Μάλλον θα πουλήσει τα εργοστάσια της στους άραβες. Ή μάλλον θα σπάσει την εταιρία στα 2 και το κατασκευαστικό κομμάτι με τα εργοστάσια θα αρχίσει να πουλιέται σιγά σιγά. Ήδη τα έχει και κάθονται, με την έννοια ότι έχει ικανότητες παραγωγής αλλά δεν έχει τόση ζήτηση οπότε τα εργοστάσια δεν δουλεύουν στην πλήρη ικανότητα τους.
Όσο για τον 12πυρηνο μάλλον θα είναι κάλος για μεσαίους server με λίγα socket (2 κατά κύριο λόγο, το πολύ 4). το θέμα είναι ότι πλέον δεν υπάρχει καμία αναφορά για 8πυρηνο πριν από το τέλος του 2010 την στιγμή που ο ανταγωνισμός μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει 6πυρηνο και από το 2009 και με IMC, και το ποιο πιθανό είναι να έχει και 8πυρηνο μέχρι τότε.
Όπως το βλέπω εγώ είναι θέμα επιβίωσης πλέον για την AMD να τηρήσει το χρονοδιάγραμμα που έχει θέση, γιατί αν αρχίσουν πάλι οι καθυστερήσεις όπως με τους Barcelona δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.
Εμφάνιση 16-23 από 23
-
10-05-08, 05:04 Re: Απάντηση: Αλλαγή στα σχέδια της AMD για τους επεξεργαστές για server #16
-
10-05-08, 09:14 Απάντηση: Αλλαγή στα σχέδια της AMD για τους επεξεργαστές για server #17
Εχεις δίκιο, απλά αναλύουμε κάποια πράγματα με αυτά που γνωρίζει ο καθένας.
Στο κάτω κάτω οι περισσότεροι απο εμάς ούτε υδρόψυξη έχουν βάλει που κάνει 300 ευρώ, ούτε καρτα γραφικών με 500 ευρώ ουτε τροφοδοτικό 1000 Watt, αλλά μας αρέσει να τα συζητάμε.
Επίσης στους περισσότερους αρέσει η αναλυση κάποιων θεμάτων όπως η κουρσα των επεξεργαστών, έστω και αν αυτοί είναι για server
Επιπλέον κατα την αποψι μου δυνατοί επεξεργαστές σε server σημαίνει τεχνογνωσιά, άρα κάτι θα περασει και στα desktop.
-
10-05-08, 18:53 Απάντηση: Αλλαγή στα σχέδια της AMD για τους επεξεργαστές για server #18
Εγω θα ρωτησω κατι? Εχεις εταιρια και θα βαλεις server με amd ? Χλωμο το βλεπω.
-
11-05-08, 14:18 Απάντηση: Αλλαγή στα σχέδια της AMD για τους επεξεργαστές για server #19
Πηγαίνε σε καμια εταιρία και ρώτα τι επεξεργαστή εχουν και άμα ξέρουν οι μισοι ανθρωποι της εταιρίας εμενα να μου γράψεις.
Στις εταιριές μετράει το κόστος, η απόδοση και η υποστηριξη του εξοπλισμού.
Αυτα μπορουν να τα κάνουν καλά και η AMD και η INTEL.
Επίσης όταν παραγγείλες εναν Blade Server ή ένα Fujitsu την επιλογή των υποσυστημάτων την έχει κάνει η εκαστοτε εταιρία και με αυτή μιλάς.
Άρα δεν είναι τόσο χλωμο να βάλεις AMD εάν ο Server έχει αυτά που θελει μια εταιρία της τα προσφέρει, δηλαδή χαμηλό κόστος συντήρησης, υποστηριξή απο τον κατασκευαστή του Server κλπ.
-
11-05-08, 17:10 Απάντηση: Αλλαγή στα σχέδια της AMD για τους επεξεργαστές για server #20
-
11-05-08, 17:27 Απάντηση: Αλλαγή στα σχέδια της AMD για τους επεξεργαστές για server #21
Απο ποστ δεν μπορείς να γράπσεις πολλά για amd γιατί την αδικής για αυτούς που εχουν χρόνια amd ξέρουν
-
12-05-08, 00:16 Απάντηση: Αλλαγή στα σχέδια της AMD για τους επεξεργαστές για server #22
Τον απλο user τον νοιαζει εαν ειναι AMD η ΙNTEL ? Τα προγραματα που πρεπει να τρεχουνε και οι πασιεντζες τους τιποτα αλλο.
Οταν θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και να τρεχεις μια Oracle χωρις να ασχολησε εαν ο CPU αναβεσε θερμοκρασια η οχι θα επιλεξεις AMD? Απο την αλλη οτι πληρωνεις περνεις.
Εγω αυτη την στιγμη στην εταιρια που δουλευω εχω 8 Server με 4 και 8 Xeon και εχω το κεφαλι μου ησυχο.
-
12-05-08, 01:08 Απάντηση: Αλλαγή στα σχέδια της AMD για τους επεξεργαστές για server #23
Το παραμύθι οτι οι AMD ζεσταίνονται το ακουώ απο το 1994.
Εμένα ο παλιος AMD PPR150 που τώρα δεν κανει για πολλά πραγματα λειτουργεί ακόμα και δεν έχει καεί. Τι θα πει λοιπον ζεσταίνονται. Ο ένας Intel στους 50 βαθμούς και ο AMD στους 52, άρα θα χάσουμε και τον ύπνο μας? Για αυτό υπάρχουν και οι ψύκτρες.
Ρίξε και καμμια ματιά και εδώ
http://www-03.ibm.com/systems/browse/amdpro/index.htmlΤελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebou : 12-05-08 στις 01:29.
Παρόμοια Θέματα
-
Βρετανία: Η Vodafone αντιδρά στα σχέδια για μειώσεις των τελών τερματισμού
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 44Τελευταίο Μήνυμα: 26-09-08, 21:37 -
AMD: Nέοι επεξεργαστές για ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας
Από BigLion στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 16-12-06, 14:30 -
Η AMD ορίζει ημερομηνία κυκλοφορίας για τους mobile επεξεργαστες της στα 65nm
Από BigLion στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 11-10-06, 06:55 -
H AMD δεσμεύεται για πραγματικούς τετρα-πύρηνους επεξεργαστές το ‘06
Από Wolverine στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 75Τελευταίο Μήνυμα: 27-07-06, 17:51 -
Η intel κάνει τους επεξεργαστές της συμβατούς με τους AMD64!
Από sdikr στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-05, 20:26
Bookmarks