Πιθανότατα ο nikos282 έχει activ8 και όχι προπληρωμένη γι' αυτό του υπόδειξαν αυτό το τρόπο.Δεν έχει παρα να μας το πει αν είναι έτσι.
Εμφάνιση 16-30 από 32
-
05-10-05, 18:45 #16
-
05-10-05, 19:10 #17
Αρχικό μήνυμα από gtzam
-
05-10-05, 21:11 #18
Αρχικό μήνυμα από gtzam
-
05-10-05, 22:24 #19
Αρχικό μήνυμα από sdikr
(Βέβαια, "physical" υπογραφή εγώ δεν έχω βάλει πουθενά όσον αφορά την Teledome, αλλά η ουσία αυτή είναι.)
-
05-10-05, 22:33 #20
Αρχικό μήνυμα από spyrosn
-
05-10-05, 22:37 #21
Τι θυμήθηκα.... Πρίν κάποια χρόνια που έδινε το Πλαίσιο Teledomenet με νέους Η/Υ, χρειάστηκε να καλέσω το cc και εκτός της 40λεπτης αναμονής, αφού συνδέθηκα, όταν χτυπούσε άλλο τηλέφωνο, με έβαζε σε αναμονή για να απαντήσει... Και όταν επέστρεφε σε εμένα δε θυμόταν ποιά γραμμή είμαι και μου έλεγε άλλα αντ' άλλων...
-
05-10-05, 23:52 #22
Αρχικό μήνυμα από Γεώργιος Παν. Γ
Αν δεις εδώ, η χρέωση ισούται με 10,2 ευρωλεπτά/λεπτό, δηλαδή περισσότερο από 3πλάσια σε σχέση με αστικό τηλεφώνημα στον ΟΤΕ.
Αν περίμενες από τις 8 μέχρι τη 1 το μεσημέρι (5 ώρες) ακούγοντας τις ενοχλητικές διαφημίσεις (που ξαναέβαλαν τώρα, παρόλο που είχαν κόψει για κάποιο διάστημα), θα πληρώσεις στον ΟΤΕ περί τα 5x60x10,2/100 = 30,6 ευρώ (!) για τα τηλεφωνήματα μόνο εκείνης της μέρας. Η χρέωση είναι συγκρίσιμη με τη χρέωση κλήσης προς κινητό.
Η αναμονή στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, καθώς και οι διαφημίσεις κατά τη διάρκειά της, είναι ο βασικός λόγος που ζήτησα διακοπή της σύνδεσής μου (σταθερή τηλεφωνία είχα) με την Teledome. Είναι απαράδεκτοι.Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
11-10-05, 16:31 #23
Αρχικό μήνυμα από analog
Τωρα το προβλημα μου ειναι οτι απο τον ΟΤΕ δεν μπορουν να μου ενεργοποιησουν την dsl γραμμη μου γιατι απο οτι φαινεται δεν την εχει καταργησει η Teledome ακομα ...Τι να κανω εκτος απο το να τους βρισω αυριο το πρωι ?
-
11-10-05, 16:44 #24
Αρχικό μήνυμα από nikos282
α) Να μην ξαναπάρεις τη γραμμή ADSL του ΟΤΕ χονδρική από ISP. Προτείνω κάνεις απευθείας αίτηση στο 134 για γραμμή.
β) Αφού θα κάνεις το (α) θα χρειαστείς μία συνδρομή σε ISP (είπες ότι έχεις συνδρομή από το RAM, οπότε ΟΚ). Αφού είναι ακόμα ενεργή η γραμμή στο όνομα της Teledome, κατά πάσα πιθανότητα μπορείς να συνδεθείς μέσω αυτής με άλλον ISP. Πάρε demo και δοκίμασε πριν ενεργοποιήσεις κανονική συνδρομή. Αν μπορείς να συνδεθείς, τότε βάλε τη συνδρομή του RAM, ώστε να έχεις ADSL μέχρι να καταργηθεί η γραμμή που είναι στο όνομα της Teledome.
Το μοναδικό κόστος είναι ότι θα "τρέχει" η συνδρομή σου κατά τη χρονική διάρκεια που θα έχει διακοπεί η γραμμή από την Teledome μέχρι να ενεργοποιηθεί η νέα από τον ΟΤΕ (εκτός κι αν συμφωνήσει η HOL να σου να την "παγώσει"). Συνήθως όμως πρόκειται για λιγότερο από 5 εργάσιμες μέρες αν κάνεις αίτηση απευθείας στον ΟΤΕ.Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
12-10-05, 01:43 #25
Αρχικό μήνυμα από ipo
Μπορω να βρω ντεμο μεσω νετ ?
ΥΓ. Μπορω να διακοψω την γραμμη μονος μου μεσω ΟΤΕ χωρις την Τελεντομ ? χλωμο ε?
-
12-10-05, 09:12 #26
CPU:i7 965+Hydro™ MOBO: Classified DDR:3x2GB Corsair 1866C7 GPU........SSD:Intel® X25-M HDD: 2x1TB Speedpoint F1-F3 PSU: Revolution 1050W CASE: Obsidian TFT: ASUS VW266H 26''
-
12-10-05, 15:48 #27
Επικοινωνησα με την Τελεντομ σημερα και μου ειπαν οτι εχει γινει κανονικα η διακοπη της συνδεσης μου απο 30/9 καθως και η αιτηση καταργησης στον ΟΤΕ .Οταν ρωτησα ποια μερα εγινε η αιτηση προς τον ΟΤΕ μου ειπε μισο λεπτο ... και οταν γυρισε τα μασαγε οτι εγινε αλλα αργουν στον ΟΤΕ και κατι τετοια .Της ειπα οτι πρεπει να κανω ενεργοποιηση μεσα στον Οκτωβρη (ΡΑΜ γαρ
) και μου ειπε πως πρεπει να περιμενω μερικες μερες...
Σκεφτομαι να επικοινωνησω με ΟΤΕ για να δω αν πραγματι εχουν στειλει την αιτηση καταργησης της γραμμης Dsl .Αλλα δεν ξερω σε ποιο τηλεφωνο να παρω
-
13-10-05, 11:27 #28
Φρεσκα νεα! Με πηραν πριν απο λιγο απο τον ΟΤΕ (υστερα απο χτεσινο email μου) και μου ειπαν οτι δεν εχουν στα χερια τους καμια αιτηση καταργησης της dsl γραμμης που εχει κανει η Teledome για μενα ! Ρωτησα ποσο χρονο θα χρειαστουν για την καταργηση αν παρουν την αιτηση και μου ειπαν 7-10 εργασιμες (ελεος)
Αμεσως πηρα την Teledome και πολυ ευγενικα τους ειπα οτι μου ειπαν ψεματα χτες και με διαβεβαιωσαν οτι, αφου μιλησαν με το αντιστοιχο τμημα ( και αφου περιμενα πολυ ωρα) οτι η καταργηση μπορει να γινει ισως και σημερα !
Οταν ενημερωσα την υπαλληλο οτι απο ΟΤΕ μου ειπαν οτι θα χρειαστουν 7-10 μερες μου ειπε "Αφου σας ειπα κυριε θα γινει πιθανοτατα σημερα"
Δεν ξερω τι αλλο να κανω ... θα προλαβω να ενεργοποιησω την συνδεση του RAM ?Ξερει κανεις αν μπορουν να καταργησουν την γραμμη τοσο γρηγορα?
ΥΓ
Ξεχασα να γραψω οτι η 1η αντιδραση της υπαλληλου ηταν "και τι σας νοιαζει αν δεν εχει καταργηθει η γραμμη σας αφου δεν θα χρεωθειτει τιποτα" !!!
ΥΓ2
Μπραβο στον ΟΤΕ που οσες φορες εχω στειλει mail με εχουν εξυπηρετησει
-
13-10-05, 21:14 #29
Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
-
13-10-05, 22:41 #30
παιδιαι η τελεντομ δινει δοκιμαστικα demo?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sakels : 13-10-05 στις 23:44.
Παρόμοια Θέματα
-
εξυπηρετηση πελατων
Από psps στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 09-10-07, 21:52 -
Teledome - Εξυπηρετηση Πελατων
Από astratos στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 16-04-07, 15:49 -
ΟΤΕ και της COSMOTE χορηγοί στο 2ο Ελληνικό Συνέδριο Κορυφής στην Εξυπηρέτηση Πελατών
Από EvilHawk στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 25-11-06, 03:00 -
Εξυπηρέτηση Πελατών
Από dyrer στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 01-02-06, 20:11 -
απαραδεκτη η εξυπηρετηση πελατων και του Helpdesk της HOL
Από groove54 στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 83Τελευταίο Μήνυμα: 09-01-06, 00:34
Bookmarks