Ωραίος ο προγραμματισμός του Βαγγέλα πάντως. Ψάχναμε αξιόλογ ακραίο καιρό, από τον Ποντένσε, οπότε φέραμε τον...Ποντένσε![]()
Εμφάνιση 36.241-36.255 από 37746
Θέμα: Ερυθρόλευκη στρατιά
-
05-09-23, 19:44 Απάντηση: Ερυθρόλευκη στρατιά #36241You can tell who is skinny dipping when the tide goes away
Truth is like poetry - and most people hate fucking poetry
-
09-09-23, 13:55 Απάντηση: Ερυθρόλευκη στρατιά #36242
πετάει η ομάδα λέμε......
Eίστε καλά ή να βάλω τις φωνές....!!!!!
-
11-09-23, 12:39 Απάντηση: Ερυθρόλευκη στρατιά #36243
Αν και φαίνεται να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση, με ένα Χ με την ΑΕΚ θα ήμουν ΟΚ δεδομένου του κενού και των ιδιαίτερων συνθηκών ενός τέτοιου αγώνα.
Επίσης, πραγματικά είμαι περίεργος να δω τι 11άδα θα κατεβάσει με τόσους νέους (και θεωρητικά καλύτερους) παίκτες.Τα defaults καθορίζουν τον κόσμο.
-
12-09-23, 19:08 Απάντηση: Ερυθρόλευκη στρατιά #36244
Με τόσο ταλέντο από την μέση και μπροστά, πάλι ο Μασούρας θα παίξει...
-
13-09-23, 04:18 Απάντηση: Ερυθρόλευκη στρατιά #36245
-
14-09-23, 17:09 Απάντηση: Ερυθρόλευκη στρατιά #36246
Θεωρώ ότι ο Μασούρας δεν έχει το ταλέντο των υπολοίπων στην επίθεση. Πολλές χαμένες ευκαιρίες (μερικές κραυγαλέες, σε ποιον αγώνα στο ξεκίνημα της χρονιάς ήταν που, στο αριστερό δοκάρι σε άδειο τέρμα, έστειλε την μπάλα τελείως παράλληλα προς το πλάγιο?), λανθασμένες πάσες, 0 τρίπλες, μέτρια ταχυδύναμη, εκνευριστικά γυρίσματα της μπάλας προς τα πίσω λόγω έλλειψης δημιουργικότητας. Αν Σόλμπακεν, Ποντένσε, Φορτούνης είναι στα θεωρητικά τους στάνταρ, θα είναι έγκλημα αν δεν περάσει (έστω σταδιακά) ο Μασούρας στον πάγκο.
-
14-09-23, 17:53 Απάντηση: Ερυθρόλευκη στρατιά #36247
Η απάντηση είναι,"Άτζετα 21".
-
22-09-23, 09:44 Απάντηση: Ερυθρόλευκη στρατιά #36248
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Βαγγέλα φέρε καμιά 10αριά μούτσους ακόμα, να κάνει μερικές αλλαγές ο ταβερνιάρης
Άμυνα παιδική χαρά
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
22-09-23, 17:26 Απάντηση: Ερυθρόλευκη στρατιά #36249
Δυστυχως ο Φρειρε δε γεμιζει το ματι και ο Ρετσος αν και ξερουμε οτι μπορει να κανει ματσαρες, αλλο τοσο ξερουμε οτι μπορει να κανει και τσαφ.
Στην αμυνα ιδανικα θελουμε, οχι πολλους, εναν μονο τυπου Μελμπερκ και οποιος απο τους αλλους να ειναι μαζι του θα παρει τα πανω του.
Ναι οκ, σιγα μη βρεις Μελμπεργκ... εγω απλά λέω τι πιστευω οτι θελουμε
Τωρα στα του παιχνιδιου, 2 ειναι τα κομβικα σημεια στην εξελιξη του παιχνιδιου για μενα.
Δεν αναφερομαι ουτε στη χαμενη ευκαιρια στου Ελ καμπι στην αρχη (που στη τελικη σου εβαλε 2 γκολ, τι αλλο θες; Μια χαρα τα εχει παει μεχρι τωρα...), ούτε στη γκάφα του Φρειρε (στην οποία ο Πασχαλάκης έχει χρόνο να βγει πιο πολύ αλλα τεσπα, ο Φρειρε φταιει).
Όμως κάνεις το 1-1 και πας για το 1-2, ο Μασούρας έχει δίπλα τον Ελ καμπί με άδειο τέρμα (ο τερματζής είναι ήδη εκτος θεσης) και αντι να του πασαρει τελειωνει ασχημα μονος του... μεγιστη ξενερα. Οσο ξενερωνουμε εμεις αλλο τοσο ξενερωνουν και οι παικτες.
Το μυαλο ολων ειναι ακομα στη μ@λ@κια του Μασουρα και πανω στην ολη ξενερα και με το μυαλο σου αλλου, κανεις πεναλτι, στο χειροτερο σημειο, το τελος του ημιχρονου.
Χωρις ιδιαίτερες φασεις (αλλα χωρις να υστερεις στο διαστημα εκεινο) καταφερνεις παλι με καποιο να ισοφαρισεις στο Β' ημιχρονο μετά από ασσίστ Φορτούνη (σταθερα και με διαφορα ο καλυτερος μας παικτης φετος) και τιμιο ξεπεταγμα και εκτελεση του Καμπι και στο ΚΑΠΑΚΙ αντι να χτισεις πανω στη καλη ψυχολογια των παικτων που ηδη παιζουν αλλα και της εξεδρας που πηρε παλι τα πανω της, πας και κανεις αλλαγες αλλαζοντας παικτες οπως πχ. τον Φορτουνη που ΜΟΛΙΣ σου εβγαλε ασιστ αλλά και άλλους, με αποκορύφωμα το πιο ακυρο ντεμπουτο αυτο του Σολμπακε που ο τυπος παιζει να μη ξερει καλα καλα τα ονοματα των συμπαικτων του.
