Καλημέρα,
Θέλω να συνδέσω μία συσκευή που έχει ethernet με το ασύρματο δίκτυο του σπιτιού μου. Η συσκευή δεν είναι υπολογιστής, οπότε δεν μπορώ να βάλω USB ή εσωτερική κάρτα για ασύρματο δίκτυο.
Τι προτείνετε να πάρω;
Έχω βρει μερικά μοντέλα (π.χ. Belkin Wireless G Gaming adapter), αλλά είναι σχετικά ακριβά(>60€), ούτε ADSL wireless modem να ήταν.
Τι άλλες μάρκες και μοντέλα προτείνετε;
Εμφάνιση 1-5 από 5
-
05-02-08, 10:19 Πρόταση για Wireless->Ethernet adapter (gaming adapter) #1
-
09-02-08, 13:09 Απάντηση: Πρόταση για Wireless->Ethernet adapter (gaming adapter) #2
Χρειάζεσαι ένα απλό access point σε client mode.
Κατεβάζουμε την ισχύ του ασύρματου εξοπλισμού μας. Ας διατηρήσουμε το φάσμα συχνοτήτων καθαρό για να δουλεύουμε όλοι με λιγότερο κόπο και χρήμα.
Cyclades Wireless Network
-
10-02-08, 13:36 Απάντηση: Πρόταση για Wireless->Ethernet adapter (gaming adapter) #3
Όντως χρειάζεομα wireless client , αλλά το πρόβλημα έιναι ότι δεν μπορώ να βρω κάποιον που να αξίζει.
Τα μοντέλα που έχω βρει δεν υποστηρίζουν WPA, και μερικά έχουν προβλήματα με ΧΒΟΧ κτλ.
Έχεις υπ'όψιν κάποιο μοντέλο;
-
10-02-08, 13:55 Απάντηση: Πρόταση για Wireless->Ethernet adapter (gaming adapter) #4
Δεν γνωρίζω για τα θέματα που αφορούν το XBOX, αλλά αξιοπρεπής συσκευή είναι το Ovislink 5460AP. Το λειτουργώ σαν client σε δύο γνωστούς μου χωρίς πρόβλημα.
Ο wireless ADSL router σου ποιος είναι; Καλό είναι να προτιμήσεις συσκευή του ίδιου κατασκευαστή για να αποφύγεις προβλήματα ασυμβατότητας ειδικά με την κρυπτογράφηση (WPA).Κατεβάζουμε την ισχύ του ασύρματου εξοπλισμού μας. Ας διατηρήσουμε το φάσμα συχνοτήτων καθαρό για να δουλεύουμε όλοι με λιγότερο κόπο και χρήμα.
Cyclades Wireless Network
-
23-04-08, 13:10 Απάντηση: Πρόταση για Wireless->Ethernet adapter (gaming adapter) #5
ξεθάβω...
Δες το ASUS wl-330g από 53 ευρώ
Παρόμοια Θέματα
-
PCI Ethernet Adapter
Από apollokk στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 30-06-08, 11:27 -
Πρόταση για WLAN USB STICK ADAPTER
Από chrand στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 04-03-08, 12:23 -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ NETGEAR WN121T WIRELESS USB ADAPTER
Από amd64nvidia στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 17-02-08, 17:14 -
Wireless ethernet adapter
Από zephyrous1979 στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 30-10-06, 04:17 -
Η Nintendo θα λανσάρει ethernet adapter για το Wii
Από Reef στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 05-10-06, 13:57
Bookmarks