Συναγωνιστές μπαίνω να δω τα email μου το απόγευμα και βλέπω ότι κάποιος μου έστειλε ένα μήνυμα στο youtube account μου. Μπαίνω πάω να το διαβάσω και βλέπω το παρακάτω κείμενο το οποιο κάνω αυτούσιο copy/paste.
Εκπρόσωπος Δισκογραφικής εταιρίας.
Diatheteis mesa apo to site paranomo yliko! An then to katevaseis mesa se
24 ores tha katathesoume ta stoixeia sou stiun Geniki Asfaleia Athinon
Diefthinsi Hlektronikou Eglimatos. Episis epifylasomaste gia opoiathipote
apozhmiosi prokypsei Idi exoume kanei report to site sto Youtube
Gia ti ****** ***** ******
Head of Digital
Του απαντώ
Fantazome auto to kanete copy/paste se arketous, ean exete thn kalosini
mporeite na ginete pio sigkekrimenos gia pio "paranomo iliko" enoite,
giati einai epiikos asteio na zitate apo kapion na bgalei aorista ena
"yliko paranomo" mesa se 24 wres xoris na tou lete pio einai auto kai ton
logo pou einai paranomo. Episis den exw site sto youtube apo oso kserw den
kanei webhosting.
Εκπρόσωπος Δισκογραφικής εταιρίας μου απαντάει
Mallon den katalavaineis poso sovaro einai to thema. Oi alloi exoun
kleisei idi.
Pigaine sto www.******.gr na deis poioi einai kallitexnes kai to yliko
Mipos theleis na soy leme ena ena poio einai????
Agnoia tou nomou den dikaiologetai
Rota dikigoro
Του απαντώ
Tha psaxnw egw tous kalitexnes tis eterias pou ekprosopite gia na tous
sbisw? Ean de tous kserete eseis tha prepei na tous kserw gw? Ypodixte mou
to "paranomo yliko" pou brikate kai tha to bgalw. Kai na parakalesw opws
sas milaw na mou apeuthineste den nomizw na gnorizomaste kai apo extes.
Εκπρόσωπος Δισκογραφικής εταιρίας μου απαντάει
wwww.******.gr tha vreis ta panta. An the to exeis katalavei milame gia ti
megalyteri diskografiki ston kosmo...
Milao me vasi to ti antimetopizo kai nomizo de tha exeis tin apaitisi na
eisai paranomos kai na eimai evgenikos ...
Kai pali poli evgenika se antimetopizo...pou afierono xrono kai ayto giati
mallon eisai pitsirikas kai den katalavaineis ti kaneis...
Του απαντώ
Malista, epidi eiste eygenis anthropos kai niothw asxima pou afierosate
xrono se mena enan tapino egglimatia tha boithisw to ergo sas trabontas
screenshot (kalibontas ta prosopika stoixia sas) ths sizitisis mas kai
kanontas post se megala forums ths Ellados gia na enimerosw tous Ellines
katanalotes kai xristes tou diadiktiou gia thn kampania kata tou paranopou
ylikou sto youtube kathos kai ths eugenous simperiforas twn ekprosopwn ths
******* ****** ******.
Thn kalispera mou. O egglimatias pitsirikas.
Να σας λύσω τώρα μερικές απορίες που φαντάζομαι θα έχετε.
Προτίμησα το copy/paste από τα screenshot γιατί είναι πιο εύκολο στην ανάγνωση και βαριόμουν να κάτσω να σβήσω τα προσωπικά στοιχεια :devil:
Όντως είναι από μεγάλη δισκογραφική εταιρία ο τύπος το link από το name του στο pm εκεί πήγαινε όχι δεν είναι πλακα.
Ναι μου γράψε με greeklish όχι με Ελληνικάκαι όπως μου γραφουν απαντάω
.
Επειδή όντως δεν καταλάβαινα για πιο μου έγραφε έψαξα και γω να δω πιο ήταν, και oh ναι το βρήκα. Πρόκειται για ένα νέο videoclip από το madtv από γνωστό ελληνικό συγκρότημα. Η συγκεκριμένη δισκογραφική εταιρία έχει ανοίξει πρόσφατα δίκια της σελίδα μέσα στο youtube (κρίνοντας από το ποτε δημιουργήθηκε ο λογαριασμός του χρηστη) για να προβάλει τα videoclip των καλλιτεχνών τους. Όταν ανέβασα το videoclip δεν υπήρχε έκανε search και φυσικά δε γνώριζα ότι έχει ανοίξει site η δισκογραφική εταιρία στο youtube.
