Εμφάνιση 1-11 από 11
    Περιοχή
    Donwtown
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300000/30000
    ISP
    Cosmote
    Router
    ZTE
    Path Level
    Fastpath
    Σύμφωνα με το ξένο περιοδικό PC World η Ιαπωνία ερευνά μια ελαττωματική παρτίδα των iPod Nano τα οποία μπορεί να προκαλέσουν φωτιά κατά τη διάρκεια της φόρτισης τους. Το iPod είναι παλαιάς γενιάς και ο αριθμός του μοντέλου είναι MA099J/A. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει σταματήσει να κυκλοφορεί από το Σεπτέμβριο του 2006.

Πηγή: PC World
    Spoiler:

Japan Probes Reports of iPod Nano Fires

Sparks during recharging prompt officials to inspect iPods for fire hazard.

Jonny Evans, Macworld UK

Wednesday, March 12, 2008 07:30 AM PDT
    Japan is investigating a potential defect in an early generation iPod nano after one of the players reportedly emitted sparks while recharging.
    Japan's trade and economy ministry said local authorities are investigating to find out if a defect affects the lithium-ion batteries installed within the device.
    The event took place in January in Tokyo. Apple reported the problem to the ministry, no one was injured in the incident.
    Apple Japan must now find out what caused the fire and report back to the government. Associated Press reveals the affected iPod nano had the model number MA099J/A.
    Apple has shipped about 425,000 units of the affected model in Japan. The model was discontinued in September 2006.

Ιστοσελίδα: http://www.pcworld.com/article/id,143356/article.html

Πηγή 2: PC World
    Spoiler:
    iPod Nano Defect Sparks Investigation

Wednesday, March 12, 2008 6:53 AM PT Posted by Travis Hudson
    Reports of iPod Nanos shooting sparks while recharging have government officials in Japan investigating reported incidents.
    The iPod in a question in an older-generation iPod Nano that is specific to the Japanese market. Its model number is MA099J/A, reports the Reuters news agency. The cause of the sparking, it is believed, is tied to the lithium-ion batteries used in the iPod Nano.
    Faulty lithium-ion battery technology has been linked to massive numbers of laptop recalls in the past. Cell phones have also been recalled for faulty lithium-ion batteries. Our sibling publication Macworld UK reports Apple has shipped 425,000 iPod Nanos of the same model number as the ones being checked out by Japanese investigators.
    According to the trade and economy ministry of Japan incidents of sparking Nanos were reported in early January. According to reports Apple fessed up to the problem to the ministry in March. Japan's trade ministry now says it's launched a "safety investigation."
    There are no reports of injuries from the sparks, which would suggest the incident was minor. Owners of this iPod model, however, should keep their eye out for a recall.
    Apple's had a roller coaster of a week that began with the well-received iPhone updates and SDK and continued on with a bit of a Beatles snafu regarding its availability on iTunes.

Ιστοσελίδα: http://blogs.pcworld.com/staffblog/archives/006630.html
    Facebook, Twitter, Google+: axinosgr

Περιοχή
    Ρόδος
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    Gprs/3G
    Μήπος ήταν να πουλάνε σαν αναπτήρες ?

Περιοχή
    London
    Downloads
    19
    Uploads
    0
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    38000/10000
    ISP
    Plusnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΚΚΙΝΙΟ
    Router
    BT Home Hub 5
    ωωωωπ τι γινεται???μου φαινεται πως απο δω και μερα θα δινουνε καιδωρο μια ασφαλεια ζωης με καθε ipod για καθε ενδεχομενο...καλα παντως δεν ερευνησαν αν ο χρηστης εκανε κατι λαθος κατα τη φορτιση??/

Περιοχή
    far away from where my mind is...
    Downloads
    31
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000/1021
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    ST585-ZTE ZXV10 W300 v5.2
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 16(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Να περιμένω κανένα μπαμ στο ipod classic μου ή μια απλή φωτίτσα;
    I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.

Περιοχή
    Thespies(Viotic)
    Downloads
    100
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    21.706 /1.020
    ISP
    πOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΘΕΣΠΙΕΣ
    Router
    Thomson 585 v7
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 20.5(dB)
    Και μετά τους φτενέ τα κινεζικά....
    Αχ το κινεζακι μου εχει περάσει τα πανδείνα mp4 4giga με 30ευρο.... Μπαρούτι να γίνει μπορεί ?Δεν θα κλάψω καθόλου.. Ενώ αν κάνει κάνα μπαμ το nano τις αδερφής μου 2 τα κακά : 1ποιος την ακούει,2 πάνε τζάμπα τοσα ευρο!

Πάντως ειναι επικίνδυνο πέρα απο την πλακά οπότε φορτίζεις κατι τέτοιο (μπ3 κινητό)δεν κάνει να το αφήνεις μονό του, να φεύγεις ή να πας για ύπνο κτλ ,ούτε να είσαι απο πάνω του και να το κοιτάς γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, ειδικά τώρα με τα πάνω κάτω της ΔΕΗ
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vasiliou : 22-03-08 στις 23:40.

Repetitio est mater studiorum...
    ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶

Περιοχή
    Downloads
    31
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000/1021
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 16(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Έχουμε ακούσει πολλά για μικροσκευές που κάνουν το μπαμ ούτως η αλλιώς... Δε με εκπλήσει. Both το ipod & το iphone made in τσάινα είναι τι νομίζεις... Έχουν μπει για τα καλά στην αγορά οι τύποι

Ξέχασα να πώ ότι μπορεί να είναι και τα 2 made in china, είναι designed by Apple in California όμως
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mouse Potato : 22-03-08 στις 23:14.
    I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΚΩΛΛΕΤΗ
    Router
    Thomson TG585 v7
    SNR / Attn
    6(dB) / 8.5(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lazydog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξέχασα να πώ ότι μπορεί να είναι και τα 2 made in china, είναι designed by Apple in California όμως
    Σιγά τα ωά... Πιό προηγμένες είναι όλες οι άλλες παρόμοιες συσκευές, ακόμα και οι πιό φθηνές.... Οι iBourdes είναι οι πιο παρωχημένες, τεχνολογικά, συσκευές που έχω δει ποτέ.... Το μόνο προηγμένο που έχει το iPhone, είναι η οθόνη. Κατά τα άλλα, είναι περίπου 4-5 χρόνια πίσω.... Το ίδιο ισχύει για iMac/iPod/iKatiallo. Όλα έχουν απλά ένα προηγμένο χαρακτηριστικό και κατά τα άλλα βρίσκονται έτη φωτός πίσω τεχνολογικά από τις άλλες αντίστοιχες συσκευές του εμπορίου.... Αυτό που ζηλεύω στην Apple, είναι το μάρκετινγκ! Υπνωτίζει τους πάντες ο Τζόμπς, ακόμα και αν λέει/πουλάει μπούρδες....

Τέσπα, το θέμα είναι ότι μπορεί να τύχει και κάποια ελαττωματική μπαταρία, μην κρεμάσετε την εταιρία κιόλας! Τόσα εκατομμύρια πωλήσεις του iPod παγκοσμίως έχει κάνει, φυσικό είναι να γίνει κάτι τέτοιο...

Περιοχή
    Downloads
    31
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000/1021
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 16(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από menace82 Εμφάνιση μηνυμάτων

Σιγά τα ωά... Πιό προηγμένες είναι όλες οι άλλες παρόμοιες συσκευές, ακόμα και οι πιό φθηνές.... Οι iBourdes είναι οι πιο παρωχημένες, τεχνολογικά, συσκευές που έχω δει ποτέ.... Το μόνο προηγμένο που έχει το iPhone, είναι η οθόνη. Κατά τα άλλα, είναι περίπου 4-5 χρόνια πίσω.... Το ίδιο ισχύει για iMac/iPod/iKatiallo. Όλα έχουν απλά ένα προηγμένο χαρακτηριστικό και κατά τα άλλα βρίσκονται έτη φωτός πίσω τεχνολογικά από τις άλλες αντίστοιχες συσκευές του εμπορίου.... Αυτό που ζηλεύω στην Apple, είναι το μάρκετινγκ! Υπνωτίζει τους πάντες ο Τζόμπς, ακόμα και αν λέει/πουλάει μπούρδες....

Τέσπα, το θέμα είναι ότι μπορεί να τύχει και κάποια ελαττωματική μπαταρία, μην κρεμάσετε την εταιρία κιόλας! Τόσα εκατομμύρια πωλήσεις του iPod παγκοσμίως έχει κάνει, φυσικό είναι να γίνει κάτι τέτοιο...
    Μου θυμίζεις εμένα πριν από αρκετά χρόνια. Ίσως ακόμα μέσα μου να το πιστεύω αυτό, αλλά την έχω καταβρεί! Έχεις σκεφτεί πλην του marketing κάποιον άλλο παράγοντα "υπνωτισμού" των (υπερ)καταναλωτών? Να σου πω εγώ έναν. Το θέμα του σχεδιασμού του κάθε iXXXX

Όσο για την μπαταρία τα 'πα πριν...

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΚΩΛΛΕΤΗ
    Router
    Thomson TG585 v7
    SNR / Attn
    6(dB) / 8.5(dB)
    Μου θυμίζεις εμένα πριν από αρκετά χρόνια. Ίσως ακόμα μέσα μου να το πιστεύω αυτό, αλλά την έχω καταβρεί!
    Δεν το πιστεύω απλά, είναι δεδομένο....
    Έχεις σκεφτεί πλην του marketing κάποιον άλλο παράγοντα "υπνωτισμού" των (υπερ)καταναλωτών? Να σου πω εγώ έναν. Το θέμα του σχεδιασμού του κάθε iXXXX
    Δεν νομίζω ότι είναι αυτό μόνο... Απλά η Apple, έχει τη φήμη της "καλής εταιρίας" (δεν μπορώ να καταλάβω πως, μιας και είναι 10 φορές χειρότερη από την M$). Επίσης έχει δημιουργήσει και κάποιους μύθους γύρω από τα προϊόντα της (δουλεύουν απροβλημάτιστα κλπ, που πλέον βλέπω ότι είναι μύθος.... Πιό σταθερός και ταχύτερος είναι ένας iMac με Ubuntu....). Το Design είναι καλό, αλλά (για να έρθουμε και στο αντικείμενο του φόρουμ) θα έκανες συμβόλαιο με κάποιον πάροχο broadband υπηρεσιών, μόνο και μόνο επειδή δίνουν όμορφο ρούτερ;

Περιοχή
    Downloads
    31
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000/1021
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 16(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από menace82 Εμφάνιση μηνυμάτων

Δεν το πιστεύω απλά, είναι δεδομένο....

Δεν νομίζω ότι είναι αυτό μόνο... Απλά η Apple, έχει τη φήμη της "καλής εταιρίας" (δεν μπορώ να καταλάβω πως, μιας και είναι 10 φορές χειρότερη από την M$). Επίσης έχει δημιουργήσει και κάποιους μύθους γύρω από τα προϊόντα της (δουλεύουν απροβλημάτιστα κλπ, που πλέον βλέπω ότι είναι μύθος.... Πιό σταθερός και ταχύτερος είναι ένας iMac με Ubuntu....). Το Design είναι καλό, αλλά (για να έρθουμε και στο αντικείμενο του φόρουμ) θα έκανες συμβόλαιο με κάποιον πάροχο broadband υπηρεσιών, μόνο και μόνο επειδή δίνουν όμορφο ρούτερ;
    Έχει μεγάλη διαφορά ένα ρούτερ με ένα κινητό ή ένα mp3 player... Τέσπα ίσως τα συζητήσουμε αυτά σε κανένα άλλο topic... Εδώ έχουμε να κάνουμε με nano φάσεις...

Περιοχή
    Γκύζη, Αθήνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    16445 / 1021
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΑΘΗΝΑ
    Router
    speedtouch 536
    SNR / Attn
    5.9(dB) / 24(dB)
    Προφανώς είναι θέμα μπαταρίας.
    Τελευταία φορά που το είχα ακούσει για κινητό τηλεφωνο έφταιγε το κακό υλικό της μπαταρίας που βραχυκύκλωνε όταν ζεσταινόταν πάνω στη φόρτιση.

Παρόμοια Θέματα

1. ipod nano 3g
    Από stanitsas στο φόρουμ Apple Hardware και Software
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-04-08, 00:59
  2. Desktop της NEC έπιασαν φωτιά στην Ιαπωνία
    Από Reef στο φόρουμ Ειδήσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-12-06, 03:21

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα