Σελ. 3 από 10 ΠρώτηΠρώτη 123458 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 31-45 από 148
    Το avatar του μέλους mach
    mach Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Squall Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολεμος διαισθησιων λοιπον ε? Μας δουλευεις? Πραγματικα τωρα εχεις δουλεψει ποτε πανω σε AMD? Σε οτιδηποτε? Δεν μιλαω για o/c.
    Πραγματικά το πήρες πατριωτικά το θέμα ε;
    Χαλάρωσε, τόσες ερωτήσεις σε μια πρόταση δεν έκανε ούτε ο εισαγγελέας στη 35χρονη.

Περιοχή
    Επαναπατρισθείς στην Αθήνα
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mach Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η διάισθησή μου λέει ότι μάλλον κάνουν λάθος σχετικά με τη διαίσθησή τους ότι οι AMD είναι πιο αποκρίσιμοι.
    Η δική σου είναι διαίσθηση γιατί δεν έκατσες ποτέ μπροστά σε AMD K8 ή K10 σύστημα.

Το δικό μου είναι συμπέρασμα γιατί έχω δει καί Intel Core2-Ψευτο-Quad σύστημα, και συνεπώς μπορώ να συγκρίνω και άρα και να κρίνω.

Τα ίδια ισχύουν καί για τα εναλλακτικά λειτουργικά, και τα 64-bit.
    Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    219999/22000
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    Vodafone - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
    Router
    Power Station WiFi 6
    SNR / Attn
    15.4(dB) / 10(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Ναι γιατι συνεχεια λες πως δεν κανουν μια οι AMD κλπ και απο την αλλη οταν ρε ρωτησαν αν εχεις δουλεψει ποτε σε AMD απαντησες Οχι γιατι δεν θελω να περιμενω μεχρι τα δισεγγονα moy τελειωσουν πανεπιστήμιο.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Squall : 17-03-08 στις 18:17.

Περιοχή
    Πάφος-Κύπρος
    Downloads
    19
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10240/768
    ISP
    Primetel
    Router
    PTL-VDL-N5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από WAntilles Εμφάνιση μηνυμάτων

Το δικό μου είναι συμπέρασμα γιατί έχω δει καί Intel Core2-Ψευτο-Quad σύστημα, και συνεπώς μπορώ να συγκρίνω και άρα και να κρίνω.
    Oχι, δεν μπορείς να κρίνεις. Άλλες οι δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις από το σύστημα, άλλες οι δικές μου, άλλες όλων των υπολοίπων.

Εγώ έβαλα athlon64x2 και core2duo (ιδιας συχνότητας) δίπλα δίπλα για να δω πως πάνε στα προγράμματα που ΕΓΩ δουλεύω. Για μένα και ΜΟΝΟ λοιπόν ο core2duo είναι καλύτερος. Για σένα συμβαίνει το αντίθετο και είναι σεβαστό.

Από 'κει και πέρα οι @@ριές μερικών περί αποκρισιμότητας και ατάκες του τύπου "δεν έχεις κάτσει μπροστά από AMD για να καταλάβεις" , είναι το λιγότερο γραφικές.

Φιλικά

Downloads
    56
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gallahant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από 'κει και πέρα οι @@ριές μερικών περί αποκρισιμότητας και ατάκες του τύπου "δεν έχεις κάτσει μπροστά από AMD για να καταλάβεις" , είναι το λιγότερο γραφικές.

Φιλικά
    Μπορείς να το αιτιολογήσεις αυτό με επιχειρήματα παρακαλώ;

Το avatar του μέλους Gordito
    Gordito Guest

Φιλικά
    Ποιο ειναι ακριβως το γραφικο της υποθεσης;

Οτι κρινει καποιος κατι ως καλυτερο, ενω δεν εχει δοκιμασει το αλλο;

Ειναι @@ριες η αποκρισιμοτητα; Ειναι κατι made out of our minds?
    Ειναι σωστο να βγαινουν τα fanboys και να βριζουν την αλλη εταιρια, ενω ουτε που την εχουν δει στα ματια τους;

Αυτα ισχυουν για τους οπαδους και των 2 εταιριων.

Η αντιπαραθεση μεσω επιxειρηματων για την κοντρα ειναι θεμιτη αλλα οχι το στυγνο και ανελεητο bashing .-
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gordito : 17-03-08 στις 19:51.

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    δώστε ρε παιδιά αποδείξεις για το ότι οι Athlon/Phenom έχουν καλύτερη απροκρισιμότητα από τους Core 2 Duo/Quad ώστε να μην μπορεί να πει τπτ...
    γιατί με το να το λέμε κάτι δεν σημαίνει πως πρέπει μας πιστέψουν κιόλας...

mach Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από WAntilles Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η δική σου είναι διαίσθηση γιατί δεν έκατσες ποτέ μπροστά σε AMD K8 ή K10 σύστημα.

Εάν μπορείς, ποσοτικοποίησε τις εκφράσεις "διαίσθηση", "έχω δει", "συγκρίνω" με οποιοδήποτε τρόπο μπορείς. Αριθμούς σύγκρισης, κάποια εικόνα, κάποιο βίντεο.

Μέχρι να καταφέρεις να ποσοτικοποιήσεις το κριτήριό σου, να δώσεις μετρήσιμη ένδειξη της καλύτερης απόδοσης των phenom έναντι του q6600, οι απόψεις σου περί διαίσθησης και ανωτερότητας βρίσκονται στην εύθραστη σφαίρα της απόλυτης υποκειμενικότητας.

Προς υπεράσπιση των δικών μου απόψεων, υπάρχουν αμέτρητα συγκριτικά σε όλα τα hardware sites της υφηλίου.

Περιοχή
    Πάφος-Κύπρος
    Downloads
    19
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10240/768
    ISP
    Primetel
    Router
    PTL-VDL-N5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manicx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορείς να το αιτιολογήσεις αυτό με επιχειρήματα παρακαλώ;
    Όχι εαν εσύ δεν μου αιτιολογήσεις με επιχειρήματα την ατάκα "δεν έχεις κάτσει ποτέ μπροστά από AMD για να καταλάβεις".

Εκτός και αν υπάρχουν επιχειρήματα στην παραπάνω ατάκα και εγώ σαν κουτός ιντελ χρήστης που είμαι αδυνατώ να τα συλλάβω.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikchris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποιο ειναι ακριβως το γραφικο της υποθεσης;

Οτι κρινει καποιος κατι ως καλυτερο, ενω δεν εχει δοκιμασει το αλλο;

Ειναι @@ριες η αποκρισιμοτητα; Ειναι κατι made out of our minds?
    Εσύ έχεις δοκιμάσει core2duo ; Η μήπως κρίνεις από τον pentium d που είχες;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gallahant : 17-03-08 στις 20:05.

Gordito Guest
    Όχι εαν εσύ δεν μου αιτιολογήσεις με επιχειρήματα την ατάκα "δεν έχεις κάτσει ποτέ μπροστά από AMD για να καταλάβεις".

Εκτός και αν υπάρχουν επιχειρήματα στην παραπάνω ατάκα και εγώ σαν κουτός ιντελ χρήστης που είμαι αδυνατώ να τα συλλάβω.
    ???????????

Eστω οτι οι AMD εχουν καλυτερη αποκρισιμοτητα, οπως διατεινονται μερικοι απο εδω μεσα.

Υπαρχει καποιο bench για αυτο ή πρεπει να κατσεις μπροστα απο εναν για να το καταλαβεις;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gordito : 17-03-08 στις 20:04.

Περιοχή
    USA
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    στην αρχιτεκτονική της amd δεν παίζουν ρόλο πια τα mhz. το κάναμε και στη σχολή στα vlsi ... λόγω κυρίως της σχέσης του κάθε πυρήνα με τη μνήμη και το ότι σε ένα κύκλο ρολογιού κάνει "περισσότερα πράγματα"παράλληλα από έναν ιντελ...
    ιντελ έχω-χέστηκα για τις εταιρίες- διάβαζα και θυμήθηκα που μας το έλεγαν στο πορηγούμενο εξάμηνο στη σχολή..
    τελος πάντων...

Downloads
    56
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Fastpath

Αυτό δεν το είπα εγώ. Το είπε άλλος. Ρώτα αυτόν. Εγώ ρωτάω εσένα για να μου δώσεις επιχειρήματα για αυτό που εσύ είπες...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mach Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προς υπεράσπιση των δικών μου απόψεων, υπάρχουν αμέτρητα συγκριτικά σε όλα τα hardware sites της υφηλίου.
    Δηλαδή όταν τα 'συγκριτικά σε όλα τα hardware sites της υφηλίου' έβγαζαν τους Prescott μάπα, εσύ είχες AMD γιατί τα tests έβγαζαν καλύτερους τους AMD, σωστά;

mach Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manicx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή όταν τα 'συγκριτικά σε όλα τα hardware sites της υφηλίου' έβγαζαν τους Prescott μάπα, εσύ είχες AMD γιατί τα tests έβγαζαν καλύτερους τους AMD, σωστά;
    Αυτό πάλι πως προκύπτει και που κολλάει; Μη λες κάτι μόνο και μόνο για το πεις.

Το θέμα έχει να κάνει με τις τρέχουσες επιδόσεις του phenom έναντι στον ανταγωνιστικό intel.
    Εγώ υποστηρίζω ότι ο phenom είναι συγκριτικά χειρότερος και φέρνω σαν απλό επιχείρημα τα reviews διαφόρων site. Εσύ χρησιμοποιείς το επιχείρημα της διαίσθησης.

Δεν ισχυρίζομαι και ουδέποτε είπα ότι η κατωτερότητα ενός προϊόντος οδηγεί αναγκαστικά στο μηδενισμό των πωλήσεών του. Ούτε ότι τα reviews με οδηγούν τυφλά σαν καταναλωτή προς ένα συγκεκριμένο προϊόν.

btw αγόρασα prescott για socket 478 όταν πλέον ήταν EOL, πριν λίγους μήνες, μόνο και μόνο για να τον μαστορέψω λίγο. Φυσικά και δεν θα αγόραζα το συγκεκριμένο επεξεργαστή για καθημερινή δουλειά ή με μακροχρόνιο ορίζοντα χρήσης. Όπως ακριβώς και τον καυτό, αχόρταγο ρευματοφάγο, bugαρισμένο phenom.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mach : 17-03-08 στις 22:37.

Το avatar του μέλους hemlock
    Το μέλος hemlock δεν είναι συνδεδεμένο Τι εννοείς δεν ξέρεις πως το deadline ειναι ΑΥΡΙΟ?
    Περιοχή
    ΑΧΑΡΝΑΙ -ΑΤΤΙΚΗΣ(ΜΕΝΙΔΙ)
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/512
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΧΑΡΝΩΝ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikchris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλλο αισθηση, αλλο διαισθηση.

Τελος παντων, τι να λεμε τωρα; Εσυ χανεις που εχεις μονο μια επιλογη.
    Εγω που ειχα τετοιο μηχανακι διαισθητικο τι να κανω...Να σε αφησω ακομα να του το χτυπας το "πανε παρε AMD" ή να πω και εγω οτι αν μου βρεις μετρηση για αυτα τα κουτοπονηρα που λες/λετε θα σε παραδεκτω?
    Το οτι μπουκωνει ο καθε Intel οταν κανει μια πολυ πολυ βαρεια δουλεια ,πχ μεταφορα ΤΒ δεδομενων απο δισκο σε δισκο ειναι γεγονος, αλλα μη πιστεψεις τις κουταμαρες οτι ειναι και καμια τεραστια διαφορα σε σχεση με καποιον AMD...
    Εκει ,η intel μας εχει βαλει cache και Μπολικα Hz και οσο παει βελτιωνεται παραα πολυ (4 γενιες ιντελ εχω στο σπιτι δικτυωμενους και τα βλεπω να βελτιωνονται)...
    Κατα τα υπολοιπα ουδε ποτε με τρομαξαν οι Ιντελ που εχω στο "μπουκωμα"...
    Αντιθετα οταν διαπιστωσα οτι σε AMD ειχα 4 ολοκληρα λεπτα διαφορα σε dvd ripping ,ναι με πειραξε.
    ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
    ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.

Gordito Guest
    Ψιτ, ειπα εγω ποτε "παρε AMD";

Μην απανταμε οτι ναναι απλα για να βγαλουμε τα απωθημενα μας

Εγω απλα το στυγνο, αδικαιολογητο bashing δεν αντεχω και αντιλεγω.

Και bashing εννοω ολες αυτες τις ειρωνειες για την αποκρισμιμοτητα, απο καποιους που ουτε καν εχουν ακουμπησει.

Σελ. 3 από 10 ΠρώτηΠρώτη 123458 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 34
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-07-08, 19:54
  2. Μηνύματα: 71
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-03-08, 21:47
  3. Μηνύματα: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-02-08, 02:38
  4. Μηνύματα: 79
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-01-08, 23:53
  5. Μηνύματα: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-11-06, 16:27