Καλησπέρα!
Το πρόβλημά μου θα το έχετε καταλάβει από τον τίτλο του thread.
Μιλάμε για Altec 24άρα με USR 9108.
Λίγο πιο αναλυτικά, ένα σύντομο ιστορικό με φώτο από το DMT.
Τις πρώτες μέρες τα πράγματα ήταν σχετικά καλά, με κάποια σκαμπανευάσματα στην ποιότητα τις γραμμής.
Ενδεικτικά ένα καλό κι ένα "προβληματικό" δείγμα:
(Screenshots 1,2)
...με αρκετές ενδιάμεσες καταστάσεις όπως:
(Screenshot 3)
Κι εκεί που είχα πείσει τον εαυτό μου ότι απλά είμαι υπερβολικός και δεν αξίζει να το ψάξω παραπάνω, βλέπω (τις τελευταίες 4-5) μέρες το παρακάτω χάλι:
(Screenshots 4,5,6)
Προφανώς υπάρχει κάποιο "προβληματάκι" με τη γραμμή μου.
To έψαξα όσο μπορούσα για να αποκλείσω προβλήματα δικά μου αλλά, έτσι κι αλλιώς, μεταξύ των πρώτων και τελευταίων screenshot δεν έχω αλλάξει κάτι στο χώρο μου.
Τι μπορεί να συμβαίνει;
Μπορώ να πάρω την Altec και να δηλώσω βλάβη στη γραμμή μου βασιζόμενος στα screenshot του DMT;
Ευχαριστώ προκαταβολικά!![]()
Εμφάνιση 1-4 από 4
Θέμα: Xάλι μαύρο η γραμμή....
-
03-05-08, 13:31 Xάλι μαύρο η γραμμή.... #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariadgr : 04-05-08 στις 02:53. Αιτία: γραφικά εκτός των επιτρεπόμενων ορίων
-
05-05-08, 02:16 Απάντηση: Xάλι μαύρο η γραμμή.... #2
Κανείς; Μήπως έβαλα το thread σε λάθος κατηγορία;
-
05-05-08, 14:08 Απάντηση: Xάλι μαύρο η γραμμή.... #3
-
06-05-08, 10:08 Απάντηση: Xάλι μαύρο η γραμμή.... #4
Η διαφορά μεταξύ "καλής" και "κακής" μέρας είναι μία μικρή πτώση στην ταχύτητα κλειδώματος και στη μέγιστη ταχύτητα download, από τα 1.5Μ/s στα 1.2-1.3 (δοκιμές με trailers από apple.com και rapidshare) καθώς και διάφορα κολλήματα σε sites (που λύνονται με ένα refresh).
Tίποτα το ιδιαίτερο δηλαδή. Ψυχολογικό θα έλεγα ότι είναι περισσότερο το "πρόβλημα" και περιέργεια να δω τι μπορεί να φταίει γι'αυτά τα σκαμπανευάσματα.
Παρόμοια Θέματα
-
ANTEC Nine Hundred (μαύρο)
Από aifow στο φόρουμ Κουτιά, τροφοδοτικά και ψύξηΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 11-11-08, 11:51 -
TFT: Το ΑΠΟΛΥΤΟ μαύρο
Από -21grams στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 12-12-06, 12:27 -
Πρόβλημα με μουλαρι μαυρο χερι..
Από Stathis στο φόρουμ Ed2kΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 14-02-04, 13:08
Bookmarks