Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 16
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Γειά σας παιδιά! Το πρόβλημά μου είναι το εξής : Είχα κάνει ένα μέρος απο το partition του c μου, όπου έχω τα windows xp pro sp2, για ubuntu linux. Μέχρι εκεί όλα καλά ! Όταν διέγραψα όμως απο εκεί τα ubuntu,(για να τα εγκαταστήσω σε άλλο μεγαλύτερο partition), και μετά το partition που έμεινε κενό , το ξαναέδωσα στο c με τη βοήθεια του partitionmagic, έχω πάρα μα πάρα πολύ αργό startup..Τα εικονίδια που έχω στην επιφάνεια εργασίας ανοίγουν ένα ένα με αργό ρυθμό, και μόλις τελειώσει αυτή η διαδικασία ξεκινάνε και τα startup programms(firewall,antivirus κ.λ.π)σιγά σιγά και αυτά... Έχω και ένα backup του acronics, (μόλις το είχα σετάρει), αλλά θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε εάν γίνετε να γλιτώσω πιθανόν ακόμη και το restore αυτού του backup, γιατί έχω πολλά πολλά πράγματα που θα πρέπει να σώσω και θα με βόλευε να γλίτωνα αυτή την ταλαιπωρία ! Ευχαριστώ !

Downloads
    0
    Uploads
    0
    τι χωρητικότητες έχεις και στους 2 σκληρούς τώρα - ελεύθερο και δεσμευμένο χώρο?

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    Router
    VMG8623-T50B & Debian
    Δοκίμασε chkdsk και μετά κοίτα αν χρειάζεται ανασυγκρότηση. Αν παραμένει το πρόβλημα, σβήσε ό,τι υπάρχει στο φάκελο \Windows\Prefetch.

Μην με πυροβολήσετε για το prefetch, ξέρω για τον μύθο που κυκλοφορεί (ότι δήθεν πρέπει να αδειάζει τακτικά όπως τα διάφορα temp), αλλά σε παρόμοια περίπτωση έτσι λύθηκε το πρόβλημα μου.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Simpleton : 30-04-08 στις 17:15.
    - Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
    - Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    4096/256
    ISP
    OTEnet
    Router
    Sagem 800
    Το partitionmagic μου τα ειχε κανει και εμενα μια φορα μανταρα. Βέβαια το διαγνωστικό του προγράμματος PartitionInfo στο Start - Partition Magic Tools μου εδειχνε οτι ειχε δημιουργηθεί σφάλμα στο MBR. Τσέκαρε μήπως σου εχει κανει τιποτα παρομοιο.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    1) c: 37 gb -- 19 gb free
    d: 28 gb -- 21 gb free
    2)Μου λέει ότι ο c χρειάζεται ανασυγκρότηση, τώρα θα ξεκινήσω να κάνω !

3)Το partitioninfo δεν μου βγάζει κανένα σφάλμα σε κανένα partition !

Μόλις τελειώσει η ανασυγκρότηση θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις !! Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση βοήθειά σας !!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παιδιά έκανα όλα τα παραπάνω που είπατε και δεν έχει αλλάξει κάτι... Any more ideas ?? Η καλύτερα να προχωρήσω στο restore ...?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Κανένας καμιά ιδέα ακόμη ???? Δέν έχω ελπίδες μάλλον .. Αύριο μετά τη δουλειά, αν δεν έχει ρίξει κανένας καμιά ιδέα ακόμη, θα προχωρήσω σε restore ή format ! Ευχαριστώ πάντως..

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    Router
    VMG8623-T50B & Debian
    Επειδή το Partition Magic καμιά φορά είναι της κακιάς ώρας, δοκίμασε π.χ. με το PartedMagic να μικρίνεις λίγο το διαμέρισμα (ελάχιστα, ακόμα και κατά 10 MB αν μπορείς) και μετά πάλι να το μεγαλώσεις.

Κατά την εκκίνηση που λες ότι αργεί υπερβολικά, το λαμπάκι του σκληρού δίσκου είναι συνεχώς αναμμένο;
    - Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
    - Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ναι το λαμπάκι είναι μόνιμα αναμένο μέχρι να τελειώσει το startup ! Θα δοκιμάσω αυτό που μου είπες με το partedmagic το απόγευμα που θα γυρίσω απο τη δουλειά !!!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παιδιά δεν έχω απαντήσει ακόμη γιατι ξαφνικά , μετά απο πολλά restart και τις συμβουλές σας, χωρίς ακόμα να κάνω κάτι με το partedmagic, τα windows έχουν πλέον ένα πολύ αισθητά καλύτερο startup, χωρίς κολλήματα ! Εύχομαι να έχει φτιάξει και να μην θέλει τίποτα άλλο !! Ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια , αν ξαναπαρουσιαστεί κάτι δεν θα διστάσω !!

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    Router
    VMG8623-T50B & Debian
    Ωραία, τότε μην το πειράξεις. Μπορεί κατά την ένωση των διαμερισμάτων να μετακινήθηκαν τα αρχεία σε άλλο (φυσικό) σημείο στο δίσκο και γι' αυτό να αργεί. Λογικά θα στρώσει σε λίγες μέρες με τον prefetcher.

(Ο prefetcher παρακολουθεί ποια προγράμματα και αρχεία χρησιμοποιούνται συχνά και σε τακτά διαστήματα, όταν ο υπολογιστής δεν χρησιμοποιείται, συγκεντρώνει τα αντίστοιχα αρχεία σε κάποιο σημείο του διαμερίσματος ώστε να επιταχύνεται η λειτουργία του συστήματος).
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Simpleton : 03-05-08 στις 15:42.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    κακώς έπρεπε να δοκιμάσεις τον partition editor που έχει το live cd του ubuntu!!
    γιατί είναι πράγματι το καλύτερο!

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    Router
    VMG8623-T50B & Debian
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από arkara Εμφάνιση μηνυμάτων
    κακώς έπρεπε να δοκιμάσεις τον partition editor που έχει το live cd του ubuntu!!
    γιατί είναι πράγματι το καλύτερο!
    Το Gparted. Είναι όντως πολύ πρακτικό και χρήσιμο, ειδικά το Gparted live CD, για να μην χρειάζεται να ξεκινήσει ολόκληρο Ubuntu από το CD.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    καλά εγώ τρέχω linux εδώ και καιρό!
    αλλά αυτά τα live cd έχουν σώσει πολούς windowαδες!
    είναι πράγματι κάτι το τρομερό!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Έχουν στρώσει πάρα πολύ τα windows, ευχαριστώ παιδιά ! Έχω ubuntu 8.04 σε ένα partition, αυτά χρησιμοποιώ περισότερο, θα δοκιμάσω τον partition editor απο περιέργεια !!!

Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Αργό Startup
    Από killer_instinct στο φόρουμ Windows
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-10-07, 15:35
  2. Αργο browsing μετα απο φορματ!
    Από marilopaido στο φόρουμ Windows
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-06-07, 20:46
  3. Πρόβλημα μετά από χρήση Partition Magic
    Από hamilcar στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακά
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-02-07, 15:44
  4. Μηνύματα: 48
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-10-06, 18:32
  5. Πολυ αργο το emule
    Από Settler στο φόρουμ P2P
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-08-05, 10:42

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα