Καλημέρα σε όλους, είμαι καινούργιος στο forum και στην χρήση DSL. Έχω το Alcatel 530 (με σύνδεση LAN) στο οποίο και κάνω κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα port forwarding και save all προκειμένου να συνδεθώ στο DC++ και στο Edonkey. Αφού όμως σβήσω το router ή το βγάλω από την πρίζα, αυτά τα settings χάνονται και μετά φτου κι απ’ την αρχή. Προφανώς θα πρέπει τo router να είναι συνεχώς στην πρίζα. Αν μπορεί να γίνει κάτι, παρακαλώ πείτε μου.
Ευχαριστώ,
Χρήστος.
Εμφάνιση 1-7 από 7
-
06-07-05, 11:03 Διατήρηση settings και port forwarding σε Alcatel 530 #1
-
06-07-05, 15:13 #2
-
06-07-05, 18:05 #3
Γεια σου JohnGR, βλέπω είσαι λαμιώτης, κι εγώ από κει κοντά είμαι (Δομοκός). Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο forum.
Πάντα κάνω apply μετά τα settings που βάζω αλλά απ' ότι φαίνεται, ο router δεν θα πρέπει να σβήνει. Δεν υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος που τον κλείνω αλλά επειδή βλέπω ότι υπερθερμαίνεται μετά από μερικές ώρες λειτουργίας, φοβάμαι μήπως πάθει καμιά ζημιά, δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος.
Φιλικά,
Χρήστος.
Υ.Γ: Μ' αυτό το αμάξι κυκλοφορείς στην Λαμία; Δεν έτυχε να το δω ποτέ...
-
06-07-05, 20:01 #4
-
06-07-05, 20:57 #5
Τι είναι το firmware; Ευχαριστώ για τις συμβουλές, δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει και βαριέμαι να βάζω και να ξαναβάζω τα settings κάθε φορά, οπότε θα το αφήσω το ρημάδι το alcatel αναμένο μέχρι να πάρει φωτιά
. Πράγματι δεν είναι λογικό να μην κρατάει τα settings παρ' όλο που πάντα κάνω apply και save all. Τέλος πάντων.
Φιλικά,
Χρήστος.
-
06-07-05, 22:02 #6
-
06-07-05, 22:23 #7
Τελικά δεν έφταιγε το firmware. Εριξα μια ματιά στο section: NAPT/Port Forwarding/Emule/DC++ κλπ του thread και είδα ότι είχα ενεργοποιημένη την επιλογή UPnP στο On. Εδώ έγινε η λακαμία...
Αλλά άμα δεν το γνωρίζεις το τόπι...
Ευχαριστώ πάντως, ούτως ή άλλως το πρόβλημα μάλλον λύθηκε και θα το διαπιστώσω όταν αποφασίσω να κλείσω το router γιατί τώρα... κατεβάζω κάποια αρχεία.
Thanks again,
Χρηστος.
Παρόμοια Θέματα
-
Alcatel 530i και ssh (22 port) forwarding
Από soptom στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 08-02-06, 19:22 -
Speedtouch 530, port forwarding και firewall
Από pinkisntwell στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 03-10-05, 07:54
Bookmarks