Γιατί πολλές φορές αν παίζει η τηλεόραση μια ταινία την οποία έχεις και συ σε dvd ή στον σκληρό σου κάθεσαι και την βλέπεις με ευχαρίστηση ενώ αν την έβαζες μόνος σου θα βαριώσουν να τη δεις ή δε θα την έβαζες καν???
Εμφάνιση 1-8 από 8
Θέμα: Ερώτηση κρίσεως...
-
25-05-08, 04:02 Ερώτηση κρίσεως... #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NeuroN : 25-05-08 στις 16:24. Αιτία: η τηλεόραση δεν είναι με ω :)
guitar tuner the best
-
25-05-08, 06:39 Απάντηση: Ερώτηση κρίσεως... #2
Ελα μου ντε... Το εχω παθει απειρες φορες. Ασε που σηνηθως θα με πιασει και κανα κατουρημα την χειροτερη στιγμη και θα χασω και κατι...
-
25-05-08, 09:03 Απάντηση: Ερώτηση κρίσεως... #3
1. Πρέπει να ανανεώσεις την ταινιοθήκη σου. Συνήθως η τηλεόραση παίζει χιλιοπαιγμένα (Terminator2, the Fugitive, κλπ) Πρώτος λόγος που δεν βλέπονται.
2. Άλλη ανάλυση το dvd, άλλη η tv. Συνήθως για να χωρέσει σε παλιές τηλεοράσεις γίνεται pan and scan και χάνεις το μισό έργο. Δεύτερος λόγος που δεν βλέπονται.
3. Διαφημίσεις. Παίζουν τόση πολλή ώρα, που ξεχνάς σε ποιό σημείο ήσουν. Χώρια που από τις 9 που θα αρχίσει πάει 12 μέχρι να τελειώσει. Τρίτος λόγος που δεν βλέπονται.
-
25-05-08, 10:16 Απάντηση: Ερώτηση κρίσεως... #4
Γιατί η τηλεόραση "παράγει" κοινωνικό χώρο - όταν βλέπεις κάτι στην τβ, μπαίνεις σε μια "κοινότητα" που έχει την ίδια εμπειρία ταυτόχρονα με σένα. Αυτό λειτουργεί άσχετα αν το αισθάνεσαι ή αν το συνειδητοποιείς. Γι' αυτό και οι ξενύχτηδες βλέπουν τελεμάρκετινγκ - για την αίσθηση της "παρέας", όχι από τους πωλητές αλλά από τους άλλους θεατές.
Επιπλέον, όταν βάζεις ένα DVD, το επιλέγεις, που σημαίνει ότι μπορεί να το αποκλείσεις για χίλιους δυο λόγους, ενώ όταν παίζει στην ΤΒ υπάρχει ένα στοιχείο "τυχαίου", απέναντι στο οποίο οι περισσότεροι είμαστε πιο δεκτικοί...
-
25-05-08, 11:59 Απάντηση: Ερώτηση κρίσεως... #5Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
25-05-08, 12:07 Απάντηση: Ερώτηση κρίσεως... #6
εγώ αυτό το παθαίνω κυρίως με το ραδιόφωνο..
θα ακούσω πολύ πιο ευχάριστα ένα αγαπημένο τραγούδι, ακριβώς για τους λόγους που αναφέρθηκαν
(τυχαίος παραγοντας, αίσθηση κοινού ακούσματος, αν έμπαινες στη διαδικασία επιλογής μπορεί και να μην το επέλεγες!)
-
25-05-08, 16:21 Απάντηση: Ερώτηση κρίσεως... #7
Αμαν πια σα γυναίκες κάνετε. Έχω πάρα πολλές ταινίες στην ταινιοθήκη μου και δόξα το θεό μπορώ να βρώ γρήγορα όποια ταινία θελήσω. Επίσης μιλάμε για ταινίες κλασικές χιλιοπαιγμένες όπως λες. WAntilles μάλλον η τηλεόραση είναι δικιά σου ε, εγώ δεν έχω. Τεσπα αυτό που συμβαίνει είναι αυτό που λέει ο apd και στην δικιά μου περίπτωση είναι σίγουρα ο τυχαίος παράγοντας. Αυτό εννοώ δεν έχει πλάκα? Αν και την έχεις στο pc και την έχεις δει τόσες φορές δε θές να χάσεις τη συνέχεια στην τβ. Ο blackjack με νιώθει. Ξεκολλήστε δεν λέω οτι είναι καλύτερα στην tv απο το pc, γενικά δε βλέπω ποτέ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NeuroN : 25-05-08 στις 16:26.
guitar tuner the best
-
26-05-08, 18:18 Απάντηση: Ερώτηση κρίσεως... #8
Νομίζω ότι ξέρω τι λες και πιστεύω ότι οφείλεται σε αυτό που αναφέρθηκε ήδη, στην αίσθηση της "κοινωνίας" (με την έννοια του "communion" και όχι του "society").
Το στοιχείο του τυχαίου που ανέφεραν τα παιδιά πιο πάνω είναι κι αυτό ενδιαφέρον και δεν το είχα πολυσκεφτεί, δεν ξέρω, πρέπει να αφιερώσω λίγο χρόνο διαλογιζόμενος για να το κατανοήσω πλήρως!
*pancon πάει να πάρει θέση yoga.
Παρόμοια Θέματα
-
2play - Τερψιθέα - Ερώτηση κρίσεως
Από panos123 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 939Τελευταίο Μήνυμα: 05-12-08, 10:13 -
ερωτηση
Από geozalo στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 07-11-07, 20:10 -
Ερώτηση
Από ckark78 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 13-02-06, 10:44
Bookmarks