Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποια πιστευέται ότι θα είναι η επίδραση του Φοιτητικού

Ψήφισαν
330. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Θα επιταχύνει της εξελίξεις

212 64,24%
  • Θα αποτελέσει τροχοπέδη

71 21,52%
  • Δεν θα παίξει ρόλο

47 14,24%
Σελ. 75 από 105 ΠρώτηΠρώτη ... 5565707374757677808595 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1.111-1.125 από 1566
    Περιοχή
    K.B.M.E. (Καπου Βοσκω Μην Ενοχλειτε)
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Shared
    Ταχύτητα
    15600/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
    Router
    WAG200G
    SNR / Attn
    9(dB) / 24(dB)
    Talking
    Μολις εκλεισα το τηλ.. πηρα να κανω ενεργοποιηση για 384 και επεσα σε φοιτητη τηλεφωνητη.. ο οποιος φυσικα αφου εμαθε οτι ειμαι και εγω φοιτητης θεωρησε σωστο να με ενημερωσει οτι απο 25 του μηνα παμε σε καποιο καταστημα ΟΤΕ κανουμε την αιτηση μας και περνουμε 512 με 15 τον μηνα.... Τι μαθαινει κανεις απο το 134
    Greeks don't fight like heroes... Heroes fight like GREEKS!

Περιοχή
    Χολαργός
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα
    14995/1023
    ISP
    On Telecoms
    Router
    Pirelli
    SNR / Attn
    7(dB) / 16(dB)
    Ερώτηση
    Και εγώ φοιτητής είμαι αλλα έχω ήδη ADSL γραμμή 384 και σύνδεση με την ACN.Μπορώ να πάρω μόνο την 512 γραμμή με 5 ευρουλάκια πάγιο ή παει πακέτο με την σύνδεση 15 ευρώ.Αν σε αναγκάζούν να πάρεις σύνδεση με ογκοχρέωση η όλη προσφορά μου φαίνεται λιγάκι απάτη!!!

Περιοχή
    K.B.M.E. (Καπου Βοσκω Μην Ενοχλειτε)
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Shared
    Ταχύτητα
    15600/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
    Router
    WAG200G
    SNR / Attn
    9(dB) / 24(dB)
    Εεεμ.. κοιταξε.. αποτι καταλαβα δεν παιζει να δωσουν σκετες γραμμες... οποτε αναγκαστικα θα παρεις πακετο αλλα την ογκοχρεωση που την ειδες?
    Greeks don't fight like heroes... Heroes fight like GREEKS!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Αφού κάποια συγκεκριμένη πληροφορία ΕΠΙΣΗΜΗ δεν υπάρχει.
    Γιατί ξεκινάτε καινούργιο νήμα και αναλώνεστε σε υποθετικές συζητήσεις.

Εννοούσε 512 γραμμή ?
    Εννοούσε 512 γραμμή και ISP ?
    Με ογκοχρέωση ?
    Flat rate ?
    Με ποιον provider ?

Κάντε λίγο υπομονή να βγεί η ανακοίνωση.

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από power
    Αφού κάποια συγκεκριμένη πληροφορία ΕΠΙΣΗΜΗ δεν υπάρχει.
    Γιατί ξεκινάτε καινούργιο νήμα και αναλώνεστε σε υποθετικές συζητήσεις.

Εννοούσε 512 γραμμή ?
    Εννοούσε 512 γραμμή και ISP ?
    Με ογκοχρέωση ?
    Flat rate ?
    Με ποιον provider ?

Κάντε λίγο υπομονή να βγεί η ανακοίνωση.
    Καλό είναι να μην ξεκινάτε νέο νήμα για κάτι που ήδη υπάρχει. Δεν μπορεί να τα παρακολουθήσει ο κόσμος.

Ας συγχωνεύσει παρακαλώ κάποιος αρμόδιος το παρόν νήμα στο γνωστό για το φοιτητικό ADSL.
    Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
    "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Περιοχή
    Χολαργός
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα
    14995/1023
    ISP
    On Telecoms
    Router
    Pirelli
    SNR / Attn
    7(dB) / 16(dB)
    Πολύ μυστικοπάθεια έχει πέσει πάνω στο φοιτητικό DSL και δεν μου αρέσει.Βίαστηκαν στον ΟΤΕ να κάνουν τις ανακοινώσεις πρίν το καλοκαίρι και τώρα δεν λένε τίποτα.Δεν καταλαβαίνω αυτήν την συμπεριφορά και εξακολουθώ να επιμένω οτι αν δεν μπορείς να διαλέξεις τον ISP και το πακέτο που θα πάρεις η ολή "προσφορα" περισσότερο με παραπλάνηση θα μοιάζει.

