Σελ. 133 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 113123128131132133
Εμφάνιση 1.981-1.993 από 1993
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Downloads
    96
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    307200/30720
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    Speedport Smart
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kudos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπάρχει κάπου η τελευταία ενημερωμένη αίτηση της VIVODI για σύνδεση ΑΡΥΣ μέσω DSLcube; Η εσωκλειόμενη εκτός από λάθος ταχύτητες και διάρκεια σύνδεσης δεν αναφέρει ούτε για μεταφορά από τρίτο πάροχο.

Tι συνήστατε όταν υπάρχει ενεργή σύνδεση ΑΡΥΣ από άλλο πάροχο; Forthnet συγκεκριμένα.

Παίζει και να μην ενεργοποιηθεί βέβαια ή να ενεργοποιηθεί σε άλλη γραμμή και μετά να γίνει διακοπή της υπάρχουσας, πήρα ένα από αυτά που προσπαθεί να ξεφορτωθεί με κάθε τρόπο γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, λόγω modem (Speedtouch 585 v6).
    Μέχρι πριν από 3 μήνες πάντως δε δέχονταν μεταφορά...και έπρεπε να κάνεις υποχρεωτικά διακοπή της προηγούμενης σύνδεσης πρώτα...Ίδρωσα να τους πείσω ότι ζούμε στο 2007 (τότε) αλλά ήταν ανένδοτοι.

Ξεκαθάρισε το πρώτα για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων...αν και δε νομίζω να κάνει καιρό η ενεργοποίηση η όλη διαδικασία διακοπής - επανασύνδεσης μάλλον θα σου πάρει 1 μήνα.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Downloads
    96
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    307200/30720
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    Speedport Smart
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kanenas3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομίζω ότι έχω νέο ρεκόρ (αν και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία). Είμαι πελάτης τους εδώ και 3+ χρόνια και το τρέχον πρόγραμμα μου είναι το Maxx10 + DSLphone σε Shared LLU και ζήτησα αλλαγή σε Full με φορητότητα στο Telefonet+ στον κόμβο ΕΡΜΟΥ στη Θεσσαλονίκη.

11/2 Έστειλα με courier την αίτηση
    13/2 Ας πούμε ότι 2 μέρες μετά την καταχώρησαν
    26/2 Παρέλαβα το Alcatel 780WL
    3/3 Με καλέσανε για να ραντεβού για την εγκατάσταση(!!!) για άυριο 4/3
    4/3 Ας ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά

Νομίζω ότι 14 εργάσιμες και κυρίως για έναν προβληματικό κόμβο όπως αυτός που ανήκω είναι μια χαρά χρόνος. Το καλύτερο είναι ότι δεν ασχολήθηκαν καν μαζί τους.

Ας ελπίσουμε να μην το γκαντεμιάσω!
    Μόλις με κάλεσαν για ραντεβού την Παρασκευή και μου είπε μάλιστα να έχω κανονίσει με το διαχειριστή να έχω πρόσβαση στον κατανεμητή. Υποθέτω ότι αυτή τη φορά κάτι θα γίνει...

11/2 Έστειλα με courier την αίτηση
    13/2 Ας πούμε ότι 2 μέρες μετά την καταχώρησαν
    26/2 Παρέλαβα το Alcatel 780WL
    3/3 Με καλέσανε για να ραντεβού για την εγκατάσταση(!!!) για άυριο 4/3
    4/3 Πρόβλημα με Alcatel 780WL - Δεν κατέβαζε ρυθμίσεις
    14/3 Περιμένοντας τον τεχνικό...

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Vivodi Full
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    HOL - ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
    Router
    netfaster
    SNR / Attn
    (dB) / 33(dB)
    Vivodi το μεγαλείο σου !!!!

