Τι περίεργα πράγματα είναι αυτά; Εδώ απλοί users έχουν στο YouTube κομμάτια απο μεγάλους καλλιτέχνες που ήδη η δισκογραφική τους έχει επίσημα τα ίδια videos (δείτε π.χ. του Εminem, απο την universal, απο τρίτο άτομο).
Όπως βλέπετε, συνυπάρχουν και τα 2 - χώρια πόσα άλλα απο άλλους χρήστες.
Δεν νομίζω να έχουν ΤΕΤΟΙΟ πρόβλημα οι Έλληνες.![]()
Εμφάνιση 16-30 από 49
-
18-04-08, 14:08 Απάντηση: Μήνυση από δισκογραφική εταιρία για Videoclip στο YouTube !!!! #16
-
18-04-08, 14:12 Απάντηση: Μήνυση από δισκογραφική εταιρία για Videoclip στο YouTube !!!! #17
-
18-04-08, 14:16 Απάντηση: Μήνυση από δισκογραφική εταιρία για Videoclip στο YouTube !!!! #18
-
18-04-08, 14:16 Απάντηση: Μήνυση από δισκογραφική εταιρία για Videoclip στο YouTube !!!! #19
Βρε θα πρέπει ζητήσει την ip από το Youtube (φαντάζομαι με κάποια διαδικασία όχι έτσι απλά) έπειτα αφού έχει κάνει μήνυση στην ασφάλεια στο τμήμα διώξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και αφού ο εισαγγελέας αποφασίσει πως όντως έχει διαπραχτεί κάποιο ποινικό αδίκημα θα πάει στον internet provider και αυτός αναγκαστικά από τα logs θα δώσει τα στοιχεια του χρηστη.
Αυτό από όσο γνωρίζω γίνετε για σοβαρά θέματα που αφορούν παιδική πορνογραφία, παράνομη διακίνηση πειρατικού υλικού, εάν ο πρώην γκόμενος βγάλει video και photos της γκόμενας του στο internet, εκβιασμούς κτλ κτλ
Τώρα εάν έχει όρεξη να το κάνει και σε μένα για ένα videoclip στου Youtube, είμαι και σε κατάλληλη ηλικία να κάνω καριέρα στα κανάλια και στο internetαπό το κράξιμο που θα πέσει επιτέλους θα πάρω την δημοσιότητα που μου αρμόζει και σε μεγάλες δόσεις μάλιστα
και oh ναι έχω και φωτογένεια με την camera στον ουρανό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DiM : 18-04-08 στις 14:17.
-
18-04-08, 14:18 Απάντηση: Μήνυση από δισκογραφική εταιρία για Videoclip στο YouTube !!!! #20
Χωρίς να κάνεις log-in, απλά βλέπεις videos (και πάλι αν θέλουν καταγράφουν IPs
. Για να ανεβάσεις, πρέπει να κάνεις log-in αναγκαστικά.
Όντως, είναι μεγάλη η διαδικασία μέχρι να μαθευτεί το όνομα σου.
<joke>
Εκτός αν σε ξέρουν ήδη, απο το nickname.
</joke>
Έτσι-έτσι.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος RyDeR : 18-04-08 στις 14:19.
-
18-04-08, 14:19 Απάντηση: Μήνυση από δισκογραφική εταιρία για Videoclip στο YouTube !!!! #21
τουλαχιστον θα μας πεις και μας να δουμε το κλιπακιι να μην μεινουμε με την απορια ?
Αλλα τι λεω κανα ψωνιο απο κανα fame story η απο καποιο αλλα παρακμιακο talent show θα ειναι κ εχουν και την απαιτηση να αγοραζουμε το υλικο τους...
Βρε αντε στις στανες σαςΤελευταία επεξεργασία από το μέλος body125z : 18-04-08 στις 14:19.
Μας τελείωσε ο Αέρας Rulez
-
18-04-08, 14:21 Απάντηση: Μήνυση από δισκογραφική εταιρία για Videoclip στο YouTube !!!! #22
Δε μας λες σε κανα πμ το εν λογω βιντεακι-- εταιρεια , ετσι βρε αδερφε να ανεβασουμε με το κιλο βιντεακια να μας κανει μηνυση και εμας
-
18-04-08, 14:22 Απάντηση: Μήνυση από δισκογραφική εταιρία για Videoclip στο YouTube !!!! #23
-
18-04-08, 14:29 Απάντηση: Μήνυση από δισκογραφική εταιρία για Videoclip στο YouTube !!!! #24
Φιλαράκο και εγώ το ίδιο νόμιζα, ότι βλέπει στης εταιρίας θα το δει και από τον απλό user, free στην εταιρία free στον απλό user.
Από ότι όμως διάβασες δεν είναι έτσι τα πράγματα.
........Auto merged post: DiM added 5 Minutes and 52 Seconds later........
Φιλε δεν φταίει ο καλλιτέχνης η στην συγκεκριμένη περίπτωση το πολύ γνωστό ελληνικό συγκρότημα για το όλο θέμα. Οποτε να παρακαλέσω για να είμαστε σωστοί μην εμπλέξουμε τους καλλιτέχνες ότι ποιότητας και να είναιΤελευταία επεξεργασία από το μέλος DiM : 18-04-08 στις 14:29. Αιτία: auto merged post
-
18-04-08, 14:37 Απάντηση: Μήνυση από δισκογραφική εταιρία για Videoclip στο YouTube !!!! #25
@DiM
Αν τα στοιχεία σου δεν είναι άμεσα διαθέσιμα από το Διαδίκτυο τότε μπορείς να πεις στον Head of Digital BS να αλλάξει δουλειά.
Το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ασχολείται με ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ όχι με πταίσματα. Α και υπενθύμισέ του ότι σύμφωνα με τον νόμο άρση του απορρήτου γίνεται μόνο όταν υπάρχουν ενδείξεις για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ή αν προτιμάει για ΚΑΚΟΥRGHMAΌσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας
-
18-04-08, 14:38 Απάντηση: Μήνυση από δισκογραφική εταιρία για Videoclip στο YouTube !!!! #26
- Περιοχή
- Airstrip One
- Downloads
- 4
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 5
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 16000/1900
- ISP
- Ο2
Μα καλά, υπάρχει περίπτωση να πάρει κανείς στα σοβαρά αυτούς τους γκιόζιδες;
-
18-04-08, 14:40 Απάντηση: Μήνυση από δισκογραφική εταιρία για Videoclip στο YouTube !!!! #27
-
18-04-08, 14:48 Απάντηση: Μήνυση από δισκογραφική εταιρία για Videoclip στο YouTube !!!! #28
Μπα όχι είμαι χρονια στο internet και έμαθα να μην βγάζω τα στοιχεια μου στο internet. Οποτε μονο πολύ στενοί φίλοι από το internet τα γνωρίζουν.
Τι να σου πω εγώ όταν τα διάβαζα γέλαγα με τι τρόπο βρήκαν οι μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες να εκφοβίσουν τους Έλληνες χρηστες. Νομίζουν πως είμαστε όλοι άσχετοι και πιτσιρίκια και μπορούν να μας τρομοκρατήσουν γράφοντας τέτοια μηνύματα.
ΥΓ. Κουφάλα Νεκτάριε και ΜNΡ-10 κοιτάξτε μην δώσετε εσείς την ip μου ξέρω που μένετε
-
18-04-08, 15:21 Απάντηση: Μήνυση από δισκογραφική εταιρία για Videoclip στο YouTube !!!! #29
αυτά τώρα στο greektube είναι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eskaz : 18-04-08 στις 15:21.
-
18-04-08, 15:23 Απάντηση: Μήνυση από δισκογραφική εταιρία για Videoclip στο YouTube !!!! #30
Παρόμοια Θέματα
-
Μήνυση έναντι του Hi5 από την EMI για τα videoclips που ανεβάζουν χρήστες
Από MNP-10 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 30-06-08, 18:49 -
Μήνυση απο ebay
Από ilias_m στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 56Τελευταίο Μήνυμα: 07-03-08, 21:00 -
Καποια pc στην εταιρια να εχουν προσβαση στο net μονο για email
Από iasonakos στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 13-11-06, 17:48 -
To LimeWire βάζει τώρα στο στόχαστρο η δισκογραφική βιομηχανία
Από vasmak στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 30Τελευταίο Μήνυμα: 28-08-06, 15:19 -
Capture μόνο ήχο από videoclip
Από originaluoc στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 26Τελευταίο Μήνυμα: 02-07-06, 15:33
Bookmarks