Πως να μετατρεψω την web camera μου σε IP camera?
Καλη ερωτηση ε? Τωρα που σας βρηκα...δεν θα σας αφησω σε ησυχια
Εχω που λετε μια απλη καμεριτσα στο δωματιο μου και ηθελα να την μετατρεψω σε IP, ετσι ωστε απο την δουλεια να βλεπω τι συμβαινει στο δωματιο μου! Τωρα θα μου πειτε αυτος ανωμαλος ειναι? Θελει να παρακολουθει την μανα και την αδερφη του?Οχι ρε παιδεια προς θεου! Συζω με 2 συγκατοικους.
Κατεβασα το webcamXP (τελευταια εκδοση) και τωρα δεν μπορω να το ρυθμισω να ανεβαζει την εικονα στο ιντερνετ και απο εκει να την βλεπω στην δουλεια! Σας παρακαλω πολυ για βοηθηστε λιγακι (και εγω απο την πλευρα μου θα κανω οτι μπορω) !!!
Εμφάνιση 1-4 από 4
-
28-02-08, 19:34 Πως να μετατρεψω την web camera μου σε IP camera? #1
-
29-02-08, 10:22 Απάντηση: Πως να μετατρεψω την web camera μου σε IP camera? #2
Βοηθηστε αδερφια !
-
29-02-08, 12:52 Απάντηση: Πως να μετατρεψω την web camera μου σε IP camera? #3
Εδώ έχει τα 3 πράγματα που θα χρειαστεί να κάνεις για να σου λειτουργήσει...
AdvancedRM: Κι άλλο ένα Router Traffic Monitor
PCMon: Monitoring Utility για HDD activity, CPU usage, memory usage...
-
29-02-08, 16:38 Απάντηση: Πως να μετατρεψω την web camera μου σε IP camera? #4
Ευχαριστω για την διευθυνση, αλλα θα ηθελα κατο πιο πρακτικο. Καποιος να μου εξηγησει μονο τα βασικα, αλλα βημα προς βημα! Πως να κανω αυτο το τερας να "ανεβαζει" το βιντεο στο ιντερνετ?
Παρόμοια Θέματα
-
web camera
Από pankou στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 14-07-09, 11:09 -
web camera
Από konsolasg στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 10-04-08, 23:12 -
web camera
Από gravis στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 04-05-07, 15:48 -
web camera
Από titikos στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 27-12-06, 21:15
Bookmarks