας δεν σου λέει οτι αν συνδεθείς πχ στο connx 1 Mbit θα έχεις 1 Mbit ,αλλά εώς 1Mbit.Αν κατεβάζεις είπε με τουλάχιστον το 1/4 του 1 mbit τοτε δεν θα πρέπει να έχεις παράπονο.Αν πάλι δούνε οτι υπάρχει πρόβλημα όλες τις ώρες και οι χρήστες είναι όλες τις ώρες πολλοί τότε στήνουν περισσότερα μηχανήματα για την καλύτερη εξυπηρέτηση για την οποία όπως είπε θα πρέπει να είμαστε υπερευχαρηστημένοι.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ftso Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε επίσκεψη που έκανα πέρυσι με την σχολή στις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ στην Ερμου (Θεσσαλονίκη) ο αρχητεχνικός του τμήματος του ιντερνετ,adsl κτλ σε στην ερώτηση , γιατί ενώ μου λένε 1 Mbit εγώ κατεβάζω με λιγότερο από μισό τις περισσότερες ώρες? Απάντησε πως κανένας δεν σου λέει οτι αν συνδεθείς πχ στο connx 1 Mbit θα έχεις 1 Mbit ,αλλά εώς 1Mbit.Αν κατεβάζεις είπε με τουλάχιστον το 1/4 του 1 mbit τοτε δεν θα πρέπει να έχεις παράπονο.Αν πάλι δούνε οτι υπάρχει πρόβλημα όλες τις ώρες και οι χρήστες είναι όλες τις ώρες πολλοί τότε στήνουν περισσότερα μηχανήματα για την καλύτερη εξυπηρέτηση για την οποία όπως είπε θα πρέπει να είμαστε υπερευχαρηστημένοι.
    Τι περίμενες να πει ένα υπάλληλος του ΟΤΕ; Να είσαι δυσαρεστημένος με τις ταχύτητες που προσφέρουν. Και της τάξης του PSTN να είναι οι ταχύτητες φυσικά ο ΟΤΕ θα ήθελε να είμαστε ευχαριστημένοι. Αυτό δε σημαίνει τίποτα. Γνωρίζω άτομα που αναβαθμίστηκαν και πιάνουν σταθερά τα 200 KB/s. Σε αυτούς δηλαδή γιατί μπορούν να τους εγγυηθούν τα 200 και σ' εμένα όχι; Γιατί απλά στο δικό μου DSLAM που είναι πιο φορτωμένο δεν σκέφτηκαν να κάνουν αναβάθμιση. Σίγουρα στην ADSL δε μπορεί να εγγυηθεί κανείς την ονομαστική ταχύτητα. Μπορεί όμως να εγγυηθεί πολύ καλύτερες από τις τώρα παρεχόμενες ταχύτητες αν θέλει να προσφέρει σοβαρά τις υπηρεσίες του. Δυστυχώς όμως οι πάροχοι επιλέγουν να προσφέρουν εικονικές υπηρεσίες όπως είναι και οι ταχύτητές τους.
    Βίκτωρ Ουγκώ

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    23010/1020
    ISP
    Forthnet
    Router
    Linksys WAG354G
    SNR / Attn
    7,5(dB) / 4(dB)
    Δυστυχώς θα πρέπει να συμβιβαστείς με το πώς λειτουργεί το ADSL στην Ελλάδα..Και πάροχο να αλλάξεις τα ιδια θα έχεις να αντιμετωπίσεις(μη σου πω και χειρότερα).
    Τα δύσκολα δεν πέρασαν αλλά...αγώνας είναι και θα τον κερδίσω!!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από AmaZona Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυστυχώς θα πρέπει να συμβιβαστείς με το πώς λειτουργεί το ADSL στην Ελλάδα..Και πάροχο να αλλάξεις τα ιδια θα έχεις να αντιμετωπίσεις(μη σου πω και χειρότερα).
    Μπορώ να πιστέψω ότι τα πράγματα θα 'ναι τα ίδια η χειρότερα... Το ζήτημα όμως δεν είναι πως είναι τα πράγματα άλλα τι κάνουμε εμείς για τα πράγματα. Αν συντονιστούμε και ασκήσουμε όλοι μαζί πίεση θα γίνουν σίγουρα λίγο καλύτερα. Και επειδή στο ADSL είμαστε πολύ πίσω (δυστυχώς δεν είμαστε πίσω μόνο σε αυτό) χρειάζεται ακόμη περισσότερη πίεση.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pusher : 25-02-08 στις 01:51.
    Βίκτωρ Ουγκώ

Περιοχή
    Τρίκαλα, Αθήνα
    Downloads
    25
    Uploads
    3
    ISP
    Cosmote, Nova, Wind
    Έχω forthnet 24Mbit και εδώ και 3 μέρες δεν έχω κατεβάσει πάνω απο 100 ΚΒ/s.
    Αν αυτό συνεχιστεί πάνω απο 5 μέρες θα παραπονεθώ. Αλλά φαντάσου οτι κατεβάζω με πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ λιγότερο απο τα εώς 24 MBit που δεν έχω δεί ποτέ εδώ και 3 μήνες.Οπότε αναμονή....
    Δοκίμασε να κατεβάσεις ώρες που λίγοι χρησιμοποιούν ιντερνετ και αν πάλι έχεις χαμηλές ταχύτητες ίσως έχεις εσύ το πρόβλημα και όχι ο πάροχος...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ftso : 25-02-08 στις 02:04.

