προσφατα εβαλα adsl 384 by otenet.Βεβαια αυτη τη στιγμη και γενικοτερα ειμαι με αλτεκ{νετκαρτα}καθως η οτενετ δεν μου δινει ακομη κοδικους.
ΟΜΩΣ
το προβλημα εχει ως εξεις
εχω το σατζεμ για μοντεμ και οταν παω να κατεβασω κατι απο π2π οπως e-mule κλπ η ταχυτητα download δεν ξεπερναει τις περισσοτερες φορες το 1 kb/s! ! {} το μεγαλητερο που εχω δει ειναι 5 kb/s!!! αλλα και αυτο σπανια.ταυτοχρονος αν ηθελα κατι να κατεβασω απο ενα site meso firefox η ταχυτητα ητανε γυρω στα 35 με 40 kb/s!
η ερωτηση μου ειναι η εξης
αν αγορασω ενα ρουτερ usr 9105 υπαρχει περιπτωση να παει καπως καλητερα η ταχυτητα? και γενικοτερα να δω μεγαλη βελτιωση?
και αν ναι ποσο παραπανω να περιμενω
Εμφάνιση 1-6 από 6
-
12-07-05, 14:23 Υπαρχει περιπτωση για κατι καλυτερο απο 1kb/s? #1
-
12-07-05, 14:37 #2
μην κάνεις αλλαγές που δεν χρειαζονται.
τσέκαρε πρώτα από τα ειδικά sections του adslgr πως τα πάντα στο emule τα έχεις ρυθμίσει σωστά
να ξέρεις πως το συγκεκριμένο θέλει υπομονή, ώρες ολόκληρες να περιμένεις αλλά στην τελική θα κατεβάσεις και προφανώς όχι με ταχύτητες 1KB αλλά πολύ παραπάνω.
Αυτά αν το πρόβλημα σου είναι μόνο το p2p δεν χρειαζετε να κάνεις αλλαγές σε μοντεμς εκτός και αν έχεις λεφτά για πέταμα
-
12-07-05, 14:58 #3
Αρχικό μήνυμα από no_logo
xa xa xa
-
12-07-05, 16:30 #4
Μήπως έχεις low ID? Αν ναί δες τις ρυθμίσεις για τις πόρτες που χρησιμοποιεί το μουλάρι, στο router σου ή/και στο firewall που έχεις στον υπολογιστή. Αν έχεις κανονικό ID τότε δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι κ%λοπρόγραμμα.
500 εργατώρες να το ρυθμίσεις, άλλες 500 να ρυθμίσεις το router, άλλες 500 να βρεί sources διαθέσιμες και άλλες 500 να κατεβάσεις αυτό που θέλεις. Δηλαδή με λίγα λόγια άν δουλέυεις τις εργατώρες που τρώς με το μουλάρι, με τα χρήματα που θα πληρωθείς αγοράζεις ότι θα κατέβαζες και θα σου μεναν στην τσέπη για καφέ.
-
12-07-05, 17:51 #5
Αρχικό μήνυμα από Lord_Rutherford
επισης οπως ανεφερα δεν εχω ρουτερ αλλα ενα απλο μοντεμ που δεν εχει καν firewall
-
12-07-05, 18:10 #6
υπάρχουνε αναλυτικότατα how to για το emule. διαβασέ τα πρώτα, κάνε τις ρυθμίσεις που λένε και μετά ρώτα οποιαδήποτε απορία
Παρόμοια Θέματα
-
Υπάρχει κάτι σαν το XBMC για Windows?
Από giwrgosth στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 13-10-09, 16:48 -
κατι αντιστοιχο του videoget αλλα για μουσική υπαρχει?
Από madboy76 στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 06-05-07, 14:55 -
Υπάρχει κάτι καλύτερο?
Από filathlos στο φόρουμ Draytek ADSL modems και routersΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 22-03-07, 09:31 -
Κάτι καλύτερο απο το Paint των Windows?
Από vooda στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 07-09-06, 10:46
Bookmarks