Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω...
Στο σπίτι μου το πατρικό βάλανε dsl....πάνω στο netmod σύνδεσαν τι συνδεσμολογία κλπ...
Απλά όταν έχουν dsl δεν δουλεύουν τα τηλεφωνα....
Μήπως χρειάζονται φίλτρα σε κάθε συσκευή?
Η συνδεσμολογία ήταν: Splitter (Φοone)--->Netmod BRI θύρα
>> (Modem)-->Modem (DSL)
>> (line) ---> Μπρίζα δωματίου
Θύρες τηλεφωνικές κάτω από το netmod (2) τηλεφωνικές συσκευές...
Τι φταίει?
Ευχαριστώ.......
Εμφάνιση 1-3 από 3
-
15-06-05, 20:21 Πρόβλημα με DSL και τηλέφωνα... #1
-
15-06-05, 20:50 #2
Μπρίζα δωματίου εννοείς εκεί που έρχεται η γραμμή από τον ΟΤΕ;Αν θυμάμαι καλά,γιατί δεν έχω μπροστά μου το splitter,στο line συνδέεις τη γραμμή που έρχεται από τον ΟΤΕ (κανάλι U).Στο phone συνδέεις το netmod στη θύρα που συνδέεται το κανάλι U (δεν θυμάμαι πως την ονομάζει,νομίζω διαφέρει από μοντέλο σε μοντέλο) και στο Modem φυσικά το modem σου.Αν δεν παίζει πολύ πιθανόν να φταίει το splitter σου,αλλά τι εννοείς "όταν έχουν DSL"; Από τη στιγμή δηλαδή που συνδέεις το καλώδιο στο modem και συγχρονίζει παύουν να λειτουργούν τα τηλέφωνα;Δε χρειάζεσαι φίλτρα σε κάθε συσκευή,μάλλον έχει πρόβλημα το φίλτρο σου,αν ισχύουν όλα τα παραπάνω
-
15-06-05, 21:36 #3
τσι εχουν γινει οι συνδεσεις,
απλα οταν βγαλουν το μοδεμ κλ και τα ωαλουν οπςσ ηταν στην αρχη(στην ισδν συνδεση)δουλευει κανονικα τηλ
Παρόμοια Θέματα
-
DSL μέχρι και στον βόρειο πόλο.. (και όχι απλα DSL αλλά VDSL
Από chrispen στο φόρουμ VDSLΜηνύματα: 20Τελευταίο Μήνυμα: 10-01-18, 18:41 -
Πρόβλημα ταχύτητας με DSL και αντιμετώπιση απο το τηλεφωνικό και το Οn-Line HelpDesk.
Από Dionyssios στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 22-02-05, 13:29 -
[split2] Πρόβλημα ταχύτητας με DSL και αντιμετώπιση απο το τηλεφωνικό και το Οn-Line
Από kotsos84 στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 21-02-05, 03:07 -
Πρόβλημα με DSL και LAN
Από George109 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 30-01-05, 18:15 -
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ DSL ΑΠΟ ΤΟΝ οτε
Από oikein στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 21-10-02, 17:54
Bookmarks