Καλημέρα κι ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε συμβουλή.
Ομολογώ πως δεν έχω ιδιαίτερη πείρα πάνω στο αντικέιμενο, οπότε απολογούμαι ήδη αν φαντάζουν αφελείς οι απορίες μου. Συγκεκριμένα πρόκειται σύντομα να αποκτήσω Conn-X με ταχύτητα στα 24Mb κι επιθυμώ να έχουν σύνδεση στο Internet 2 υπολογιστές σε διπλανά δωμάτια. Ποιο ακριβώς router από τα προτεινόμενα της Otenet θα προτείνατε για αυτές τις προϋποθέσεις και ποια είναι η κατάλληλη συνδεσμολογία προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της παράλληλης/ταυτόχρονης σύνδεσης? Θα χρειαστεί πχ κι ένα hub ή αρκεί το router?
Ευχαριστώ και πάλι...
Εμφάνιση 1-4 από 4
-
07-04-08, 10:14 Επιλογή router για Conn-X (σύνδεση 2 υπολογιστών) #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bliblikos : 07-04-08 στις 11:56.
-
07-04-08, 10:40 Απάντηση: Επιλογή router για Conn-X (σύδνεση 2 υπολογιστών) #2
Αρχικό μήνυμα από bliblikos
Τα ενσύρματα είναι δωρεάν αλλά εσύ καλύτερα να δώσεις 30-35 € εφάπαξ παραπάνω για να πάρεις ασύρματο. Έχουν 4 ethernet θύρες οπότε δεν χρειάζεσαι hub για ενσύρματη σύνδεση, αλλά μπορείς να το δουλέψεις και ασύρματα.
Θεωρητικά για τους περισσότερους η επιλογή είναι με τη σειρά που σου τα γράφω αλλά στην πράξη και τα 3 κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους. Πιο δύσκολο να βρεις Speedtouch.
Αν έχεις αγοράσει το Conn-X τηλεφωνικά δεν μπορείς να κάνεις επιλογή, σου στέλνουν ότι έχει η αποθήκη την περίοδο αυτή. Αν πας σε Ote-shop μπορεί να έχεις επιλογή ανάλογα με τα αποθέματα.
-
07-04-08, 11:34 Απάντηση: Επιλογή router για Conn-X (σύδνεση 2 υπολογιστών) #3
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου...
Η αλήθεια είναι πως παλαιότερα διέθετα (κι ακόμα το έχω κάπου) ένα Speedtouch 536 (ή 536i...ομολογώ πως δεν θυμάμαι), όταν είχα μια ταπεινή Otenet σύνδεση στα 2Mbit, αλλά αν δεν κάνω λάθος με αυτό θα χρειαστώ hub.
Για μια ποικιλία λόγων (αξιοπιστία ταχύτητας, ακτινοβολία κα) μάλλον θα προτιμήσω την ενσύρματη λύση, αν και περισσότερο μπελαλίδικη. Να υποθέσω λοιπόν πως ένα hub, με το προαναφερθέν 536 θα κάνει τη δουλειά του άριστα ή θα χρειαστώ και τίποτα περαιτέρω στην πορεία?
Η αγορά θα γίνει σε Oteshop αύριο το πιθανότερο, μια και σήμερα πέσαμε σε απεργία.
-
07-04-08, 18:35 Απάντηση: Επιλογή router για Conn-X (σύδνεση 2 υπολογιστών) #4
Αρχικό μήνυμα από bliblikos
Το 536 πάντως που έχεις είναι πολύ καλό.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sexrazat : 07-04-08 στις 18:35.
Παρόμοια Θέματα
-
Επιλογή router για σύνδεση με Playstation 3
Από dj_vts στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 04-04-08, 11:52 -
Συνδεση 2 υπολογιστών (μεταξυ τους) μεσω router
Από kakody1 στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 22-03-08, 19:19 -
Αναβαθμιση Conn-X 1=>4Mb και επιλογη Router
Από Makelaris στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 01-02-08, 02:46 -
ADSL Router Speedtouch:κάνει για router εκτός σύνδεσης conn-x?
Από sdim στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 17-04-07, 22:47 -
ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΔΕΜ ΓΙΑ PSTN ΣΥΝΔΕΣΗ
Από sddclub στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 28-10-03, 00:38
Bookmarks