Καλησπέρα!
Αύριο θα πάω να παραλάβω ένα laptop και θέλω να συνδέεται στο intenet. Οταν έβαλα την forthnet δεν είχα προβλέψει το ενδεχόμενο να πάρω laptop κι έτσι έχω το Siemens CL-110. Θέλω λοιπόν να πάρω ένα ασύρματο modem ώστε να μπαίνουν και τα 2 χωρίς να κουβαλάω καλώδια μαζί με το laptop όταν μετακινούμαι στον χώρο. Θα ήθελα να είναι σχετικά οικονομικό αλλά να αξιοποιεί πλήρως την 24mbps γραμμή μου. Από το CL-110 έχω μείνει ικανοποιημένος (που φαντάζομαι δεν είναι και κανένα φοβερό μόντεμ) οπότε πιστεύω οτι θα υπάρχει κι ένα οικονομικό ασύρματο μόντεμ με τις ίδιες δυνατότητες. Σύγγνώμη αν έχω ξεχάσει να διευκρινήσω κάτι που χρειάζεται για να μου προτείνετε πράγματα αλλά έχω χάσει λίγο την μπάλα με τις νέες τεχνολογίες του internet!
Εμφάνιση 1-1 από 1
Θέμα: επιλογή ασύρματου modem
-
18-03-08, 17:07 επιλογή ασύρματου modem #1
Παρόμοια Θέματα
-
Επιλογή modem
Από nikolasR200 στο φόρουμ Κινητή ΕυρυζωνικότηταΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 18-09-08, 10:03 -
επιλογη ασυρματου router
Από marvin13 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 07-11-07, 16:33 -
Υπάρχει διαφορά στο ping μεταξύ ασύρματου adsl router και μη ασύρματου?
Από DenVriskoNick στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 21-11-06, 09:22 -
Eγκατάσταση ασύρματου modem/router
Από Arcade στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 21-09-06, 06:45 -
Επιλογή Ασυρματου Router και ερωτήσεις...
Από Blackmore στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 18-09-05, 16:15
Bookmarks