Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση 16-23 από 23
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Downloads
    8
    Uploads
    4
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    3G/1.5G
    ISP
    Cosmote
    Router
    ZTE F8648P + UCG-Fiber
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aiolos.01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με μισό δισ χασούρα κάθε εξάμηνο να δούμε αν θα υπάρχει μέχρι το 2010...
    Εντάξει είναι λίγο υπερβολικό αυτό, αλλά το μέλλον δεν φαίνεται ρόδινο.
    Μάλλον θα πουλήσει τα εργοστάσια της στους άραβες. Ή μάλλον θα σπάσει την εταιρία στα 2 και το κατασκευαστικό κομμάτι με τα εργοστάσια θα αρχίσει να πουλιέται σιγά σιγά. Ήδη τα έχει και κάθονται, με την έννοια ότι έχει ικανότητες παραγωγής αλλά δεν έχει τόση ζήτηση οπότε τα εργοστάσια δεν δουλεύουν στην πλήρη ικανότητα τους.

Όσο για τον 12πυρηνο μάλλον θα είναι κάλος για μεσαίους server με λίγα socket (2 κατά κύριο λόγο, το πολύ 4). το θέμα είναι ότι πλέον δεν υπάρχει καμία αναφορά για 8πυρηνο πριν από το τέλος του 2010 την στιγμή που ο ανταγωνισμός μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει 6πυρηνο και από το 2009 και με IMC, και το ποιο πιθανό είναι να έχει και 8πυρηνο μέχρι τότε.

Όπως το βλέπω εγώ είναι θέμα επιβίωσης πλέον για την AMD να τηρήσει το χρονοδιάγραμμα που έχει θέση, γιατί αν αρχίσουν πάλι οι καθυστερήσεις όπως με τους Barcelona δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.

Το avatar του μέλους georgebou
    georgebou Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Patentman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλλο να συζητας και αλλο να "ονειρευεσε" και να ταξιδευεις...

Καταλαβαινεις με ποια εννοια το λεω.
    Με την εννοια οτι καποιοι θα μπουν μεσα και θα κανουν προπαγανδα για τα desktop συστηματα της εταιριας βλεποντας στοιχεια απο server...

Αυτους που νομιζουν πως server & desktop ειναι ενα και το αυτο.

Αυτη η "δραστηριοτητα" μερικων κανει κακο, αφου παραπληροφορει συστηματικα και εγνωσμενα.

Ειδες κανεναν να βγαινει και να βλεπει Itanium ή Xeon servers με πολλαπλα σοκετ, PCI64 (πριν βγει το PCIe & PCI-x), για hardware raid και λοιπα, και μετα να συγχεει το ενα (server) με το αλλο (desktop)?

Τα νηματα περι server δυστυχως ειναι η χαρα των AMD desktop χρηστων.
    Εδω καλα καλα raid 5 δεν εχουν στους ελεγκτες τους (των desktop) και θελουν να βλεπουν και να παρομοιαζουν τους desktop με "τεχνολογια server".
    Και οι Xeon το ιδιο ειναι αλλα κανεις δεν καβαλησε το καλαμι να τους συγχεει με τους Pentium ή Core 2.

Και δυστυχως αυτες οι τακτικες δεν αφηνουν ενα νημα περι server να "ανθισει" σαν server νημα.
    Θα υποβαθμιστει σε desktop νημα.
    Θα περιοριστει σε νημα "επεξεργαστη" (που σκετος ειναι ενα μπρελοκ).
    Εχεις δίκιο, απλά αναλύουμε κάποια πράγματα με αυτά που γνωρίζει ο καθένας.
    Στο κάτω κάτω οι περισσότεροι απο εμάς ούτε υδρόψυξη έχουν βάλει που κάνει 300 ευρώ, ούτε καρτα γραφικών με 500 ευρώ ουτε τροφοδοτικό 1000 Watt, αλλά μας αρέσει να τα συζητάμε.
    Επίσης στους περισσότερους αρέσει η αναλυση κάποιων θεμάτων όπως η κουρσα των επεξεργαστών, έστω και αν αυτοί είναι για server
    Επιπλέον κατα την αποψι μου δυνατοί επεξεργαστές σε server σημαίνει τεχνογνωσιά, άρα κάτι θα περασει και στα desktop.

Περιοχή
    Rodos
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΣΓΟΥΡΟΥ
    Router
    Fritzbox 7590AX
    SNR / Attn
    (dB) / 1,7(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Εγω θα ρωτησω κατι? Εχεις εταιρια και θα βαλεις server με amd ? Χλωμο το βλεπω.

georgebou Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Ravager Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πηγαίνε σε καμια εταιρία και ρώτα τι επεξεργαστή εχουν και άμα ξέρουν οι μισοι ανθρωποι της εταιρίας εμενα να μου γράψεις.
    Στις εταιριές μετράει το κόστος, η απόδοση και η υποστηριξη του εξοπλισμού.
    Αυτα μπορουν να τα κάνουν καλά και η AMD και η INTEL.
    Επίσης όταν παραγγείλες εναν Blade Server ή ένα Fujitsu την επιλογή των υποσυστημάτων την έχει κάνει η εκαστοτε εταιρία και με αυτή μιλάς.

Άρα δεν είναι τόσο χλωμο να βάλεις AMD εάν ο Server έχει αυτά που θελει μια εταιρία της τα προσφέρει, δηλαδή χαμηλό κόστος συντήρησης, υποστηριξή απο τον κατασκευαστή του Server κλπ.

Περιοχή
    Χίος
    Downloads
    17
    Uploads
    1
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    23998/1020
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΧΙΟΣ
    Router
    Netgear DGN3500
    SNR / Attn
    5,5(dB) / 10,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Ravager Εμφάνιση μηνυμάτων
    2x HP ProLiant 385DL AMD Opteron, 16GB RAM (έκαστος), rack mounted. Ο ένας τρέχει Windows Server 2003 x64 Enterprise και ο άλλος Ubuntu 7.04 Server x64.
    Best Regards,
    Frontier

Περιοχή
    Περιστέρι
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Απο ποστ δεν μπορείς να γράπσεις πολλά για amd γιατί την αδικής για αυτούς που εχουν χρόνια amd ξέρουν

Περιοχή
    Rodos
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΣΓΟΥΡΟΥ
    Router
    Fritzbox 7590AX
    SNR / Attn
    (dB) / 1,7(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από georgebou Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πηγαίνε σε καμια εταιρία και ρώτα τι επεξεργαστή εχουν και άμα ξέρουν οι μισοι ανθρωποι της εταιρίας εμενα να μου γράψεις.
    Στις εταιριές μετράει το κόστος, η απόδοση και η υποστηριξη του εξοπλισμού.
    Αυτα μπορουν να τα κάνουν καλά και η AMD και η INTEL.
    Επίσης όταν παραγγείλες εναν Blade Server ή ένα Fujitsu την επιλογή των υποσυστημάτων την έχει κάνει η εκαστοτε εταιρία και με αυτή μιλάς.

Άρα δεν είναι τόσο χλωμο να βάλεις AMD εάν ο Server έχει αυτά που θελει μια εταιρία της τα προσφέρει, δηλαδή χαμηλό κόστος συντήρησης, υποστηριξή απο τον κατασκευαστή του Server κλπ.
    Τον απλο user τον νοιαζει εαν ειναι AMD η ΙNTEL ? Τα προγραματα που πρεπει να τρεχουνε και οι πασιεντζες τους τιποτα αλλο.

Οταν θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και να τρεχεις μια Oracle χωρις να ασχολησε εαν ο CPU αναβεσε θερμοκρασια η οχι θα επιλεξεις AMD? Απο την αλλη οτι πληρωνεις περνεις.

Εγω αυτη την στιγμη στην εταιρια που δουλευω εχω 8 Server με 4 και 8 Xeon και εχω το κεφαλι μου ησυχο.

georgebou Guest
    Το παραμύθι οτι οι AMD ζεσταίνονται το ακουώ απο το 1994.
    Εμένα ο παλιος AMD PPR150 που τώρα δεν κανει για πολλά πραγματα λειτουργεί ακόμα και δεν έχει καεί. Τι θα πει λοιπον ζεσταίνονται. Ο ένας Intel στους 50 βαθμούς και ο AMD στους 52, άρα θα χάσουμε και τον ύπνο μας? Για αυτό υπάρχουν και οι ψύκτρες.

Ρίξε και καμμια ματιά και εδώ
    http://www-03.ibm.com/systems/browse/amdpro/index.html
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebou : 12-05-08 στις 01:29.

Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 44
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-09-08, 21:37
  2. Μηνύματα: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-12-06, 14:30
  3. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-10-06, 06:55
  4. Μηνύματα: 75
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-07-06, 17:51
  5. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-05, 20:26