Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 52
    Thumbs down

Εχω ανοικτό ένα θέμα με την βόνταφον απ'τον οκτώβριο τώρα..είχα αγοράσει τον μάιο πέρυσι ένα μοντεμάκι με usb, αυτό που διαφημίζει κατά κόρον τώρα, και είχε προσφορά για το καλοκαίρι ένα πάγιο χρέωση ανεξαρτήτως όγκου δεδομένων..έπρεπε όλο το καλοκαίρι να είμαι δίπλα στη οικογένεια και με βόλεψε το σύστημα, είναι η αλήθεια..γύρισα στην πόλη τον σεπτέμβριο και κάποια στιγμή πήγα από μόνη μου, όπως κάνω συνήθως, να πληρώσω τους λογαρισμούς μου στην βόνταφον. Εκεί η κοπέλλα που με ξέρει , η υπάλληλος της βόνταφον, ανακαλύπτει ότι έχω ένα λογαριασμό 2000 ευρώ!!!! δύο χιλιάδες ευρώ...την ψώνισα κι εγώ και η υπάλληλος η ίδια..καλά, γιατί δεν ειδοποιήσαμε την πελάτισσα, λέει μόνη της η κοπέλα..τέλος πάντων , αρχίζω την ψάχνω, με γνωστούς, μεσω διαδίκτυου, γενικά, να έρθω σε επαφή μαζί τους..μίλησα με μιά διεθύντρια, δημοσίευσα και κάτι σ'ένα μπλόγκ, μαζί με άλλους που είχαν παρόμοιες, αλλά λιγότερες χρεώσεις, και βγάζει μιά ανακοίνωση η βόνταφον, σαν αποτέλεσμα, ότι οι αυξημένες χρεώσεις οφείλονται στις ανανεώσεις (updates) που κάνουν τα windows!!! συμβουλέουν λοιπον να απενεργοποιήσουμε τα update των windows για να μην χρεώνει η βόνταφον..άκουσον ..άκουσον..λές και μπορεί η βόνταφον να εγγυηθεί ασφάλεια και λειτουργικότητα στην θέση των windows..και συνεχίζουμε..το μοντεμάκι αυτό είναι κατασκεύασμα της HUAWEI..και όπως όλα ήθελε κι αυτό τις δικές του ανανεώσεις, που σύμφωνα με την εταιρεία και την βόνταφον, θεωρούνταν άκρως απαραίτητες..οι ανανεώσεις αυτές πήραν δύο μέρες να τις κατεβάσω..τέλος πάντων..
    Απ'την στιγμή που έμαθα τα μαντάτα, εννοείται ότι έκλεισα τελείως το πρόγραμμα και έκανα σύνδεση με την αλτεκ, και όλα μιά χαρά..
    η βόνταφον όμως συνέχισε να χρεώνει και μιά ωραία μέρα μου στέλνει εξώδικο για 3.300 ευρώ..ακούτε εσείς? τρεις χιλιάδες τριακόσια ευρώ...πήρα την δικηγόρο τους ,δεν δέχονται ούτε συμβιβασμό, ούτε διευκόλυνση, ούτε τίποτα..λές και τους τάκλεψες κι όχι το αντίθετο.. ζήτησα να επικοιονωνήσω με κάποιον τεχνικό, με πήραν , τους είπα τις αντιρήσεις μου, μου είπαν ότι έχω ένα περιθώριο, μέχρι να εξετάσουν τις αντιρήσεις μου, και..σιωπή..ξανά η δικηγόρος..τιην έχετε κάνει την ογκοχρέωση κυρία τάδε, μου λέει...τώρα πως γίνεται τέτοια ογκοχρέωση..και τα 1300 με κλειστό το πρόγραμμά τους..κύριος οίδε..τώρα δεν έχω κανένα περιθώριο..αν δεν πληρώσω σήμερα ..θα πρέπει να τρέχω στα δικαστήρια..και τα συχαίνομαι αυτά..μπορεί στο τέλος κάτι να γλυτώσω..αλλά ποιός αντέχει το τρέξιμο, τα έξοδα, το άγχος, την φθορά..πληρώνονται αυτά..όχι..αλλά και τα τρία χιλιάρικα πληρώνονται..όχι βέβαια...ένα εκατομύριο είναι αυτό..ένα εκατομύριο..έλεος..δηλαδή ότι εξυπηρέτηση μου έκαναν το καλοκαίρι καλούμαι να την πληρώσω χρυσή..τι χρυσή..αδαμαντορυχείο αγόραζα..που λέει ο λόγος..και τα θέλουν και όλα μαζί..που να τα πληρώσουν σε γιατρούς..τι να πω..είμαι έξαλλη..και δεν έχω και περιθώρια..πρέπει να πληρώσω..και έχω σκυλιάσει...

Περιοχή
    @ SNR Land
    Downloads
    19
    Uploads
    1
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Path Level
    Fastpath
    Πακέτο... δες το με κάνα δικό σου δικηγόρο!
    Απευθύνσουν και σε κάνα Inka.

Μπορείς να πατήσεις στο οτι α) δε σε ενημέρωναν για την υπέρβαση του όγκου β) οτι ενώ είχες σταματήσει να το χρησιμοποιείς σε χρέωσαν 1300€
    Socii stamus Cadimus dividui

Το avatar του μέλους 21century
    21century Guest
    Το δεύτερο είναι ακόμα χειρότερο οπότε 1ον εκτός απο επώνυμες κααγγελίες σε ΙΝΚΑ και Γ.Γ. Καταναλωτή και δημοσιεύσεις μπορεις να ζητήσεις λύσεις στο πρόβλημά σου, 2ον Να στείλεις οπωσδήποτε κι εσύ εξώδικο με τα παραπάνω στοιχεία καταγγέλοντας για παρβίαση μονομερώς των όρων της σύμβασης εκ μέρους της χωρίς ενημερωση και χωρίς να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Περιοχή
    Καλλιθέα, Αθήνα
    Downloads
    46
    Uploads
    0
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    212751/21998
    ISP
    Vodafone
    Router
    Vodafone H 300s
    SNR / Attn
    17.6(dB) / 0.0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Στο κάτω κάτω δε μπορώ να καταλάβω γιατί προτιμάς να πληρώσεις ένα υπέρογκο και αδίκως χρεωμένο (σύμφωνα με τα λεγόμενα σου) ποσό από το να βρεις το δίκιο σου ως καταναλωτής.

Σε κάτι τέτοιες συμπεριφορές στηρίζονται ειδικά οι τράπεζες για να τρώνε ακόμη περισσότερα χρήματα.

Να διεκδικήσεις το δίκιο σου, χρησιμοποιώντας τις παραπάνω υπηρεσίες που σου λένε οι 21century και apok.

Το avatar του μέλους eeep
    eeep Guest
    Εφόσον αμφισβητείς πως κατέβασες εσύ αυτόν τον όγκο δεδομένων για δική σου χρήση, πως τα κατανάλωσε το αυτόματο update των windows ή του firmware του modem, τότε κάποιος πρέπει να στραφεί εναντίον αυτών των εταιρειών, να στείλει εκεί το λογαριασμό. Ή εσύ ή η Βονταφον. Δες τα ψιλά γράμματα του συμβολαίου για τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση και τις ευθύνες. Εδώ δεν είναι σαν το αμάξι που σου κλέβουν κι ευθύνεσαι αστικά για τις ζημιές που θα κάνει ο κέφτης. Οι εταιρείες λογισμικού σε δελέασαν με κάποιο τρόπο για να κάνεις update, ότι θα έχεις καλή απόδοση στο λογισμικό, χωρίς να σε ενημερώσουν για το κόστος του , δηλαδή τις ώρες d/l που απαιτούνταν!

Δες με το δικηγόρο σου τι λέει ο νόμος για τη διατήρηση στον provider αρχείων - με τα headers των email που έστειλες όλο αυό το διάστημα, το μέγεθος των επισυναπτόμενων και ποιων άλλων αρχείων διατηρούνται (πρόσφατη οδηγία της ΕΕ). Να ζητήσεις τα αντίγραφά τους , να προκύψουν και ημερομηνίες σύνδεσης αποστολής κλπ. Κάποια στοιχελία θα συλλλέξεις από εκεί.

Πάρε μαζί σου σαν τεχνικό σύμβουλο - εμπειρογνώμονα κάποιον του di.uoa.gr κανένα διδάκτορά του και να δημιουργήσετε την αμφιβολία στο δικαστή. Με μία αμφιβολία μόνο αθωώνεσαι!

Θα σε συμβούλευα να μην υποκύψεις, εφόσον είσαι "καθαρός".

Και μη χάνεις χρόνο με τύπου ινκα κλπ συνήγορους καταναλωτή και λοιούς θεσμικούς του χώρου. Εκτός κι αν θέλεις να κάνεις νέες γνωριμίες.

ΥΓ. Κι επειδή έχω adsl hol hibox, όταν μπαίνω στο κοντρόλ πάνελ του λογαριασμού μου στο σιτέ τους, βλέπω μια χρέωση πολλών χιλιάδων ευρώ, από ογκοχρέεωση, που δεν έχει σχέση με το hibox. Απόρεσα, προβληματίστηκα, τους ρώτησα και με καθησύχασαν πως είναι άσχετο με εμενα, τους έχει μείνει από λάθος του λογισμικού η ογκοχρέωση.

Αυτό το στοιχείο που σου δίνω να το επικαλεστείς, να το διερευνήσει ο δικηγόρος σου, στην προσπάθειά του να καταδείξει μη αξιοπιστίια των μετρητών τους, γενικά των εταιρειών που διακινούν data μέσω διαδικτύου. Δε μπορεί ο καθένας να λέει: "τόσο έγραψε ο μετρητής!"
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eeep : 26-03-08 στις 16:07.

Περιοχή
    Rodos
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΣΓΟΥΡΟΥ
    Router
    Fritzbox 7590AX
    SNR / Attn
    (dB) / 1,7(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Και εγω αυτη το μοντεμ αλλα ποτε δεν μου ζητησε update η firmware update. Εγω ειμαι cosmote. Προφανως θα ειναι κανενα update για το προγραμα της vodafone. Καντους καταγγελεια και ας κοιταξουνε τα logs αποκλειτε να μην εχουνε.

Περιοχή
    Σε ένα Βαλκανοχώρι 11εκατ. κατοίκων
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    2Mbit
    ISP
    Conn-x OTE
    Εγώ θα απαιτούσα να μου γνωστοποιήσουν εγγράφως την ημερίσια κίνηση δεδομένων.
    I see dead pixels

Το avatar του μέλους LiveTVRadio
    LiveTVRadio Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Ravager Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και εγω αυτη το μοντεμ αλλα ποτε δεν μου ζητησε update η firmware update. Εγω ειμαι cosmote. Προφανως θα ειναι κανενα update για το προγραμα της vodafone. Καντους καταγγελεια και ας κοιταξουνε τα logs αποκλειτε να μην εχουνε.
    Αν διαβάσει κάποιος προσεκτικα τα διαφημιστικα φυλλαδια για huaweii κλπ ( δεν αναφέρομαι μονο σε vodaphone, αλλά και σε cosmote κλπ.) Θα διαπιστώσει αμέσως την αλήθεια.

Η αλήθεια εχει ως εξής:
    Το διαφημιστικό λέει οτι μπορειτε να έχετε συνδεσεις μέχρι 3,6mbit. Ψέμα, το μόνο που μπορείτε να έχετε ειναι 384kbps δηλαδη κατέβασμα αρχείων με ταχύτητα 25-30 kilobytes / sec.
    Βέβαια λέει και κάτι άλλο χαζό , ότι εχει συνδεση στην Αμερικη με δικτυα περιαγωγης κλπ.

Η ουσία ειναι μία: 384kbps παίρνετε.
    Μετα ειναι η ογκοχρέωση: Λέει οτι μπορειτε να κατεβάζετε μέχρι 5GB το μήνα πληρώνοντας 30 ευρω.
    5GB τελειώνουν γρήγορα.

Μετα τα 5GB αρχίζει η χρέωση ανα megabyte. Άλλος χρεώνει μισο ευρω ανα megabyte και άλλος 1 ευρω ανα megabyte.

