Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση 16-20 από 20
    Περιοχή
    Χανιά
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    ForthNet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ
    Router
    Speedtouch 530/Linksys WRT54g
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sonyp900
    Επίσης άλλαξα και το port από 6881 σε κάτι άλλο μεγαλυτερο π.χ. 15540 μετά από επισήμανση και συμβουλή του user toro. Υπάρχει περίπτωση κάποιοι ISP να βάζουν όριο σε αυτήν την πόρτα επειδή τα περισσότερα torrents την χρησιμοποιούν.
    Εκτός αυτού, υπάρχουν και trackers που δεν επιτρέπουν τη χρήση του port 6881, για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Αν λοιπόν δείτε το μήνυμα "Port 6881 is blacklisted" σε κάποιο torrent που κατεβάζετε, συμβαίνει ακριβώς αυτό, δηλαδή είναι ώρα να αλλάξετε το port που χρησιμοποιεί το Azureus (και να κάνετε το απαραίτητο ΝΑΤ, φυσικά), τουλάχιστον για τον συγκεκριμένο tracker
    Αν ήμουν σε κάτι χρήσιμος, μπορώ να έχω ένα affero ;

RLU #306453 - http://counter.li.org

Linux valkyrie 2.6.12-8-386 #1 Tue Aug 30 22:41:30 BST 2005 i686 GNU/Linux

Περιοχή
    Χανιά
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    8192/512
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΠΑΖΙΝΟΥ
    Router
    Linksys WAG300Ν
    Έχω μια απορία/ερώτηση για το Azureus. Τις περισσότερες φορές στο download και στο upload το προσωπάκι της υγείας παραμένει μπλε και στον ιχνηλάτη λέει "σφάλμα σύνδεσης". Παρόλα αυτά κατεβάζω και ανεβάζω κανονικά και γρήγορα τις ταινίες μέχρι και το 100%. Θα ήθελα να ξέρω αν αυτό επηρεάζει το ratio μου στα Torrent Sites από όπου και κατέβασα το torrent. Έχω την εντύπωση πως όχι και το ratio μου αυξάνει κανονικά. Κάποιος που να ξέρει σίγουρα για να απαντήσει? Ευχαριστώ.

Περιοχή
    Χανιά
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    8192/512
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΠΑΖΙΝΟΥ
    Router
    Linksys WAG300Ν
    Έχω μια απορία/ερώτηση για το Azureus. Τις περισσότερες φορές στο download και στο upload το προσωπάκι της υγείας παραμένει μπλε και στον ιχνηλάτη λέει "σφάλμα σύνδεσης". Παρόλα αυτά κατεβάζω και ανεβάζω κανονικά και γρήγορα τις ταινίες μέχρι και το 100%. Θα ήθελα να ξέρω αν αυτό επηρεάζει το ratio μου στα Torrent Sites από όπου και κατέβασα το torrent. Έχω την εντύπωση πως όχι και το ratio μου αυξάνει κανονικά. Κάποιος που να ξέρει σίγουρα για να απαντήσει? Ευχαριστώ.
    Κάποιος από τους τώρα online που μπορεί να βοηθήσει?

Περιοχή
    Χανιά
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    ForthNet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ
    Router
    Speedtouch 530/Linksys WRT54g
    Όταν το ανθρωπάκι είναι μπλε σημαίνει ότι ο tracker είναι κάτω ή έχει κάποιο πρόβλημα, οπότε εκείνη τη στιγμή δεν υπολογίζεται το ratio. Ναι μεν ανεβοκατεβάζεις κανονικά, αλλά ratio λογικά δεν καταγράφεται εκείνη τη στιγμή. Αν τώρα o tracker ήταν κάτω προσωρινά, μόλις γίνει οnline λογικά αφενός μεν το ανθρωπάκι θα γίνει πράσινο και αφετέρου το τι έχεις ανεβοκατεβάσει μέχρι τότε θα υπολογιστεί πάλι, στην περίπτωση βέβαια που οι χρήστες που κατεβάζουν είναι χρήστες του ίδιου tracker και όχι distributed.Αν ο tracker είναι κάτω για μεγάλο χρονικό διάστημα, αν δηλαδή το ανθρωπάκι είναι μπλε για μεγάλο χρονικό διάστημα τότε μάλλον ο tracker είναι μόνιμα offline. Και στις δύο περιπτώσεις λογικό είναι να είσαι σε θέση να ανεβοκατεβάζεις ακόμα.
    Όταν το ανθρωπάκι είναι κίτρινο, τότε έχεις ΝΑΤ πρόβλημα και το ratio πέφτει. Αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημά σου, οπότε αυτά
    Αν ήμουν σε κάτι χρήσιμος, μπορώ να έχω ένα affero ;

RLU #306453 - http://counter.li.org

Linux valkyrie 2.6.12-8-386 #1 Tue Aug 30 22:41:30 BST 2005 i686 GNU/Linux

Περιοχή
    Χανιά
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    8192/512
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΠΑΖΙΝΟΥ
    Router
    Linksys WAG300Ν
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από toro
    Όταν το ανθρωπάκι είναι μπλε σημαίνει ότι ο tracker είναι κάτω ή έχει κάποιο πρόβλημα, οπότε εκείνη τη στιγμή δεν υπολογίζεται το ratio. Ναι μεν ανεβοκατεβάζεις κανονικά, αλλά ratio λογικά δεν καταγράφεται εκείνη τη στιγμή. Αν τώρα o tracker ήταν κάτω προσωρινά, μόλις γίνει οnline λογικά αφενός μεν το ανθρωπάκι θα γίνει πράσινο και αφετέρου το τι έχεις ανεβοκατεβάσει μέχρι τότε θα υπολογιστεί πάλι, στην περίπτωση βέβαια που οι χρήστες που κατεβάζουν είναι χρήστες του ίδιου tracker και όχι distributed.Αν ο tracker είναι κάτω για μεγάλο χρονικό διάστημα, αν δηλαδή το ανθρωπάκι είναι μπλε για μεγάλο χρονικό διάστημα τότε μάλλον ο tracker είναι μόνιμα offline. Και στις δύο περιπτώσεις λογικό είναι να είσαι σε θέση να ανεβοκατεβάζεις ακόμα.
    Όταν το ανθρωπάκι είναι κίτρινο, τότε έχεις ΝΑΤ πρόβλημα και το ratio πέφτει. Αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημά σου, οπότε αυτά
    Τσάμπα ανεβάζω ταινίες τόσο καιρό?????????????

Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. Πρόβλημα Πρόβλημα (πες μου πως το λύνεις :P )
    Από Andim στο φόρουμ Motherboards, CPU και memory
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-10-10, 17:10
  2. πρόβλημα με port forwarding..προβλημα απο ΟΤΕ?
    Από rem451 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-01-08, 11:56
  3. Μηνύματα: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-09-06, 01:04
  4. Πρόβλημα Σύνδεσης SpeedTouch 585[Πρόβλημα Οτέ]
    Από trypokaridos στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-05-06, 01:06
  5. πρόβλημα αζουρεους
    Από users στο φόρουμ P2P
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-12-05, 23:30

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks