Παιδιά όντως τα logitech δεν είναι και τόσο βολικά.
Εγώ έχω σαν του Patentman, το οποίο οφείλω να πω πως είναι κορυφαίο, η ροδέλα του δεν συγκρίνεται με το απλό microsoft basic.
Πληκτρολόγιο, ντρέπομαι που θα το πω αλλά έχω ένα turbo-x του Πλαισίου, αυτό με τα 3.5€,, μπορεί να ακούγεται κάπως ενοχλητικά όταν το χρησιμοποιείς σε γρήγορο γράψιμο αλλά δεν τα γουστάρω τα πληκτρολόγια με τα 500 κουμπιά και το design και τα φρουφρού.
Απλά αθάνατο έχω να πω, αν βάλεις του καφέδες που έχει πιει.![]()
Εμφάνιση 16-30 από 46
-
19-04-08, 02:52 Απάντηση: Τι ποντίκι και τι ηχεία προτείνετε; #16
-
19-04-08, 04:37 Απάντηση: Τι ποντίκι και τι ηχεία προτείνετε; #17
Το παν είναι το πόσα χρήματα θα δώσεις,
μπορείς να πάρεις ασύρματο ποντίκι πχ με 20 ευρώ και με 100 ευρώ, έχουν τεράστια διάφορα
Μου άρεσαν πολύ τα παλιά ασύρματα της ms, αλλά δυστυχώς τα σταματήσανε, τώρα εχω πάει σε Logitech
Για ηχεία μέχρι τώρα ήμουν "κολλημένος" με την creative η σείρα inspire γενικά ήταν πολύ καλή για τα λεφτά της.
Για ποντίκι δες το mx revolution
-
19-04-08, 07:31 Απάντηση: Τι ποντίκι και τι ηχεία προτείνετε; #18
Για ποντίκι ενσύρματο ΜΧ518.
Πολύ καλό, το είχα για περίπου 2.5 χρόνια τώρα, χάλασε η ροδέλα και μου έδωσαν από αντιπροσωπεία ένα G5, το οποίο αν και αρκετά καλό, θα προτιμούσα το παλιό μου MX.
Βέβαια εξαρτάται το μέγεθος του χεριού, πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις και πόσο θα το χρησιμοποιείς.
Γενικώς τα φτηνά της Microsoft είναι πάρα πολύ καλά για τα λεφτά που δίνεις και η "παλιά" σειρά της Logitech (MX518, G5) είναι προσωπικά για εμένα μια καλή επιλογή αν ξοδεύεις πολύ χρόνο πάνω από το PC χωρίς να ξοδέψεις τα υπερβολικά λεφτά των πιο νέων μοντέλων.Nobody is innocent, there are merely varying levels of guilt.
-
12-06-08, 20:42 Απάντηση: Τι ποντίκι και τι ηχεία προτείνετε; #19
To RECLUSA είναι αυτό που έχω.
Δεν είμαι gamer αλλά ήθελα κάτι διαφορετικό (κυρίως εικαστική αναβάθμιση)
από το απλό που πήγαινε πακέτο με την αγορά του pc.(το μπλέ φως είναι όλα τα λεφτά) τα πλήκτρα είναι πολύ απαλά και έχει και μια δόση πολυτέλειας με το δερμάτινο palm rest (ιδανικό για bloggers)https://365meres.wordpress.com/
Σκέφτομαι άρα υπάρχω.Ή μήπως...σκέφτομαι πως υπάρχω ενώ... (???) Όπως και να 'χει, σκέφτομαι !!
-
23-06-08, 00:21 Απάντηση: Τι ποντίκι και τι ηχεία προτείνετε; #20
Τελικά δεν πήρα ηχεία, αλλά για ποντίκι πήρα αυτό.
Ξέρω ότι άργησα να σας ενημερώσω (έχουν περάσει κάπου στους 2 μήνες από τότε που το αγόρασα), αλλά ήμουν απασχολημένος.
Για πολυμηχάνημα το θα προτείνατε; Θέλω να μην είναι πολύ ακριβά τα μελάνια του και -προς θεού- όχι HP.
Επίσης ψάχνομαι για εξωτερικό σκληρό δίσκο και σκέφτομαι να πάρω μία θήκη Ethernet και να τη συνδυάσω με έναν απλό (εσωτερικό) σκληρό όπως αυτός. Συμφωνείτε; Αν ναι, ποια θήκη να πάρω;Τελευταία επεξεργασία από το μέλος A_gamer : 23-06-08 στις 00:28.
-
23-06-08, 10:05 Απάντηση: Τι ποντίκι και τι ηχεία προτείνετε; #21
Πολύ καλά ηχεία για τα λεφτά τους είναι αυτά
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802510
Και mouse σε λογικότατη τιμή
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570259
-
23-06-08, 12:39 Απάντηση: Τι ποντίκι και τι ηχεία προτείνετε; #22
-
23-06-08, 13:46 Απάντηση: Τι ποντίκι και τι ηχεία προτείνετε; #23
-
23-06-08, 13:49 Απάντηση: Τι ποντίκι και τι ηχεία προτείνετε; #24
-
23-06-08, 14:11 Απάντηση: Τι ποντίκι και τι ηχεία προτείνετε; #25
Για πολυμηχάνημα ρίξε μια ματιά στην σειρά της canon PIXMA
e-shop
skroutz.gr
........Auto merged post: ironfist πρόσθεσε 11 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Η άποψη μου είναι πως δεν χρειάζεται να γεμίσουμε ασύρματες συσκευές.
Επίσης όσον αφορά τις συσκευές ανά κατηγορία η δική μου γενική πρόταση είναι:
Ηχεία=Creative
Πληκτρολόγια=Microsoft
Ποντίκια=LogitechΤελευταία επεξεργασία από το μέλος ironfist : 23-06-08 στις 14:11. Αιτία: auto merged post
https://365meres.wordpress.com/
Σκέφτομαι άρα υπάρχω.Ή μήπως...σκέφτομαι πως υπάρχω ενώ... (???) Όπως και να 'χει, σκέφτομαι !!
-
23-06-08, 16:01 Απάντηση: Τι ποντίκι και τι ηχεία προτείνετε; #26
εαν δεν βολευουν τα Logitech στο χερι ριξε μια ματια για gaming mice www.razerzone.com
-
23-06-08, 16:10 Απάντηση: Τι ποντίκι και τι ηχεία προτείνετε; #27
-
25-06-08, 00:24 Απάντηση: Τι ποντίκι και τι ηχεία προτείνετε; #28https://365meres.wordpress.com/
-
25-06-08, 11:48 Απάντηση: Τι ποντίκι και τι ηχεία προτείνετε; #29
Όσον αφορά για ποντίκια και πληκτρολόγια επιλέγω πάντα Logitech. Σαφώς καλύτερη ποιότητα από τα άλλα
-
25-06-08, 17:04 Απάντηση: Τι ποντίκι και τι ηχεία προτείνετε; #30
Παρόμοια Θέματα
-
ασύρματο ποντίκι-πληκτρολόγιο και μπαταρίες
Από lambros1984 στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 08-04-08, 21:36 -
Asus P5E και Creative ηχεία 4.1 - Χωρισμός και οδυρμός!
Από Valder στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 13-03-08, 12:17 -
προτείνετε μου ηχεία για woofer 800βατ
Από zwntanos_nekros στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 11-03-08, 09:51 -
αγορά σετ πληκτρολόγιο και ποντίκι
Από lamprosv στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 01-09-07, 21:25 -
Ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι
Από SubAngel στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 29Τελευταίο Μήνυμα: 20-11-05, 12:15
Bookmarks