α) Ο χρήστης νομίζει οτι αγοραζει ασυρματο internet 3,6GB
    β) Δεν υπολογίζει την ογκοχρέωση.
    γ) Γιατι έχει ευθυνη η microsoft , απο τη στιγμη που ο χρήστης μπορει να απενεργοποιησει τις αυτοματες ενημερωσεις αν θέλει , ή αν ξέρει.
    δ) Κάτι αντίστοιχο με τα dialers οταν ειχαμε τις dial-up. Αφου τα τηλέφωνα γινοταν προς εξωτικα νησια κλπ, ο χρήστης οφειλε να έχει φραγη κλήσεων εξωτερικου, και δεν του έφταιγε ο ΟΤΕ. Οταν το κακο ειχε παραγίνει, αρχικα ο ΟΤΕ έκοβε προληπτικα τη συνδεση μεσα σε 2 μερες , αφου ο λογαριασμος ξεπερνουσε ασυνηθιστα, τα 200 Ευρω, και ειδοποιουσε τον χρήστη οτι κατι γινεται.
    Μετα έφτασε το θέμα παραπάνω και το κρατος αποφασισε εμπλοκη τηλεφωνων προς Μαυρικιο κλπ, αφου αρκετοι πολιτες πληρωσαν χιλιαδες ευρω πρωτα.

Συμπερασματικά: Τα haweii κλπ ειναι μονο για πλουσιους που θελουν να βλέπουν τα email τους , οταν ειναι εκδρομη στο βουνο, και όχι για γενική κατανάλωση. Εννοειται οι εταιρίες θελουν να κερδιζουν, και δεν τις καταλογιζουμε ευθυνες. Ο καταναλωτής πρεπει να γίνει υπεύθυνος και προσεκτικός και να μην ακουει για πολλα κεράσια διαφημίσεις.

Και γενικά και ανεξαρτητου εταιρείας, διαφωνω που βάζουν γιαγιάδες και παπούδες να διαφημισουν τηλεφωνικές υπηρεσίες, και συνδεσεις ιντερνετ. Προσπαθουν να περάσουν προς τον κόσμο ότι ολα ειναι τοσο απλα , ωστε ακόμα και η γιαγια και ο παπους τα ξερει όλα τόσο καλα, και δουλευει και ιντερνετ, και αντι να ανοιγει τον τηλεφωνικο κατάλογο , προτεινουν να τηλεφωνανε στις τηλεφωνικες υπηρεσιες και να χρεωνονται με ψιλα γραμματα 1,5 ευρω για να βρουνε ενα τηλεφωνο.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tvradio : 26-03-08 στις 19:44.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Downloads
    96
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    307200/30720
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    Speedport Smart
    Περίπου το ίδιο έκανε η Vodafone σε φίλη μου αλλά η χρέωση ήταν μόνο 600 ευρώ.

Της είπα να ζητήσει αναλυτική κατάσταση με τα site που υποτίθεται ότι επισκέφτηκε, ημερομηνία και όγκο δεδομένων. Εε εδώ και 2 μήνες δεν την ενόχλησαν...δε ξέρω τι λέει σε εσάς αλλά δεν πιστεύω να μαζεύουν ακόμα τα στοιχεία...

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΙΩΝΙΑ
    Router
    FritzBox 5530
    Αναλυτικη κατασταση ερχεται παντα με τον λογαριασμο.

3,6 Mbps υπαρχει οχι παντου.

Η χρεωση γινεται με βαση τα δεδομενα που ανταλασει ο υπολογιστης.

Το ιδιο προβλημα ειχα με Wind. Αλλα τα πληρωσα γιατι εκανα υπερβαση και το γνωριζα. Αλλα η χρεωση μετα τα δωρεαν ειναι καπως... 500Ευρω το Gb.

Καλο ειναι να παρτηρεις το μετρητη η να καλεις την εξυπηρετηση να σου λενε ποσο σου μενει για να μην εχεις υπερβαση.
    mac rulez

Περιοχή
    Athens, Greece, Greece
    Downloads
    14
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    Επίσης μια καταγγελία στο Υπουργείο Ανάπτυξης! ναι ναι θα δείτε πως θα τρέχουνε
    αλλά η καταγγελία θα πρέπει να είναι επώνυμη.
    - - «Ανθολογία της Οικονομίας»
    Φιλόμουσοι της Τεχνολογικής Κοινότητας, "Άρωμα Γυναίκας" στο SNR.gr το ραδιόφωνο του ADSLgr.com
    Πρόληψη/Ενημέρωση «Χρέος μας…η ζωή» . . .

Περιοχή
    ET IN ARCADIA EGO...
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024, GPRS/3G
    ISP
    ΟΤΕ, Q, Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΣΤΕΝΟ
    Router
    linksyswag200g
    επειδή είμαι κάτοχος και 3g mobile κάρτας στην vodafone, νομίζω οτι κάπου ξεχνάς κάτι.

κάθε μήνα μας στέλνει η εταιρία ενα λογαριασμό, που γράφει αναλυτικά τον όγκο και την διάρκεια των κλήσεων data , αφού λες οτι ο λογαριασμός αυξήθηκε απο 2000 € σε 3300€, θα πρέπει να σου έχει ερθει ο αντοιστοιχός λογαριασμός, και αν έχεις ενεργοποιήσει και το e-bill θα πρέπει να μπορείς να τον δεις και online αν τυχον τον έχεις χάσει, αλλίως με μια αίτηση επανεκδοσης σε μια vodafone.

εκεί θα δείς αν όντως έχουν γίνει χρεώσεις οταν είχες κλειστό/ανενεργό το modem και θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα τυχόν λάθη δικά σου ή απατεωνίες δικές τους!

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    13702/814
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΓΑΛΑΤΣΙ
    Router
    cellpipe alcatel
    SNR / Attn
    11.1(dB) / 27(dB)
    να ακουσεις τα παιδια κ να μην πληρωσεις(εκτος κ αν εκανες οπως λεει η vodafone,που δεν το νομιζω).ακους εκει???3300ε!!!ετσι πλουτιζουν οι συγχρονες εταιρειες με τα συγχρονα μεσα ρεεε!!!κανεις δεν πηρε χαμπαρι ακομα?που θα βρουν λεφτα για τα καινουρια πακετα και την προωθηση τους??ψαχνουν για θυματα!!κ εγω στο παρελθον βρεθηκα σε ασχημη θεση και αναγκαστηκα προ 10ετιας να πληρωσω στον ΟΤΕ 3000ευρω!!!!!που να βρω το δικιο μου εγω?μακαρι να ειχα την τωρινη γνωση.με ειχαν χρεωσει το ιντερνετ με αυτο το ποσο για περιοδο 20ημερων!!!φανταστειτε μια οικογενεια που πληρωνει 50ε οτε να της ερθει ξαφνικα 3000.για να μην γινουν ανακοπες στην δολια μανα μου και κανενα καρδιο-επεισοδιο δουλεψα σαν σκυλι για να πληρωσω εναν μαλ..α που μου εκλεβε τη γραμμη και δεν ξερω ακομα τι...ποιος με υπολογιζε ομως??εμεινα και κερατας και ζημιωμενος...

Κατ'αρχήν ευχαριστώ πολύ όλους σας για την ανταπόκριση και τα μηνύματα. Το update που αναφέρομαι ήταν της HUAWEI, δηλαδή της κατασκευάστριας εταιρείας του modem, το οποίο update άλλαξε και την μορφή του προγράμματος στον κομπιούτερ και ενώ μέχρι τότε είχα το σήμα της βόνταφον για να μπαίνω στο ιντερνετ, από κει και πέρα εγκαταστάθηκε ένα πρόγραμα της HUAWEI, ονομαζόμενο Mobile partner, και μου πήρε μέρες να το εγκαταστήσω...αλλά έβγαιναν από τα windows οι αναφορές προβλημάτων και το παρουσίαζαν ως must..όπως επίσης και το ίδιο το VMC (vodafone mobile connect).. Και βέβαια και είμαι καθαρή, φίλε μου, καθαρότατη, το μόνο μου λάθος είναι ότι άργησα να αντιδράσω, γιατί? γιατί βλακωδώς άκουσα υποσχέσεις γνωστών ότι θα έρθουν σε επαφή με την εταιρεία , σύν τα οικογενειακά προβλήματα, ανάλογα με αυτά που λέει ο φίλος gponiris παραπάνω, συν βλακωδώς λόγω δικού μου επαγγέλματος πίστευα ότι δεν θα τολμήσουν να το τραβήξουν και θα επιδείξουν τουλάχιστον θετική συμβατική συνυποχρέωση, μιά και οι ίδιοι οι δικοί τους οι υπάλληλοι λέγαν ότι έπρεπε να με έχουν ειδοποιήσει, τουλάχιστον..άφησα τον χρόνο να περάσει..και έφτασα να μου στείλουν εξώδικο..γιατί είναι ανελέητοι και έχουν στα χέρια τους και το καρπούζι και το μαχαίρι...δηλαδή μόνο εγώ δεν εμπιστεύομαι τα αναλυτικά που μου στέλνουν κάθε μήνα? ορίστε η απόδειξη: το τελευταίο αναλυτικό που μου στείλανε αναφέρεται στην περίοδο από 25-11 έως 8-12 , που το πρόγραμμα ήταν αποσυνδεδεμένο και καταγράφει 163778,00 κβ αξίας 123,8620 ευρώ...άντε βγάλε άκρη...έχετε υπογράψει το συμβόλαιο έγραφε το εξώδικο, και κάνατε ανενόχλητη χρήση..(και τα συμβόλαιά τους τους έχουν καλυμένους για κάθε περίπτωση, κάτι ξέρει κι ο φίλος tvradio παραπάνω...) όσο για τα ελληνικά δικαστήρια, μόνο εγώ δεν έχω εμπιστοσύνη ότι μπροστά στην πολυεθνική και στον πολίτη, θα διαλέξουν τον πολίτη? (εδώ μέσω βόνταφον παρακολουθούσαν τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας και δεν άνοιξε ρουθούνι) και μάλιστα με την αοριστία των νόμων για το διαδίκτυο , αυτοί όταν ζητάν νομοθεσία για το ιντερνετ εννοούν πως να μπορούν να κλείσουν κανα μπλόγκερ μέσα όχι πως να μας προστατέψουν..μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα, να τρέξω, ζώ σε επαρχία, να κάνω έξοδα, να μαζέψω στοιχεία, να αφιερώσω χρόνο, κόπο, χρήμα και στο τέλος να μου βγεί κανας λογαριασμός διπλός και παραπάνω..τι να κάνω? να πάω φυλακή για την βόνταφον? αυτός είναι ο εκβιασμός που λίγο ή πολύ βρίσκουμε μπροστά μας κάθε μέρα σ'αυτό το κράτος που ζούμε..και επικρατούν τα λαμόγια..όποιος έχει το θράσος να τον κηνυγάν, τηλέφωνα, δικηγόροι, και να μην τον νοιάζει ..κερδίζει..εμείς που δεν θέλουμε να έχουμε ανοιχτές τέτοιες ιστορίες είμαστε τα κορόιδα που πληρώνουν τους αεριτζήδες..αυτά είναι..δεν έχω και κανα φίλο να παίζει στα δάχτυλα τα πίσω απ'την οθόνη του υπολογιστή για κάτσω να κάνω κατάσταση με τα αναλυτικά που μού'χουν στείλει ..έχω κρατήσει αυτά τα στοιχεία που λέω..για το update κτλ., κι όταν τα είπα σε κάποιον τεχνικό τους που με πήρε τηλέφωνο, είπε θα το τσεκάρουμε με το τεχνικό μας τμήμα κυρία τάδε..και μετά πάλι βάλαν το κυνηγόσκυλο τους, μια δικηγορίνα με ύφος 18 καρδιναλίων να μου πει ότι θα μου κάνει αγωγή αν δεν πληρώσω..αυτά..κι άλλα πολλά..άντε να δούμε ..

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΑΘΗΝΑΣ
    Router
    Pirelli
    Η Vodafone δεν έχει κανέναν λογο να σε λυπηθεί και να είσαι σίγουρη ότι θα μπορεί να παρουσιάσει αποδείξεις για την ορθότητα της τιμολόγησής σου.
    Αντί να να ρωτάς εμάς λοιπόν, πήγαινε άμεσα σε δικηγόρο και βάλε φραγή στην κάρτα.
    Μόνο ένας δικηγόρος μπορεί να σου πει αν έχεις καμμία πιθανότητα να το παλέψεις και πως.

Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Vodafone Mobile Connect
    Από NeK στο φόρουμ Κινητή Ευρυζωνικότητα
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-11-08, 15:00
  2. Vodafone Mobile 3G Connect
    Από Nantia στο φόρουμ Κινητή Ευρυζωνικότητα
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-09-08, 14:18
  3. Μηνύματα: 19
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-06-07, 11:03
  4. Vodafone Mobile Connect 3G
    Από wintech2003 στο φόρουμ Κινητή Ευρυζωνικότητα