Γειά σας παιδιά! Το πρόβλημά μου είναι το εξής : Είχα κάνει ένα μέρος απο το partition του c μου, όπου έχω τα windows xp pro sp2, για ubuntu linux. Μέχρι εκεί όλα καλά ! Όταν διέγραψα όμως απο εκεί τα ubuntu,(για να τα εγκαταστήσω σε άλλο μεγαλύτερο partition), και μετά το partition που έμεινε κενό , το ξαναέδωσα στο c με τη βοήθεια του partitionmagic, έχω πάρα μα πάρα πολύ αργό startup..Τα εικονίδια που έχω στην επιφάνεια εργασίας ανοίγουν ένα ένα με αργό ρυθμό, και μόλις τελειώσει αυτή η διαδικασία ξεκινάνε και τα startup programms(firewall,antivirus κ.λ.π)σιγά σιγά και αυτά... Έχω και ένα backup του acronics, (μόλις το είχα σετάρει), αλλά θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε εάν γίνετε να γλιτώσω πιθανόν ακόμη και το restore αυτού του backup, γιατί έχω πολλά πολλά πράγματα που θα πρέπει να σώσω και θα με βόλευε να γλίτωνα αυτή την ταλαιπωρία ! Ευχαριστώ !
Εμφάνιση 1-15 από 16
-
30-04-08, 16:22 Πολύ αργό startup μετά από ένωση partition! #1
-
30-04-08, 17:10 Απάντηση: Πολύ αργό startup μετά από ένωση partition! #2
τι χωρητικότητες έχεις και στους 2 σκληρούς τώρα - ελεύθερο και δεσμευμένο χώρο?
-
30-04-08, 17:14 Απάντηση: Πολύ αργό startup μετά από ένωση partition! #3
Δοκίμασε chkdsk και μετά κοίτα αν χρειάζεται ανασυγκρότηση. Αν παραμένει το πρόβλημα, σβήσε ό,τι υπάρχει στο φάκελο \Windows\Prefetch.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Simpleton : 30-04-08 στις 17:15.
- Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
- Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.
-
30-04-08, 17:26 Απάντηση: Πολύ αργό startup μετά από ένωση partition! #4
Το partitionmagic μου τα ειχε κανει και εμενα μια φορα μανταρα. Βέβαια το διαγνωστικό του προγράμματος PartitionInfo στο Start - Partition Magic Tools μου εδειχνε οτι ειχε δημιουργηθεί σφάλμα στο MBR. Τσέκαρε μήπως σου εχει κανει τιποτα παρομοιο.
-
30-04-08, 18:55 Απάντηση: Πολύ αργό startup μετά από ένωση partition! #5
1) c: 37 gb -- 19 gb free
d: 28 gb -- 21 gb free
2)Μου λέει ότι ο c χρειάζεται ανασυγκρότηση, τώρα θα ξεκινήσω να κάνω !
3)Το partitioninfo δεν μου βγάζει κανένα σφάλμα σε κανένα partition !
Μόλις τελειώσει η ανασυγκρότηση θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις !! Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση βοήθειά σας !!
-
01-05-08, 03:09 Απάντηση: Πολύ αργό startup μετά από ένωση partition! #6
Παιδιά έκανα όλα τα παραπάνω που είπατε και δεν έχει αλλάξει κάτι... Any more ideas ?? Η καλύτερα να προχωρήσω στο restore ...?
-
01-05-08, 22:06 Απάντηση: Πολύ αργό startup μετά από ένωση partition! #7
Κανένας καμιά ιδέα ακόμη ???? Δέν έχω ελπίδες μάλλον .. Αύριο μετά τη δουλειά, αν δεν έχει ρίξει κανένας καμιά ιδέα ακόμη, θα προχωρήσω σε restore ή format ! Ευχαριστώ πάντως..
-
01-05-08, 22:32 Απάντηση: Πολύ αργό startup μετά από ένωση partition! #8
Επειδή το Partition Magic καμιά φορά είναι της κακιάς ώρας, δοκίμασε π.χ. με το PartedMagic να μικρίνεις λίγο το διαμέρισμα (ελάχιστα, ακόμα και κατά 10 MB αν μπορείς) και μετά πάλι να το μεγαλώσεις.
Κατά την εκκίνηση που λες ότι αργεί υπερβολικά, το λαμπάκι του σκληρού δίσκου είναι συνεχώς αναμμένο;- Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
- Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.
-
02-05-08, 11:20 Απάντηση: Πολύ αργό startup μετά από ένωση partition! #9
Ναι το λαμπάκι είναι μόνιμα αναμένο μέχρι να τελειώσει το startup ! Θα δοκιμάσω αυτό που μου είπες με το partedmagic το απόγευμα που θα γυρίσω απο τη δουλειά !!!
-
03-05-08, 15:31 Απάντηση: Πολύ αργό startup μετά από ένωση partition! #10
Παιδιά δεν έχω απαντήσει ακόμη γιατι ξαφνικά , μετά απο πολλά restart και τις συμβουλές σας, χωρίς ακόμα να κάνω κάτι με το partedmagic, τα windows έχουν πλέον ένα πολύ αισθητά καλύτερο startup, χωρίς κολλήματα ! Εύχομαι να έχει φτιάξει και να μην θέλει τίποτα άλλο !! Ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια , αν ξαναπαρουσιαστεί κάτι δεν θα διστάσω !!
-
03-05-08, 15:36 Απάντηση: Πολύ αργό startup μετά από ένωση partition! #11
Ωραία, τότε μην το πειράξεις. Μπορεί κατά την ένωση των διαμερισμάτων να μετακινήθηκαν τα αρχεία σε άλλο (φυσικό) σημείο στο δίσκο και γι' αυτό να αργεί. Λογικά θα στρώσει σε λίγες μέρες με τον prefetcher.
(Ο prefetcher παρακολουθεί ποια προγράμματα και αρχεία χρησιμοποιούνται συχνά και σε τακτά διαστήματα, όταν ο υπολογιστής δεν χρησιμοποιείται, συγκεντρώνει τα αντίστοιχα αρχεία σε κάποιο σημείο του διαμερίσματος ώστε να επιταχύνεται η λειτουργία του συστήματος).Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Simpleton : 03-05-08 στις 15:42.
- Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
-
04-05-08, 04:18 Απάντηση: Πολύ αργό startup μετά από ένωση partition! #12
κακώς έπρεπε να δοκιμάσεις τον partition editor που έχει το live cd του ubuntu!!
γιατί είναι πράγματι το καλύτερο!
-
04-05-08, 04:43 Απάντηση: Πολύ αργό startup μετά από ένωση partition! #13- Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
-
04-05-08, 14:29 Απάντηση: Πολύ αργό startup μετά από ένωση partition! #14
καλά εγώ τρέχω linux εδώ και καιρό!
αλλά αυτά τα live cd έχουν σώσει πολούς windowαδες!
είναι πράγματι κάτι το τρομερό!
-
05-05-08, 13:19 Απάντηση: Πολύ αργό startup μετά από ένωση partition! #15
Έχουν στρώσει πάρα πολύ τα windows, ευχαριστώ παιδιά ! Έχω ubuntu 8.04 σε ένα partition, αυτά χρησιμοποιώ περισότερο, θα δοκιμάσω τον partition editor απο περιέργεια !!!
Παρόμοια Θέματα
-
Αργό Startup
Από killer_instinct στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 24Τελευταίο Μήνυμα: 14-10-07, 15:35 -
Αργο browsing μετα απο φορματ!
Από marilopaido στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 21-06-07, 20:46 -
Πρόβλημα μετά από χρήση Partition Magic
Από hamilcar στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 28-02-07, 15:44 -
Αργό σερφάρισμα/πρόβλημα ταχύτητας μετά από αναβάθμιση
Από dragonfighter στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 48Τελευταίο Μήνυμα: 18-10-06, 18:32 -
Πολυ αργο το emule
Από Settler στο φόρουμ P2PΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 07-08-05, 10:42
Bookmarks