Σελ. 132 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 112122127130131132133 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1.966-1.980 από 1993
    Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ariadgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τεχνικό για εγκατάσταση γιατί στέλνουν;
    Ανενεργό βρόχο σου έφεραν;
    Δεν έχεις εγκαταλείψει ακόμα την προσπάθεια να βγάλεις άκρη με τις πρακτικές του συγκεκριμένου παρόχου;
    Εγώ τα παράτησα και πλέον σηκώνω τα χέρια ψηλά σε κάθε νέο κρούσμα.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Downloads
    96
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    307200/30720
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    Speedport Smart
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kanenas3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομίζω ότι έχω νέο ρεκόρ (αν και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία). Είμαι πελάτης τους εδώ και 3+ χρόνια και το τρέχον πρόγραμμα μου είναι το Maxx10 + DSLphone σε Shared LLU και ζήτησα αλλαγή σε Full με φορητότητα στο Telefonet+ στον κόμβο ΕΡΜΟΥ στη Θεσσαλονίκη.

11/2 Έστειλα με courier την αίτηση
    13/2 Ας πούμε ότι 2 μέρες μετά την καταχώρησαν
    26/2 Παρέλαβα το Alcatel 780WL
    3/3 Με καλέσανε για να ραντεβού για την εγκατάσταση(!!!) για άυριο 4/3
    4/3 Ας ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά

Νομίζω ότι 14 εργάσιμες και κυρίως για έναν προβληματικό κόμβο όπως αυτός που ανήκω είναι μια χαρά χρόνος. Το καλύτερο είναι ότι δεν ασχολήθηκαν καν μαζί τους.

Ας ελπίσουμε να μην το γκαντεμιάσω!
    Τελικά στράβωσε...ήρθε κανονικά ο τεχνικός αλλά το 780 δεν κατέβαζε τις ρυθμίσεις οπότε και το πήρε πίσω. Τώρα περιμένω...

Έχει βάλει κανείς Telefonet+ στο ιδιόκτητο στους κόμβους ΕΡΜΟΥ και ΠΛ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τελικά στράβωσε...ήρθε κανονικά ο τεχνικός αλλά το 780 δεν κατέβαζε τις ρυθμίσεις οπότε και το πήρε πίσω. Τώρα περιμένω...
    Τελικά σου έφεραν ανενεργό βρόχο;

Περιοχή
    Thessaloniki
    Downloads
    96
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    307200/30720
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    Speedport Smart
    Τελικά σου έφεραν ανενεργό βρόχο;
    Μάλλον ναι γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχει αλλάξει κάτι και παραμένω σε Shared LLU. Υποθέτω για να ήρθε ο τεχνικός μάλλον ήθελε να δει αν θα τραβήξει τις ρυθμίσεις το 780 και μετά θα έκανε την αλλαγή στον κατανεμητή, αν και δεν είπε κάτι τέτοιο...

Αν είναι έτσι όμως πότε έγινε ή θα γίνει η φορητότητα...;

Το κακό είναι ότι τώρα που βγήκα εκτός τυπικής διαδικασίας την έβαψα...θα κάνω κανα 12μηνο να συνδεθώ

Μια διευκρίνηση! Όλα αυτά τα ρώτησα αλλά ο τεχνικός δεν ήξερε τι γίνεται ακριβώς γιατί τον είχαν στείλει από Αθήνα για καμιά 10αρια συνδέσεις και βλάβες και μιλήσου με άλλους τεχνικούς όλη την ώρα...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kanenas3 : 04-03-08 στις 17:49.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Μάλλον ναι γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχει αλλάξει κάτι και παραμένω σε Shared LLU. Υποθέτω για να ήρθε ο τεχνικός μάλλον ήθελε να δει αν θα τραβήξει τις ρυθμίσεις το 780 και μετά θα έκανε την αλλαγή στον κατανεμητή, αν και δεν είπε κάτι τέτοιο...

Αν είναι έτσι όμως πότε έγινε ή θα γίνει η φορητότητα...;

Το κακό είναι ότι τώρα που βγήκα εκτός τυπικής διαδικασίας την έβαψα...θα κάνω κανα 12μηνο να συνδεθώ

Μια διευκρίνηση! Όλα αυτά τα ρώτησα αλλά ο τεχνικός δεν ήξερε τι γίνεται ακριβώς γιατί τον είχαν στείλει από Αθήνα για καμιά 10αρια συνδέσεις και βλάβες και μιλήσου με άλλους τεχνικούς όλη την ώρα...
    Μα αν δεν το συνέδεσε στο βρόχο που έπρεπε να το συνδέσει, πως συμπέρανε ότι υπάρχει πρόβλημα;
    Και γιατί το πήρε μαζί του φεύγοντας, αντί να στο αφήσει;

Σε βλέπω για email στο customerservice...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariadgr : 04-03-08 στις 18:01.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Downloads
    96
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    307200/30720
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    Speedport Smart
    Μα αν δεν το συνέδεσε στο βρόχο που έπρεπε να το συνδέσει, πως συμπέρανε ότι υπάρχει πρόβλημα;
    Και γιατί το πήρε μαζί του φεύγοντας, αντί να στο αφήσει;
    Απλά το σύνδεσε και δεν κατέβασε τις ρυθμίσεις οπότε του είπε ο μάστορας από την Αθήνα ότι μάλλον θέλει άλλες ρυθμίσεις γιατί είμαι σε Cisco dslam.

Σε βλέπω για email στο customerservice...
    Έχει γίνει ήδη, μισή ώρα αφού έφυγε ο τεχνικός λάβανε και την ενημέρωση από μένα

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Απλά το σύνδεσε και δεν κατέβασε τις ρυθμίσεις οπότε του είπε ο μάστορας από την Αθήνα ότι μάλλον θέλει άλλες ρυθμίσεις γιατί είμαι σε Cisco dslam.
    Μήπως όμως ο νέος βρόχος ήταν σε ADSL2+ DSLAM, και αν το είχε συνδέσει εκεί θα είχε δουλέψει;

Περιοχή
    Thessaloniki
    Downloads
    96
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    307200/30720
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    Speedport Smart
    Μήπως όμως ο νέος βρόχος ήταν σε ADSL2+ DSLAM, και αν το είχε συνδέσει εκεί θα είχε δουλέψει;
    Μακάρι να ισχύει κάτι τέτοιο αλλά από όσο ξέρω δεν υπάρχουν adsl2+ dslam στους 2 κόμβους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Θα μιλήσω αύριο με τα εδώ γραφεία τους και θα μάθω αν υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Vivodi Full
    Ταχύτητα
    20480/1024
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    Vivodi - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
    Router
    Alcatel 780 WL
    SNR / Attn
    11,5(dB) / 10,5(dB)
    "ενεργοποίηση " τελικά Δευτέρα 3/3/08. αλλά όταν λέμε ενεργοποίηση , μετά απο τρεις μέρες σήμερα χωρίς εισερχόμενες, και με νεκρή τη δεύτερη γραμμή της Vivodi! δηλαδή καμία σχέση με φορητότητα. Εισερχόμενες έχω μόνο στο υπό φορητότητα από τον Οτέ σταθερό αριθμό, μόνο από τηλέφωνα Vivodi. Ξέρει κανείς ρε παιδιά γιατί συμβαίνει αυτό γιατί δε βλέπω να διορθώνεται το πρόβλημα και οι τεχνικοί της Vivodi λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτε. Please, help!

Περιοχή
    Thessaloniki
    Downloads
    96
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    307200/30720
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    Speedport Smart
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από johnie1979 Εμφάνιση μηνυμάτων
    "ενεργοποίηση " τελικά Δευτέρα 3/3/08. αλλά όταν λέμε ενεργοποίηση , μετά απο τρεις μέρες σήμερα χωρίς εισερχόμενες, και με νεκρή τη δεύτερη γραμμή της Vivodi! δηλαδή καμία σχέση με φορητότητα. Εισερχόμενες έχω μόνο στο υπό φορητότητα από τον Οτέ σταθερό αριθμό, μόνο από τηλέφωνα Vivodi. Ξέρει κανείς ρε παιδιά γιατί συμβαίνει αυτό γιατί δε βλέπω να διορθώνεται το πρόβλημα και οι τεχνικοί της Vivodi λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτε. Please, help!
    Λογικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία της φορητότητας. Μίλα με Vivodi και πες τους να το δηλώσουν βλάβη στον ΟΤΕ.

Δοκίμασε να μιλήσεις και εσύ με ΟΤΕ μπας και βγάλεις άκρη γρηγορότερα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Vivodi Full
    Ταχύτητα
    20480/1024
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    Vivodi - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
    Router
    Alcatel 780 WL
    SNR / Attn
    11,5(dB) / 10,5(dB)
    5 εργάσιμες πέρασαν και χωρίς εισερχομενες ακόμα, καταστροφή παιδιά. Μίλησα με Vivodi και λένε οτι το προωθούν και μιλάνε και με οτέ. Επίσης ειναι πράγματι πρόβλημα στη διαδικασία φορητότητας, και στο σύστημα φαίνεται ότι είναι στο τελικό σταδιο η διαδικασία φορητότητας(έτσι μου είπαν!). Ο Οτέ μου λέι έχει παραδώσει τη γραμμή, οπότε δε ξέρω πώς κι αν μπορώ να βγάλω άκρη από εκεί. Κάθε συμβουλή σας καλοδεχούμενη. Υπενθυμίζω πως μπορώ να καλέσω εγώ, Ιντερνετ, ΤV είναι ok, αλλά είναι νεκρή η δεύτερη γραμμή η 211.., ενώ μπορούν να με καλέσουν χωρίς πρόβλημα στον υπό φορητότητα 210.. αριθμό από σταθερό αριθμό Vivodi αλλά από πουθενά αλλού.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnie1979 : 08-03-08 στις 11:19.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Downloads
    96
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    307200/30720
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    Speedport Smart
    Τελικά δεν υπάρχουν adsl2+ κόμβοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ΕΡΜΟΥ & ΠΛ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ). Μίλησα με τα γραφεία τους στη Θεσσαλονίκη και είπαν ότι δεν υπάρχει κάτι ακόμα και ότι η αλλαγή εξοπλισμού γίνεται ώστε να γίνουν οι μεταφορές πιο εύκολα και χωρίς πρόβλήματα...λέμε τώρα...

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    10000/860
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΤΟΥΜΠΑΣ
    Router
    Technicolor
    Υπάρχει κάπου η τελευταία ενημερωμένη αίτηση της VIVODI για σύνδεση ΑΡΥΣ μέσω DSLcube; Η εσωκλειόμενη εκτός από λάθος ταχύτητες και διάρκεια σύνδεσης δεν αναφέρει ούτε για μεταφορά από τρίτο πάροχο.

Tι συνήστατε όταν υπάρχει ενεργή σύνδεση ΑΡΥΣ από άλλο πάροχο; Forthnet συγκεκριμένα.

Παίζει και να μην ενεργοποιηθεί βέβαια ή να ενεργοποιηθεί σε άλλη γραμμή και μετά να γίνει διακοπή της υπάρχουσας, πήρα ένα από αυτά που προσπαθεί να ξεφορτωθεί με κάθε τρόπο γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, λόγω modem (Speedtouch 585 v6).
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kudos : 11-03-08 στις 15:15.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kudos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπάρχει κάπου η τελευταία ενημερωμένη αίτηση της VIVODI για σύνδεση ΑΡΥΣ μέσω DSLcube; Η εσωκλειόμενη εκτός από λάθος ταχύτητες και διάρκεια σύνδεσης δεν αναφέρει ούτε για μεταφορά από τρίτο πάροχο.

Tι συνήστατε όταν υπάρχει ενεργή σύνδεση ΑΡΥΣ από άλλο πάροχο; Forthnet συγκεκριμένα.

Παίζει και να μην ενεργοποιηθεί βέβαια ή να ενεργοποιηθεί σε άλλη γραμμή και μετά να γίνει διακοπή της υπάρχουσας, πήρα ένα από αυτά που προσπαθεί να ξεφορτωθεί με κάθε τρόπο γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, λόγω modem (Speedtouch 585 v6).
    Στο DSLcube νομίζω ότι πρέπει απαραίτητα να στείλεις την αίτηση που περιλαμβάνεται στο κουτί, διότι έχει τυπωμένο το serial number.

Στα σχόλια γράψε "Προσοχή: Μετατροπή από Χονδρική Ευρυζωνική Πρόσβαση (ΑΡΥΣ DSL Forthnet)"

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    10000/860
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΤΟΥΜΠΑΣ
    Router
    Technicolor
    Στο DSLcube νομίζω ότι πρέπει απαραίτητα να στείλεις την αίτηση που περιλαμβάνεται στο κουτί, διότι έχει τυπωμένο το serial number.

Στα σχόλια γράψε "Προσοχή: Μετατροπή από Χονδρική Ευρυζωνική Πρόσβαση (ΑΡΥΣ DSL Forthnet)"
    Ευχαριστώ, τώρα ξέρω πως να ζητήσω αυτό που θέλω.

Σελ. 132 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 112122127130131132133 ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία