Εμφάνιση 1-14 από 14
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Full
    ISP
    HOL
    DSLAM
    Net One - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
    SNR / Attn
    12(dB) / 41(dB)
    γραφω εδω γιατι το προηγουμενο μηνυμα που εγραψα στο τοπικ
    Net One Support σβηστηκε γιατι ειχα αναφορα στο οτι εχω και αλλη συνδεση με τη forthnet.......

το προβλημα ξεκιναει χθες μετα την ενεργοποιηση την οποια και καταλαβα οταν εμεινα χωρις τηλεφωνο
    εγινε λοιπον η συνδεση και κλειδωσα 750/280 περιπου,με λειτοθργεια μονο της μιας γραμμης,οχι του δικου μου αριθμου.
    προσπαθωντας μετα απο αρκετη ωρα και αλλαζοντας πριζες κλειδωσα για 20 λεπτα περιπου με 3200/560.

υπ'οψιν οτι εχω αλλη γραμμη με συνδεση και κλειδωνη περιπου 9000/1010 εχω δει και 12000 αλλα εχω δει και 7000.παντα με atten. peripoy 43db

απο εχθες εχω παρει 5-6 φορες και ολο μου λεγαν οτι θα το προωθήσουμε στο τεχνικό τμήμα
    τηλέφωνο δεν εχω ακομα
    στο τελευταίο τηλεφώνημα πριν λιγο μου ειπαν οτι φταιει ο οτε δεν τους εδωσε τη γραμμη ακόμα

και ερωτω αφου δεν τους εδωσε τη γραμμή ακομα ο οτε πως εγινε διακοπή σε μενα σύνδεση(εστω και αθλια) και μετα σταματήσαν τα παντα??????????????????

να πω ακόμα οτι φιλος απο οτε ελενξε σήμερα τη γραμμή και μου ειπε οτι δεν παει σημα απο αυτους προς οτε............

το κερασάκι ειναι οτι τους ειπα θελω οπωσδήποτε το τηλέφωνο αλλιως αφήστε με στο οτε και μου ειπαν κανε αίτηση στειλε φαξ και μετα να κάνεις αίτηση στον οτε για να πας πισω
    αλλη δουλειά δεν έχουμε

για γελια,αν δεν ειχα αλλη εμπειρία ισως με επειθαν οτι ειναι λογικό........................

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Net One Full
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Net One
    DSLAM
    Net One - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    Speedtouch
    SNR / Attn
    7,0(dB) / 42,0(dB)
    Ναι, κι εγώ έχω 42 atten. και σου λέω... μην πάρεις netone. Πρόσφατα αποφάσισαν να ανεβάσουν το snr limit στο 12 και το ρούτερ σου δεν πρόκειται να κλειδώσει πάνω από 4,5 - 5.

Μέχρι να δοθεί η δυνατότητα από την πλευρά της εταιρείας, να αλλάξεις το snr από 12, ΜΗΝ πάρεις netone. Τώρα, θα μου πεις, ποιόν να επιλέξεις; Έλα μου ντε! Εγώ άρχισα να σκέφτομαι για forthnet, αλλά και πάλι είναι τί θα σου τύχει...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ακου να δεις τι παιζει τωρα ποσο κοντα εισαι απ τον οτε της ηλιουπολης??????το margin που κλειδωνουν στο 12 ειναι για να εχεις σταθερη τηλεφωνια και πολυ λιγοτερες αποσυνδεσεις...αν θες να εχεις σταθερο τηλ παντα καλο θα ηταν να παρεις μεριζομενο βρογχο για σιγουρια αλλα θα πληρωνεις τα περιβοητα παγια οτε!!επιπλεον το οτι ειναι ολες οι πριζες ειναι συνδεδεμενες μεταξυ τους σε υπηρεσεις οπως εχει η νετονε μπορει να δημιουργησει θεματα στην ταχυτητα.καλο θα ηταν να πας στην κεντρικη σου πριζα να δεις ποια καλωσια ερχονται απο κατω και να τα βαλεις μονο αυτα πανω στην πριζα και να δοκιμασεις.και κατι τελευταιο....οι τεχνικοι του οτε λεγοντας οτι δεν εχουν σημα εννοουν οτι βαζουν το κλασικο τηλ με φυσσα και περιμενουν να ακουσουν τονο η βολτομετρακι και περιμενουν να τους δειξει ενδειξη.τετοια πραγμα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!!!!οι υπηρεσιες dsl με voip τηλεφωνια ουτε βολτ δειχνουν ουτε τονο στο τηλ τους πρεπει να ακουν.λειτουργουν με συχνοτητες και ο μονος τροπος για να δεις αν εχουν σημα ειναι να εχεις μετρητικο οργανο dsl.εχουν τετοιο οι οτετζηδες αλλα το χρησιμοποιουν μονο για δικους τους πελατες.συνοπτικα αν σου λενε οτι δεν βλεπουν σημα απ τον παροχο σημαινει οτι καποια μ........ εχουν κανει οι τεχνικοι του οτε!

Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Full
    ISP
    HOL
    DSLAM
    Net One - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
    SNR / Attn
    12(dB) / 41(dB)
    update των χθεσινών.

χθες το βράδυ επανήλθε κανονικά και έπαιξαν τα τηλέφωνα που ηταν πρόβλημα για μενα

η ταχύτητα που κλείδωσα ηταν περιπου 6500/750 με snr 13 kai atten 41db

σημερα το πρωι εχει κλειδωσει στα
    [kbps/kbps]: 971 / 9.052
    Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 1,87 / 1,42
    Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 0,0
    Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 19,5 / 41,0
    SN Margin (Up/Down) [dB]: 6,0 / 6,5

και ειναι up περιπου 6 ωρες
    φαντάζομαι οτι ακομα κάνουν κάποιες δοκιμές για να δουν πως αντιδρά η γραμμή μου.

τις αντίστοιχες ωρες η άλλη γραμμή που εχω με forthnet κλειδώνει περιπου 1000kbps παραπάνω

αλλα στην αλλη γραμμη δεν εχω συνδεσει και τιποτα ουτε καν ενα απλο τηλεφωνο ειναι μονο για ιντερνετ.

σε σχεση με αυτα που ειδα στην αρχη σιγουρα ειναι πιο ικανοποιητηκα αυτα που βλεπω τωρα.

Περιοχή
    Ωρωπός
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    25000/4500
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΠΑΛΑΤΙΑ
    Router
    Fritz!box 7530
    SNR / Attn
    10(dB) / 36(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Λοιπον αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι με το κραξιμο των τελευταιων ημερων κ προκειμενου να αποφυγουν μαζικες αποχωρησεις , αναιρουν επιλεκτικα το οριο του S/n = 12 σε αυτους με μεγαλο attenuation ωστε να συγχρονισουν πιο ψηλα. Γεγονος βεβαια ευχαριστο για τους "χαμηλους". Για να δουμε τι θα γινει...

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Net One Full
    Ταχύτητα
    1023/16074
    ISP
    Net One
    DSLAM
    Net One - ΝΙΚΑΙΑ
    Router
    Speedtouch 780(i)
    SNR / Attn
    12,5(dB) / 17,5(dB)
    φιλε εσυ έχεις και τηλέφωνο και ιντερνετ τι να πω και εγω που εδω και 10μέρες μου τα έχουν κοψει όλα και δεν ξέρουν τι γίνεται

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Net One Full
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Net One
    DSLAM
    Net One - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    Speedtouch
    SNR / Attn
    7,0(dB) / 42,0(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από liakjim Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπον αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι με το κραξιμο των τελευταιων ημερων κ προκειμενου να αποφυγουν μαζικες αποχωρησεις , αναιρουν επιλεκτικα το οριο του S/n = 12 σε αυτους με μεγαλο attenuation ωστε να συγχρονισουν πιο ψηλα. Γεγονος βεβαια ευχαριστο για τους "χαμηλους". Για να δουμε τι θα γινει...
    Όντως ευχάριστο, αν ισχύει, αλλά...

αυτό το επιλεκτικά μου τη σπάει (γιατί δεν είμαι από τους επίλεκτους )!!!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Net One Shared
    Ταχύτητα
    18.317/983
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΚΟΛΩΝΟΣ
    Router
    Netfaster IAD2
    SNR / Attn
    10(dB) / 9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    τι δεν εισαι ρε φιλε...σε πηγαν στο 6 απο τα 12...
    Στο άδειο δωμάτιο και στον κρύο αέρα
    Να σ’ αγαπώ το μόνο που μου μένει
    Να ‘μαι για σένα η ζωή που περιμένει
    Να κλέψει να σου δώσει
    Να σε στείλει να σε νοιώσει...

Περιοχή
    αθηνα
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    13288/2048
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    tomson 780wi
    SNR / Attn
    10/8(dB) / 35(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ohimso Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όντως ευχάριστο, αν ισχύει, αλλά...

αυτό το επιλεκτικά μου τη σπάει (γιατί δεν είμαι από τους επίλεκτους )!!!

ohimso καλημερα..
    δεν υπαρχει θεμα επιλεκτικοτητας..απλα οι τεχνικοι προσπαθουν να αξιοποιησουν τις δυνατοτητες που εχει η γραμμη σου..και εγω εχω τα ιδια περιπου στατιστικα με σενα και κλειδωνω στα 10.240/970,,σταδιακα κλειδωνα και ποιο πανω αλλα ειχα καποια προβληματα στην τηλεφωνια,,οποτε τα οι τεχνικοι με εριξαν λιγο και ολα ηρθαν στα ισια τους..παρε τηλεφωνο στο τεχνικο τμημα συζητησε με τα παιδια,και θα βρεθει η χρυση τομη..και εσυ να εισαι ικανοποιημενος,,δυστιχως οι γραμμες χαλκου του οτε ειναι πεπαλαιωμενες ανω των 20 ετων και κακης ποιοτητος..(χαμηλο κοστος),προχειροκατασκευες καφαο προχειροδουλειες,τσαπατσοδουλιες και το αποτελεσμα να ζηταμε εμεις τα ρεστα απο εκαστοτε παροχο...αυτη ειναι η αληθεια..ειναι να σου κατση η γραμμη οπως με την φορτνετ,που κλειδωνει λιγο παραπανω..αν δεν αλαχθουν οι γραμμες με καλης ποιοτητος καλωδια ,η οπτικες ινες ,,μην περιμενης κατι καλο ...ακομα..
    πετρος

Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Full
    ISP
    HOL
    DSLAM
    Net One - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
    SNR / Attn
    12(dB) / 41(dB)
    ειμαι μονιμα συνδεδεμενος εδω και μια μερα
    [kbps/kbps]: 821 / 7.075
    Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 22,89 / 29,44
    Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 8,5
    SN Margin (Up/Down) [dB]: 8,5 / 13,0

δεν ξερω αν με καποια μετατροπή του snr θα μπορούσα να κλειδώσω πιο ψηλά χωρις να εχω αποσυνδέσεις
    το πρόβλημα ειναι οτι με τα παιδια που απαντούν στη γραμμη για τεχνικη υποστήριξη απλα μεταφέρουν οσα λες και δεν μπορουν να δώσουν άμεσα λυση.
    ισως θα πρεπει να κατσει κάποιος και να ασχοληθεί αποκλειστικά με καθε γραμμή ετσι ωστε να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα,πραγμα πολυ δύσκολο.

@APOL904 δεν εχω καταλάβει ποσο κλειδώνεις,διάβασα αρκετά μηνύματα σου αλλα δεν ειμαι σίγουρος
    εχεις atten 41db?
    και ποσο κλειδωνεις χωρις αποσυνδεσεις με τη νετονε?

73,s

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mastelos Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειμαι μονιμα συνδεδεμενος εδω και μια μερα
    [kbps/kbps]: 821 / 7.075
    Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 22,89 / 29,44
    Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 8,5
    SN Margin (Up/Down) [dB]: 8,5 / 13,0

δεν ξερω αν με καποια μετατροπή του snr θα μπορούσα να κλειδώσω πιο ψηλά χωρις να εχω αποσυνδέσεις
    το πρόβλημα ειναι οτι με τα παιδια που απαντούν στη γραμμη για τεχνικη υποστήριξη απλα μεταφέρουν οσα λες και δεν μπορουν να δώσουν άμεσα λυση.
    ισως θα πρεπει να κατσει κάποιος και να ασχοληθεί αποκλειστικά με καθε γραμμή ετσι ωστε να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα,πραγμα πολυ δύσκολο.
    Υπολογισμός θεωρητικής μέγιστης ταχύτητας ADSL και ADSL2+

Με downstream attenuation 41 (απόσταση 3 χιλιόμετρα από το αστικό κέντρο), δεν είναι περίεργο που συγχρονίζεις στα 7 Mbps με SNR 13.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariadgr : 29-02-08 στις 15:52.

Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Full
    ISP
    HOL
    DSLAM
    Net One - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
    SNR / Attn
    12(dB) / 41(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ariadgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπολογισμός θεωρητικής μέγιστης ταχύτητας ADSL και ADSL2+

Με downstream attenuation 41 (απόσταση 3 χιλιόμετρα από το αστικό κέντρο), δεν είναι περίεργο που συγχρονίζεις στα 7 Mbps με SNR 13.
    δεν λεω οτι ειναι περίεργο,λεω αν μπορει να κατέβει λιγο το snr 13 ετσι ωστε να συγχρονίζω ψηλότερα χωρις προβλήματα
    αν δοκιμάσω με το dmt να αλλάξω τιμη, θα βοηθήσει? η υπάρχει πρόβλημα επειδή παιρνει ρυθμίσεις αυτόματα το ρουτερ?

Περιοχή
    @ground
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    879 / 11.997
    ISP
    Net One
    DSLAM
    Net One - Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
    Router
    Thomson Speedtouch 780(i)
    SNR / Attn
    11,5(dB) / 37(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Δεν αλλάζει με το DMT,σε ενδιαφέρει να κερδίσεις max 1mbps και να χάσεις σε σταθερότητα?αν ναι παρε τους και δήλωσε χαμηλή ταχύτητα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Net One Full
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Net One
    DSLAM
    Net One - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    Speedtouch
    SNR / Attn
    7,0(dB) / 42,0(dB)
    Αυτή τη στιγμή κ εγώ με 42 att. και 12 snr είμαι κλειδωμένη στα 6 (σήμερα πήγε 6, πριν ήταν στα 5.. ίσως επειδή τους πήρα τηλέφωνο χτες κ ζήτησα να το επαναφέρουν στο 7 που ήταν πριν, με snr 6-7).
    Εφόσον τους τελευταίους 4 μήνες είμαι με snr 7 και δεν έχω κανένα πρόβλημα σταθερότητας, πολύ φυσικά θα απαντήσω ΝΑΙ θέλω να κερδίσω 1 kbps και να "χάσω σταθερότητα" :Ρ

ΑPOL904
    : Καταρχάς χάρηκα που διάβασα στο άλλο topic ότι έλυσες το πρόβλημά σου
    Σχετικά με τη γραμμή σου τώρα... Έχεις 41 att και σε άφησαν στο προφίλ των 10 mbps?
    Είναι οκ η γραμμή σου; Εγώ τον Αύγουστο μπήκα netone, και πράγματι ήμουν στα 10 για 1-2 μήνες, μετά με κατέβασαν στα 7 mbps για να έχω πιο σταθερή γραμμή (εντάξει, δεν έχω πρόβλημα και με 7, αλλά με την υποβάθμιση έπεσε στα 5).
    Αν κατάλαβα καλά, σε έχουν στο προφίλ 10/1.
    Μήπως μπορείς να μου πείς τί ακριβώς τους είπες και σε άφησαν στα 10; Γιατί με μένα επέμεναν ότι έπρεπε να ρίξω το προφίλ μου για να είναι πιο σταθερή η γραμμή μου (με το ζόρι τους έπεισα να το αφήσουν πάνω από 7).
    Επίσης, αν συγχρονίζεις στα 10 ακόμα, έχεις snr 12, ή τους έπεισες και στο κατέβασαν;
    Thanks.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mastelos Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν λεω οτι ειναι περίεργο,λεω αν μπορει να κατέβει λιγο το snr 13 ετσι ωστε να συγχρονίζω ψηλότερα χωρις προβλήματα
    αν δοκιμάσω με το dmt να αλλάξω τιμη, θα βοηθήσει? η υπάρχει πρόβλημα επειδή παιρνει ρυθμίσεις αυτόματα το ρουτερ?
    To DMT δεν μας αφορά, εφόσον το ρούτερ μας είναι 'κλειδωμένο' και δεν μπορούμε να μπούμε ως admins, αλλά ως PowerUsers (κοινώς δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε telnet). Επιπλέον, στην έκδοση του DMT που αφορά το ρούτερ μας, το slider για την αυξομέιωση του snr είναι απενεργοποιημένο.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ohimso : 29-02-08 στις 19:51.

Παρόμοια Θέματα

1. Tην γνωμη σας plz
    Από nasosMA στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computing
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-08-08, 11:32
  2. Φορητότητα-Την πάτησα?
    Από IVIetaCreatoR στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-07-07, 00:04
  3. Tην αποψή σας για το Cisco 877-K9
    Από Godaemon στο φόρουμ Cisco ADSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-12-06, 23:29
  4. Μηνύματα: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-04-06, 00:51