Εμφάνιση 31-45 από 148
-
17-03-08, 18:02 Απάντηση: Η AMD ανανεώνει το πρόγραμμα διάθεσης επεξεργαστών desktop #31
-
17-03-08, 18:04 Απάντηση: Η AMD ανανεώνει το πρόγραμμα διάθεσης επεξεργαστών desktop #32
Η δική σου είναι διαίσθηση γιατί δεν έκατσες ποτέ μπροστά σε AMD K8 ή K10 σύστημα.
Το δικό μου είναι συμπέρασμα γιατί έχω δει καί Intel Core2-Ψευτο-Quad σύστημα, και συνεπώς μπορώ να συγκρίνω και άρα και να κρίνω.
Τα ίδια ισχύουν καί για τα εναλλακτικά λειτουργικά, και τα 64-bit.Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
17-03-08, 18:15 Απάντηση: Η AMD ανανεώνει το πρόγραμμα διάθεσης επεξεργαστών desktop #33
Ναι γιατι συνεχεια λες πως δεν κανουν μια οι AMD κλπ και απο την αλλη οταν ρε ρωτησαν αν εχεις δουλεψει ποτε σε AMD απαντησες Οχι γιατι δεν θελω να περιμενω μεχρι τα δισεγγονα moy τελειωσουν πανεπιστήμιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Squall : 17-03-08 στις 18:17.
-
17-03-08, 19:42 Απάντηση: Η AMD ανανεώνει το πρόγραμμα διάθεσης επεξεργαστών desktop #34
Oχι, δεν μπορείς να κρίνεις. Άλλες οι δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις από το σύστημα, άλλες οι δικές μου, άλλες όλων των υπολοίπων.
Εγώ έβαλα athlon64x2 και core2duo (ιδιας συχνότητας) δίπλα δίπλα για να δω πως πάνε στα προγράμματα που ΕΓΩ δουλεύω. Για μένα και ΜΟΝΟ λοιπόν ο core2duo είναι καλύτερος. Για σένα συμβαίνει το αντίθετο και είναι σεβαστό.
Από 'κει και πέρα οι @@ριές μερικών περί αποκρισιμότητας και ατάκες του τύπου "δεν έχεις κάτσει μπροστά από AMD για να καταλάβεις" , είναι το λιγότερο γραφικές.
Φιλικά
-
17-03-08, 19:45 Απάντηση: Η AMD ανανεώνει το πρόγραμμα διάθεσης επεξεργαστών desktop #35
-
17-03-08, 19:51 Απάντηση: Η AMD ανανεώνει το πρόγραμμα διάθεσης επεξεργαστών desktop #36
Ποιο ειναι ακριβως το γραφικο της υποθεσης;
Οτι κρινει καποιος κατι ως καλυτερο, ενω δεν εχει δοκιμασει το αλλο;
Ειναι @@ριες η αποκρισιμοτητα; Ειναι κατι made out of our minds?
Ειναι σωστο να βγαινουν τα fanboys και να βριζουν την αλλη εταιρια, ενω ουτε που την εχουν δει στα ματια τους;
Αυτα ισχυουν για τους οπαδους και των 2 εταιριων.
Η αντιπαραθεση μεσω επιxειρηματων για την κοντρα ειναι θεμιτη αλλα οχι το στυγνο και ανελεητο bashing .-Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gordito : 17-03-08 στις 19:51.
-
17-03-08, 19:53 Απάντηση: Η AMD ανανεώνει το πρόγραμμα διάθεσης επεξεργαστών desktop #37
δώστε ρε παιδιά αποδείξεις για το ότι οι Athlon/Phenom έχουν καλύτερη απροκρισιμότητα από τους Core 2 Duo/Quad ώστε να μην μπορεί να πει τπτ...
γιατί με το να το λέμε κάτι δεν σημαίνει πως πρέπει μας πιστέψουν κιόλας...
-
17-03-08, 19:54 Απάντηση: Η AMD ανανεώνει το πρόγραμμα διάθεσης επεξεργαστών desktop #38
Εάν μπορείς, ποσοτικοποίησε τις εκφράσεις "διαίσθηση", "έχω δει", "συγκρίνω" με οποιοδήποτε τρόπο μπορείς. Αριθμούς σύγκρισης, κάποια εικόνα, κάποιο βίντεο.
Μέχρι να καταφέρεις να ποσοτικοποιήσεις το κριτήριό σου, να δώσεις μετρήσιμη ένδειξη της καλύτερης απόδοσης των phenom έναντι του q6600, οι απόψεις σου περί διαίσθησης και ανωτερότητας βρίσκονται στην εύθραστη σφαίρα της απόλυτης υποκειμενικότητας.
Προς υπεράσπιση των δικών μου απόψεων, υπάρχουν αμέτρητα συγκριτικά σε όλα τα hardware sites της υφηλίου.
-
17-03-08, 20:01 Απάντηση: Η AMD ανανεώνει το πρόγραμμα διάθεσης επεξεργαστών desktop #39
Όχι εαν εσύ δεν μου αιτιολογήσεις με επιχειρήματα την ατάκα "δεν έχεις κάτσει ποτέ μπροστά από AMD για να καταλάβεις".
Εκτός και αν υπάρχουν επιχειρήματα στην παραπάνω ατάκα και εγώ σαν κουτός ιντελ χρήστης που είμαι αδυνατώ να τα συλλάβω.
Εσύ έχεις δοκιμάσει core2duo ; Η μήπως κρίνεις από τον pentium d που είχες;Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gallahant : 17-03-08 στις 20:05.
-
17-03-08, 20:02 Απάντηση: Η AMD ανανεώνει το πρόγραμμα διάθεσης επεξεργαστών desktop #40
-
17-03-08, 21:54 Απάντηση: Η AMD ανανεώνει το πρόγραμμα διάθεσης επεξεργαστών desktop #41
στην αρχιτεκτονική της amd δεν παίζουν ρόλο πια τα mhz. το κάναμε και στη σχολή στα vlsi ... λόγω κυρίως της σχέσης του κάθε πυρήνα με τη μνήμη και το ότι σε ένα κύκλο ρολογιού κάνει "περισσότερα πράγματα"παράλληλα από έναν ιντελ...
ιντελ έχω-χέστηκα για τις εταιρίες- διάβαζα και θυμήθηκα που μας το έλεγαν στο πορηγούμενο εξάμηνο στη σχολή..
τελος πάντων...
-
17-03-08, 22:06 Απάντηση: Η AMD ανανεώνει το πρόγραμμα διάθεσης επεξεργαστών desktop #42
Αυτό δεν το είπα εγώ. Το είπε άλλος. Ρώτα αυτόν. Εγώ ρωτάω εσένα για να μου δώσεις επιχειρήματα για αυτό που εσύ είπες...
Δηλαδή όταν τα 'συγκριτικά σε όλα τα hardware sites της υφηλίου' έβγαζαν τους Prescott μάπα, εσύ είχες AMD γιατί τα tests έβγαζαν καλύτερους τους AMD, σωστά;
-
17-03-08, 22:36 Απάντηση: Η AMD ανανεώνει το πρόγραμμα διάθεσης επεξεργαστών desktop #43
-
17-03-08, 22:46 Απάντηση: Η AMD ανανεώνει το πρόγραμμα διάθεσης επεξεργαστών desktop #44
Εγω που ειχα τετοιο μηχανακι διαισθητικο τι να κανω...Να σε αφησω ακομα να του το χτυπας το "πανε παρε AMD" ή να πω και εγω οτι αν μου βρεις μετρηση για αυτα τα κουτοπονηρα που λες/λετε θα σε παραδεκτω?
Το οτι μπουκωνει ο καθε Intel οταν κανει μια πολυ πολυ βαρεια δουλεια ,πχ μεταφορα ΤΒ δεδομενων απο δισκο σε δισκο ειναι γεγονος, αλλα μη πιστεψεις τις κουταμαρες οτι ειναι και καμια τεραστια διαφορα σε σχεση με καποιον AMD...
Εκει ,η intel μας εχει βαλει cache και Μπολικα Hz και οσο παει βελτιωνεται παραα πολυ (4 γενιες ιντελ εχω στο σπιτι δικτυωμενους και τα βλεπω να βελτιωνονται)...
Κατα τα υπολοιπα ουδε ποτε με τρομαξαν οι Ιντελ που εχω στο "μπουκωμα"...
Αντιθετα οταν διαπιστωσα οτι σε AMD ειχα 4 ολοκληρα λεπτα διαφορα σε dvd ripping ,ναι με πειραξε.ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.
-
17-03-08, 22:53 Απάντηση: Η AMD ανανεώνει το πρόγραμμα διάθεσης επεξεργαστών desktop #45
Ψιτ, ειπα εγω ποτε "παρε AMD";
Μην απανταμε οτι ναναι απλα για να βγαλουμε τα απωθημενα μας
Εγω απλα το στυγνο, αδικαιολογητο bashing δεν αντεχω και αντιλεγω.
Και bashing εννοω ολες αυτες τις ειρωνειες για την αποκρισμιμοτητα, απο καποιους που ουτε καν εχουν ακουμπησει.
Παρόμοια Θέματα
-
Η AMD ξεκινάει πιλοτικά την παραγωγή επεξεργαστών στα 45nm
Από flamelab στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 34Τελευταίο Μήνυμα: 25-07-08, 19:54 -
Ξεκίνησε η διάθεση των τριπύρηνων επεξεργαστών της AMD
Από flamelab στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 71Τελευταίο Μήνυμα: 16-03-08, 21:47 -
Προγραμμα δωρεαν διαθεσης λογισμικου της microsoft σε φοιτητες(MSDNAA)
Από katdoc στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 25-02-08, 02:38 -
AMD, αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά σειράς επεξεργαστών Phenom χαμηλής κατανάλωσης
Από Patentman στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 79Τελευταίο Μήνυμα: 23-01-08, 23:53 -
Η AMD χαμηλώνει τις τιμές των επεξεργαστών της σειράς Opteron
Από BlindG στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 02-11-06, 16:27
Bookmarks