ΤΙ ΚΟΛΛΗΜΑ εχεις φαει και βγαζεις το καλυτερο παικτη του γηπεδου ρε μαρτινεθ;; Δε πηρες το μαθημα σου με την ΑΕΚ που απο τοτε που τον εβγαλες σταματησαμε να βγαζουμε φασεις; Αλλαζεις τοσο σημαντικους παικτες ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ για να ΧΑΛΑΣΕΙΣ τον ρυθμο που η ομαδα ΜΟΛΙΣ τωρα αποκτα;
Ενας οποιοσδηποτε αλλος coach στο 2-2 θα ΑΚΥΡΩΝΕ τα πλανα του και θα εκανε αλλα γιατι πλεον ΑΛΛΑΞΑΝ τα δεδομενα. Αλλαξε η ψυχολογια, αλλαξε το σκορ. Αλλα εσυ πηγες και εκανες τις αλλαγες που ΗΘΕΛΕΣ να κανεις απο ΠΡΙΝ την ισοφαριση και καπως ετσι γαμ@@@θηκαν ολα...
Α και μη ξεχνιομαστε:
Ούτε φάουλΤελευταία επεξεργασία από το μέλος johnson : 22-09-23 στις 17:37.
Τα defaults καθορίζουν τον κόσμο.
-
22-09-23, 18:56 Απάντηση: Ερυθρόλευκη στρατιά #36250
Ο γαύρος δεν ήτο κακός, και είχε ευκαιρίες για νίκη, καθαρή.
Με τις τόσες αλλαγές δεν ξέρω πότε (ή αν...) θα στρώσει η ομάδα, αλλά δεν προσωπικά δεν έχω παράπονο για χθες.You can tell who is skinny dipping when the tide goes away
-
22-09-23, 19:04 Απάντηση: Ερυθρόλευκη στρατιά #36251
Δεν άντεχε άλλο ο Φορτουνης.
bad day at work για όλη την ομάδα.
Τα πρώτα δείγματα του manager δείχνουν καλά νομίζω.
Συμφωνώ με τον Chingachgook, δεν έχω παράπονο.
Δεν το είδε... του Hezze.
-
22-09-23, 19:08 Απάντηση: Ερυθρόλευκη στρατιά #36252
Ναι, ο Φορτούνης καλά έκανε και τον έβγαλε, δεν είχε πλέον πλεμόνια, είχε σκάσει ο άνθρωπος.
You can tell who is skinny dipping when the tide goes away
-
22-09-23, 21:48 Απάντηση: Ερυθρόλευκη στρατιά #36253
Και σκασμενος είναι 2 κλάσεις πάνω από τους άλλους σε αυτή τη φάση. Τον χρειάζεσαι ακόμα και αν το μόνο που κάνει είναι να εκτελεί τα στημένα και να βγάζει όμορφες πάσες. Κάθε φορά που βγαίνει και μπαίνει άλλος στη θέση του ο Ολυμπιακός τελειώνει επιθετικά. Τουλάχιστον μέχρι να νιώσουν καλά οι νέοι παίκτες και να αρχίσουν να αποδίδουν με βάση τα στανταρ τους, ο φορτουνης δε γίνεται να βγαίνει σε παιχνίδια που θες να κερδίσεις παρά μόνο αν είσαι ήδη μπροστά στο σκορ.
-
23-09-23, 05:22 Απάντηση: Ερυθρόλευκη στρατιά #36254
Όταν τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες, εμείς για τις λεπτομέρειες έχουμε Φρέιρε, Μπιέλ (που χτες ήταν υποφερτός) και αυτό τον ποδοσφαιρικό κλόουν που λέγεται Μασούρας (εκτός της μαλακίας με το πλασέ πριν το 1-2, έχει κάνει σε κάποια φάση ένα κοντρόλ 15 μέτρα προς τα πίσω στο πρώτο ημίχρονο που είναι για Failarmy). Επίσης έχουμε 10 εξτρέμ/δεκάρια/επιθετικούς αλλά στο 6-αρι πάμε με πειράματα.
Για την αγκωνιά στον Εσε που κατάφεραν να σπάσουν μύτη χωρίς να σφυριχτεί φάουλ, δεν έχω να προσθέσω τίποτα. Πως γίνεται στο VAR να μην στέλνουν τον διαιτητή στο μόνιτορ, πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Κομβικό σημείο που χάνουμε εμείς παίκτη και χαρίζεται κόκκινη στην Φράιμπουργκ.
-
23-09-23, 09:43 Απάντηση: Ερυθρόλευκη στρατιά #36255
Δεν είναι κόκκινη στην αγκωνιά στον Hezze, μην τρελαθούμε.
Κίτρινη το πολύ, για εμένα σκέτο φάουλ. Δεν κρίνεται η κάρτα εκ του αποτελέσματος.
Ο Biel στον άξονα είναι μια κλάση παραπάνω από ό,τι στο φτερό. Ο Μασούρας δεν έχει τελειώματα, είναι γνωστό. Αλλά ανασταλτικά είναι πολύ καλός.
Αμυντικοί μέσοι οι Hezze, Iborra και ο Mady νομίζω είναι καλοί.
Να δούμε τον Ortega στα αριστερά. Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι στους κεντρικούς αμυντικούς.
Bookmarks