Περιοχή
    Salonica City
    Downloads
    123
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΙΑΒΑΤΩΝ
    Ενεργό ρόλο και άμεση λήψη μέτρων από την ΕΕΤΤ ζητά ο ΣΑΤΠΕ σε επιστολή που απέστειλε σήμερα στην ΕΕΤΤ, με αφορμή τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας μεταξύ του ΟΤΕ και ISPs για το φοιτητικό Internet.

Ειδικότερα ο ΣΑΠΤΕ στην επιστολή του που δόθηκε στη δημοσιότητα καταγγέλλει τη διαδικασία λήψης της απόφασης καθώς:

* Υλοποιήθηκε «κεκλεισμένων των θυρών» και χωρίς την πρόσκληση και τη συμμετοχή του θεσμικού οργάνου των εναλλακτικών παρόχων που εκπροσωπούν το μεγαλύτερο τμήμα της αγοράς ηλεκτρονικών υπηρεσιών
    * Προωθεί τη διακριτική μεταχείριση και ενισχύει τη θέση του ΟΤΕ, ως οργανισμού με σημαντική ισχύ στην αγορά
    * Πλήττει άμεσα τις εταιρίες που έχουν μέχρι σήμερα επενδύσει και επιδιώκουν την ανάπτυξη της αγοράς ευρυζωνικών υπηρεσιών και συνιστά λύση συμβατή μόνο για τους ISPs. Οι οικονομικές επιπτώσεις της πρωτοβουλίας καταδεικνύονται αν ληφθεί υπόψη ότι το κόστος αποδέσμευσης του τοπικού βρόχου (μηνιαίο πάγιο τέλος πλήρως αδεσμοποίητου τοπικού βρόχου) ανέρχεται σε 8,10 Ευρώ. Δηλαδή 193% της τιμής διάθεσης της φοιτητικής πρόσβασης ADSL του ΟΤΕ στον καταναλωτή (5 Ευρώ με ΦΠΑ). Επιπλέον, το κόστος για το μεριζόμενο τοπικό βρόχο είναι 4,05 Ευρώ, δηλαδή 96% της ανωτέρω τιμής. Και σ αυτή την περίπτωση, η λιανική τιμή του μεριζόμενου τοπικού βρόχου είναι κάτω του συνολικού κόστους λαμβανομένου υπόψη του κόστους δικτύου κορμού, του λειτουργικού κόστους, του κόστους κεφαλαίου κλπ.
    * Συνιστά προσπάθεια κρατικής ενίσχυσης του ΟΤΕ από το μεγαλύτερό του μέτοχο δηλαδή το ελληνικό δημόσιο. Η συγκεκριμένη ενέργεια αντιβαίνει στην Ευρωπαϊκή Νομοθεσία που απαγορεύει αντίστοιχες δράσεις σε περιπτώσεις υπηρεσιών. Και βεβαίως η προσφορά Internet για τους φοιτητές συνιστά υπηρεσία.

Ο ΣΑΠΤΕ καλεί την ΕΕΤΤ στην άμεση λήψη μέτρων ώστε να αποφευχθεί η στρεβλή λειτουργία της αγοράς παροχής υπηρεσιών Internet και να εκλείψουν οι μονοπωλιακές δράσεις του ΟΤΕ στην αγορά πρόσβασης ευρυζωνικών υπηρεσιών, η οποία είναι υπό ρύθμιση.

Τέλος ο Σύνδεσμος επίσημα ζητά συνάντηση με την ΕΕΤΤ ώστε να αναπτύξει ευκρινώς τις θέσεις του με στόχο την ορθή προώθηση της παροχής Internet προς τους φοιτητές και εν γένει των ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία και πρόταση του ΣΑΤΠΕ καταδεικνύει την πρόθεσή του να συνεισφέρει στο δημόσιο διάλογο και κυρίως να στηρίξει την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και τη διαμόρφωση συνθηκών υγιούς ανταγωνισμού.

Σύνδεσμος Αδειοδοτημένων Τηλεπικοινωνιακών Παρόχων Ελλάδος(ΣΑΤΠΕ)

15/09
    πηγή flash.gr
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NoYmErOs : 16-09-05 στις 08:27.
    CPU:i7 965+Hydro™ MOBO: Classified DDR:3x2GB Corsair 1866C7 GPU........SSD:Intel® X25-M HDD: 2x1TB Speedpoint F1-F3 PSU: Revolution 1050W CASE: Obsidian TFT: ASUS VW266H 26''

Περιοχή
    Internet
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/10
    ISP
    Vodafone
    Έχει ειπωθεί από τις 7/9/2005

http://www.adslgr.com/forum/showthre...%C5#post325314

Downloads
    98
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - Ν. ΜΑΚΡΗ
    Παιδιά περνάει ο καιρός και δε βλέπω καμια ανακοίνωση και ανησυχώ!!!!

Το avatar του μέλους energie
    energie Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ysand
    Παιδιά περνάει ο καιρός και δε βλέπω καμια ανακοίνωση και ανησυχώ!!!!
    και γω .. !!

Downloads
    65
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    N/A
    ISP
    N/A
    DSLAM
    Forthnet - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
    Ε ρε γαμώτο. Οι Μ****ς μας κάνουν και χαιρόμαστε που θα έχουμε DSL σαν φοιτητές την στιγμή που στην Αγγλιά είναι 11MBit σε κάθε φοιτητή. Που ζούμε ρε γαμώτο????Γιατί τόσο πίσω?Με πιάνει το παράπονο...
    Πάντως το νέο εξάμηνο πλησιάζει και καμία ανακοίνωση. Και τώρα να γίνει κάποια ανακοίνωση θα πάρει πολύ καιρό για να βάλει ο κάθε φοιτητής DSL.

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    Router
    Siemens
    Λοιπόν τηλεφώνησα στο 134 πριν απο 5 λεπτά και μου είπαν τα εξής . Απο την 1η Οκτωμβρίου πηγαίνουμε στον ΟΤΕ και κάνουμε αιτήσεις ενεργοποίησης . Οχι πιο πρίν απο τις 1 του μήνα . Επίσης ο ΟΤΕ θα μας παρέχει μόνο την γραμμή ADSL και όχι service για το ιντερτνετ , δηλαδή ISP θα επιλέξουμε απο όποια άλλη εταιρία θελουμε ανάλογα με το τι μας συμφέρει ... Για αυτό το λόγο και οι άλλες εταιρίες θα βγάλουν ειδικά πακέτα μόνο για φοιτητές . Μου είπαν οτι το τέλος ενεργοποίησης θα είναι 17,50 ευρώ και το μηνιαίο πάγιο 5 ευρώ . Όσον αφορα τα δικαιολογητικά που θα απαιτούνται μου είπε ότι δεν γνωρίζουν ακόμα και να ξανατηλεφωνήσω κατα τις 25 του μήνα που θα έχει βγεί επίσημη ανακοίνωση . Όπως και να χει ξεκινάει στις 1 του μήνα ότι και να λέει η ανακοίνωση που θα βγεί . Αυτό που σκέφτομαι είναι τι θα γίνει με τα DSLAM ... παρακολουθώ αυτα που λέτε τοσους μήνες με ενδιαφέρον και μάλλον θα είμαι μοιραίο να καταρεύσει το σύστημα . Το contention ratio θα πάει στα ύψη λογικά με αποτέλεσμα να πάρουμε το πούλο ;;; Θα αναβαθμίσουν τα μηχανήματα ; Μήπως να βάλουμε Vivodi να τελειώνει η υπόθεση ; Και γω φοιτητής είμαι αλλά αν είναι να μου σπάνε τα νεύρα κάθε φορα που μπαίνω στο net λόγω χαμηλών ταχυτήτων τότε θα προτιμήσω κάτι πιο συμφέρον και ας πληρώνω περισσότερο ... Sorry για το μέγεθος του post ...

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256 ετσι λέει ο ΟΤΕ
    ISP
    FORTHnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΘΕΡΙΣΣΟΥ
    Router
    USR 9107
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimmihel
    Λοιπόν τηλεφώνησα στο 134 πριν απο 5 λεπτά και μου είπαν τα εξής . Απο την 1η Οκτωμβρίου πηγαίνουμε στον ΟΤΕ και κάνουμε αιτήσεις ενεργοποίησης . Οχι πιο πρίν απο τις 1 του μήνα . Επίσης ο ΟΤΕ θα μας παρέχει μόνο την γραμμή ADSL και όχι service για το ιντερτνετ , δηλαδή ISP θα επιλέξουμε απο όποια άλλη εταιρία θελουμε ανάλογα με το τι μας συμφέρει ... Για αυτό το λόγο και οι άλλες εταιρίες θα βγάλουν ειδικά πακέτα μόνο για φοιτητές . Μου είπαν οτι το τέλος ενεργοποίησης θα είναι 17,50 ευρώ και το μηνιαίο πάγιο 5 ευρώ . Όσον αφορα τα δικαιολογητικά που θα απαιτούνται μου είπε ότι δεν γνωρίζουν ακόμα και να ξανατηλεφωνήσω κατα τις 25 του μήνα που θα έχει βγεί επίσημη ανακοίνωση . Όπως και να χει ξεκινάει στις 1 του μήνα ότι και να λέει η ανακοίνωση που θα βγεί . Αυτό που σκέφτομαι είναι τι θα γίνει με τα DSLAM ... παρακολουθώ αυτα που λέτε τοσους μήνες με ενδιαφέρον και μάλλον θα είμαι μοιραίο να καταρεύσει το σύστημα . Το contention ratio θα πάει στα ύψη λογικά με αποτέλεσμα να πάρουμε το πούλο ;;; Θα αναβαθμίσουν τα μηχανήματα ; Μήπως να βάλουμε Vivodi να τελειώνει η υπόθεση ; Και γω φοιτητής είμαι αλλά αν είναι να μου σπάνε τα νεύρα κάθε φορα που μπαίνω στο net λόγω χαμηλών ταχυτήτων τότε θα προτιμήσω κάτι πιο συμφέρον και ας πληρώνω περισσότερο ... Sorry για το μέγεθος του post ...

Συμφωνώ μαζί σου.Και εγώ είμαι φοιτητής και έχω απ την αρχή του χρόνου 384.Καλό το φοιτιτικό dsl δεν λέω αλλά επειδή τον τελευταίο καιρό κατάλαβα και εγώ τι θα πεί πιταρισμένο dslam καλίτερα θα ήταν πρώτα να φτιάξουν την κατάλληλη υποδομή και μετά να αρχίσουν να μοιράζουν τσάμπα 512ρες

Περιοχή
    Χανια
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    384/128
    ISP
    FORTHnet
    Router
    Crypto F200
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kewl
    Συμφωνώ μαζί σου.Και εγώ είμαι φοιτητής και έχω απ την αρχή του χρόνου 384.Καλό το φοιτιτικό dsl δεν λέω αλλά επειδή τον τελευταίο καιρό κατάλαβα και εγώ τι θα πεί πιταρισμένο dslam καλίτερα θα ήταν πρώτα να φτιάξουν την κατάλληλη υποδομή και μετά να αρχίσουν να μοιράζουν τσάμπα 512ρες
    Σωστοι αλλα σκεφτικατε ατι αν γινει της "εταιρας"(π......ς) απο τον πρωτο μηνα θα υπαρχουν παραπονα και ο ρυθμος διελευσης στα καταστηματα για την υπηρεσια θα πεσει πολυ;; μεχρι και απενεργοποιησεις θα δουνε! Οποτε μετα απο καμια 45αρια μερες θα εχουμε την αρχη των απαραιτητων κατασκευων-αναβαθμισεων..!
    δικια μου γνωμη..

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    768/192
    ISP
    FORTHnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΧΑΡΝΩΝ
    Παιδιά αν οι υποδομές στις οποίες έχουν επενδύσει ο ΟΤΕ και όλοι οι παροχείς δεν "πιτταριστούν" τότε να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να γίνουν επενδύσεις σε νέες... Βρίσκω πολύ λογικό να ενοχλέι ένα τέτοιο ενδεχόμενο πολλούς, αλλά μήπως δεν υπάρχει ήδη αυτή η κατάσταση σε κάποιες περιοχές; Αν θέλουμε να προχωρήσουμε τις επενδύσεις πρέπει να περάσουμε το στάδιο της ακριβής σύνδεσης, το στάδιο της κατάρευσης του δικτύου, και μετά θα έρθουν τα καλά. Δηλαδή DSL2 και προσιτές τιμές... Σε όλες τις χώρες όταν πρωτοεφαρμόστηκε η dsl ήταν πανάκριβα. Ειδικά στην Ελλάδα που δεν έχουμε ακόμα ελέυθερη αγορά στις τηλεπικοινωνίες λογικό είναι να αργούν τα πράγματα.

Σελ. 75 από 105 ΠρώτηΠρώτη ... 5565707374757677808595 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Καλό & Κακό!!!
    Από boss στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-07-07, 13:02
  2. Πειρατεία: Κατι καλό η κατι κακό???
    Από alexis2044 στο φόρουμ Γεγονότα και Απόψεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-04-06, 15:36
  3. Μηνύματα: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-03-06, 22:08
  4. Και κάτι κακό για τον οτε
    Από Dionyssios στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL