Δεν το κρίνω σκόπιμο να πιέσω αναφέροντάς το τηλεφωνικά οπότε το θίγω εδώ σε χαλαρούς τόνους, αλλά μάλλον θα πρέπει να το δείτε το θέμα σιγά σιγά. Υπομονή έχω ακόμα, απλά λογικό είναι να λιγοστεύει όσο περνάει ο καιρός. Περιστασιακά (πλην όμως αρκετά συχνά), έστω και για λίγη ώρα, αντιμετωπίζω κι εγώ όπως και άλλοι, μέτρια, έως σοβαρά προβλήματα με καθυστερήσεις στο browsing. Για λίγα λεπτά, έως αρκετές ώρες και κυρίως αργίες και Κυριακές. Έχω την εντύπωση ότι δεν οφείλεται σε αυξημένο φόρτο στο δίκτυο καθώς διορθώνεται ξαφνικά όπως εμφανίζεται.
Ένα άλλο πρόβλημα επίσης, είναι ότι αν και συγχρονισμένος στα 1023Kbps upload, εξαιρετικά σπάνια βλέπω πάνω από 50-54 KB/sec προς τους περισσότερους servers που έχω δοκιμάσει. Κάποιες "αιχμές" απλά στα 70-80KB/sec. Πρακτικά έχω ακριβώς 0,5Mbps δηλαδή. Υπάρχει πιθανότητα να οφείλεται αυτό στο QoS του Speedtouch ώστε να δουλεύει πιο απροβλημάτιστα η τηλεφωνία; Όπως και να έχει, δεν είναι ευχάριστο φαινόμενο όμως αυτό, καθώς στη forthnet είχα μάθει να μην πέφτω κάτω από τα 105-110KB/sec upload, ανεξαρτήτως ώρας και ημέρας. Κωδ. Πελάτη: 200802070035
Εμφάνιση 1-2 από 2
-
07-05-08, 15:01 Περιστασιακό πρόβλημα καθυστερήσεων στο browsing #1
-
19-05-08, 19:41 Απάντηση: Περιστασιακό πρόβλημα καθυστερήσεων στο browsing #2
Παρόμοια Θέματα
-
Περίεργο προβλημα στο browsing
Από TheSwiss στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 02-07-08, 09:38 -
Κανονικές ταχύτητες αλλά πρόβλημα στο browsing και στο Voip
Από Nrod στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 43Τελευταίο Μήνυμα: 04-11-07, 22:08 -
Πρόβλημα στο browsing
Από katapiotis στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 12-12-06, 01:38 -
Πρόβλημα στο browsing
Από neek στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 26-04-06, 17:15
Bookmarks