Το service pack 1 το βγάλανε για να διορθώσουν τα vista η να τα καταστρέψουν τελείως...
Γιατί εγώ από τότε που ταβάλα έχω περισσότερα προβλήματα.
Καταρχήν το laptop έγινε ποιο αργό στην εκκίνηση.
Ορισμένες φορες κάνει ένα μπιπ ,κολλάει και δεν κουνιέται ούτε το βελάκι.Μετά από 5 δευτερα φτιάχνει.
Και στο Lineage που παίζω ,αργεί περισσότερο να το φορτώσει ,και μου πετάει και κάνα critical error που και που.
E εγώ αυτά τα προβλήματα δεν τα είχα πριν...
Λέτε να κάνω κάνα format ,και να μην εγκαταστήσω το sp1?
Η να περιμένω μήπως το φτιάξουν ?
Εσείς έχετε προβλήματα μετα το sp1 ?
Εμφάνιση 1-10 από 10
-
04-05-08, 18:42 Windows Vista SP1 problems #1
-
04-05-08, 18:46 Απάντηση: Windows Vista SP1 problems #2
Δοκίμασε να κάνεις καμία ανασυγκρότηση και μετά ξεκαθάρισε και λίγο τα προγράμματα που ξεκινούν αυτόματα. Για παράδειγμα, το Windows Defender έχω την εντύπωση ότι βαραίνει αρκετά το σύστημα.
- Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
- Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.
-
04-05-08, 18:50 Απάντηση: Windows Vista SP1 problems #3
Eμένα προσωπικά μια χαρά μου έκατσε το service pack.
To εγκατέστησα βέβαια σε καθαρό σύστημα.
Μπορείς αν θες με ένα system restore να επαναφέρεις το σύστημά σου στην προ-service pack κατάσταση, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις format.
-
04-05-08, 18:54 Απάντηση: Windows Vista SP1 problems #4
Να κανω ανασυγκροτηση με την ανασυγκροτηση δισκου των windows η να προτιμησω κανα αλλο προγραμμα...
Παντος πριν κατι μερες που εκανα ανασυγκροτηση ,εκανε τουλαχιστον 2 ωρες και το εκκλεισα μετα ,δεν το αφησα καν να το κανει.Και να φανταστειτε οτι εχω και τιποτα μεσα.
Μονο το Lineage και το reason 4 εχω,ολλα τα αλλα ειναι στο dekstop...
-
04-05-08, 19:01 Απάντηση: Windows Vista SP1 problems #5
Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις το JkDefrag (www.kessels.com/jkdefrag), που σου δείχνει κιόλας σε τι κατάσταση είναι ο δίσκος. Θα βάλεις το αρχείο Jkdefrag.exe π.χ. στο C: και μετά θα δώσεις
C:\Jkdefrag.exe X: -a 2
Όπου Χ το διαμέρισμα που θέλεις να συμμαζέψει. Με την παράμετρο -a 2 γίνεται μόνο ανασυγκρότηση αρχείων, όχι ελεύθερου χώρου. Έτσι τελειώνει πολύ πιο γρήγορα από το εργαλείο των Vista.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Simpleton : 04-05-08 στις 19:19.
- Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
- Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.
-
04-05-08, 19:41 Απάντηση: Windows Vista SP1 problems #6
γιατι δεν δοκιμάζεις να πας στα xp η στο linux?
-
05-05-08, 18:43 Απάντηση: Windows Vista SP1 problems #7Vassilis
Assumption is the mother of all fuckups!!!
CPU: Intel Core i5 14600KF, Μοtherboard: Asus Prime Z790-P WiFi, GPU: Palit GTX1660 6GB, RAM: Kingston 32GB DDR5-6000, PSU: Corsair TX750M, CASE: Corsair 4000D Airflow, SSD: Corsair MP700 1TB M.2 NVMe PCI Express 5.0, CPU Cooler: Be Quiet Dark Rock Pro 5
-
07-05-08, 02:29 Απάντηση: Windows Vista SP1 problems #8
Tο πρόβλημα σου μυρίζει Superfetch.
-
12-05-08, 22:51 Απάντηση: Windows Vista SP1 problems #9
εμενα δεν με αφηνει να γραψω μεγαλα αρχεια σε dvd υπαρχει λυση
ξερει κανεις πωσ θα το λυσω κατα αλλα παει μια χαρα ευχαριστω εκ των προτερων
-
12-05-08, 23:06 Απάντηση: Windows Vista SP1 problems #10
Bookmarks