Πριν μερικές μέρες, δεν είχε δώσει απάντηση η Newsphone στον ΟΤΕ για όλο αυτό τον ντόρο με τη διαφήμιση; Θυμάμαι μάλιστα οτι υπήρχε στην κεντρική σελίδα του adslgr σαν είδηση. Τί έγινε; Που είναι η είδηση; Ποιός την έβγαλε από εκεί; Ποιόν ειδοποίησε; Έχει διαβάσει το 1984 του Όρσον Ουέλς;
Εμφάνιση 1-7 από 7
Θέμα: Που είναι αυτή η είδηση;
-
30-08-05, 11:32 Που είναι αυτή η είδηση; #1
-
30-08-05, 11:48 #2
Επειδή είχα διαβάσει κι εγώ την είδηση, δεν θυμάμαι ποιος την είχε καταχωρήσει, το κείμενο ήταν ένα μονοκόμματο κατεβατό, κατά συνέπεια κουραστικό να διαβαστεί. Ενδεχόμενος να διορθωθεί με παραγράφους κτλ και να ξανά μπει.
Υποθετικά πάντα
-
30-08-05, 12:38 #3
Το έχω ξαναδεί να γίνεται. Αλλά λέω τότε, ιδέα μου θα'ναι. Δεύτερη φορά, δεν είμαι τρελός εγώ..
-
30-08-05, 12:43 #4
Την είδηση την είχα διαβάσει και εγώ.
Το ερώτημα είναι το ποιός (και γιατί) την εξαφάνισε
It's only Rock'n'Roll But I like it ...
-
30-08-05, 14:18 #5
Το δελτίο τύπου της Newsphone διαγράφηκε απο εμένα, όπως επίσης και το αντίστοιχο δελτίο τύπου του ΟΤΕ! Δεν θα αποτέλεσει η κεντρική σελίδα του aslgr βήμα για δικαιολόγηση παραπλανητικών διαφημίσεων ή μονοπωλιακών πρακτικών!
Όταν συνεδριάσει η ΕΕΤΤ για το θέμα θα δημοσιεύσουμε την απόφαση της!
Μέχρι τότε μπορείτε να εκφράσετε τίς απόψεις σας στο σχετικό thread που υπάρχει στο forum!
-
30-08-05, 17:15 #6
Αρχικό μήνυμα από patrasjim
Ο Όρσον Ουέλς ήταν ηθοποιός.
-
31-08-05, 10:57 #7
Αρχικό μήνυμα από blend
Για το άλλο θέμα, ίσως θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να ειδοποιούμε τον κόσμο ότι κάποια είδηση έφυγε από την κεντρική σελίδα. Την προηγούμενη φορά πήγα να φρικάρω. Και, εφόσον είναι δελτίο τύπου, για ποιό λόγο να μην ξέρουμε τί θέλει να πει ο ποιητής. Ή έστω με κάποιο τρόπο να ξέρουμε τις απόψεις τους. Στο forum καλά είναι, αλλά θα πρέπει να με ειδοποιήσει κάποιος ότι υπάρχει και αυτή η άποψη και βρίσκεται εκεί.
Παρόμοια Θέματα
-
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ON TELECOMS
Από Avesael στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 41Τελευταίο Μήνυμα: 01-11-07, 16:39 -
Μια είδηση που ξέφυγε...
Από cprotopapas στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 38Τελευταίο Μήνυμα: 29-12-06, 13:33 -
Τι μας νοιάζει αυτή η είδηση ... ?
Από Gordito στο φόρουμ Η Γνώμη σαςΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 10-10-06, 22:17
Bookmarks