Αυτό που με ενόχλησε είναι ο τρόπος που μου μίλησε λες και είναι ο γαργαλάω και δέρνω της μεγάλης δισκογραφικής εταιρίας και εγώ είμαι ο κανένας κοινός εγκληματίας που στο finale δεν πούλησα τίποτα, δεν πείραξα τίποτα από το videoclip προσθέτοντας η αφαιρώντας κοινός κάνοντας κάποιο μοντάζ, δεν οικειοποιήθηκα ότι είναι δικό μου, από το youtube μονο να το δει μπορεί ο άλλος όπως βλέπει κάτι στην ΤV.
Το αντίθετο μάλιστα εκανα όπως πρόσεξα πριν από λίγο στα info του videoclip στο youtube έχω κάνει copy/paste για το τραγούδι κάποια πράγματα από ένα μουσικό website και μάλιστα έγραψα και το όνομα της δισκογραφικής εταιρίας που το κυκλοφορεί !!!
Με αλλα λόγια αυτό που τους έκανα είναι διαφήμιση. Και όχι δεν περιμένω ευχαριστώ περίμενα ομως από τον εκπρόσωπο αυτής τις μεγάλης δισκογραφικής εταιρίας να μου μιλήσει με εναν κόσμιο και σοβαρο τρόπο, εξηγώντας μου με κάποιο νομικό επιχείρημα ή δείχνοντας μου κάποια στοιχεια απο καποιο website τι παράνομο έχω κάνει και υποδεικνύοντας μου το link με αυτό το υλικό ώστε να το σβήσω.
Δεν έχω να πω τίποτα άλλο ματια έχετε και να κρίνετε την συμπεριφορά του στελέχους, για ευνόητους λόγους έχω βάλει αστεράκια στα προσωπικά στοιχεια. Τα σχόλια δικά σας.
Εμφάνιση 1-15 από 49
-
18-04-08, 00:09 Μήνυση από δισκογραφική εταιρία για Videoclip στο YouTube !!!! #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DiM : 18-04-08 στις 04:00.
-
18-04-08, 00:31 Απάντηση: Μήνυση από δισκογραφική εταιρία για Videoclip στο YouTube !!!! #2
Χμμμ μάλιστα... Το "An then to katevaseis mesa se 24 ores tha katathesoume ta stoixeia sou stin Geniki Asfaleia Athinon Diefthinsi Hlektronikou Eglimatos" πως θα καταφέρει να το κάνει;
Έχει όνομα/επώνυμο σου κλπ να φανταστώ
Μπούρδες... Τελικά το έβγαλες το βίντεο;I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.
-
18-04-08, 00:37 Απάντηση: Μήνυση από δισκογραφική εταιρία για Videoclip στο YouTube !!!! #3
Ωραιοι τροποι να FUDαρουν τους χρηστες. Προσωπικα αμφιβαλλων αν θα το "τραβαγανε" σε μηνυση λογω του εξαιρετικα αρνητικου publicity που θα ειχε κατι τετοιο.
-
18-04-08, 00:49 Απάντηση: Μήνυση από δισκογραφική εταιρία για Videoclip στο YouTube !!!! #4
Όσο υπάρχουν μ@μ@κες που κάνουν τους διευθυντές χαίρομαι που υπάρχουν πειρατές να τους αντιμετωπίζουν όπως τους αξίζει.
Από εμένα συγχαρητήρια για τις απαντήσεις σου κ μην ψαρώνεις στο καθένα που συμπεριφέρεται λες κ έχει πιάσει τον παπά από τα @@ καθώς στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ο μικρός ανθρωπάκος τρελαίνεται μόλις πάρει έστω κ την ελάχιστη εξουσία στα χέρια του, ενώ πιθανότατα είναι μισή τρίχα από τα @@ σου.
Δες κ τις απαντήσεις που έδιναν οι θεοί του piratebay σε αντίστοιχες νύξεις.
-
18-04-08, 00:55 Απάντηση: Μήνυση από δισκογραφική εταιρία για Videoclip στο YouTube !!!! #5
- Περιοχή
- Περιστέρι
- Downloads
- 15
- Uploads
- 5
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- ADSL
- Ταχύτητα
- 384/128
- ISP
- Vivodi
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
- Router
- Zyxel 652-R
- SNR / Attn
- 14(dB) / 34(dB)
- Path Level
- Interleaved
Σιγά μη μπήκε ο "Head of Digital" της X εταιρείας στο youtube και να στέλνει μηνύματα στον κάθε χρήστη. Η συνήθης πρακτική είναι να στείλει παράκληση η θιγόμενη εταιρεία στο youtube και να αποσυρθεί το Video.
Σε δουλεύουν βρε DiM ...
-
18-04-08, 00:56 Απάντηση: Μήνυση από δισκογραφική εταιρία για Videoclip στο YouTube !!!! #6
Εγω πάλι νομίζω οτι η αλήθεια κρύβεται στην παραπάνω φράση σου...
Δεν μπορώ να πιστέψω οτι θα υπήρχε δικηγόρος που θα έγραφε και θα εκφραζόταν με τον παραπάνω τρόπο,αρα φαντάζομαι οτι κάποιος που δεν είχε να ασχοληθεί με κάτι ποιο σοβαρό,σου κανει πλακίτσα.
Απο την άλλη θεωρείς λογικο,ο νομικός εκπρόσωπος και μάλιστα μεγάλης δισκογραφικής εταιρείας,να ασχολείται με τους απλούς χρήστες που έχουν εναν η και περισσότερους λογαριασμούς σε μια υπηρεσία όπως το YouTube?
Με το YouTube που σου προσφέρει την δυνατότητα να ανεβάζεις τα βιντεακια θα έπρεπε να μιλήσει και το πολύ πολύ εκείνοι με τη σειρά τους να στα κατέβαζαν.
-
18-04-08, 00:58 Απάντηση: Μήνυση από δισκογραφική εταιρία για Videoclip στο YouTube !!!! #7
Μπράβο για τις απαντήσεις σου και τον τρόπο που το αντιμετώπισες
Δεν έχεις έννομο συμφέρον και κέρδος από αυτό οπότε δε μπορούν να σε πειράξουν
Προφανώς αναφέρεται ή αναγράφεται το MADtv οπότε δεν διεκδικείς τίποτα
Μάλλον διαφήμιση κάνεις στον καλλιτέχνη παρά οτιδήποτε άλλο
Παρόλλα αυτά,
επειδή σίγουρα υπάρχουν δεκάδες παραθυράκια, που δεν τα γνωρίζουμε
επειδή είναι λίγο πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα μία τέτοια δικαστική διαμάχη που μπορεί να επιρεάσει δεδικασμένο
επειδή αυτοί οι δικηγόροι πληρώνονται σαν υπάλληλοι και δεν το έχουν σε τίποτα οι καταθέσεις αγωγών (σε αντίθεση με εσένα θεωρώ)
Κατέβασέ το να πάει στο καλό!
Εκτός, ΑΝ, και επειδή έχουν χάσει τα αυγά με τα πασχάλια με την έξαρση του ίντερνετ. ΟΛΟΙ βοηθήσουμε οικονομικά στη συνέχιση της παραπάνω υπόθεσης. Π.χ. εδώ μόνο υπάρχουν 15000 χρήστες (νομίζω, αν κάνω λάθος διορθώστε με) δεν είναι αμελητέο.
-
18-04-08, 01:17 Απάντηση: Μήνυση από δισκογραφική εταιρία για Videoclip στο YouTube !!!! #8
Παίδες το τσεκάραμε με αλλα 5 άτομα πριν γράψω. Δυστυχώς για την εταιρία όχι για μένα δεν είναι πλακα και θα σας εξηγήσω.
1) Το nickname που μου έστειλε τα μηνύματα είναι το όνομα τις δισκογραφικής εταιρίας. Ψάχνοντας στο google βρήκα πως όντως αυτή η δισκογραφική εταιρία έκλεισε συμφωνία με το Youtube για αυτόν τον λόγο, δηλαδή να προβάλει τα videoclip των καλλιτεχνών της. Aμα ήταν άσχετος θα τον είχε γαργαλήσει το Youtube μιας και υπογράφτηκε ολόκληρη συμφωνία.
2) Δεν νομίζω να έμπαινε σε τόσο κόπο ώστε να αγόραζε ελληνικό hostname και να το έκανε redirect στην σελίδα της εταιρίας στο youtube.
3) Όλα τα βιντεοκλίπς που έχει ανεβάσει και μιλάμε για σχεδόν τριψήφιο αριθμό είναι όλα γραμμένα με Ελληνικά με αρκετές λεπτομέρειες στο info τους. Επίσης ΟΛΑ τα βιντεοκλίπς δεν έχουν λογότυπο από τηλεοπτικό κανάλι.
Θα ήθελα πολύ να βγάλω τα αστεράκια και να δείξω τα ονόματα και αυτού και της εταιρίας, αλλα με συμβούλεψαν φίλοι να πράξω ψύχραιμα και να τα βγάλω.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DiM : 18-04-08 στις 01:54.
-
18-04-08, 01:17 Απάντηση: Μήνυση από δισκογραφική εταιρία για Videoclip στο YouTube !!!! #9
Aπο την στιγμη που εχει τα δικα σου στοιχεια για να σου κανει μηνυση(κατι το οποιο στη Ελλαδα εαν δεν απατωμαι σου θιγει τα προσωπικα σου δεδομενα) , δεν μπορεις και εσυ να μας αναφερεις τουλαχιστον την εταιρια?
Εκτος βεβαια και δεν θες να πεσεις στο επιπεδο τους.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kurozuka : 18-04-08 στις 01:18.
-
18-04-08, 01:29 Απάντηση: Μήνυση από δισκογραφική εταιρία για Videoclip στο YouTube !!!! #10
Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω πως έχουν τα στοιχεία του; Από το registration του utube?
I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.
-
18-04-08, 01:35 Απάντηση: Μήνυση από δισκογραφική εταιρία για Videoclip στο YouTube !!!! #11
Φιλε μου το έχω γράψει προσωπικά πολύ θα το ήθελα, αλλα μίλησα με 2 φίλους που είναι του κλάδου
και με προέτρεψαν να μην αναφέρω ονόματα, για τον λόγο που είπε ο φίλος παραπάνω δηλαδή οι δικηγόροι πληρώνονται σαν υπάλληλοι και δεν το έχουν σε τίποτα οι καταθέσεις αγωγών, και ότι ποτε δε ξέρεις εάν μια εταιρία πάρει την απόφαση να ξεκινήσει κάτι μαζί σου για να δώσει το παράδειγμα στους υπολοιπους.
Τέλος sorry μπορεί οι Έλληνες να είναι μανιώδεις με τις δικες, αλλα εγώ δεν έχω καμια όρεξη να μπλέξω για ένα κ...videoclip στο youtube. Aμα κάτσει ας είναι για κάτι σοβαρότερο ehehe.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DiM : 18-04-08 στις 01:55.
-
18-04-08, 02:17 Απάντηση: Μήνυση από δισκογραφική εταιρία για Videoclip στο YouTube !!!! #12
-
18-04-08, 03:37 Απάντηση: Μήνυση από δισκογραφική εταιρία για Videoclip στο YouTube !!!! #13
Ωραίο πράγμα το google ρε παιδιά με βάση το ονοματεπώνυμο του από το πρώτο μήνυμα είπα να ρίξω ένα search και τον βρήκα
έχει και facebook
Μαλιστα δε μου γράψε σωστά και τον τίτλο του γιατί ο ολοκληρωμένος είναι "Head of Digital Operations" στην εν λόγο δισκογραφική εταιρία.
Και είναι και σπουδαγμένος βλέπω στο πανεπιστήμιο αθηνών, Rotterdam, Milano, Stanford και βλέπω δούλεψε και σε γνωστες εταιρίες. Τι να πεις εντέλει δίκιο έχουν όσοι λένε ότι ο άνθρωπος δεν πρέπει να κρίνετε από τις σπουδές του.
-
18-04-08, 04:22 Απάντηση: Μήνυση από δισκογραφική εταιρία για Videoclip στο YouTube !!!! #14
Καποίος φίλος σου έκανε πλάκα η καλίτερα κάποιος που δεν σε συμπαθεί ενα από τα δύο παίζει
-
18-04-08, 13:58 Απάντηση: Μήνυση από δισκογραφική εταιρία για Videoclip στο YouTube !!!! #15
Παρόμοια Θέματα
-
Μήνυση έναντι του Hi5 από την EMI για τα videoclips που ανεβάζουν χρήστες
Από MNP-10 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 30-06-08, 18:49 -
Μήνυση απο ebay
Από ilias_m στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 56Τελευταίο Μήνυμα: 07-03-08, 21:00 -
Καποια pc στην εταιρια να εχουν προσβαση στο net μονο για email
Από iasonakos στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 13-11-06, 17:48 -
To LimeWire βάζει τώρα στο στόχαστρο η δισκογραφική βιομηχανία
Από vasmak στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 30Τελευταίο Μήνυμα: 28-08-06, 15:19 -
Capture μόνο ήχο από videoclip
Από originaluoc στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 26Τελευταίο Μήνυμα: 02-07-06, 15:33
Bookmarks