Σελ. 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16-30 από 32
    Το avatar του μέλους analog
    analog Guest
    Πιθανότατα ο nikos282 έχει activ8 και όχι προπληρωμένη γι' αυτό του υπόδειξαν αυτό το τρόπο.Δεν έχει παρα να μας το πει αν είναι έτσι.

Το avatar του μέλους km_ts
    km_ts Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gtzam
    Με το πέρας του τριμήνου, η σύνδεση μου αυτόματα διακόπηκε. Δεν χρειάστηκε να προβώ σε κάποια επιπρόσθετη διαδικασία. Είχα βέβαια τρίμηνη συνδρομή προπληρωμένη με πιστωτική κάρτα....
    Εσένα σου είπανε ότι θα έπρεπε να προβείς σε όλη αυτή τη διαδικασία για αποσύνδεση? Δηλαδή διαφορετικά τι θα σου έκαναν? Θα σου χρέωναν μονομερώς σύνδεση άνευ δικής σου έγκρισης?
    Εάν ναι, η πολιτική αυτή σηκώνει καταγγελία....
    Αυτό ισχύει μόνο σε περίπτωση που προμηθευτείς Activ8. Γίνεται απ την εταιρία παραγγελία της γραμμής για 12 μήνες στον ΟΤΕ και σε περίπτωση που θες να διακόψεις πριν την λήξη του τριμήνου πρέπει να στείλεις ένα φαξ διακοπής +φωτοτυπία ταυτότητας. Εαν θες να συνεχίσεις δεν ενημερώνεις για κάτι και γίνεται αυτόματα η ανανέωση για το υπόλοιπο του χρόνου. Αυτό ισχύει μόνο για τους πελάτες Activ8. Όσοι έχουν προπληρωμένη απ' το site ή απ το Πλαίσιο, η σύνδεση κόβεται αυτόματα και άλλωστε σε αυτή την περίπτωση η γραμμή του πελάτη είναι ήδη DSL απ' τον ΟΤΕ.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gtzam
    Με το πέρας του τριμήνου, η σύνδεση μου αυτόματα διακόπηκε. Δεν χρειάστηκε να προβώ σε κάποια επιπρόσθετη διαδικασία. Είχα βέβαια τρίμηνη συνδρομή προπληρωμένη με πιστωτική κάρτα....
    Εσένα σου είπανε ότι θα έπρεπε να προβείς σε όλη αυτή τη διαδικασία για αποσύνδεση? Δηλαδή διαφορετικά τι θα σου έκαναν? Θα σου χρέωναν μονομερώς σύνδεση άνευ δικής σου έγκρισης?
    Εάν ναι, η πολιτική αυτή σηκώνει καταγγελία....
    nope! σήμαινει οτι διαβάζουμε τα συμβόλαια που υπογράφουμε

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr
    nope! σήμαινει οτι διαβάζουμε τα συμβόλαια που υπογράφουμε
    Έτσι ακριβώς.
    (Βέβαια, "physical" υπογραφή εγώ δεν έχω βάλει πουθενά όσον αφορά την Teledome, αλλά η ουσία αυτή είναι.)

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από spyrosn
    Έτσι ακριβώς.
    (Βέβαια, "physical" υπογραφή εγώ δεν έχω βάλει πουθενά όσον αφορά την Teledome, αλλά η ουσία αυτή είναι.)
    όλοι οι isp που έχουν Online ¨η όχι, απο την στιγμή που κάνεις χρήση των υπηρεσίων ειναι σαν να υπογράφεις

Περιοχή
    Internet
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/10
    ISP
    Vodafone
    Τι θυμήθηκα.... Πρίν κάποια χρόνια που έδινε το Πλαίσιο Teledomenet με νέους Η/Υ, χρειάστηκε να καλέσω το cc και εκτός της 40λεπτης αναμονής, αφού συνδέθηκα, όταν χτυπούσε άλλο τηλέφωνο, με έβαζε σε αναμονή για να απαντήσει... Και όταν επέστρεφε σε εμένα δε θυμόταν ποιά γραμμή είμαι και μου έλεγε άλλα αντ' άλλων...

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Γεώργιος Παν. Γ
    καλησπέρα σας, εγώ πολυ απλά ρωτάω το εξής απλό
    Αποζημιώσεις θα πάρουμε; Επανηλημένως παρουσίασα προβλήματα σύνδεσης καθώς επίσης πέρασα απ τη διαδικασία του να είμαι απ τις 8 εώς τις 13:00 ημέρα Σαββάτο 18-08-2005 στο τηλέφωνο και να προσπαθώ να πιάσω γραμμή στο τεχνικό τμήμα της Teledome, προσωπικά θα απαιτήσω αποζημίωση στις ημέρες που χάθηκαν ασκοπα, αφου εγώ τις εχω προπληρώσει, καθώς επίσης θα ζητήσω να μην χρεωθώ το εφεδρικό ιντερνετ (dial up συνδεση) που μου έδωσαν, και τις κλήσεις που έκανα προς την Teledome εν ώρα Black Out

Παρακαλώ,
    Η γνώμη σας;
    Γιώργος Γιακουμεττής
    Στη θέση σου θα ζητούσα να μου καλύψουν και τα έξοδα επικοινωνίας με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της Teledome.

Αν δεις εδώ, η χρέωση ισούται με 10,2 ευρωλεπτά/λεπτό, δηλαδή περισσότερο από 3πλάσια σε σχέση με αστικό τηλεφώνημα στον ΟΤΕ.

Αν περίμενες από τις 8 μέχρι τη 1 το μεσημέρι (5 ώρες) ακούγοντας τις ενοχλητικές διαφημίσεις (που ξαναέβαλαν τώρα, παρόλο που είχαν κόψει για κάποιο διάστημα), θα πληρώσεις στον ΟΤΕ περί τα 5x60x10,2/100 = 30,6 ευρώ (!) για τα τηλεφωνήματα μόνο εκείνης της μέρας. Η χρέωση είναι συγκρίσιμη με τη χρέωση κλήσης προς κινητό.

Η αναμονή στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, καθώς και οι διαφημίσεις κατά τη διάρκειά της, είναι ο βασικός λόγος που ζήτησα διακοπή της σύνδεσής μου (σταθερή τηλεφωνία είχα) με την Teledome. Είναι απαράδεκτοι.
    Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
    "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από analog
    Πιθανότατα ο nikos282 έχει activ8 και όχι προπληρωμένη γι' αυτό του υπόδειξαν αυτό το τρόπο.Δεν έχει παρα να μας το πει αν είναι έτσι.
    Ετσι ακριβως ! Απο 30/9 δεν μπορω να συνδεθω ( αρα λογικα εχουν σταματησει την συνδρομη - παλι καλα!) αλλα παρολο που εχω στειλει 4 φορες με φαξ να μου διακοψουν την συνδρομη + μια φορα με email δεν μου εχουν απαντησει αν και μου ειπαν οτι θα επικοινωνησουν τηλεφωνικα μολις γινει ...
    Τωρα το προβλημα μου ειναι οτι απο τον ΟΤΕ δεν μπορουν να μου ενεργοποιησουν την dsl γραμμη μου γιατι απο οτι φαινεται δεν την εχει καταργησει η Teledome ακομα ...Τι να κανω εκτος απο το να τους βρισω αυριο το πρωι ?

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikos282
    Τωρα το προβλημα μου ειναι οτι απο τον ΟΤΕ δεν μπορουν να μου ενεργοποιησουν την dsl γραμμη μου γιατι απο οτι φαινεται δεν την εχει καταργησει η Teledome ακομα ...Τι να κανω εκτος απο το να τους βρισω αυριο το πρωι ?
    Προτείνω τα εξής:

α) Να μην ξαναπάρεις τη γραμμή ADSL του ΟΤΕ χονδρική από ISP. Προτείνω κάνεις απευθείας αίτηση στο 134 για γραμμή.
    β) Αφού θα κάνεις το (α) θα χρειαστείς μία συνδρομή σε ISP (είπες ότι έχεις συνδρομή από το RAM, οπότε ΟΚ). Αφού είναι ακόμα ενεργή η γραμμή στο όνομα της Teledome, κατά πάσα πιθανότητα μπορείς να συνδεθείς μέσω αυτής με άλλον ISP. Πάρε demo και δοκίμασε πριν ενεργοποιήσεις κανονική συνδρομή. Αν μπορείς να συνδεθείς, τότε βάλε τη συνδρομή του RAM, ώστε να έχεις ADSL μέχρι να καταργηθεί η γραμμή που είναι στο όνομα της Teledome.

Το μοναδικό κόστος είναι ότι θα "τρέχει" η συνδρομή σου κατά τη χρονική διάρκεια που θα έχει διακοπεί η γραμμή από την Teledome μέχρι να ενεργοποιηθεί η νέα από τον ΟΤΕ (εκτός κι αν συμφωνήσει η HOL να σου να την "παγώσει"). Συνήθως όμως πρόκειται για λιγότερο από 5 εργάσιμες μέρες αν κάνεις αίτηση απευθείας στον ΟΤΕ.

"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ipo
    Προτείνω τα εξής:

α) Να μην ξαναπάρεις τη γραμμή ADSL του ΟΤΕ χονδρική από ISP. Προτείνω κάνεις απευθείας αίτηση στο 134 για γραμμή.
    β) Αφού θα κάνεις το (α) θα χρειαστείς μία συνδρομή σε ISP (είπες ότι έχεις συνδρομή από το RAM, οπότε ΟΚ). Αφού είναι ακόμα ενεργή η γραμμή στο όνομα της Teledome, κατά πάσα πιθανότητα μπορείς να συνδεθείς μέσω αυτής με άλλον ISP. Πάρε demo και δοκίμασε πριν ενεργοποιήσεις κανονική συνδρομή. Αν μπορείς να συνδεθείς, τότε βάλε τη συνδρομή του RAM, ώστε να έχεις ADSL μέχρι να καταργηθεί η γραμμή που είναι στο όνομα της Teledome.

Το μοναδικό κόστος είναι ότι θα "τρέχει" η συνδρομή σου κατά τη χρονική διάρκεια που θα έχει διακοπεί η γραμμή από την Teledome μέχρι να ενεργοποιηθεί η νέα από τον ΟΤΕ (εκτός κι αν συμφωνήσει η HOL να σου να την "παγώσει"). Συνήθως όμως πρόκειται για λιγότερο από 5 εργάσιμες μέρες αν κάνεις αίτηση απευθείας στον ΟΤΕ.
    ευχαριστω για την απαντηση ! το Α εχω ηδη προσπαθησει να κανω αλλα να δουμε ποτε θα μπορεσω
    Μπορω να βρω ντεμο μεσω νετ ?

ΥΓ. Μπορω να διακοψω την γραμμη μονος μου μεσω ΟΤΕ χωρις την Τελεντομ ? χλωμο ε?

Περιοχή
    Salonica City
    Downloads
    123
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΙΑΒΑΤΩΝ
    Μπορω να βρω ντεμο μεσω νετ ?
    Ποιοι δινουν demos,πως και για ποσο ισχυουν;;

Μπορω να διακοψω την γραμμη μονος μου μεσω ΟΤΕ χωρις την Τελεντομ ? χλωμο ε?
    Η γραμμή είναι στο όνομα του ISP σου δεν μπορεις να την διακόψεις εσυ..
    CPU:i7 965+Hydro™ MOBO: Classified DDR:3x2GB Corsair 1866C7 GPU........SSD:Intel® X25-M HDD: 2x1TB Speedpoint F1-F3 PSU: Revolution 1050W CASE: Obsidian TFT: ASUS VW266H 26''

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Επικοινωνησα με την Τελεντομ σημερα και μου ειπαν οτι εχει γινει κανονικα η διακοπη της συνδεσης μου απο 30/9 καθως και η αιτηση καταργησης στον ΟΤΕ .Οταν ρωτησα ποια μερα εγινε η αιτηση προς τον ΟΤΕ μου ειπε μισο λεπτο ... και οταν γυρισε τα μασαγε οτι εγινε αλλα αργουν στον ΟΤΕ και κατι τετοια .Της ειπα οτι πρεπει να κανω ενεργοποιηση μεσα στον Οκτωβρη (ΡΑΜ γαρ ) και μου ειπε πως πρεπει να περιμενω μερικες μερες...
    Σκεφτομαι να επικοινωνησω με ΟΤΕ για να δω αν πραγματι εχουν στειλει την αιτηση καταργησης της γραμμης Dsl .Αλλα δεν ξερω σε ποιο τηλεφωνο να παρω

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Φρεσκα νεα! Με πηραν πριν απο λιγο απο τον ΟΤΕ (υστερα απο χτεσινο email μου) και μου ειπαν οτι δεν εχουν στα χερια τους καμια αιτηση καταργησης της dsl γραμμης που εχει κανει η Teledome για μενα ! Ρωτησα ποσο χρονο θα χρειαστουν για την καταργηση αν παρουν την αιτηση και μου ειπαν 7-10 εργασιμες (ελεος)
    Αμεσως πηρα την Teledome και πολυ ευγενικα τους ειπα οτι μου ειπαν ψεματα χτες και με διαβεβαιωσαν οτι, αφου μιλησαν με το αντιστοιχο τμημα ( και αφου περιμενα πολυ ωρα ) οτι η καταργηση μπορει να γινει ισως και σημερα !
    Οταν ενημερωσα την υπαλληλο οτι απο ΟΤΕ μου ειπαν οτι θα χρειαστουν 7-10 μερες μου ειπε "Αφου σας ειπα κυριε θα γινει πιθανοτατα σημερα"
    Δεν ξερω τι αλλο να κανω ... θα προλαβω να ενεργοποιησω την συνδεση του RAM ?Ξερει κανεις αν μπορουν να καταργησουν την γραμμη τοσο γρηγορα?

ΥΓ
    Ξεχασα να γραψω οτι η 1η αντιδραση της υπαλληλου ηταν "και τι σας νοιαζει αν δεν εχει καταργηθει η γραμμη σας αφου δεν θα χρεωθειτει τιποτα" !!!
    ΥΓ2
    Μπραβο στον ΟΤΕ που οσες φορες εχω στειλει mail με εχουν εξυπηρετησει

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Δεν ξερω τι αλλο να κανω ... θα προλαβω να ενεργοποιησω την συνδεση του RAM ?Ξερει κανεις αν μπορουν να καταργησουν την γραμμη τοσο γρηγορα?
    Σου είπα και σε προηγούμενο μήνυμα να δοκιμάσεις αν είναι ενεργή η γραμμή σου κι αν ναι, να ενεργοποιήσεις τη σύνδεση του RAM. Στην περίπτωση αυτή θα έχεις ADSL μέχρι να καταργηθεί η γραμμή. Αν αγχώνεσαι τόσο μπορείς να το κάνεις και με dial-up.

Downloads
    52
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
    Router
    Ζte 288a
    SNR / Attn
    6(dB) / 0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    παιδιαι η τελεντομ δινει δοκιμαστικα demo?
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sakels : 13-10-05 στις 23:44.

Σελ. 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. εξυπηρετηση πελατων
    Από psps στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-10-07, 21:52
  2. Teledome - Εξυπηρετηση Πελατων
    Από astratos στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-04-07, 15:49
  3. Μηνύματα: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-11-06, 03:00
  4. Εξυπηρέτηση Πελατών
    Από dyrer στο φόρουμ Nova ADSL