Καλησπέρα,
Χρησιμοποίησα το truecrypt για να αποθηκεύσω κάποια δεδομένα που χρειαζόμουν και έφτιαξα ένα volume dedomenavolume και έβαλα και κωδικό.
Όλα καλά και από το ubuntu όπου δημιουργήθηκε διαβαζόταν μια χαρά.
Πέρασα το arch με clean install και εγκατέστησα στον ίδιο υπολογιστή το truecrypt.
Προσπαθώ να κάνω mount το dedomenavolume και ενώ μου ζητάει password και του δίνω το σωστό μου βγάζει wrong password or non truecrypt volume.
Υπάρχει λύση?
Εμφάνιση 1-4 από 4
-
11-04-08, 14:02 Πρόβλημα με truecrypt.... #1
-
11-04-08, 18:27 Απάντηση: Πρόβλημα με truecrypt.... #2
Μετά από μικρή αναζήτηση διαπιστώθηκε ότι έχει φτιαχτεί το volume σε Ubuntu με v5 Truecrypt ενώ η εκδόση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο Arch είναι v4.43 οπότε μάλλον περιμένουμε για αναβάθμιση....
........Auto merged post: giorgosc61 added 80 Minutes and 22 Seconds later........
Δοκίμασα και κάτι ακόμα.
Έβαλα το truecrypt 5 XP στο ίδιο μηχάνημα και πήγα να το κάνω mount και μου βγάζει BSOD......
......
ατυχία
.....και το backup που έχω είναι μιας εβδομάδας.....
Θα το δοκιμάσω και με το Hardy το βράδυ στο σπίτι.......μπας και τελικά φταίει η έκδοση......Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giorgosc61 : 11-04-08 στις 18:27. Αιτία: auto merged post
-
12-04-08, 18:07 Απάντηση: Πρόβλημα με truecrypt.... #3
- Περιοχή
- internet
- Downloads
- 58
- Uploads
- 17
- Άρθρα
- 9
- Ταχύτητα
- 49999 / 4999
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
Καλύτερα να δοκιμάσεις imho LUKS. Στα windows υποστηρίζετε μέσω freeOTFE ωστόσο πριν κάνα χρόνο που το είχα δοκιμάσει σε image δεν μου είχε δουλέψει. Πιθανόν σε κανονικό σκληρό να δουλεύει.
Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.
-
13-04-08, 11:40 Απάντηση: Πρόβλημα με truecrypt.... #4
Τελικά έφταιγε η έκδοση του truecrypt....δοκίμασα στον υπολογιστή του desktop με το Ubuntu και τα δεδομένα ανακτήθηκαν στο ακέραιο.
Αλλά μάλλον θα χρησιμοποιήσω μόνο το seahorse και pgp από εδώ και πέρα για να αποφύγω τέτοια προβλήματα στο μέλλον, μια και η έκδοση του truecrypt για windows με κρέμασε.
Bookmarks