Έψαξα στο forum για το συγκεκριμένο θέμα αλλά οι απόψεις είναι λίγο....κάπως!
Έχω το SIEMENS CL-110 με το οποίο είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος αλλά πρέπει να βάλω και wireless για να συνδέω το laptop.
Προσωπικά θα γούσταρα πολύ να αφήσω το SIEMENS επάνω στην γραμμή και με κάποιο τρόπο να παίρνω από αυτό μέσω άλλου router dsl(αυτό το θέλω γιατί είναι σταθερότατο και δεν έχει αποσυνδέσεις!)!Γίνεται αυτό;;;Αν ναι πρέπει να αγοράσω router ή 0τίποτα άλλες συσκευές που στο e-shop για παράδειγμα λέει κάτι για access points/bridge κ.α.??Δηλαδή μπορώ να συνδέσω στο SIEMENS μέσω ethernet ένα wireless router και από αυτό να συνδέω το laptop και το desktop??
Γενικώς από την εμπειρία σας ποιο router τα πάει καλά με το 2play??
Εμφάνιση 1-15 από 22
-
29-04-08, 13:40 Ασύρματο Router για 2play #1
-
29-04-08, 14:43 Απάντηση: Ασύρματο Router για 2play #2
ναι μπορείς !!!
αφου το siemens θα συνδέεται με το 2play δεν σε νοιάζει το router να έχει κ adsl modem επάνω...
πάρε ενα wireless access point που να έχει κ μερικά ethernet πάνω...
-
29-04-08, 18:25 Απάντηση: Ασύρματο Router για 2play #3
Κατάλαβα!Δηλαδή συνδέω στην ethernet του Siemens το wireless access point και από αυτή θα χρησιμοποιώ και ασύρματο και ενσύρματο!!!
Κοίταξα κάποια στο e-shop και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615034
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616369
Επίσης με αυτά θα κάνω δουλειά; :
http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...product=586528
http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...product=552321
Έχω άλλη μια απορία που μου ήρθε τώρα!Με το Siemens δεν είχα πρόβλημα με πόρτες κ.α.!Τα έκανε αυτόματα!Στο άλλο θα πρέπει να παίκω με portforward κ.α.;Τι παίζει με τις ρυθμίσεις;;;
Συγγνώμη ρε παιδιά που ρωτάω τόσα πολλά αλλά δεν θέλω να κάνω καμιά πατάτα από όλες τις πλευρές!!!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος runner3 : 29-04-08 στις 18:26.
-
30-04-08, 11:57 Απάντηση: Ασύρματο Router για 2play #4
ένα από τα 2 του πλαισίου πάρε γιατί τα άλλα που λές δεν έχουν ethernet πάνω να συνδέσεις το pc sou.
>>Με το Siemens δεν είχα πρόβλημα με πόρτες κ.α.!Τα έκανε αυτόματα
Δεν κάνει τίποτα αυτόματα πρέπει να τα φτιάξεις εσύ.
για να μπορέσεις να συνδέσεις το siemens με το access point me ethernet θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις στο access point (βασικά να του απενεργοποιήσεις το dhcp κ να του πείς ότι default gateway είναι το siemens). μετά ότι port forward θα το κάνεις στο siemens
-
30-04-08, 13:59 Απάντηση: Ασύρματο Router για 2play #5
φιλαράκι δεν ξέρω για το λινκσις τι λεει αλλα απο λεβελ1 που εχω και μικρό παιδί μπορεί να το δουλέψει είναι πολύ ευκολο να το ρυθμήσεις
-
30-04-08, 17:33 Απάντηση: Ασύρματο Router για 2play #6
Και το Linksys πανεύκολο είναι να το ρυθμίσεις.
-
01-05-08, 01:14 Απάντηση: Ασύρματο Router για 2play #7
Στο SIEMENS στάνταρ εγώ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ!Όπως μου το έδωσαν έτσι το σύνδεσα και δεν είχα πρόβλημα με πόρτες στα torrents και οπουδήποτε!!!Μόνο τους κωδικούς πέρασα και από τότε δουλεύει απροβλημάτιστα!
Οσον αφορά το ποιο θα αγοράσω προσανατολίζομαι στο LEVEL1 προς το παρόν!Απλώς δνε ξέρω τι ρυθμίσεις ακριβώς πρέπει να κάνω που ανέφερες κι εσύ slaughter.Θα έχει στο manual οδηγίες ή θα πρέπει να ψάξω α΄πό το ίντερνετ ή μονο από κάποιον από εσάς θα τα μάθω;;;
-
01-05-08, 01:35 Απάντηση: Ασύρματο Router για 2play #8
To Level One είναι μια χαρά, το έχω δουλέψει το συγκεκριμένο σε διάφορα Modes που υποστηρίζει.
ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να ρυθμίζει από μόνο του πόρτες το siemens.
-
01-05-08, 01:44 Απάντηση: Ασύρματο Router για 2play #9
Εγω ειμαι φανατικος του Speedtouch
Βλ.: Που θα βρείτε το speedtouch"Δυο πράγματα δεν γυρίζουν πίσω:
ένα βέλος που έχει εκτοξευθεί και μια χαμένη ευκαιρία"
Confucius™
=======================
Ειμαι ο Θωμας...εχω 4Net ...και ειμαι ΚΑΛΑ!!
Adsl info: Take a LOOK !
-
01-05-08, 02:52 Απάντηση: Ασύρματο Router για 2play #10
-
01-05-08, 13:15 Απάντηση: Ασύρματο Router για 2play #11
Παλικάρια για να μη ανοίγω άλλο θέμα θέλω να ρωτήσω τελικά τι router δίνει η forthnet (Μάιος 08) για νέες συνδέσεις double play?
Έχει πολλά θέματα το forum αλλά αναφέρονται πολλές μάρκες και έχω μπερδευτεί. Μάλλον δίνουν διαφορετικά κάθε λίγο και λιγάκι.
Έκανα και ένα τηλέφωνο στο τμήμα εξυπηρέτησης και δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι
-
01-05-08, 15:26 Απάντηση: Ασύρματο Router για 2play #12
Αν πας από το κατάστημα και κάνεις αίτηση δίνουν ένα d-link 624 ασύρματο.
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=190759 .
Δίνουν ότι υπάρχει σε stock την στιγμή της αίτησης.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hel : 01-05-08 στις 15:26.
-
01-05-08, 15:55 Απάντηση: Ασύρματο Router για 2play #13
Εγω παντως Απο Κορινθο εχω καταλαβει το εξης απο προσωπικη εμπειρια....
Δινουν το D-Link με το που κανεις την αιτηση αλλα ταυτοχρονα στελνουν και με courier το ενσυρματο siemens....
Τουλαχιστον σε εμενα ετσι εχει συμβει στις 5 αιτησεις που εχω κανει...!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TomSak : 01-05-08 στις 15:56.
"Δυο πράγματα δεν γυρίζουν πίσω:
ένα βέλος που έχει εκτοξευθεί και μια χαμένη ευκαιρία"
Confucius™
=======================
Ειμαι ο Θωμας...εχω 4Net ...και ειμαι ΚΑΛΑ!!
Adsl info: Take a LOOK !
-
01-05-08, 18:17 Απάντηση: Ασύρματο Router για 2play #14
Στο τηλέφωνο το μόνο που μου είπαν είναι οτι δίνουν ένα ασύρματο αλλα δεν ξέρουν μάρκα και μοντέλο!
Άρα ντι - λινκ μάλλον ..Την αίτηση θα την κάνω τηλεφωνικά. Θα μου δώσουν δηλαδή ότι θέλουν? Είναι καλύτερα να πάω σε γραφείο ?
-
01-05-08, 18:28 Απάντηση: Ασύρματο Router για 2play #15
A μπράβο!!!!Σωστός ο hel!Είναι ενεργοποιημένα και τα 2!Αφού εγώ από τότε που πήρα το SIEMENS ΔΕΝ πείραξα απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!Και μάλιστα το εικονιδιάκι στο μtorrent που βρίσκεται κάτω και σου λέει αν έχεις ανοιχτές πόρτες ήταν από την αρχή ΠΡΑΣΙΝΟ!
Αύριο πάω τελικά να πάρω το Level 1 και ο Θεός βοηθός με τις ρυθμίσεις!Θα σας πω και εντυπώσεις αν και μπορεί να χρειαστώ καμιά βοήθεια...!
Παρόμοια Θέματα
-
Βοήθεια για ασύρματο router
Από paolo6 στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 10-12-08, 14:55 -
ποιο ασυρματο ρουτερ για forthnet 2play?
Από aris890 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 02-02-08, 15:04 -
Forthnet 2play-Ποιο ασυρματο router να παρω?
Από atseros στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 26-09-07, 20:38 -
μπορω να μετατρεψω ενα isdn modem/router σε router για το ασυρματο δικτυο?
Από amanas240187 στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 08-06-07, 22:09 -
Ερώτηση για ασύρματο Router
Από TeaMeR στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 07-09-04, 19:30
Bookmarks