θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να δείχνει "πως" είναι ο εξωτερικός δισκος?
Όσο και αν έψαξα δε μπόρεσα να βρω ένα πρόγραμμα που να διαβάζει SMART απο εξωτερικό δίσκο συνδεδεμένο με usb ή firewire.
Εχω 2 δίσκους με αρκετά σημαντικά πράγματα που για να γίνουν backup θέλω περίπου 500gb όποτε θέλω να δώ τι παίζει και τι μέλλον έχουν.
Εμφάνιση 1-3 από 3
-
28-04-08, 21:52 Πρόγραμμα για Hdd health - S.M.A.R.T. σε εξωτερικό usb/firewire #1
-
28-04-08, 21:58 Απάντηση: Πρόγραμμα για Hdd health - S.M.A.R.T. σε εξωτερικό usb/firewire #2
Δοκίμασε αυτό εδώ, ίσως γίνει δουλειά:
http://www.ariolic.com/activesmart/m...-passport.html
Βέβαια, για πολύ σημαντικά πράγματα, μην βασιστείς στο SMART. Καλύτερα να έχεις πολλαπλά αντίγραφα.- Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
- Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.
-
29-04-08, 22:49 Απάντηση: Πρόγραμμα για Hdd health - S.M.A.R.T. σε εξωτερικό usb/firewire #3
δε δουλευει. αυτο που λεει ο τιτλος απο οτι καταλαβα ειναι οτι μπαινει σε USB STICK και τετοια για να το χρησιμοποιειες χωρις install
Παρόμοια Θέματα
-
Κουτί για HDD με Firewire 800 και PCI Express κάρτα με 3+ Firewire 800
Από [DSL]MANOS στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 04-04-08, 10:08 -
Προτάσεις για εξωτερικό σκληρό δίσκο με σύνδεση firewire?
Από pan.nl στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 19-12-07, 13:51 -
Θηκη hdd ide και sata 2 με USB και FIREWIRE
Από aganaktismenos στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 07-10-07, 01:28 -
Κουτι για εξωτερικό σκληρό (firewire)
Από streethoop στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 29-08-06, 14:55
Bookmarks