Δηλαδή δεν γίνεται να βρούμε το url του ώστε να εισαχθeί στο radio; Κρίμα...
Εμφάνιση 16-30 από 71
-
09-06-08, 10:23 Απάντηση: MusicPal Wifi/Lan Internet Radio #16
-
09-06-08, 11:31 Απάντηση: MusicPal Wifi/Lan Internet Radio #17
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Το url το βρήκα αλλά δεν παίζει πετάει παράθυρο για login (όχι το musicpal).
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
11-06-08, 13:08 Απάντηση: MusicPal Wifi/Lan Internet Radio #18
πολυ καλο review και φανταστικος player
-
11-07-08, 23:01 Απάντηση: MusicPal Wifi/Lan Internet Radio #19
Τι ωραίο που είναι, το είδα από κοντά καθώς το έχει ένας φίλος.
Ζηλεύω.
Το θέμα είναι ότι ήταν μια μέρα στα Sturbucks, και προσπαθούσε να συνδεθεί αλλά μάταια.
Υπάρχει αυτή η δυνατότητα φίλε nnn.
Από την στιγμή που το δίκτυο προστατεύεται από κλειδί για να έχεις πρόσβαση, δεν νομίζω πως γίνεται κάτι τέτοιο.Όσα κοστίζουν μια δραχμή, γι' άλλους κοστίζουν μια ζωή....δεν είναι κρίμα!!!
-
11-07-08, 23:08 Απάντηση: MusicPal Wifi/Lan Internet Radio #20
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Τι προσπαθούσε να κάνει ?
Να συνδεθεί στα Starbucks ?
Δεν γίνεται γιατί χρειάζεται username και password της σύνδεσης Forthnet.We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
11-07-08, 23:12 Απάντηση: MusicPal Wifi/Lan Internet Radio #21Όσα κοστίζουν μια δραχμή, γι' άλλους κοστίζουν μια ζωή....δεν είναι κρίμα!!!
-
11-07-08, 23:40 Απάντηση: MusicPal Wifi/Lan Internet Radio #22
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Για να συνδεθεί σε Hotspot απλά θέλει το SSID, το τυχόν κλειδί (WEP,WPA,WPA2) Ip ρυθμίσεις ή ενεργό DHCP και τίποτε άλλο(σαν έναν οποιοδήποτε Wifi enabled client, laptop, pda etc)
Τα Starbucks όμως από όσο ξέρω κάνουν authenticate μέσω των στοιχείων σύνδεσης της Forthnet ή των κωδικών που έχει η κάρτα που πουλάνε, οπότε δεν μπορεί να το κάνει δεν έχει τέτοια επιλογή/δυνατότητα.We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
-
24-12-08, 01:26 Απάντηση: MusicPal Wifi/Lan Internet Radio #23
Γεια σας παιδιά,
επειδή σκοπεύω να αγοράσω το παρόν internet radio, έχω μια ερώτηση. Αν θέλω να ακούσω ένα σταθμό που δέν τον έχει στην database του (π.χ. Athens music radio) μπορώ να προσθέσω τον σταθμό με το url του και να μπορώ να τον ακούω ? Δέχετε url του τύπου mms://..... ;
Ευχαριστώ και καληνύχτα
-
24-12-08, 10:10 Απάντηση: MusicPal Wifi/Lan Internet Radio #24
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Ναι δέχεται κανονικά.
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
-
09-02-09, 09:41 Απάντηση: MusicPal Wifi/Lan Internet Radio #25
Χθές μου χάλασε το κουμπάκι "Navigate". Συγκεκριμένα έσπασε και τώρα δεν κουμπώνει με αποτέλεσμα ο χειρισμός του να γίνεται μέσω webinterface αλλα φυσικά δεν είναι πλήρης. Το έχω αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας στη Γερμανία. Υπάρχει περίπτωση να βρω ανταλλακτικό εδώ Ελλάδα; Τι λέτε;
-
09-02-09, 10:10 Απάντηση: MusicPal Wifi/Lan Internet Radio #26
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Επικοινώνησες με την εταιρία ?
-
09-02-09, 10:27 Απάντηση: MusicPal Wifi/Lan Internet Radio #27
Έχω στείλει ενα mail θα δω τι απάντηση θα λάβω. Επικοινώνησα με ενα κατάστημα από Πάτρα το οποίο το διαθέτει και μου απάντησαν οτι θα με ενημερώσουν! Θα δούμε...
-
06-06-09, 19:24 Απάντηση: MusicPal Wifi/Lan Internet Radio #28
Διάβασα το αρθρο σας και αγόρασα και εγώ το freecom musicpal.
Δεν μπορώ ομως να συνδεθώ ασύρματα,βρίσκει την συνδεση,βάζω τον κωδικό wep που εχω βάλει και βγάζει μήνυμα να τσεκάρω τον κωδικό.
Μήπως κάποιος απο εσας που το χρησιμοποιεί ξέρει κάτι σχετικά;
Ενσύρματα με ethernet συνδέεται κανονικά.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια σας
skobis
-
06-06-09, 19:27 Απάντηση: MusicPal Wifi/Lan Internet Radio #29
Δοκίμασε να του βάλεις το νεώτερο firmware που έχει βγει από το www.musicpal.info . Επίσης ο τρόπος εισαγωγής του Password δεν είναι εύχρηστος λόγω του τρόπου με τον οποίο εισάγεις χαρακτήρες. Οπότε τσέκαρε αν όντως βάζεις τους σωστούς χαρ/ρες.
-
06-06-09, 20:19 Απάντηση: MusicPal Wifi/Lan Internet Radio #30
Φίλε JackDaniels..
Ευχαριστώ για την βοήθεια,αλλά ξέχασα να αναφέρω οτι δεν αναγνωρίζει ο υπολογιστής
το musicpal ουτε με ethernet,και δεν μπορώ να μπώ στο 192.168.1.23 για παραμετροποίηση.
Ειδα στο site της freecom σχετικά με τους χαρακτήρες,και κατέβασα την αναβάθμιση αλλά δεν μπορώ να την περάσω.
Συνδέεται με ethernet μόνο απο τον ρούτερ,οχι απο τον υπολογιστή.
Δεν ειμαι και πολυ σχετικός μα αυτά και πιθανόν να μην σας δίνω να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει..ζητώ συγγνώμη γιαυτό.
Παρόμοια Θέματα
-
Search Wifi Lan With Wag200G
Από anestakos στο φόρουμ Linksys ADSL modems και routersΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 06-10-07, 14:25 -
LAN-to-LAN μέσω internet χωρις VPN. γίνεται;;
Από Jadawin στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 20-11-06, 12:41 -
[3Com] 11g και wifi lan
Από iJohnnyCash στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 14-09-05, 18:35 -
Help! Mετατροπή ISDN LAN σε DSL LAN με Internet Sharing απευθείας από τον Router
Από aeonas στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 17-04-05, 19:19
Bookmarks