Συνδρομητής εδώ και ένα χρόνο στο πρόγραμμα Telefonet1024 (χρόνος αρχικής ενεργοποίησης μόνο 4 μήνες), έκανα αίτηση 31/12/07 για μετατροπή του πακέτου σε Telefonet+. Μάλιστα με διαβεβαίωσαν απο το call center ότι η διαδικασία δεν ειναι ιδιαίτερα χρονοβόρα γιατί δεν παρεμβαίνει ο ΟΤΕ!!!
    Γύρω στις 10/2 καλώ το call center (και μετα απο κανένα 30λεπτο αναμονής) μου λέει ο τεχνικός τα γνωστά: " έχετε δίκιο , αλλά πολλές οι αιτήσεις , φταίει που ειναι και δίσσεκτο το έτος, φταίνε οι καλοκαιρινές πυρκαγιές, φταίει και ο ΟΤΕ, αλλά το αργότερο μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η μετατροπή. Λέω κι εγώ, δεν μπορεί, κάτι παραπάνω θα ξέρει!!!
    Τέλος Φλεβάρη περιμένω ξανά ενα 45λεπτο στην αναμονή του 13880, έτσι, γιατί δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω, για να ακούσω από τον "υπεύθυνο" ότι απλά δεν έχει ιδέα πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία και δεν έχει να μου πεί τίποτα νεότερο!! Ααα, ναι, θα με καλούσαν την επόμενη ημέρα για να με ενημερώσουν σχετικά. Ακόμα περιμένω!!!
    10 Μαρτίου στέλνω e-mail μπας και φιλοτιμηθεί κανείς και το απαντήσει αλλά ποιός έχασε τη σοβαρότητά του για να τη βρεί η Vivodi ???

Έλεος πιά!!!! αλλά θα μου πείτε, βρίσκουν και τα κάνουν! ποιός θα τους ελέγξει για την αξιοπιστία τους? η ΕΕΤ? υπνος δικαίου!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kayak : 12-03-08 στις 20:53.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Downloads
    96
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    307200/30720
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    Speedport Smart
    @kayak

Την αίτηση την έστειλες ως νέα ή ως μεταβολή;

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Vivodi Full
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    HOL - ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
    Router
    netfaster
    SNR / Attn
    (dB) / 33(dB)
    ως μεταβολή, με επισύναψη προηγουμένου λογαριασμού χρέωσης, στοιχεια ταυτότητας κλπ κλπ, την έχουν καταχωρήσει στο συστημά τους απο 2-1-08.
    Σκέπτομαι ήδη να διακόψω οριστικά από τη Vivodi εφοσον έχει περάσει και το 12μηνο.

Ενημερωτικά, σε μια τελευταία επικοινωνία που ειχα μαζί τους εχθες, μου είπαν ότι δεν ξέρουν ποτε θα ολοκληρωθή η μεταβολή αλλά όοοταν ολοκληρωθει θα έχω πιστωτική διαφορά για το διαστημα που καθυστέρησαν, γεγονός το οποίο δεν με πειθει.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kayak : 13-03-08 στις 12:22.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Downloads
    96
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    307200/30720
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    Speedport Smart
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kayak Εμφάνιση μηνυμάτων
    ως μεταβολή, με επισύναψη προηγουμένου λογαριασμού χρέωσης, στοιχεια ταυτότητας κλπ κλπ, την έχουν καταχωρήσει στο συστημά τους απο 2-1-08.
    Σκέπτομαι ήδη να διακόψω οριστικά από
    Ξανακάλεσε και πες του ότι δε ζητάς νέα σύνδεση αλλά αλλαγή προφίλ και επέμενε ότι είναι δουλειά 2 λεπτών. Το ίδιο συνέβει και σε μένα όταν ζήτησα μεταβολή από Maxx10+DSLphone Shared --> Telefonet+ Full. Στην αρχή με κάλεσαν για να ζητήσουν λογαριασμό ΟΤΕ, μετά είπαν ότι θέλει μερικούς μήνες ακόμα γιατί δεν υπάρχει κόμβος στην περιοχή μου(!!!) και γενικά θεωρούσαν ότι είναι νέα αίτηση και όχι μεταβολή.

Ξανακάλεσε και πες τους αυτό που σου είπα παραπάνω και πίεσε λέγοντας ότι είναι μια αλλαγή προφίλ καθώς δεν αλλάζει τίποτα καλωδιακό. Ίσως να ήταν καλό να μιλήσεις και με τεχνικό ως προς το γιατί έχει κολλήσει η αίτηση.

Συμβουλή μου είναι να στείλεις ένα email στο customerservice@vivodi.gr όπου θα τους λες τι έχει γίνει έτσι ώστε ακόμα και αν δε βγάλεις άκρη με το 13880 θα σε καλέσουν και θα μιλήσεις με άτομο που έχει δει την καρτέλα σου και δε θα κοιτάει να σε κλείσει...

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Vivodi Full
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    HOL - ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
    Router
    netfaster
    SNR / Attn
    (dB) / 33(dB)
    Ξανακάλεσε και πες του ότι δε ζητάς νέα σύνδεση αλλά αλλαγή προφίλ και επέμενε ότι είναι δουλειά 2 λεπτών. Το ίδιο συνέβει και σε μένα όταν ζήτησα μεταβολή από Maxx10+DSLphone Shared --> Telefonet+ Full. Στην αρχή με κάλεσαν για να ζητήσουν λογαριασμό ΟΤΕ, μετά είπαν ότι θέλει μερικούς μήνες ακόμα γιατί δεν υπάρχει κόμβος στην περιοχή μου(!!!) και γενικά θεωρούσαν ότι είναι νέα αίτηση και όχι μεταβολή.

Ξανακάλεσε και πες τους αυτό που σου είπα παραπάνω και πίεσε λέγοντας ότι είναι μια αλλαγή προφίλ καθώς δεν αλλάζει τίποτα καλωδιακό. Ίσως να ήταν καλό να μιλήσεις και με τεχνικό ως προς το γιατί έχει κολλήσει η αίτηση.

Συμβουλή μου είναι να στείλεις ένα email στο customerservice@vivodi.gr όπου θα τους λες τι έχει γίνει έτσι ώστε ακόμα και αν δε βγάλεις άκρη με το 13880 θα σε καλέσουν και θα μιλήσεις με άτομο που έχει δει την καρτέλα σου και δε θα κοιτάει να σε κλείσει...

Παραθέτω το email που έχω στείλει στις 10-3 χωρίς καμία απάντηση έως σήμερα:

Κύριοι,

Είμαι συνδρομητής στην υπηρεσία Telefonet1024, με αριθμό τηλεφώνου ########## (Κωδικός Πελάτη: #########), και τη 31/12/2007 έχω στείλει Fax με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία για την μετατροπή της υπηρεσίας Telefonet1024 στην υπηρεσία Telefonet+. Σε αρχική συνομιλία που είχα με αντιπρόσωπο σας, πριν από την αποστολή του αιτήματος μου, είχα ενημερωθεί πως ο χρόνος που απαιτείται για την εν λόγω μετατροπή είναι περίπου 30 εργάσιμες ημέρες. Από τότε έως και σήμερα, σε δύο τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχα με το τμήμα υποστήριξης της εταιρείας σας, σχετικά με την πορεία του αιτήματος μου, δεν έλαβα καμία σαφή απάντηση σχετικά με τον χρόνο που θα ολοκληρωθεί, παρά μόνο γενικότητες και αοριστίες που με κάνουν να ανησυχώ για την αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών σας, για τις οποίες επισημαίνω ότι από πλευράς μου καταβάλλεται κάθε μήνα το ποσό που αναγράφεται στο λογαριασμό που μου αποστέλλετε, την ημερομηνία που ορίζετε χωρίς καμία καθυστέρηση.

Εφόσον εγώ είμαι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις μου προς την εταιρεία σας, απαιτώ και από πλευράς σας την ίδια συνέπεια στις υποχρεώσεις σας προς εμένα ως πελάτη σας.

Εβδομήντα (70 !!!) ημέρες μετά την αποστολή του αιτήματος μου, παρακαλώ να με ενημερώσετε μέσω e-mail άμεσα και σαφώς για τον χρόνο ικανοποίησης του ή σε περίπτωση που αδυνατείτε να καθορίσετε το χρόνο ή να ικανοποιήσετε το αίτημα παρακαλώ να μου κοινοποιήσετε την αδυναμία σας αυτή, ώστε να είμαι κι εγώ σε θέση να ενεργήσω ανάλογα ώστε να δώσω λύση στο πρόβλημά μου.

Τί άλλο να κάνω δεν ξέρω!

Πέρα απο τα παραπάνω, απο εχθές το μεσημέρι το Vood είναι νεκρό και η τεχνική υποστήριξη ανύπαρκτη, η ίδια πάντα απάντηση " Θα το ελέγξουμε και θα σας καλέσουμε. Πότε? Δεν γνωρίζουμε!"

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Όταν καλείτε το 13880 από το ιδιόκτητο δίκτυο της Vivodi χρεώνεστε;

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Vivodi Full
    Ταχύτητα
    8192/512
    ISP
    Vivodi Telefonet+
    DSLAM
    Vivodi - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
    Router
    SpeedTouch 780
    SNR / Attn
    20(dB) / 22(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lewton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι αλλά είναι λιγότερη χρέωση από οταν καλείς απο αριθμό Οτε

Περιοχή
    Thessaloniki
    Downloads
    96
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    307200/30720
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    Speedport Smart
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lewton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χρεώνεται! Η μόνη αλλαγή είναι ότι πλέον υπάρχει νούμερο για δωρεάν τεχνική υποστήριξη (επιτέλους), το 800 17 50175.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kanenas3 : 14-03-08 στις 18:19.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Vivodi Full
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    Vivodi - ΑΘΗΝΑΣ
    Router
    Speedtouch 780
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από AgentWolf Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να επαναφέρω το topic στο θέμα του...

Το πακέτο 384/128 Full LLU (πριν 4 χρόνια) έκανε 20 εργάσιμες μέρες να ενεργοποιηθεί.
    Το πακέτο Cable TV (πριν 1 χρόνο) έκανε 5 μήνες να αναβαθμιστή (από το προηγούμενο πακέτο), και αυτή η καθυστέρηση ήταν γιατί δεν μπορούσαν να καταφέρουν την φορητότητα αριθμού.

Έχεις στοιχεία ή απλά το συμπεραίνεις; Μήπως μετέφερες αριθμό από DSLphone;

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ariadgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μάλλον θα εννοεί την εσωτερική διαδικασία της Vivodi για μεταφορά των 211-750 αριθμών από την παλιά πλατφόρμα στη νέα, στην οποία δεν εμπλέκεται καθόλου φορητότητα.

Αυτό εννοώ ariadgr... Είχα (και έχω ακόμα) τηλέφωνο που αρχίζει από 211-750
    Μου είχανε πει τότε (το 5μηνο) που περίμενα για την αναβάθμιση του πακέτου, πως αν ήθελα να χάσω το παλιό μου νούμερο, και να μου δώσουν καινούριο με 211-11xxxxx θα γινόταν η αναβάθμιση άμεσα. Εγώ όμως ήθελα να κρατήσω τον παλιό μου αριθμό, και γι'αυτό περίμενα...

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Εγώ παιδιά έκανα αίτηση για Max10 από DSLcube που είχα κάπου μέσα Νοέμβρη (μέσω courier) με ενημερώνουνε μετά από 40 μέρες ότι δεν έχουν καμία αίτηση μου (ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ δηλαδή οι 40 μέρες μου λέγανε ότι ναι ναι ναι σε λίγο θα γίνει η υλοποίησησ της).Μου στέλνουνε μία απιστολή γύρω στο τέλος του προηγούμενου μήνα ότι βρήκανε την αίτηση μου (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ) και θα ενεργοποιηθεί σε 20 εργάσιμες μέρες και εδώ και 5 μέρες δεν έχω Internet .....ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΛΕΟΣ

Περιοχή
    Thessaloniki
    Downloads
    96
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    307200/30720
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    Speedport Smart
    Γενικά έχουν ένα πρόβλημα με το να βρούνε τις αιτήσεις γιατί αλλού καταχωρούνται οι αιτήσεις που στέλνονται με φαξ και αλλού με courier. Μη ρωτάτε γιατί γίνεται αυτό δεν έχω ιδέα.

Σήμερα που κάλεσα να δω τι θα γίνει μετά το δεύτερο αποτυχημένο ραντεβού με τεχνικό μου είπε ότι δεν υπάρχει αίτηση. Τελικά με ρώτησε πως την έστειλα και την βρήκε αμέσως.

Σελ. 133 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 113123128131132133

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία