Θα ήθελα να ακούσω γνώμες καθώς η On telecom έχει δώσει προσφορά με 27€ για triple play ...![]()
Εμφάνιση 1-15 από 31
-
18-05-08, 01:41 Μετάβαση από Forthnet σε On Telecom.. αξίζει; #1
-
18-05-08, 02:39 Απάντηση: Μετάβαση από Forthnet σε On Telecom.. αξίζει; #2
Και οι συνδρομητές της forthnet που κολλάνε;
-
18-05-08, 07:59 Απάντηση: Μετάβαση από Forthnet σε On Telecom.. αξίζει; #3
Αν ενοείς να φύγεις για Ον απο forthnet καλά ξεμπερδέματα.Διάβασε λίγο γιά Ον στο topic της
-
19-05-08, 21:56 Απάντηση: Μετάβαση από Forthnet σε On Telecom.. αξίζει; #4
Εγώ πάντως έφυγα από την forthnet και πήγα στην on. Το μόνο μειονέκτημα που βρήκα είναι η σταδιακή ενεργοποίηση των υπηρεσιών. 1 εβδομάδα μετά την ενεργοποίηση όλα λειτουργούσαν ομαλά. Κατα τ' άλλα έχει ενίοτε κάποια μικροπροβλήματα με τον ήχο στο on rec, αλλά τίποτα παραπάνω.
-
19-05-08, 23:12 Απάντηση: Μετάβαση από Forthnet σε On Telecom.. αξίζει; #5
δες και εδώ
ΧΑΜΗΛΗ ή ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ χωρίς να χάνει συγχρονισμό (!) - διορθώνεται με restart router
μοναδικό πρόβλημα, μόνο η ΟΝ το προσφέρει, εγγυημένα, δεν θα το βρεις αλλού
άσε που είναι η μοναδική εταιρία που όταν κάτι φτιάξει-διορθωθεί είσαι σίγουρος ότι θα ξαναχαλάσει αργά ή γρήγορα...http://forum.ubuntu-gr.org/ , http://www.ubuntu-gr.org/
Πρόβλημα ΟΝ: Σχεδόν Μηδενική Ταχύτητα (χωρίς να χάνει συγχρονισμό!) 1 φορά την ημέρα από Αυγ'07, διορθώνεται με restart router ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ από Μαΐο'08 (μετά από 10 μήνες!)
-
19-05-08, 23:18 Απάντηση: Μετάβαση από Forthnet σε On Telecom.. αξίζει; #6
-
19-05-08, 23:59 Απάντηση: Μετάβαση από Forthnet σε On Telecom.. αξίζει; #7
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
-
20-05-08, 12:58 Απάντηση: Μετάβαση από Forthnet σε On Telecom.. αξίζει; #8
Να σου πω και εγω τη γνωμη μου...Ημουν στο τσακ να βαλω On, μεχρι και αιτηση εκανα αλλα την ακυρωσα...Γιατι? Γιατι μου την δινει να με κοροιδευουν σαν καταναλωτης που ειμαι. Προσεξε: Η Οn λεει 27 ευρω το μηνα. Οκ...αλλα μονο 27 δεν ειναι διοτι αν κοιταξεις λιγο παραμεσα απο το εξυπνο marketing κολπο που βρηκαν οφθαλμαπατη ειναι τα 27 ευρω. Σου χρεωνουν 65 ευρω ενεργοποιηση γραμμης κατι που αλλοι μεγαλοι παροχοι (βλεπε forthnet ,hol κτλ) απ'οτι ειχα δει το εχουν free και επισης δεν εχει δωρεαν αναγνωριση κλησης (αν ειναι δυνατον!) που παλι σε ολους νομιζω τους αλλους ειναι δωρεαν. Οποτε εχουμε και λεμε. Μονο για αυτα τα δυο (που πεζει να μου εχουν ξεφυγει και αλλα δεν το εψαξα παρα πολυ) εχουμε: 65/12 μηνες=5,4 συν 4 ευρω για αναγνωριση μας κανει 9,4 παραπανω το μηνα. Δηλαδη 27+9,4=36,4. οποτε ερχομαστε στις τιμες των αλλων παροχων... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 27 ΕΥΡΩ! Επισης ολοι πλεον δινουν 24mbit/1mbit (θεωρητικα γιατι στην πραξη βραστα...) η Οn δινει 16mbit/512mbit. Οποτε ιδιες τιμες με τους αλλους περιπου και μικροτερες ταχυτητες.... Αυτα για την οφθαλμαπατη της Οn... A sorry ξεχασα να αναφερω την cable tv για να μην ειμαστε και αδικοι, αλλα δεν νομιζω να καιγεται κανεις για αυτη την υπηρεσια..Αν εχεις καλο σημα με την κεραια σου τι να την κανεις...Δεν ειναι δα οτι βλεπεις και nova τσαμπα..Αυτα...
-
20-05-08, 13:29 Απάντηση: Μετάβαση από Forthnet σε On Telecom.. αξίζει; #9
Nαι,ναι ,ελάτε όταν με το καλό, τελειώσει η αναβάθμιση που κάνουν(κόκκαλα έχει; )
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος atheos71 : 20-05-08 στις 13:41.
-
20-05-08, 13:39 Απάντηση: Μετάβαση από Forthnet σε On Telecom.. αξίζει; #10
Να σου πω και εγώ τη γνώμη μου
Η On δίνει το full πακέτο στα 35€ το μήνα (τα 27 είναι για περιορισμένο χρόνο, μέχρι 31/12/2008, μετά πάει στη κανονική τιμή του πακέτου που διάλεξες). Για να έχεις αναγνώριση κλήσης θα πρέπει να δώσει +4€, δηλαδή 39€ το μήνα (περιλαμβάνει αναγνώριση κλήσης, τριμερή κλήση, δυνατότητα φραγής κλήσεων και αυτόματο τηλεφωνητή).
Στο παραπάνω πακέτο (των 39€) έχεις έως 16Mbps download και στα χαρτιά 512Kbps upload, στη πράξη το upload είναι σε όλους 1Mbps.
Επιπλέον έχεις static IP για την ώρα (θα αργήσουν να μας δώσουν dynamic όπως θα ήθελαν...), αυτό για άλλους είναι καλό (για μένα πχ) και για άλλους είναι κακό...
Τέλος έχεις IPTV με πολύ καλές υπηρεσίες και κανάλια.
Το τέλος ενεργοποίησης είναι όντος 65€
Στη Forthnet έχεις με 39.90€ όλα τα παραπάνω εκτός της IPTV και μερικών τηλεφωνικών υπηρεσιών... που ούτως ή άλλος κανείς δε χρησιμοποιεί. Έχεις έως 24Mbps (ελάχιστοι έχουν αυτή τη ταχύτητα...) και 1Mbps upload και dynamic IP.
Από τις "ψηφιακές ευκολίες" στην τηλεφωνία της forthnet η
Αναγνώριση Κλήσεων
Αναμονή Κλήσης
Εκτροπή Κλήσης
Επιλεκτική Απόκρυψη
είναι δωρεάν με όλες τις υπόλοιπες να χρεώνονται +2€ το μήνα, τρέχει επίσης προσφορά που δίνει αυτές τις υπηρεσίες δωρεάν μέχρι το τέλος Ιουνίου. Αλλά όπως είπα... σχεδόν κανείς δε τις χρησιμοποιεί...
Τέλος υπάρχει τέλος ενεργοποίησης, που για την ώρα λόγο προσφοράς είναι δωρεάν (κανονικά είναι 34,90€)
Άρα... η On Telecoms σου δίνει με 39€ το μήνα όσα η Forthnet σου δίνει με 39,90€ και επιπλέον έχεις IPTV. Όμως η forthnet δίνει 24 και On 16.
Διαλέγεις και παίρνεις... αλλά δε νομίζω τις forthnet να είναι το καλύτερο πακέτο... όλα αυτά αν θες IPTV... διαφορετικά στο πακέτο τηλεφωνία και internet της On η τιμή είναι 32€ (27€ μέχρι τέλος 2008) + 4€ υπηρεσίες = 36€ το μήνα... Για κάτι που η Forthnet το δίνει με 39.90€ (εκτός αν νομίζεις ότι τα 3,90€ επιπλέον είναι για τα extra Mbps στο download... που ξανά θα πω είναι για λίγουςκαι τυχερούς).
Τα 65€ είναι λίγο τσουχτερά στην αρχή... αλλά αυτό είναι τέλος και όχι πάγιο.no comment...
-
20-05-08, 23:10 Απάντηση: Μετάβαση από Forthnet σε On Telecom.. αξίζει; #11
Βασικά με χαλασέ πολύ που διάβασα σε κάποια topic οτι παρ'όλο που πολλοί έχουν 1mbit upload η On αρχίζει και το ρίχνει στα 512 σε πολλο'υς με την δικαιολογία οτι τόσο έχεις υπογράψει στο συμβόλαιο..Σε άλλους ρίχνει την ταχύτητα για να μην έχει διακοπές και καλά..Εχω και ένα φίλο που του το κάνανε.
Μα καλά ένας καλός isp πια δεν υπάρχει? Και για το ιντερνετ τελικά οτε θα πέρνουμε?Μην αρχίσω και λέω πόσο απογοητευτική είναι η HOL που εχω αυτη τη στιγμη..Ένα θα πω από τα άπειρα που μου έχουν κάνει: Τον σεπτεμβρη του 2006 υποτίθεται από 1 mbit που είχα θα γινόταν 4 mbit. Μου ήρθε το ρουτερ για την αναβάθμιση κανονικά κόπηκε η σύνδεση για 1,5 μήνα που είχα για να γίνει και καλα 4 mbit και όταν επανήλθε ήταν πάλι 1 mbit. Και πότε έγινε 4??? Τον επόμενο σεπτεμβρη. 2007! Ένα χρόνο!!!! Ε τι να πω....Ένα χρόνο!! Ένα χρόνο δεν έβγαζα άκρη... Τραγικοί απλά...
Α! Επίσης χρωστάω και 250 ευρώ από το πουθενά..Τους έχω στείλει 3 φορές φαχ με την απόδειξη πληρωμής του ετήσιου πακέτου και την λάβανε την 4η....Ακόμα περιμένω απάντηση....Τραγικές εταιρίες απλά....
-
21-05-08, 01:36 Απάντηση: Μετάβαση από Forthnet σε On Telecom.. αξίζει; #12
-
21-05-08, 02:12 Απάντηση: Μετάβαση από Forthnet σε On Telecom.. αξίζει; #13
Δηλασή και πάνω από 1 Mbit στο upload? Γνωστός μου συνδρομητής στην On μέχρι πρότινος ανέβαζε με 120-125 Kb/sec.
-
21-05-08, 11:04 Απάντηση: Μετάβαση από Forthnet σε On Telecom.. αξίζει; #14
-
21-05-08, 11:51 Απάντηση: Μετάβαση από Forthnet σε On Telecom.. αξίζει; #15
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Παρόμοια Θέματα
-
Μετάβαση από Netone σε Forthnet
Από ToroLoco στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 20-07-08, 13:02 -
Αξίζει η μετάβαση από ΟΤΕ σε Tellas;
Από anergos13 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 60Τελευταίο Μήνυμα: 29-03-08, 01:27 -
Μετάβαση από Forthnet σε OTEnet
Από memphisx στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 16-10-07, 17:56 -
Μετάβαση απο Vivodi Full LLU σε Forthnet
Από Chris2004 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 30-05-07, 15:00 -
Μεταβαση απο On σε Forthnet
Από NetJim στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 21-05-07, 16:00
Bookmarks