Ρωτάω και πάλι για να σιγουρευτώ ότι κατάλαβα καλά: μιλάμε για θόρυβο γενικά σε όλο το αρχείο, πέρα από το αμάξι, έτσι;
Εμφάνιση 31-45 από 54
-
11-07-05, 03:07 #31
-
11-07-05, 03:18 #32
ναι υπάρχει ένα φύσημα το οποίο ενώ ήταν ακανόνιστο τώρα έχει γίνει ομοιόμορφο τουλάχιστον. Περιμένω να σωθεί το αρχείο με τις τελευταίες αλλάγες (12GB γιατί είναι με το video μαζί) και θα δοκιμάσω ένα noiseprint γενικό! (και να σκεφτείς οτι από άποψη ήχου αυτή είναι από τις πιο εύκολες σκηνές!)
-
11-07-05, 03:39 #33
ΣΗΜ: Τα settings για το EQ είναι για να εφαρμοστούν μόνο πάνω στο σημείο με το αμάξι, έτσι; Σε οποιοδήποτε άλλο σημείο δεν θα ωφελήσουν αντιθέτως θα μειώσουν την ποιότητα του ήχου.
Εξαρτάται από τις συχνότητες που καταλαμβάνει το φύσημα. Αφού λες "φύσημα" μάλλον θα είναι ψηλές συχνότητες αλλά μάλλον θα πέφτουν και πάνω στις συχνότητες της ανθρώπινης φωνής. Οπότε το noise reduction θα το "σφάξει".
Αν το φύσημα είναι πολύ δυνατό, τότε ό,τι και να κάνεις δεν το διώχνεις. Υπάρχει και η "λύση" του overdubbing, αλλά δύσκολα να βγεί καλό.
Αν το φύσημα είναι χαμηλό, τότε μπορείς να διώξεις το φύσημα που ακούγεται σε στιγμές ησυχίας. Αυτό γίνεται με το compression όπως σου έιπα πιο πριν, χαμηλώνοντας τους χαμηλούς ήχους ("S").
-
11-07-05, 03:55 #34
το φύσημα είναι κάπως έτσι στα αρχεία που σου στέλνω (από σημεία που δεν μιλάει κανείς)
Θα δοκιμάσω ένα noiseprint και μάλλον θα αποσυρθώ για σήμερα! Κάνει και 10 ώρες να το σώσει!
Πάντως αν ακούσεις το διορθωμένο και το αρχικό είναι η μέρα με τη νύχτα
(το EQ το εφάρμοσα μόνο στο κομμάτι με το αμάξι όντως)
-
28-07-05, 23:25 #35
Αρχικό μήνυμα από WAntilles
http://www.k3b.org/
linux rulz
-
28-07-05, 23:27 #36
Αρχικό μήνυμα από Rama
-
06-07-06, 00:02 Μετατροπή .avi για να παίζουν σε dvd σαλονιού #37
Έχω 4-5 avi αρχεία και θέλω να τα κάψω σε ένα cd ώστε να είναι playable από ένα dvd player τηλεόρασης.
Σε τι πρέπει να τα μετατρέψω για να έχουν τις λιγότερες απώλειες και να παίζουν ΣΙΓΟΥΡΑ και με ποιό πρόγραμμα μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο;Richard Stallman: "I see you are being your usual friendly self ;-}."
Theo de Raadt: "Yes, and you are being the usual slimy hypocritical asshole."
-
06-07-06, 00:04 #38
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Ξεκίνα από το http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=18353
και βλέπε τα σχετικά νήματα.
Θα βρεις την λύση.We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
06-07-06, 00:50 #39
προσεχε επισης αν το dvd player σου παιζει avi, δεν παιζουν ολα!
-
06-07-06, 01:44 #40
Επίσης κάνε και μια βόλτα από το www.doom9.net για ενημέρωση και τα απαιτούμενα προγράμματα.
-
06-07-06, 02:13 #41
Γμτ...τα βρήκα μπαστούνια
Κατέβασα το trial της από www.cucusoft.com και δεν ανοίγει τα avi.
Δεν υπάρχει κάποιο ΑΠΛΟ πρόγραμμα (κάτι σε import--->click--->voila έτοιμο σε format που να υποστηρίζεται από dvd ) ;
προσεχε επισης αν το dvd player σου παιζει avi, δεν παιζουν ολα!
Από το gspot πήρα αυτό. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στο ποιά φίλτρα χρειάζομαι; Έχω μπερδευτεί ΑΠΟΛΥΤΑ
Richard Stallman: "I see you are being your usual friendly self ;-}."
-
06-07-06, 02:31 #42
Υπάρχει και το avi2dvd. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως... Είναι freeware. θα το βρεις εδώ. Εναλλακτικά Nero Vision Express. Εμένα το είχε από τη μαμά του το Laptop. Με αυτό είχα μετατρέψει σε DVD και το Karateblindescape και έπαιζε μια χαρά στο DVD που το δοκίμασα!
-
06-07-06, 16:33 #43
Ok... Τα σουλούπωσα τα πράγματα κάπως.
Που μπορώ να βρω πληρφορίες όμως για το ποιο bitrate, framerate, audio bitrate και movie size είναι συμβατά με τα dvd σαλονιού;Richard Stallman: "I see you are being your usual friendly self ;-}."
-
06-07-06, 16:54 #44
nero vision
σίγουρα σου κάνει
-
27-07-06, 13:11 Μετατροπη Avi σε Dvd #45
Καλησπερα παιδια
Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου υποδειξει εναν καλο converter Avi -->Dvd και για υποτιτλους?
Δοκιμαζα μεχρι τωρα το WinAviVideoConverter αλλα δεν ειμαι απολυτα ευχαριστημενος
Περιμενω καποιο καλυτερο Ευχαριστω
Παρόμοια Θέματα
-
Μετατροπή αρχείων rmvb σε avi??
Από nontasg στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-09, 20:18 -
Μετατροπή απο dvd σε avi-mpeg
Από mishel στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 30-01-07, 20:17 -
Μετατροπη αρχειων .VRO σε .AVI
Από johnalepou στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 28-11-05, 13:24 -
Πρόβλημα σε μετατροπή DVD σε AVI
Από tzeo στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 15-11-05, 01:59
Bookmarks