Περιοχή
    London
    Downloads
    19
    Uploads
    0
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    38000/10000
    ISP
    Plusnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΚΚΙΝΙΟ
    Router
    BT Home Hub 5
    το προβλημα με το adsl δεν ειναι μονο στην ελλαδα.....λονδινο φιλος απο 8 mbit BT δεν πιανει ουτε τα μισα δηλαδη απο 700+ kbite ουτε 400.....αρα λοιπον μη λεμε μονο για την ελλαδα ε...και οτα;ν πηρε τηλεφωνο στην εξυπηρετιση του ειπαν οτι μεχρι εκει παει η γραμμη.......

........Auto merged post: andreasermones added 1 Minutes and 21 Seconds later........

οσο για μας αν φιλε μου pusher εχεις προβλημα ταχυτητας κανε παραπονο στην ΕΕττ αλλα και μαθε οτι εκτος αθηνας και αλλων πολεων δεν πιανουμε παρα τα μισα στην καλυτερη περιπτωση....

φιλικα
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος andreasermones : 25-02-08 στις 02:16. Αιτία: auto merged post

Το avatar του μέλους vavis
    vavis Guest
    Για μενα, η μονη λυση ειναι να :
    1. κανεις την αιτηση...
    2. μετρημα γραμμης απο τον παροχο...
    3. συμβολαιο συμφωνα με την ανεκτη ταχυτητα της γραμμης, με ρητρα απο πλευρας εταιρειας ελαχιστης ταχυτητας !
    Δηλαδη, ΟΧΙ εως , αλλα ΑΠΟ !!!
    νομιζω οτι θα ηταν το πιο δικαιο και πιο εφικτο εφοσον εχει προηγηθει μετρηση γραμμης.

δεκτες γνωμες και αποψεις για το αν μπορει να γινει αιτημα απο τους συμφορουμιτες..

Περιοχή
    3491
    Downloads
    19
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16000/800
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΡΗΣ
    Router
    C876
    SNR / Attn
    9(dB) / 8(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Δε μιλάω για εγγυημένα 1024. Μιλάω για μία αξιοπρεπή ταχύτητα σε σχέση με την ονομαστική και την απόσταση από το DSLAM. Όταν μου είπαν από την OTENET ότι πάνω από 35 KB/s είναι όλα εντάξει έπεσα από τα σύννεφα. Δεν είπα ότι θέλω 256 KB/s, αλλά σε καμία περίπτωση δε θέλω να παίζω στα 70 - 90 όλη μέρα και κατ' εξαίρεση στα 210 - 220 KB/s. Σίγουρα μπορούν πολύ καλύτερα από την υπάρχουσα κατάσταση χωρίς 850 € το Mbps...
    Για να κατανοήσεις λίγο τα νούμερα στα οποια αναφερόμαστε... μια "εγγυημένη" 64k σε μερικά "μαγαζιά" κοστίζει περισσότερο από όσα δίνεις εσύ στον ISP σου, χωρίς να συμπεριλάβουμε το φορέα καν.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SfH : 25-02-08 στις 03:15.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ftso Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω forthnet 24Mbit και εδώ και 3 μέρες δεν έχω κατεβάσει πάνω απο 100 ΚΒ/s.
    Αν αυτό συνεχιστεί πάνω απο 5 μέρες θα παραπονεθώ. Αλλά φαντάσου οτι κατεβάζω με πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ λιγότερο απο τα εώς 24 MBit που δεν έχω δεί ποτέ εδώ και 3 μήνες.Οπότε αναμονή....
    Δοκίμασε να κατεβάσεις ώρες που λίγοι χρησιμοποιούν ιντερνετ και αν πάλι έχεις χαμηλές ταχύτητες ίσως έχεις εσύ το πρόβλημα και όχι ο πάροχος...
    Οι μετρήσεις ήταν όλες καλές. Δε μπορώ να σκεφτώ κάποιο πρόβλημα. Αν μπορείς να σκεφτείς εσύ κάτι πες μου να δω τι μπορώ να κάνω. Αλλά τι είδους πρόβλημα μπορεί να υπάρχει στην εγκατάσταση που διορθώνεται που και που μόνο του;

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από andreasermones Εμφάνιση μηνυμάτων
    το προβλημα με το adsl δεν ειναι μονο στην ελλαδα.....λονδινο φιλος απο 8 mbit BT δεν πιανει ουτε τα μισα δηλαδη απο 700+ kbite ουτε 400.....αρα λοιπον μη λεμε μονο για την ελλαδα ε...και οτα;ν πηρε τηλεφωνο στην εξυπηρετιση του ειπαν οτι μεχρι εκει παει η γραμμη.......

........Auto merged post: andreasermones added 1 Minutes and 21 Seconds later........

οσο για μας αν φιλε μου pusher εχεις προβλημα ταχυτητας κανε παραπονο στην ΕΕττ αλλα και μαθε οτι εκτος αθηνας και αλλων πολεων δεν πιανουμε παρα τα μισα στην καλυτερη περιπτωση....

φιλικα
    Εκτός Αθήνας είμαι κι εγώ. Το ότι δεν πιάνει πολύς κόσμος ούτε τα μισά τι σημαίνει; Ότι αφού αυτό συμβαίνει στην πλειοψηφία των συνδέσεων είναι όλα καλά. Μάλλον ότι οι πάροχοι δεν ενδιαφέρονται για κανέναν. Αν δηλαδή αυξηθούν κι άλλο οι συνδέσεις στην Ελλάδα θα υποπολλαπλασιαστούν κι άλλο οι ταχύτητες;

Όσο για τις άλλες χώρες σίγουρα είναι μπροστά. Εδώ δυστυχώς υπάρχει μεγάλος τεχνολογικός αναλφαβητισμός. Κακώς κείμενα βέβαια θα συναντήσεις παντού. Το ζήτημα είναι πόσα περιστατικά κακής εξυπηρέτησης υπάρχουν και πόσο σοβαρή είναι η κάθε περίπτωση. Βέβαια όπως όλοι γνωρίζουμε υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που θα καθορίσουν την ταχύτητά μας τελικά. Το ζήτημα είναι ο πάροχος να παρέχει τα μέσα ώστε για τη δεδομένη απόστασή μας να έχουμε ικανοποιητικό ποσοστό της πραγματικής ταχύτητας που αντιστοιχεί στην απόσταση αυτή. Όταν ο πάροχος φροντίζει να βγάλει επιπλέον κέρδος διατηρώντας ένα κακοσυντηρημένο δίκτυο και υπερφορτωμένα DSLAM κλέβει σε βάρος των πελατών του. Αν η πλειοψηφία των συνδέσεων έχει χάλια ταχύτητες αυτό δεν είναι ελαφρυντικό!! Είναι απόδειξη κλοπής σε βάρος τις πλειοψηφίας των πελατών του και δεν αλλάζει καθόλου είτε γίνεται στην Αγγλία, είτε στην Ελλάδα είτε οπουδήποτε αλλού. Τελεία και παύλα! Και για να σου πω την αλήθεια δε με ενδιαφέρει τι γίνεται στην Αγγλία. Το ζήτημα είναι να υπάρχει δικαιοσύνη και σεβασμός στον πελάτη. Όχι να βρούμε σε ποια χώρα υπάρχει το μεγαλύτερο μπάχαλο...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vavis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για μενα, η μονη λυση ειναι να :
    1. κανεις την αιτηση...
    2. μετρημα γραμμης απο τον παροχο...
    3. συμβολαιο συμφωνα με την ανεκτη ταχυτητα της γραμμης, με ρητρα απο πλευρας εταιρειας ελαχιστης ταχυτητας !
    Δηλαδη, ΟΧΙ εως , αλλα ΑΠΟ !!!
    νομιζω οτι θα ηταν το πιο δικαιο και πιο εφικτο εφοσον εχει προηγηθει μετρηση γραμμης.

δεκτες γνωμες και αποψεις για το αν μπορει να γινει αιτημα απο τους συμφορουμιτες..
    Να και μια απάντηση on topic! Συνεχίστε μήπως δούμε φως ή καλύτερα ταχύτητες.

........Auto merged post: pusher added 7 Minutes and 7 Seconds later........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Someonefromhell Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να κατανοήσεις λίγο τα νούμερα στα οποια αναφερόμαστε... μια "εγγυημένη" 64k σε μερικά "μαγαζιά" κοστίζει περισσότερο από όσα δίνεις εσύ στον ISP σου, χωρίς να συμπεριλάβουμε το φορέα καν.
    Εγώ ξέρω ήδη 2 άτομα που αναβαθμίστηκαν και έχουν τα 200 KB/s όλη μέρα κάθε μέρα. Και μάλιστα ο ένας εκ των δύο με χειρότερα στατιστικά γραμμής από τη δική μου. (Τα στατιστικά του άλλου δεν τα έχω υπόψιν μου.) Έχουμε ακριβώς το ίδιο πακέτο. Έγινε και στους τρεις μας η ίδια αναβάθμιση και πληρώνουμε και οι τρεις το ίδιο ποσό. Γιατί λοιπόν αυτή η διάκριση; Δε λέω... φυσιολογικό είναι να υπάρχει που και που καμία πτώση ταχύτητας, αλλά όχι πελάτες δύο ταχυτήτων. Το ότι υπάρχουν άτομα με καλές ταχύτητες σίγουρα δείχνει ότι και άλλοι μπορούν να έχουν καλύτερες από τις υπάρχουσες...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pusher : 25-02-08 στις 03:29. Αιτία: auto merged post
    Βίκτωρ Ουγκώ

Σελ. 1 από 6 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-05-07, 12:24
  2. Μηνύματα: 18
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-02-07, 15:04

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές