Άκυρη η καθυστέρηση θα έρθω κανονικά τώρα ενημερώθηκα για αλλαγή προγράμματος την παρασκευή έχω ρεπό οπότε έρχομαι κανονικά
Εμφάνιση 76-90 από 316
-
29-08-05, 17:58 #76
-
29-08-05, 18:53 #77
Εμένα με ξεχάσατε? Εχω δηλώσει ψηνόμενος
http://www.adslgr.com/forum/showpost...6&postcount=16
. People like you
. You live in a dream world
. You despise the outside
. And you fear you're the next one
-
29-08-05, 21:05 #78
Λοιπόν μόλις επικοινώνησα.
Κανένα πρόβλημα.
Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε.
Αλλά όπως είπαμε.
Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2005 μ.χ. ώρα 21:00, κλείνει ώστε να ξέρω τον τελικό αριθμό ατόμων.Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
29-08-05, 22:24 #79
Ψήνονται (στα κάρβουνα )
20. George978
21. Αpok
22.Agent M
23. Οxymoron
24.Avatar
25. Mastermind"If you believe in forever, then life is just a one-night stand,
If there's a rock 'n' roll heaven, well you know they've got a hell of a band" ...
Storm, by Tim Minchin
-
29-08-05, 22:29 #80
Παμε δλδ για παρασκευη βραδυ 21:00 στου Καλαμποκα, ετσι; Προς αποφυγην παρεξηγησεως...
ΤζανερμανΕάν κοιτάξεις την άβυσσο για αρκετή ώρα, τότε και η άβυσσος θα κοιτάξει εσένα...
-
29-08-05, 22:58 #81
Αρχισα να ψηνομαι κι εγω αλλα Παρασκευη ειναι αρκετα δυσκολη μερα γενικα....
-
29-08-05, 23:08 #82
Αρχικό μήνυμα από dantouan
Σ' έβαλα για ψήσιμο.
Ψήνονται (στα κάρβουνα )
20. George978
21. Αpok
22.Agent M
23. Οxymoron
24.Avatar
25. Mastermind
26. DantouanΕπιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
29-08-05, 23:10 #83
ριξε και αλλο λαδι στα καρβουνα να ψηθουμε καλαα
They see me postin', they hatin'...
-
29-08-05, 23:15 #84
Βλέπω να έχουμε πάρει καλό χρωματάκι μέχρι την Παρασκευή.
Αρκεί να μη ψηθούμε μονόπατα.
Right on time μιας και έχει ήδη φύγει το χρώμα που αποκτήσαμε εις τας διακοπάς μας.
-
29-08-05, 23:22 #85
Μμμμ εγω εχω αρχισει να ζεσταινομαι μονο (πολλα overclockαρισμενα πηρουνια θα μαζευτουμε και καποιοι θα μεινουν νηστικοι
. Αν δεν προκυψει τιποτα παλι την Παρασκευη -γιατι ειναι περιεργη μερα- και καταφερω να βρω τον Καλαμποκα -οι χαρτες μου φαινονται κινεζικοι και δεν πηρα ακομα gps- ισως ψηθω κι εγω!!!!! Αν ειναι μεχρι την Πεμπτη θα ενημερωσω! Κατι πιο συγκεκριμενο σε οδηγιες για τον κυριο Καλαμποκα εχουμε; Απο τον Κηφισο ας πουμε ερχομαι; Απο κεντρο; Πως; Μην καταληξω να με φανε τα ψαρια του Φαληρου οση ωρα εσεις σκοτωνετε τα κοψιδια!!!!
my lost prince!
-
29-08-05, 23:33 #86
Ψήνονται (στα κάρβουνα )
20. George978
21. Αpok
22.Agent M
23. Οxymoron
24.Avatar
25. Mastermind
26. Dantouan
27. PrincessΕπιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
29-08-05, 23:38 #87
Σιγα παιδια γιατι καηκαμε...
Enthoo Pro | Maximus VII Hero | i7 4770K | 8GB Kingston HyperX 2400 | 290 Tri-X OC | 840 Evo | AX760
-
29-08-05, 23:42 #88
Το θεμα ειναι να ΜΗΝ καουν τα κρεατικα.
Βρε ουστ......και οι 300 της Βουλης
-
30-08-05, 00:45 #89
Οδηγίες προσέλευσης:
Σε όλους τους χάρτες έχουμε:
- με γεωμετρικά σχήματα (καί με διαφορετικό χρώμα το καθένα) στάσεις ΜΜΜ
- με γραμμές διαφορετικού χρώματος τις εναλλακτικές λύσεις όσον αφορά την προσέλευση
Έτσι λοιπόν:
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Σχήματα:
---------- πράσινο 4-ΓΩΝΟ ----------
Στάση του Τραμ στην Ελευθερίου Βενιζέλου.
Η στάση είναι ακριβώς απέναντι από την εκκλησία της Α. Παρασκευής και έχει το αυτό όνομα.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
---------- μπλε ΚΥΚΛΟΙ ----------
Στάση των λεωφορείων στα 2 ρεύματα της Λεωφόρου Συγγρού.
Η στάση ονομάζεται Χρυσάκη.
Γραμμές:
---------- πράσινη ----------
Έρχεστε με αυτοκίνητο από ένα από τα 2 ρεύματα της Λεωφόρου Συγγρού.
Εάν έρθετε από νότια (Δέλτα Φαλήρου), θα είστε συνέχεια σε ταχύτατο κλειστό αυτοκινητόδρομο μιας και θα προέρχεστε από Εθνική Οδό -> Παραλιακή -> Συγγρού. Προφανώς αυτή είναι η βέλτιστη διαδρομή με για αυτοκίνητο για όσους έρχονται από βόρεια και δυτικά προάστεια.
Εάν έρθετε από τα ρεύμα από Σύνταγμα, θα πρέπει να στρίψετε αριστερά προς Καλλιθέα στην Έξοδο Δ' και αμέσως να κάνετε 2 αριστερές στροφές ώστε να περάσετε από ανισόπεδη διάβαση στη Ν. Σμύρνη.
---------- κόκκινη ----------
Έρχεστε με αυτοκίνητο από το ρεύμα το προερχόμενο από την παραλιακή, της Λεωφόρου Αμφιθέας.
Στο σημείο που πρέπει να στρίψετε έχει στα αριστερά σας μία κοκκινοτούβλινη εκκλησία (Α. Κυριακή) και στα δεξιά σας μία BP. Είναι δε αμέσως μετά από την πλατεία Ντάβαρη.
---------- μπλε ----------
Ποδαράτο από την Ελευθερίου Βενιζέλου
Κατεβαίνετε στη στάση του Τραμ Α. Παρασκευή επί της Ελευθερίου Βενιζέλου. Ο δρόμος είναι 5-7 λεπτά και κατηφορικός.
---------- μοβ ----------
Ποδαράτο από τη Λεωφόρο Συγγρού
Κατεβαίνετε στη στάση λεωφορείων Χρυσάκη επί της Λεωφόρου Συγγρού. Ο δρόμος είναι 10 λεπτά και ανηφορο-κατηφορικός.
Προφανώς εάν κατεβείτε από το ρεύμα από Σύνταγμα θα πρέπει πρώτα να περάσετε κάτω από την υπόγεια διάβαση πεζών.
Τέλος, ο χάρτης 1 που είναι και ο ευρύτερος, δείχνει το γενικότερο navigation - ειδικά εάν έρθετε με αυτοκίνητο.
Ο χάρτης 2 που είναι και ο χρησιμότερος, δείχνει το final approach με τα holding patterns.
Και ο χάρτης 3 είναι απλά για την τελική επιβεβαίωση.Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
30-08-05, 01:10 #90
Αρχικό μήνυμα από coftaras
Enthoo Pro | Maximus VII Hero | i7 4770K | 8GB Kingston HyperX 2400 | 290 Tri-X OC | 840 Evo | AX760
Παρόμοια Θέματα
-
Συνάντηση ΣΕΠΕ με τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 03-11-13, 00:46 -
Συνάντηση του προέδρου της ZTE με τον Έλληνα Πρωθυπουργό
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 38Τελευταίο Μήνυμα: 16-10-13, 14:06 -
Συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο του ΟΤΕ στο Μέγαρο Μαξίμου - Επενδύσεις 1.2 δισ. ευρώ στην επόμενη τετραετία
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 01-10-13, 21:06 -
Συνάντηση, αλλά πού;
Από Tony_Ts στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 11-06-13, 13:59
Bookmarks