Εμφάνιση 1-15 από 15
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Γεια χαρά σε όλους!

Όπως λέει και ο τίτλος υπάρχει ουσιαστική τεχνολογική διαφορά ανάμεσα σε αυτα τα 2 format? Η απλά είναι θέμα marketing..
    Πιο απλά αν κανείς έχει συσκευή DVD-εγγραφής για LABELFLASH μπορεί να κάψει σε LIGHTSCRIBE δισκάκια χωρίς πρόβλημα και το αντίστροφο? Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Αν ναι.. σε ακούμε αδερφέ..
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sniper : 04-04-08 στις 16:06.

Περιοχή
    far away from where my mind is...
    Downloads
    31
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000/1021
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    ST585-ZTE ZXV10 W300 v5.2
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 16(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sniper Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γεια χαρά σε όλους!

Όπως λέει και ο τίτλος υπάρχει ουσιαστική τεχνολογική διαφορά ανάμεσα σε αυτα τα 2 format? Η απλά είναι θέμα marketing..
    Απλά οι 2 αυτές τεχνολογίες έχουν λανσαριστεί από 2 διαφορετικές εταιρίες. Από τη μία η HP με το lightscribe και από την άλλη η Yamaha ft. Fujifilm με το labelflash. Ο ένας μου writer (NEC) υποστηρίζει την τεχνολογία labelflash. Τεχνολογικά δε ξέρω σε τι μπορεί να διαφέρει, αλλά απ' ότι γνωρίζω το labelflash είναι πιο γρήγορο (με τα ίδια δεδομένα) σε σχέση με το lighstscribe και με τα δυο μπορείς να πετύχεις εξίσου καλά αποτελέσματα.

Πιο απλά αν κανείς έχει συσκευή DVD-εγγραφής για LABELFLASH μπορεί να κάψει σε LIGHTSCRIBE δισκάκια χωρίς πρόβλημα και το αντίστροφο? Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Δε νομίζω να υπάρχει αυτή η δυνατότητα αλλά και πάλι όπως σου 'πα δε νομίζω να υπάρχει και ουσιαστική διαφορά. Επίσης κάπου είχα διαβάσει ότι με την Labelflash μπορείς να βγάλεις εικόνα και από την data μεριά (από την κάτω μεριά) χωρίς να το έχω δοκιμάσει. Όταν βρω χρόνο θα το κοιτάξω και θα ποστάρω.

Ελπίζω να σε κάλυψα
    I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.

Περιοχή
    Λάρισα
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    Γεια χαρά σε όλους!

Για το δέυτερο που ρωτάς, δεν πρέπει να γίνεται. Όσον αφορά το πρώτο σου ερώτημα, ουσιαστική διαφορά δεν υπάρχει όσον αφορά το αποτέλεσμα. Αυτό που πρέπει να σε προβληματήσει είναι το κόστος των dvd, που αν θυμάμαι καλά αυτλο των lightscribe είναι μικρότερο.
    ...και όπως λέει ένας φίλος, ανοίγω τον Internet Explorer μόνο για να κατεβάσω τον Firefox.
    .........................I don't care about winning, but I hate it when I lose!

Περιοχή
    Downloads
    31
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000/1021
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 16(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lazydog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επίσης κάπου είχα διαβάσει ότι με την Labelflash μπορείς να βγάλεις εικόνα και από την data μεριά (από την κάτω μεριά) χωρίς να το έχω δοκιμάσει. Όταν βρω χρόνο θα το κοιτάξω και θα ποστάρω.
    Checked... DiscT@2 (πρόγονος Labelflash).. Not bad

Όσο για την τιμή

<?PHP:
    A five-pack costs around $for LightScribe and around $10 for Labelflash
    I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.

Περιοχή
    not in your heart
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Netfaster IAD
    Το lightscribe υπερτερει λογω:

1. Φθηνοτερα δισκακια.
    2. Ευδιακριτη εικονα αντι να πρεπει να τα δεις υπο καταλληλη γωνια/φωτισμο στα lableflash.
    3. Διαφορετικα χρωματα (θελει αναλογου χρωματος δισκακια).
    4. Πλεον εχουν την ιδια ποιοτητα/αναλυση.

Αλλά...ολα αυτα ειναι...ακυρα...τσαμπα κοπος.
    Μαρκαδορος και δρομο!

ΥΓ. το DiscT@2 εχει ακομη πιο κακη αντιθεση με αποτελεσμα και στην βελτιστη ποιοτητα να δειχνει πολυ αμυδρα.

Downloads
    15
    Uploads
    0
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις απ΄ότι κατάλαβα κανείς ΔΕΝ έχει δοκιμάσει να κάψει Lightscribe δισκάκια σε Labelflash recorder αλλά η κοινή πεποίθηση είναι ότι αυτό ΔΕΝ είναι εφικτό.. άρα διαφορετικές τεχνολογίες.. αφού δεν είναι συμβατές..

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14400/1022
    ISP
    Wind
    DSLAM
    On Telecoms - Ν. ΙΩΝΙΑ
    Router
    Asus DSL-N10_C1
    SNR / Attn
    10,5(dB) / 16,7(dB)
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις απ΄ότι κατάλαβα κανείς ΔΕΝ έχει δοκιμάσει να κάψει Lightscribe δισκάκια σε Labelflash recorder αλλά η κοινή πεποίθηση είναι ότι αυτό ΔΕΝ είναι εφικτό.. άρα διαφορετικές τεχνολογίες.. αφού δεν είναι συμβατές..
    Γιατι δεν ρωτάς καλύτερα, αν έχει δοκιμάσει κανείς να κάψει lightscribe δισκάκια σε αντίστοιχο μηχάνημα, και Labelflash πάλι σε αντίστοιχο?
    Προσωπικά έχω δυο NEC, και δεν το έχω δοκιμάσει ΠΟΤΕ!
    Αντίθετα , εχω έναν canon pixma 4300, και με printable δισκάκια, το αποτέλεσμα ειναι ΑΨΟΓΟ!

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από andreasp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατι δεν ρωτάς καλύτερα, αν έχει δοκιμάσει κανείς να κάψει lightscribe δισκάκια σε αντίστοιχο μηχάνημα, και Labelflash πάλι σε αντίστοιχο?
    Αντίθετα , εχω έναν canon pixma 4300, και με printable δισκάκια, το αποτέλεσμα ειναι ΑΨΟΓΟ!
    +1 σε αυτό. Και οι δύο τεχνολογίες εκτός από ακριβά δισκάκια κάνουν και πολύ ώρα. Και να είχα δεν θα το χρησιμοποιούσα και τώρα που θα αλλάξω το αντιγραφικό μου θα πάρω ένα που να μην έχει τέτοιου είδους δυνατότητα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/10240
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    TP-Link Archer VR900
    Και εγώ έχω ένα drive με lightscribe και έχω και ένα δισκάκι που μου έδωσε ένας φίλος εδώ και δυο μήνες και πάλι δεν έχω κάτσει να γράψω τίποτε πάνω, ακριβώς γιατί κάνει πάρα πολύ ώρα.
    CPU: AMD Ryzen 1700, Mobo: MSI B350 Gaming Pro Carbon, Memory: 16GB G.Skill DDR4 3200 C14, GPU: MSI 1050Ti, Storage: Samsung 970 Evo NVME 250 GB, Samsung 850 Evo SSD (250GB+500GB), PSU: Corsair RM 650X, UPS: APC Back-UPS RS 1200 LCD, Monitor: LG 22MP68VQ-P, Case: Corsair 460X

Downloads
    45
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    2048/512
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΦΑΛΗΡΟ
    Εχω ενα dvd rw 7173 labelflash που ειχα αγορασει πριν ενα χρονο.Δεν μπορει να καψει σε lightscribe .Η γνωμη μου ειναι οτι για μενα τουλαχιστο ειναι μια τεχνολογια αχρηστη αφου μονο μια φορα εκανα κατι γραφικα σε νεα δισκακι με το Νερο απογοητευτηκα και απο τοτε θεωρω πεταμενα λεφτα να αγοραζω ειδικα labelflash δισκακια γιατι ειναι ακριβοτερα απο τα απλα

Περιοχή
    Downloads
    31
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000/1021
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 16(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από serf f2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω ενα dvd rw 7173 labelflash που ειχα αγορασει πριν ενα χρονο.Δεν μπορει να καψει σε lightscribe .Η γνωμη μου ειναι οτι για μενα τουλαχιστο ειναι μια τεχνολογια αχρηστη αφου μονο μια φορα εκανα κατι γραφικα σε νεα δισκακι με το Νερο απογοητευτηκα και απο τοτε θεωρω πεταμενα λεφτα να αγοραζω ειδικα labelflash δισκακια γιατι ειναι ακριβοτερα απο τα απλα

Περιοχή
    Λάρισα
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    Εγώ φεν μπήκα καν στον κόπο να κάψω ούτε ένα.
    ...και όπως λέει ένας φίλος, ανοίγω τον Internet Explorer μόνο για να κατεβάσω τον Firefox.
    .........................I don't care about winning, but I hate it when I lose!

Περιοχή
    Downloads
    31
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000/1021
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 16(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Tzimmys Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ φεν μπήκα καν στον κόπο να κάψω ούτε ένα.
    Εμένα όταν μου έφεραν τον writer δεν ήξερα καν τι ήταν το "Labelflash"

Περιοχή
    Ζωγράφου, Αθήνα
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbit/s
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L FTTH
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από andreasp Εμφάνιση μηνυμάτων
    +1
    Παρομοίως, με ένα Canon PIXMA iP4000 και Verbatim DVD+R white inkjet printable
    Isn't it great when things just WORK?

minus21grams [dot] net

Το avatar του μέλους LiveTVRadio
    LiveTVRadio Guest
    Γεια χαρά σε όλους!

Το lightscribe τυπωνει μαυρο , πανω σε μπέζ.

To labelflash τυπωνει μαυρο πάνω σε μπλέ.

Και τα δυο ειναι ασπρομαυρα, και κοστιζουν ακριβοτερα τα αγραφα δισκακια απο τα απλα.

Ειναι θεμα εμφανισης, και αντι για μαρκαδορο, γραφουμε με laser.

Αν πουμε οτι θελουμε ολη την επιφανεια κανει μιση ωρα να την βαψει.
    Τελικα καταληγουμε να γραψουμε 1 γραμμη, που κανει 2 λεπτα να γινει.

Υπάρχουν και τα cd με ενσωματωμενο χαρτι για να εκτυπωνονται σε εκτυπωτη.
    ( εκει τουλαχιστον τυπωνει εγχρωμα).

----------------
    Προτεινω να βγαλουν και δισκακια που θα εκτυπωνονται με ολογραφία ( κατι σαν τα original cd windows της microsoft)
    ---------------

Εγω χρησιμοποιώ μόνο Lightscribe.
    Lightscribe δισκακια βρισκεις ευκολοτερα στο εμποριο, αλλα τα μαγαζια έχουν βαλθει να ξεστοκαρουν τα labelflash DVDRW τους.
    Το αποτέλεσμα ειναι να έχουν οι περισσοτεροι χρηστες labelflash, αλλα να μην το χρησιμοποιουν γιατι δεν τους πολυενδιαφερει, ή γιατι δεν βρισκουν ευκολα labelflash αγραφα δισκακια.
    ---------------

Πότε θα βρουν οι εταιριες κι εναν τροπο να καθαριζουν τις γρατσουνιες , χρησιμοποιώντας laser;

Παρόμοια Θέματα

1. LightScribe vs Labelflash
    Από liomelissinos στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακά
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-08-10, 11:14
  2. μήπως τελικά φταίει ο οτε;
    Από johnnyar στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-08-08, 19:46
  3. Μηνύματα: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-05-08, 07:44
  4. Μηνύματα: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-10-07, 16:14
  5. Μηπως Τελικα ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑ;
    Από Sacred στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-09-07, 21:53

Tags για αυτό το Θέμα